Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ukoliko se desi da žohari ostanu u klubu,što je u ovom trenutku gotovo izvjesno, i ukoliko ne dođu neki novi nekompromitovani likovi koji bi mogli vratiti nadu, moraju se preduzeti neke mjere, a moje mišljenje je da su to:
1. Totalni bojkot svih utakmica FKS, ja lično više ne bih išao na utakmice, pa kad bi na proljeće zaredali sa 10 pobjeda...Oni koji nemaju obraza i ponosa bujrum plaćajte karte marvama. Ja više nemam namjeru barabama plaćati 10 KM, puniti njihov džep, a pjevati uprava napolje
2. Moj skromni prijedlog bi bio da UNFKS organizuje okupljanje svih navijačkih skupina koje će se skupiti pred prostorijama kluba, ali kad je stoka unutra, i mirno i dostojanstveno bandi dati do znanja da nećemo odustati dok se svi kolektivno ne povuku, praviti grafite protiv bande, konstantno izlaziti sa saopštenjima u javnost, ne bi li se ublehama guzica zastidjela, iako njihova izgleda svašta može podnijeti
MV je definitivno pokazao svoju nesposobnost i svoje šanerske poteze nek prosipa sa Bracom na bajramskim turnirima, i pod hitno tražiti njegovu ostavku, iako nisam nikako za ove prijetnje, ukoliko su iste uopšte tačne, vjerujem da se bagra služi podlim stvarima ne bi li lopticu prebacili na drugu stranu
Stvari su se pocele kotrljati moramo biti svjesni pruzene prilike da se stvari dovedu na svoje mjesto jednom za sva vremena.
Ukoliko se desi da žohari ostanu u klubu,što je u ovom trenutku gotovo izvjesno, i ukoliko ne dođu neki novi nekompromitovani likovi koji bi mogli vratiti nadu, moraju se preduzeti neke mjere, a moje mišljenje je da su to: 1. Totalni bojkot svih utakmica FKS, ja lično više ne bih išao na utakmice, pa kad bi na proljeće zaredali sa 10 pobjeda...Oni koji nemaju obraza i ponosa bujrum plaćajte karte marvama. Ja više nemam namjeru barabama plaćati 10 KM, puniti njihov džep, a pjevati uprava napolje
2. Moj skromni prijedlog bi bio da UNFKS organizuje okupljanje svih navijačkih skupina koje će se skupiti pred prostorijama kluba, ali kad je stoka unutra, i mirno i dostojanstveno bandi dati do znanja da nećemo odustati dok se svi kolektivno ne povuku, praviti grafite protiv bande, konstantno izlaziti sa saopštenjima u javnost, ne bi li se ublehama guzica zastidjela, iako njihova izgleda svašta može podnijeti
MV je definitivno pokazao svoju nesposobnost i svoje šanerske poteze nek prosipa sa Bracom na bajramskim turnirima, i pod hitno tražiti njegovu ostavku, iako nisam nikako za ove prijetnje, ukoliko su iste uopšte tačne, vjerujem da se bagra služi podlim stvarima ne bi li lopticu prebacili na drugu stranu
Ovo je jedino rjesenje. Zavrni marvi "pipu" da ne kapa i to je to. Svaki drugi vid nasilja oni bi jedva docekali da okrenu citavu drzavu protiv BP i Hordi zla. To im zadovoljstvo ne treba priustiti. Ocekujem u pauzi dolazak ekstra pojacanja i vjerovatno kupljenu Evropu, ali mislim da nema jos puno "hajvana" koji ce se "primiti" na tu vec godinama oprobanu "formulu"..
Ma kakva crna pojačanja haveru, ja ni to ne očekujem, nisu oni sposobni za tako nešto....Raspad sistema totalni slijedi na proljeće, ali bitno je da se napravi akcija da im tribine zjape prazne, sponzori im sigurno neće dolaziti ako nema publike na stadionima, jednostavno NEMA PARA, prisiliti bagru da nema za hljeba ni oni ni igrači koji svakako (čast samo pojedinim) nisu zaslužili ništa više.... Navijači samo ako su apsolutno složni mogu nešto napraviti, dovoljno je da se nađe 1000-2000 idiota koji će reći šta oni meni ima da govore, ja ću ići kad hoću na utakmice, od posla nema ništa...
Veliki stručnjak blati prethodnu upravu Valjalo vi ove krupne stvari koje zalizani navodi provjeriti, i ukoliko se ustanovi da je sve laž natjerati ga da sam pojede cijeli ovaj članak za koji je dao intervju
U svemu ovom znaci iaoki nije rez sjajna polusezona iaoko nije ova uprava ostala na celuzbog jedne stvari mi je drago a to je da se konacno klupko pocelo da odmotava a ne ono rekla-kazala mahalske price znaci da svi mi navijaci,simpatizeri vode imenom i prezimenom i djelom ko sta radi i kako ,sjeti se one poslovice da sud naroda je tezak i ostar (u tom smislu) a u ovom slucaju to smo mi ne samo Hz i pitari vec svi navijaci simpatizeri da stvarno okrenemo stranicu u smjeru prema gore napretku,boljitku,stabilizaciji il dole ka mesetarneju,kriminalu ,zivotarenju od danas do sutra, pa vidjecemo:-x
sa starom on spavo,ko sa ženom.legenda beli punac,a kad ne bude radio kako treba otići će sam...ja idiota.
sema može li mirzina statistika,uključujući i prošlu sezonu?
Mirsad Fazlagic,ali i bez toga su svi uvezani sto familijarno sto poslovno i stranacki,zato i drze ledja jedni drugima i fakticki je to zatvoreni krug.
Ma hebem ti više i Mirsada Fazlagića, Mirzu Varešanovića, Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića i dr...., KO SU ONI NASPRAM ARMIJE NAVIJAČA FKS, ljudi ima nas na hiljade i hiljade, ako smo složni možemo srušiti bilo koga, ovo je šačica žohara koje možda još neko s vana podržava, ali jebat ih, dajte neka UNFKS, BP 1946, bilo ko, napravi akciju da na legalan (ne mislim silom) način ovu bagru istjeramo s noge ne nogu za sva vremena
I jos jedna stvar.
Na ciju inicijativu, igraci sutra odrzavaju press konferenciju ? Nesta me hastra da neko ne gurne igracima koju paru pa da mi nikada ne saznamo istinu
Max Bunker wrote:I jos jedna stvar.
Na ciju inicijativu, igraci sutra odrzavaju press konferenciju ? Nesta me hastra da neko ne gurne igracima koju paru pa da mi nikada ne saznamo istinu
Pa sutra je očeivati od Avdića, Ihtijarevića starih guznih havera zalizanog da stanu uz svog šefa i kažu da podržavaju sve što on govori i radi, možda se još neko ovoj dvojici metuzalema pridruži i to bi bilo to
Max Bunker wrote:I jos jedna stvar.
Pa sutra je očeivati od Avdića, Ihtijarevića starih guznih havera zalizanog da stanu uz svog šefa i kažu da podržavaju sve što on govori i radi, možda se još neko ovoj dvojici metuzalema pridruži i to bi bilo to
Pa i meni se cini da ce tako zavrsiti sve i da opet ponovim svoje pitanje od maloprije, koje je vidim proslo ne opazeno a to je, da li vrijede clanske karte FK Sarajevo, za skupstinu kluba ? Da li ce neko nas navijace nesta pitati ?
Pa jebiga sad, ako je recimo zijad blekic bio u milanu a ne u sirokom nabijem i njega na hasima i neka ide u neku stvar, ako igraci fakat nemaju sta da jedu opet nabijem blekica na neku stvar jer je to morao obezbjediti kako zna i umije...ma ne znam u pizdu materinu emocije su mi pomjesane do picke lijepe materine, neka se gone svi u neku stvar...odoh gledati lud zbunjen normalan
emigrazione wrote:Pa jebiga sad, ako je recimo zijad blekic bio u milanu a ne u sirokom nabijem i njega na hasima i neka ide u neku stvar, ako igraci fakat nemaju sta da jedu opet nabijem blekica na neku stvar jer je to morao obezbjediti kako zna i umije...ma ne znam u pizdu materinu emocije su mi pomjesane do picke lijepe materine, neka se gone svi u neku stvar...odoh gledati lud zbunjen normalan
To je to. Sad dobijamo i drugo viđenje i čujemo drugačiji glas. Svakako ne treba jednom vjerovati apsolutno.
don_emir wrote:Ne treba ruke prljati od govna...zene mu se na*ebem
Gdjeces kuravu. vdio sam ga u ponedeljak u uregu il kako se vec pise,da sam znao da ce ovako biti,gadjo bi ga bi ocami. sreca njegova. mogo je jos placati sajbu.
Evo sad opet citam da su pojedini igracu dobili premije tolike da bih ja komotno godinu dana od tih para mogao da se zajebavam bez da ista radim. Jebo majku u grob cete me poslati sve vam lopovsko
kako nemaju sta jesti kad imas fino koliko su dobili u ona tri mjeseca za vrijeme blekica, e ako se od onih para ne moze zivjeti onda stvarno ne znam, sta kaze mirza rekao vucina da nema nista osim sijalice u frizideru, e mora da je neka dobra sijalica jer je vucina dobio 7 i po milja