BHTelecom All About
Moderator: Benq
- phillie
#8201 Re: BHTelecom All About
Ima li nekih naznaka da li bi BHT mogao uvrstiti ESPN America u svoju ponudu? Nek su ubacili ovaj 24Kitchen (samo, valjda mi zena nece poceti jela kolicinski kopirati od njih, sadrzajno moze), a eto ni FOX Movies ne cini mi se los.
Jos nesto, da li neko zna sta ovo FOX najavljuje od 15.10? Hvala---
- TheWatcher
#8202 Re: BHTelecom All About
phillie wrote:Ima li nekih naznaka da li bi BHT mogao uvrstiti ESPN America u svoju ponudu? Nek su ubacili ovaj 24Kitchen (samo, valjda mi zena nece poceti jela kolicinski kopirati od njih, sadrzajno moze), a eto ni FOX Movies ne cini mi se los.
http://teve.ba/article/11383/fox-od-15- ... u-zemljama
- phillie
#8203 Re: BHTelecom All About
Dakle dodatni stb za zenu i foxove 
-
iceman2010
#8204 Re: BHTelecom All About
Nema to veze ni sa kakvim licencama.quarterback wrote:
telecom nikada nije kupio punu licencu za taj software zato snimanje radi samo za 3 kanala
- TheWatcher
#8205 Re: BHTelecom All About
cim je Fox mora da valjaphillie wrote:Dakle dodatni stb za zenu i foxove
- zedo_m
#8206 Re: BHTelecom All About
Da nebudemo previse optimisticni u tom tekstu spominju neki plačeni kanal da to nebude kao HBO
- arnes_king
#8207 Re: BHTelecom All About
Zna li neko kada ste na pretplati i imate vec 2 naj broja i zelite jedan od njih da uklonite i postavite drugi broj kao naj broj da li se to naplacuje ?
Pitam iz razloga jer sam nedavno otisao u poslovnicu BH telekoma u Kiseljaku i gospodja mi je rekla da ce mi na racun doci + oko 4 KM zbog promjene naj broja tako da sam odustao bio, a sada sam upravo zvao 1444 podrsku zatrazio promjenu naj broja, gospodin koji je bio na vezi je sve zavrsio i rekao da ce u toku dana biti promijenjeno i ja ga na kraju pitam koliko ce mi se to naplatiti, kaze on nista sta ce vam se tu naplacivati .....
Zna li sad neko tacno da li se to placa ili ne ?
Pitam iz razloga jer sam nedavno otisao u poslovnicu BH telekoma u Kiseljaku i gospodja mi je rekla da ce mi na racun doci + oko 4 KM zbog promjene naj broja tako da sam odustao bio, a sada sam upravo zvao 1444 podrsku zatrazio promjenu naj broja, gospodin koji je bio na vezi je sve zavrsio i rekao da ce u toku dana biti promijenjeno i ja ga na kraju pitam koliko ce mi se to naplatiti, kaze on nista sta ce vam se tu naplacivati .....
- madtv
#8208 Re: BHTelecom All About
koliko znam, jednom mjesecno je bila besplatna promjenaarnes_king wrote:Zna li neko kada ste na pretplati i imate vec 2 naj broja i zelite jedan od njih da uklonite i postavite drugi broj kao naj broj da li se to naplacuje ?
- Halcyon
#8209 Re: BHTelecom All About
Ne plaća se.
- arnes_king
#8210 Re: BHTelecom All About
Aha super onda
hvala vam na odgovorima
a kada si me napomenuo i ja se sjecam nesto da se jednom mjesecno ima besplatna izmjena 
- Halcyon
#8211 Re: BHTelecom All About
Sumnjam da Naj broj mijenjaš svaki mjesec tako da si rahat. 
-
StupskaBitanga
#8212 Re: BHTelecom All About
Super im je ovo što će biti na mobilnoj kombinacija pretplate i ultre
Platiš 10KM ili više koliko će već biti i nakon tog potrošenog možeš uzeti ultru
Još ti daju neograničen internet i 2 broja da pričaš džabe sa uspostavom poziva

Platiš 10KM ili više koliko će već biti i nakon tog potrošenog možeš uzeti ultru
Još ti daju neograničen internet i 2 broja da pričaš džabe sa uspostavom poziva
-
The Realist
#8213 Re: BHTelecom All About
U čemu je razlika onda između ultre i toga, ili je u netu razlika?StupskaBitanga wrote:Super im je ovo što će biti na mobilnoj kombinacija pretplate i ultre
Još ti daju neograničen internet i 2 broja da pričaš džabe sa uspostavom poziva![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#8214 Re: BHTelecom All About
dobiješ net i jeftinije poziveThe Realist wrote:U čemu je razlika onda između ultre i toga, ili je u netu razlika?StupskaBitanga wrote:Super im je ovo što će biti na mobilnoj kombinacija pretplate i ultre
Još ti daju neograničen internet i 2 broja da pričaš džabe sa uspostavom poziva![]()
![]()
-
The Realist
#8215 Re: BHTelecom All About
Hmm, pošto prelazim na njih, možda to i uzmem, a.B.d. (uzeo sam broj već, samo čekam da mi ugovor na Eronetu istekne, a.B.d.).StupskaBitanga wrote:dobiješ net i jeftinije poziveThe Realist wrote:U čemu je razlika onda između ultre i toga, ili je u netu razlika?StupskaBitanga wrote:Super im je ovo što će biti na mobilnoj kombinacija pretplate i ultre
![]()
![]()
Pošto imam broj, mogu li taj broj staviti na tu pretplatu, ili moram novi uzeti? Također, šta mi još treba za to?
Hvala.
- roki
#8216 Re: BHTelecom All About
mozes li malo pojasniti o cemu se radiStupskaBitanga wrote:Super im je ovo što će biti na mobilnoj kombinacija pretplate i ultre
![]()
-
StupskaBitanga
#8217 Re: BHTelecom All About
Meni je rečeno da to ide od 5.11 a to je kombinacija pretplate i ultre
Znači potpisuješ ugovor o korištenju pretplate od 10 ili 20 KM i kada potrošiš to tebi dolazi račun da platiš tu pretplatu i onda nastavljaš koristiti ultra dopune ako želiš mimo tog iznosa
U zavisnosti od paketa ima određeni broj najbrojeva sa kojima pričaš džabe uz uspostavu poziva i plus neograničen internet
Ako dobijem još koju dodatnu informaciju pišem
Znači potpisuješ ugovor o korištenju pretplate od 10 ili 20 KM i kada potrošiš to tebi dolazi račun da platiš tu pretplatu i onda nastavljaš koristiti ultra dopune ako želiš mimo tog iznosa
U zavisnosti od paketa ima određeni broj najbrojeva sa kojima pričaš džabe uz uspostavu poziva i plus neograničen internet
Ako dobijem još koju dodatnu informaciju pišem
-
The Realist
#8218 Re: BHTelecom All About
Dobro to izgleda (je glupo pitanje, ali moram ga postaviti
, ne moram ja čekati račun, nego će mi to doći krajem mjeseca, a u međuvremenu mogu dopune raditi?), vjerovatno ću na to suprugu prebaciti, a.B.d.!
-
StupskaBitanga
#8219 Re: BHTelecom All About
tebi dođe račun za pretplatu koji izaberešThe Realist wrote:Dobro to izgleda (je glupo pitanje, ali moram ga postaviti, ne moram ja čekati račun, nego će mi to doći krajem mjeseca, a u međuvremenu mogu dopune raditi?), vjerovatno ću na to suprugu prebaciti, a.B.d.!
To kad ispucaš nisi više na tome nego se nadopunjuješ ultrom
-
The Realist
#8220 Re: BHTelecom All About
Tako sam i mislio, ali rekoh da provjerim
. Btw. Internet ostaje do kraja, pošto je neograničen? To je ona 3g mreža?
-
StupskaBitanga
#8221 Re: BHTelecom All About
Da ne znam koliko ide po punoj brzini a kada to ispucaš ide po smanjenoj ako zanma tačno MB GB javimThe Realist wrote:Tako sam i mislio, ali rekoh da provjerim. Btw. Internet ostaje do kraja, pošto je neograničen? To je ona 3g mreža?
-
The Realist
#8222 Re: BHTelecom All About
To znam, ali meni to toliko ne treba, samo ponekad, ali je dobro da ne može ništa dodatno koštati.StupskaBitanga wrote:Da ne znam koliko ide po punoj brzini a kada to ispucaš ide po smanjenoj ako zanma tačno MB GB javimThe Realist wrote:Tako sam i mislio, ali rekoh da provjerim. Btw. Internet ostaje do kraja, pošto je neograničen? To je ona 3g mreža?
I samo ovo, mogu li zadržati broj koji imam (ultra), ili moram novi uzeti?
-
StupskaBitanga
#8223 Re: BHTelecom All About
prelaak je sa ultre na pretplatu uvijek moguć i besplatan i da ostaje isti brojThe Realist wrote:To znam, ali meni to toliko ne treba, samo ponekad, ali je dobro da ne može ništa dodatno koštati.StupskaBitanga wrote:Da ne znam koliko ide po punoj brzini a kada to ispucaš ide po smanjenoj ako zanma tačno MB GB javimThe Realist wrote:Tako sam i mislio, ali rekoh da provjerim. Btw. Internet ostaje do kraja, pošto je neograničen? To je ona 3g mreža?
I samo ovo, mogu li zadržati broj koji imam (ultra), ili moram novi uzeti?
-
The Realist
#8224 Re: BHTelecom All About
E hvala puno
.
-
d_one93
#8225 Re: BHTelecom All About
Zanima me da li mogu na modem tp-link td-8840T, koji sam dobio od bhtelecom-a, spojiti wireless router??