Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- dustaban
#8201 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Radoncic je, van svake sumnje, trenutno najmudriji najprijemcljiviji politicar u FBiH.
Ali...njega se treba dobro pripaziti.
Zasto? Zasto sto, ako ste primjetili, vise ne spominje Selimovice!?
Sto je to bitno?
Bitno je. To je jos jedan dokaz kakve je neocekivane paktove on spreman sklapati. Nekome je to potvrda da se radi o pragmaticnom (dobrom) politicaru, meni je to samo dokaz da se radi o izvornom mafijasu.
BOJIM GA SE !
Ali...njega se treba dobro pripaziti.
Zasto? Zasto sto, ako ste primjetili, vise ne spominje Selimovice!?
Sto je to bitno?
Bitno je. To je jos jedan dokaz kakve je neocekivane paktove on spreman sklapati. Nekome je to potvrda da se radi o pragmaticnom (dobrom) politicaru, meni je to samo dokaz da se radi o izvornom mafijasu.
BOJIM GA SE !
- ilkbahar
#8202 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Iskreno i ja ga se bojim. Ne do Bog da nam on dodje na vlast! U njemu cuci pravi diktator!
poznajem neku mladu raju koja je pred prosle izbore bila aktivna u predizbornoj kampanji. obecavana su im radna mjesta, kao i novac za sav njihov trud, rad i zalaganje, a dobili su jedno veliko nista. Iskoristeni do maksimuma, a na kraju ponizeni oni koji su se pozalil. Cak su neke proglasavali za izdajnike i spijune drugih stranaka.
A kad samo obratite pozornost na SBB liste, pa to sve sami kriminalci. Ima par dobrih ljudi koji su tu zalutali kao sto je npr. načelnik opštine stari grad, al ovo sve drugo je sama olos!
Da se razumijemo, nista bolje misljenje nemam ni o Bakiru, a boga mi ni o Lagumdjiji, al to je drugi par rukava. Koliko toliko oni opet gledaju sta da gdje copnu, a ovaj gleda kako da VLADA! Zato ljudi u pamet, ne dozvolimo da nam na vlast dodje diktator i autokrata.
poznajem neku mladu raju koja je pred prosle izbore bila aktivna u predizbornoj kampanji. obecavana su im radna mjesta, kao i novac za sav njihov trud, rad i zalaganje, a dobili su jedno veliko nista. Iskoristeni do maksimuma, a na kraju ponizeni oni koji su se pozalil. Cak su neke proglasavali za izdajnike i spijune drugih stranaka.
A kad samo obratite pozornost na SBB liste, pa to sve sami kriminalci. Ima par dobrih ljudi koji su tu zalutali kao sto je npr. načelnik opštine stari grad, al ovo sve drugo je sama olos!
Da se razumijemo, nista bolje misljenje nemam ni o Bakiru, a boga mi ni o Lagumdjiji, al to je drugi par rukava. Koliko toliko oni opet gledaju sta da gdje copnu, a ovaj gleda kako da VLADA! Zato ljudi u pamet, ne dozvolimo da nam na vlast dodje diktator i autokrata.
-
kakavdanakneiskustvu
#8203 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pa na vlasti je,državni ministar jeilkbahar wrote:Iskreno i ja ga se bojim. Ne do Bog da nam on dodje na vlast! U njemu cuci pravi diktator!
- ilkbahar
#8204 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ma nije jos uvijek u pravoj poziciji...on pretendira na Baketovu fotelju, a onda smo ga najebali.kakavdanakneiskustvu wrote:pa na vlasti je,državni ministar jeilkbahar wrote:Iskreno i ja ga se bojim. Ne do Bog da nam on dodje na vlast! U njemu cuci pravi diktator!
A kad samo obratite pozornost na SBB liste, pa to sve sami kriminalci. Ima par dobrih ljudi koji su tu zalutali kao sto je npr. načelnik opštine stari grad, al ovo sve drugo je samgubia olos!
Zamislio trio: Fahro, Dodik i Komšić. KO tu gubi? Svi osim Srba!
Pamet u glavu ljud, nije nam ni Bake nikakvo rješenje, al Radončić je velika opasnost!
- Država
#8205 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Midžo Fahro u trenucima opuštanja...
- nikad_vise
#8206 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jao koja argumentacija,ocito da si u zenitubiske wrote:
tačno ovako sam zamišljao omerov post.
Il ovaj naprimjer.Tako dubokoumnorelativno84 wrote:Ovo ti je tacnonikad_vise wrote:kakve su ublehe poceli prosipati svijet nam se smijesvijet vam se smije
da nema zabune mislim na sbb il ti ga savez bez buducnosti
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. to poceli i trecu smjenu raditi![]()
Neko sta kazu,Sabovic placa demonstrante ispred SBB stranke,ima cak informacija da je ministar sigurnosti licno donijeo 13 kila spida na proteste da sto bolje nabrije raju
- nikad_vise
#8207 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zato je bitno da SDP i SDA nikad ne izlevate svoje aktiviste.Ne propustaju ni jednu priliku da uhljebe svoje clanove.Zato ih imamo punu drzavu od upravnih odbora drzavnih firmi pa do cistacice u opstini i skoli.Isto tako zelio bi da nabrojis sve te clanove iz SBB-a koji su kriminalci.Evo za pocetak recemo na nabrojis njih recimo 20.Mislim da ti to nece uopste biti tesko pored toliko "kriminalaca".Ja ne znam iz kojeg su mjesta ti aktivisti i ne mogu tvrditi da toga nije bilo,sljama ima u svakoj stranci ali na opstini gdje sam ja nisam bas primjetio da je nekom nesto obecano,a pogotov svima njima neka lafo radna mjesta i slicne budalestine.Aktivista ako za izbore dobije petobanku moze da se udara nogom u guzicu i to je ono sto on moze dobiti za lijepljenje plakata i slicnih predizbornih stvari.Neces mi valjda reci da im je obecano mjesto u BH telekomuilkbahar wrote:Iskreno i ja ga se bojim. Ne do Bog da nam on dodje na vlast! U njemu cuci pravi diktator!
- ravno
#8208 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ilkbahar wrote:ma nije jos uvijek u pravoj poziciji...on pretendira na Baketovu fotelju, a onda smo ga najebali.kakavdanakneiskustvu wrote:pa na vlasti je,državni ministar jeilkbahar wrote:Iskreno i ja ga se bojim. Ne do Bog da nam on dodje na vlast! U njemu cuci pravi diktator!
A kad samo obratite pozornost na SBB liste, pa to sve sami kriminalci. Ima par dobrih ljudi koji su tu zalutali kao sto je npr. načelnik opštine stari grad, al ovo sve drugo je samgubia olos!
Zamislio trio: Fahro, Dodik i Komšić. KO tu gubi? Svi osim Srba!
Pamet u glavu ljud, nije nam ni Bake nikakvo rješenje, al Radončić je velika opasnost!
Haj nam, Trnka, objasni koliko to veca ovlastenja za unistavanje naroda ima clan Predsjednistva BiH od ministra bezbjednosti BiH. Sto to Bakir i Komsic ne iskoristise tu silnu vlast pa da nam nesto poprave? Oni stalno ponaavljaju kako ne mogu nista, a ti eto bolje znas. Ma bjaaaaazi
- smasma
#8209 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
fahro je zajeban igrač, svi idu desno on lijevo. ja vjerujem da predsjednistvo sda ne spava zbog njega.
sasrali su se 
- Država
#8210 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jes, jes, svi u podstanare - on u toranj...smasma wrote:fahro je zajeban igrač, svi idu desno on lijevo. ja vjerujem da predsjednistvo sda ne spava zbog njega.sasrali su se
- nikad_vise
#8211 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma ne moze Bakir,vec je rekao da nije dobar sa direktorom SIPE..u pitanju je Goran Zubacravno wrote:
Haj nam, Trnka, objasni koliko to veca ovlastenja za unistavanje naroda ima clan Predsjednistva BiH od ministra bezbjednosti BiH. Sto to Bakir i Komsic ne iskoristise tu silnu vlast pa da nam nesto poprave? Oni stalno ponaavljaju kako ne mogu nista, a ti eto bolje znas. Ma bjaaaaazi
Zamisli predsjednik drzave nije dobar sa direktorom SIPE i nije mogao pozvati u pomoc SIPU
-
StupskaBitanga
#8212 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zašto niko ne spominje da su sada Viladana S. i Fahro u istom timu?
-
The BEN10
#8213 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gledaj Čevre što se aktivirao na forumu - Omčo majstore, hoćel to ?

-
racionalista
#8214 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hebo ti Alastair Campbella kaki su spin majstori Omer i Ustajmujić 
- nikad_vise
#8215 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Evo propagande na nivou Gabelsa.Lagano se skenira svaki moguci demonstrant i dokazuje kako toboze pobuna ima veze sa SBB.Izdvojis jednog covjeka i ono u fazonu "drzte lopova",vidi covjek iz SBB-a sta ce on tu.Zasto se lijepo svi ovi ljudi na slici ne analiziraju i da se pokaze kojoj ko politickoj opciji pripada.Ovi protesti su sasvim opravdani i ima hiljadu razloga zbog cega.Hvala bogu da ima i simpatizera SBB-a medju njima jer su i oni gradjani ove drzave.
Ovdje se pravi neka atmosfera linca i ako si SBB ne smijes se pojaviti na protestima jer je to navodno dokaz da je Fahrudin iza njih.
Sto se tice nekih prozivanja i registracija po forumu po necijem nalogu,ja sam od 2010 godine clan ovog foruma i ucestvovao sam na ovoj temi od tada.Nekad aktivnije nekad slabije,sto dobro znaju i stariji forumasi.
isto tako da kazem..nije zajebancija ljudi majke mi,ako neko zna nekoga da placa da se pise po forumu bio bi zahvalan da me preporuci.Mlad sam,nezaposlen a zeljan svega i ako bi se koja kinta mogla ubrati na ovakav nacin spreman sam da zaradim.
- Skijaš
#8216 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/osn ... i-labudovi
I na slici sa linka u prvom redu sjedi kadar SBB-a
- nikad_vise
#8217 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Evo da polahko pocnemo sa raskrinkavanjem lazi vladajuce garniture.
U pitanju je covjek(bivsi radnik Avaza) kojeg su iz SDA i SDP centrala stavili na listu za odstrijel medju SBB simpatizere i koji je navodno radio po nalogu Fahrudina Radoncica.
U pitanju je covjek(bivsi radnik Avaza) kojeg su iz SDA i SDP centrala stavili na listu za odstrijel medju SBB simpatizere i koji je navodno radio po nalogu Fahrudina Radoncica.
ODLUČITE SE ČIJI SAM ČOVJEK DA ZNAM KOME DA TRAŽIM PLATU – DA LI SAM ZA SBB, SDA, SDP, SzBiH, ILI ČAK HDZ, SDS, SNSD... ILI BILO KOJU DRUGU KRIMOGENU POLITIČKU STRANKU!
Od danas je započela stranačko-propagandna borba kome nabaciti sve na kičmu. Očigledno je da se traže žrtvena jagnjad i da će se pokušati iskompromitovati nekoliko lica.
Slika koja kruži internetom na kojoj se nalazi moja fotografija je čisti dokaz kako se stvari odvijaju u BiH. Na fotografiji SBB članova su potpisani svi ljudi koji su stranački pozicionirani, osim mene. Dakle, uz moje ime stoji da sam DUGOGODIŠNJI BIVŠI UPOSLENIK RECEPCIJE AVAZA.
Da, bio sam uposlenik u zgradi Avaz Twist Tower na recepciji, ali ne u Dnevnom Avazu, niti na recepciji Avaza. Radio sam tačno 10 mjeseci i 22 dana, tj. od 08. novembra 2009. do 30. septembra 2010. godine. Moja angažovanost na recepciji poslovne zgrade Twist Tower je bila i više nego časna, što mogu potvrditi i svi tadašnji uposlenici te zgrade.
Drugi dokaz moje NEpovezanosti sa Avazom jeste taj da u dvije godine postojanja neformalne grupe AntiDayton, čiji sam predstavnik, Dnevni avaz nije objavio više od par članaka o aktivnostima naše grupe, dok su drugi mediji objavljivali sve naše poteze – od javnih skupova, posjeta masovnim grobnicama, podrške djeci Konjević polja, do obilježavanja godišnjica stradanja građana u periodu agresije. Također, mnogi mediji i portali su objavljivali naša (moja) otvorena pisma, dok Dnevni avaz to nije ni jednom učinio.
Šta se želi postići lažima i kompromitovanjem je očigledno, a to je da se sve moje aktivnosti za poboljšanje života u Kantonu Sarajevo, i u BiH općenito, zaustave. Moja borba za očuvanje istine, kojom građanima BiH želim usaditi poštovanje prema zbivanjima u RBiH tokom 90-ih godina, očigledno treba da se ZAUSTAVI.
Pitam vas, zar je zabranjeno slikanje s Naserom Orićem, s ljiljanima, zar je zabranjeno boriti se za svoj grad i zemlju kako bi bili prosperitetniji za sve svoje građane? Zar je zabranjeno u BiH biti sve, samo NIJE ZABRANJENO biti fašista, lopov, politički kriminalac i rušitelj BiH?
Ne želim se pravdati i ne bavim se glumom, niti poziranjem. S tim u skladu želim istaći svoj stav u vezi budućih potencijalnih dešavanja tako da svima bude jasan, stav iza kojeg ću uvijek čvrsto stajati:
NI NA JEDNIM DEMONSTRACIJAMA I PLENUMIMA NE SMIJE NIŠTA BITI PONUĐENO, PRIHVAĆENO ILI ODOBRENO, A POSEBNO USVOJENO, ŠTO NARUŠAVA DRŽAVOTVORNOST BOSNE I HERCEGOVINE, NJEN SUVERENITET i POSTOJANOST!!!
S poštovanjem,
Nihad Aličković
- relativno84
#8218 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Cim se pravda i to ovako opsirno kriv je znaci
e samo da se jos utvrdi za sta konkretno 
- nikad_vise
#8219 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
relativno84 wrote:Cim se pravda i to ovako opsirno kriv je znacie samo da se jos utvrdi za sta konkretno
-
The BEN10
#8220 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ohoho, šef je dobro podmazao haman - Omčo radi za dvojicu.nikad_vise wrote:Evo da polahko pocnemo sa raskrinkavanjem lazi vladajuce garniture...
-
hellue
#8221 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kad tog debila sretnem na ulicu pljunut cu ga u onu tupavu facuThe BEN10 wrote:Ohoho, šef je dobro podmazao haman - Omčo radi za dvojicu.nikad_vise wrote:Evo da polahko pocnemo sa raskrinkavanjem lazi vladajuce garniture...
- Država
#8222 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Revolucija u Crnoj Gori po uzoru na BiH
Facebook skupina Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice organizirat će sutra protest ispred zgrade crnogorskog parlamenta u Podgorici, na kojem će tražiti smjenu aktualne vlasti, po uzoru na događanja u Bosni i Hercegovini.

Oni su, kako prenose današnji podgorički mediji, pozvali građane da u subotu izađu na ulice i zatraže smjenu vlasti, a najavljena je i blokada centralnih prometnica u Podgorici.
Organizatori protestnog skupa, kako su najavili, tražit će ostavku Vlade Crne Gore i izlazak svih zastupnika iz crnogorskog parlamenta, prenosi Tanjug.
"Naši zahtjevi su ostavka lopovske vlasti i izlazak svih zastupnika iz parlamenta", navodi se na Facebook stranici grupe Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice.
Organizatori protesta su priopćili kako je vrijeme za radikalne promjene u Crnoj Gori, navodeći da skup neće prijavljivati policiji.
Čuli Crnogorci na vijestima da Fahro neće da tuče svoj narod, pa serbez izašli da protestuju...

Facebook skupina Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice organizirat će sutra protest ispred zgrade crnogorskog parlamenta u Podgorici, na kojem će tražiti smjenu aktualne vlasti, po uzoru na događanja u Bosni i Hercegovini.
Oni su, kako prenose današnji podgorički mediji, pozvali građane da u subotu izađu na ulice i zatraže smjenu vlasti, a najavljena je i blokada centralnih prometnica u Podgorici.
Organizatori protestnog skupa, kako su najavili, tražit će ostavku Vlade Crne Gore i izlazak svih zastupnika iz crnogorskog parlamenta, prenosi Tanjug.
"Naši zahtjevi su ostavka lopovske vlasti i izlazak svih zastupnika iz parlamenta", navodi se na Facebook stranici grupe Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice.
Organizatori protesta su priopćili kako je vrijeme za radikalne promjene u Crnoj Gori, navodeći da skup neće prijavljivati policiji.
Čuli Crnogorci na vijestima da Fahro neće da tuče svoj narod, pa serbez izašli da protestuju...
- nikad_vise
#8223 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Omčo..wtf?The BEN10 wrote:Ohoho, šef je dobro podmazao haman - Omčo radi za dvojicu.nikad_vise wrote:Evo da polahko pocnemo sa raskrinkavanjem lazi vladajuce garniture...
Jos jedan koji komentarise u zenitu
- nikad_vise
#8224 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Daj ba redakcijo Klix-a kakva je ovo sprdacina od ankete.
Glasao sam prije 3-4 sata za Niksica,usao kroz tri sata opet trebam glasati i dao sam glas "ni jednom od navedenih" cisto radi furke da vidim dali i dalje racunaju glasove sa istog racuna.Refresujem stranicu kad opet mogu glasati i onda glasam za Bakira
Sto je najzalosnije kad Bosanci glasaju recimo za svoje igrace koji su poznati kao redovni pobjednici u svim svjetskim anketama,tad moramo makar brisati "kolacice" iz historije al ovo je vec smijurija
Sjatilo se sljama i spamuju anketu i jos je treba objaviti kao relevantnu.
Glasao sam prije 3-4 sata za Niksica,usao kroz tri sata opet trebam glasati i dao sam glas "ni jednom od navedenih" cisto radi furke da vidim dali i dalje racunaju glasove sa istog racuna.Refresujem stranicu kad opet mogu glasati i onda glasam za Bakira
Sto je najzalosnije kad Bosanci glasaju recimo za svoje igrace koji su poznati kao redovni pobjednici u svim svjetskim anketama,tad moramo makar brisati "kolacice" iz historije al ovo je vec smijurija
Sjatilo se sljama i spamuju anketu i jos je treba objaviti kao relevantnu.
- nikad_vise
#8225 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gledaj bratije al se drze za rukuPojedinci iz Kluba SDP-a, koje je ista muka snašla, kao i SDA-ovce, već su najavili da će podržati Radončićevu smjenu. Oni koji su u ovom mandatu opozicija smatraju da im ni do sada posao nije bio komponovanje i prekomponovanje vlasti, ali ostavljaju još vremena za konačnu odluku.
Sto se tice ankete stanje se promjenilo,Komsic je vec dosao na trece mjesto pretekavsi i personifikaciju SDP-a Niksica.Do kraja veceri ocekujem da Komsic pretekne i Bakira posto je za samo posljednjih pola sata dobio preko 1000 glasova
Kako pljuju narodu u lice ovo je nevjerovatno.Od narodnog opravdanog bunta su napravili sprdacinu i kad nas nastave jahati nadam se da ce svi osjetiti posljedice i da ce nas krasti jos vise.