SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Urban B.

#8201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

Cholina_Lokica wrote:
baja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
Oporavila se ona cura sto je nekidan upucase, pa porokala sviHu :mrgreen:
a gdje onaj blogger da citamo prepucavanja :D
Don Zivconi

#8202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Cholina_Lokica wrote:
baja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
Da je ta cura bilo bi dobro :) nego sad su nove cure u pitanju napile se i napusile "maturantkinje" pa ih spasavaju po Dobrinji :lol:
terra_incognita

#8203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by terra_incognita »

Don Zivconi wrote:
Cholina_Lokica wrote:
Da je ta cura bilo bi dobro :) nego sad su nove cure u pitanju napile se i napusile "maturantkinje" pa ih spasavaju po Dobrinji :lol:
mala ili velika matura ? :skoljka:
Don Zivconi

#8204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Velika sreca nasa :D
sgunited

#8205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sgunited »

evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
smoki_choko

#8206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smoki_choko »

sgunited wrote:evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
ima li slika :shock: :?:
sgunited

#8207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sgunited »

nemam najbolji pogled, tako da nisam uspio slikati, cini mi se da je ugasen ali ima jos rotacija dosta, vidjecemo ujutru jel F. Krvavac stigao i ovo slikati :D
Karabaja

#8208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Karabaja »

Biće da su mu "protivnici vjerovanuke" zapalili vilu :D

Alkos

#8209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Alkos »

sgunited wrote:nemam najbolji pogled, tako da nisam uspio slikati, cini mi se da je ugasen ali ima jos rotacija dosta, vidjecemo ujutru jel F. Krvavac stigao i ovo slikati :D
:lol: :lol: :mrgreen:
Bullet Tooth Tony

#8210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bullet Tooth Tony »

sgunited wrote:evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
Ispod dole izogorila neka Corsa sva ... nisam stigao slikati
memlija

#8211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by memlija »

evo prije sat vremena, na raskrsnici kod Elpi - Sanasa...Opel Frontera, Megan, BMW 3...pofino su se mlatnuli....trolejbuski saobraćaj je (bio) u prekidu....

Image
ciacco

#8212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ciacco »

Ja kolko sam mogao prepoznati auto dok sam jutros isao na fax meni se cini da je novi punto planuo do kraja
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#8213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

Iako nije Sarajevo, ali...
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice :x
mrtva kokoš

#8214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice :x
ccc, lijepa smrtna kazna...

njih mi ne bi bilo odvratno gledati ni da ih vjesaju na sred trga...
amrica

#8215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

Splinter wrote:
Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
ccc, lijepa smrtna kazna...

njih mi ne bi bilo odvratno gledati ni da ih vjesaju na sred trga...
+1 :x
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#8216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
Ali valjda je to onaj naš seljački mentalite..."garant je sama tražila...da ih nije izazivala, ne bi joj se to ni desilo"...i slična glupa "opravdavanja".
Bodkin

#8217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bodkin »

Pera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
Ali valjda je to onaj naš seljački mentalite..."garant je sama tražila...da ih nije izazivala, ne bi joj se to ni desilo"...i slična glupa "opravdavanja".
kastrirao bih ih i to ne hemijskom reakcijom..
amrica

#8218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

Bodkin wrote:
Pera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
kastrirao bih ih i to ne hemijskom reakcijom..
tupim nozem, poganim :x
headbanger

#8219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by headbanger »

prvo ispitati rad inspektora, tuzioca, vjestaka i sudija
pa ako oni nisu dobro odradili svoj posao, zbog malih kazni, prvo njih objesiti
pa onda ove retarde
Boga ti pitaj sta je tu tuzilac trazio, kakva je bila tuzba, na osnovu koje su ovako male kazne
a ako je tuzilac odradio posao kako treba onda treba nagaziti sudiju i pitati ga na osvnu cega ovako male kazne
ako stite neciju djecu da Bog da i njihova djeca bila silovana
ultima_palabra

#8220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj :roll:
spreca

#8221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by spreca »

headbanger wrote:
prvo ispitati rad inspektora, tuzioca, vjestaka i sudija
pa ako oni nisu dobro odradili svoj posao, zbog malih kazni, prvo njih objesiti
pa onda ove retarde
Boga ti pitaj sta je tu tuzilac trazio, kakva je bila tuzba, na osnovu koje su ovako male kazne
a ako je tuzilac odradio posao kako treba onda treba nagaziti sudiju i pitati ga na osvnu cega ovako male kazne
ako stite neciju djecu da Bog da i njihova djeca bila silovana
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
spreca

#8222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by spreca »

ultima_palabra wrote:Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj :roll:
Vec smo navikli,nazalost.
Obuca9

#8223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj :roll:
Šta ima javnost reagovati? Pa nisu vjeronauku ukinuli, pa da se dizemo i najavljujemo proteste i kojekakva "ljeta", silovateljima dali tri godine, haj' Boga ti sta fali, dosta i tri godine.
Cholina_Lokica

#8224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

hz__semir wrote:
Šta ima javnost reagovati? Pa nisu vjeronauku ukinuli, pa da se dizemo i najavljujemo proteste i kojekakva "ljeta", silovateljima dali tri godine, haj' Boga ti sta fali, dosta i tri godine.
:thumbup:
I onda cudno sto se vecina silovanja ne prijavi
wewa

#8225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by wewa »

fora je u blagosti kaznenog zakona - a znamo ko pise zakone, sigurno ne silovane zene. ako se dobro sjecam, tek je prije par godina uvedeno djelo silovanja u braku, dotad je to valjda smatrano koristenjem bracnog prava.
Locked