MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pryda

#8201 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Pryda »

Sodom1 wrote:Koliko sam skontao premjestit ce citav card u LA jer u Lasvegas ne moze dobiti licencu :lol: :lol:
Ovo je bas smijurija , u jednoj drzavi si dopingiran u drugoj lafo nisi :zzzz:
Treba pustit svim da se rokaju, pa ko voli nek izvoli.
nemoj to

#8202 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

Koliko se smijem po youtubu jer je raja generalno glupa i to.. :lol:

Ide bozic i ovi koji odlucuju bukvalno nisu htjeli da mu papire pregledaju i to za ovaj event i odlucili da se nece jebavati s tim sad je event prebacen u LA.Mogu to jer oni nemaju nikakve veze s UFC-om pa da ih mogu ovi na nešto prisilit.

Dakle sam Nowitzki kaže da mu je u tijelu nađeno za borbu protiv Cormiera toliko te zabranjene substance da ako napuniš bazen pun vode i dodaš šaku soli toliko je ustvari nađeno..

Dakle apsolutno nema 1 posto šanse da je utjecalo bilo šta na njegov borilacki perfomans tu noć..

A sad je raja toliko glupa i u panici da je sve izmješanokao da je pricao o fizici, a ne da je sve jasno kao dan. :D
cassius

#8203 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

nemoj to wrote:Koliko se smijem po youtubu jer je raja generalno glupa i to.. :lol:

Ide bozic i ovi koji odlucuju bukvalno nisu htjeli da mu papire pregledaju i to za ovaj event i odlucili da se nece jebavati s tim sad je event prebacen u LA.Mogu to jer oni nemaju nikakve veze s UFC-om pa da ih mogu ovi na nešto prisilit.

Dakle sam Nowitzki kaže da mu je u tijelu nađeno za borbu protiv Cormiera toliko te zabranjene substance da ako napuniš bazen pun vode i dodaš šaku soli toliko je ustvari nađeno..

Dakle apsolutno nema 1 posto šanse da je utjecalo bilo šta na njegov borilacki perfomans tu noć..

A sad je raja toliko glupa i u panici da je sve izmješanokao da je pricao o fizici, a ne da je sve jasno kao dan. :D
Nemoj bgti.
Toliko koliko god je nadeno je zabranjeno imat i toliko u organizmu. To sto USADA gubi reputaciju zbog Dana Whitea, to je vec druga stvar.
jajara

#8204 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by jajara »

nemoj to wrote:Koliko se smijem po youtubu jer je raja generalno glupa i to.. :lol:

jedini glupan ovde si ti jer nasjedas na te price fixe zizua "uzeo sam samo malo". ko tog smecara jon jonesa jos uvijek smatra sportasom nek ne prati vise sport nikad
cassius

#8205 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

jajara wrote:

jedini glupan ovde si ti jer nasjedas na te price fixe zizua "uzeo sam samo malo". ko tog smecara jon jonesa jos uvijek smatra sportasom nek ne prati vise sport nikad
sad ce ti on odgovorit , da dodes na sparing sa njim hahaha :D
decko ima 26 godina, 125 kg , 1.80 , naleti ako smijes :D
Sodom1

#8206 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

[quote="cassius"][/quote]
Daj stranicu tu sa ulaznicama za Prag ,ako znas naravno :D :thumbup:
nemoj to

#8207 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

Kakvi botovi, pa lik nije pao na novom testiranju uopšte..

A na starom je tako malo bilo da nije bilo 1 posto šanse da je utjecalo na performans..
Zar je to teško utuviti u glavu?

Što se mene tice Jon Jones moze uginuti za 10 minuta, al' realnost je realnost. :lol: :lol: :lol:

Problem dolazi kad likovi poput tebe jajaro prave paniku gdje je nema sva pamet je u tome da ovi u Las Vegasu nisu htjeli da ga testiraju jer ga ne vole i zbog toga je premješteno u LA. :lol:
jajara

#8208 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by jajara »

nemoj to wrote:Kakvi botovi, pa lik nije pao na novom testiranju uopšte..

A na starom je tako malo bilo da nije bilo 1 posto šanse da je utjecalo na performans..

Što se mene tice Jon Jones moze uginuti za 10 minuta, al' realnost je realnost. :lol: :lol: :lol:

Problem dolazi kad likovi poput tebe jajaro prave paniku gdje je nema sva pamet je u tome da ovi u Las Vegasu nisu htjeli da ga testiraju jer ga ne vole i zbog toga je premješteno u LA. :lol:
ne pravim ja nikakvu paniku. jon jones je pao na doping testu i to ne jednom. realnost je da u knjigama povijesti ostane upisan kao najveca varalica, a ne najveci talenat kako ga predstavljaju ljudi poput tebe.
nemoj to

#8209 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

jajara wrote:

ne pravim ja nikakvu paniku. jon jones je pao na doping testu i to ne jednom. realnost je da u knjigama povijesti ostane upisan kao najveca varalica, a ne najveci talenat kako ga predstavljaju ljudi poput tebe.
Sve ok!

Osim da je pao sad je čist kao suza.

Nikakvi steroidi kurci palci ti ne pomazu da nokautiraš u drugoj rundi. :D

Znaš koliko me zanima da li ce preziviti sutrašnji dan Jones? :lol:

Cinjenica je da je najveci ako proleti preko Gustafsona to je cementirano.
bingov buraz

#8210 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Sad Gus nema šta da izgubi,Win Win situacija za njega,ako izgubi svi će reći nije ni imao šanse protiv dopingovanog,ako pobijedi biće epski trijumf poštenjačine protiv zlikovca :mrgreen:
nemoj to

#8211 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

bingov buraz wrote:Sad Gus nema šta da izgubi,Win Win situacija za njega,ako izgubi svi će reći nije ni imao šanse protiv dopingovanog,ako pobijedi biće epski trijumf poštenjačine protiv zlikovca :mrgreen:

:D :D :D :D :D
cassius

#8212 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Ti pobro svu pamet svijeta, a blage nemas.
Lik je pao na testiranju 6.decebmra 2018te , jer su mu nasli ono sto je zabranjeno imat u organizmu. Ono sto ti ne kapiras je da je lik ili zavrsio cycle uzimanja sterioda tad ili je uzeo malo kolicinu, pokusavajuci ostat snazniji tokom weight cuta, ko sto navode da ta supstanca ima efekat.

Njihova prica da se ta supstanca nalazi i dalje u organizmu nakon godinu i po je smijesna. I zato im se svi ljudi i smiju, sto su za pare prodali svoju reputaciju. Dovoljno govori da im jedna atletska komisija nije odobrila nastup, dok ova u kaliforniji jest. Jos jedna stvar , Jones je odbio WADA testiranje kad mu je bilo ponudeno.

Lik je propalica teska, djubre ljudsko i to ti je realnost.
A ti i dalje nastavi pusit čomagu Dana White sa svojih 125 kg, 1.8m i 26 godina.
nemoj to

#8213 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

Skoro 1, 90 i da mogu te saviti kad god hoces pm je tu pa se javi.

Nije on pao na bilo kakvom novom testiranju, ima zabranjene supstance u tijelu kao što je ti imaš.

Kao da ubaciš šaku soli u pun bazen, e toliko je ima.

Boli mene kurac za Jonesa, realnost je realnost.
pirmin

#8214 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by pirmin »

Sto se ne organizuje turnir pa da se zvanicno sazna ko je najjaci od forumasa sa ove teme?
Pryda

#8215 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Pryda »

pirmin wrote:Sto se ne organizuje turnir pa da se zvanicno sazna ko je najjaci od forumasa sa ove teme?
Tooo, dajte klosaru pravog protivinika!

Fight ispred adk donera :lol: :-)
Beavis

#8216 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Beavis »

Pryda wrote:
pirmin wrote:Sto se ne organizuje turnir pa da se zvanicno sazna ko je najjaci od forumasa sa ove teme?
Tooo, dajte klosaru pravog protivinika!

Fight ispred adk donera :lol: :-)
Da klosar osvaja turnir kvota 1,05 :D
cassius

#8217 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

nemoj to wrote:Skoro 1, 90 i da mogu te saviti kad god hoces pm je tu pa se javi.

Nije on pao na bilo kakvom novom testiranju, ima zabranjene supstance u tijelu kao što je ti imaš.

Kao da ubaciš šaku soli u pun bazen, e toliko je ima.

Boli mene kurac za Jonesa, realnost je realnost.
Ti mozes samo podudlat meni ko sto dudlas i Dani Whiteu i njegovim lazima.
nemoj to

#8218 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

Da, forum je jedina mogučnost za tu pricu.
cassius

#8219 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

nemoj to wrote:Da, forum je jedina mogučnost za tu pricu.
Debeli skuliraj se, skocice ti holesterol od silnog tipkanja po forumu :D
nemoj to

#8220 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

cassius wrote:
K'o osnovna škola dok se krije iza velikog brata i psuje.
The BEN10

#8221 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

cassius wrote:
samoti izazivaj čovijeka paćeš se žaliti akote namlati!!!
cassius

#8222 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

The BEN10 wrote:
cassius wrote:
samoti izazivaj čovijeka paćeš se žaliti akote namlati!!!
Image
The BEN10

#8223 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

cassius wrote:
The BEN10 wrote:samoti izazivaj čovijeka paćeš se žaliti akote namlati!!!
Image
pa itreba da se bojiš ,čovijek tije fino rekao da ima 120 kila ida te mo že uništiti!!!
cassius

#8224 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

prica se po mahali da je on isto prebio Cormiera, a ovaj vikao "nemoj to , nemoj to, nemoj samo to " :roll:
nemoj to

#8225 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nemoj to »

Post Reply