a gdje onaj blogger da citamo prepucavanjaCholina_Lokica wrote:Oporavila se ona cura sto je nekidan upucase, pa porokala sviHubaja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Urban B.
#8201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Don Zivconi
#8202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da je ta cura bilo bi dobroCholina_Lokica wrote:Oporavila se ona cura sto je nekidan upucase, pa porokala sviHubaja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
- terra_incognita
#8203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mala ili velika matura ?Don Zivconi wrote:Da je ta cura bilo bi dobroCholina_Lokica wrote:Oporavila se ona cura sto je nekidan upucase, pa porokala sviHubaja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinjinego sad su nove cure u pitanju napile se i napusile "maturantkinje" pa ih spasavaju po Dobrinji
- Don Zivconi
#8204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Velika sreca nasa 
-
sgunited
#8205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
- smoki_choko
#8206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ima li slikasgunited wrote:evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
-
sgunited
#8207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nemam najbolji pogled, tako da nisam uspio slikati, cini mi se da je ugasen ali ima jos rotacija dosta, vidjecemo ujutru jel F. Krvavac stigao i ovo slikati 
- Karabaja
#8208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Biće da su mu "protivnici vjerovanuke" zapalili vilu
-
Alkos
#8209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sgunited wrote:nemam najbolji pogled, tako da nisam uspio slikati, cini mi se da je ugasen ali ima jos rotacija dosta, vidjecemo ujutru jel F. Krvavac stigao i ovo slikati
- Bullet Tooth Tony
#8210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ispod dole izogorila neka Corsa sva ... nisam stigao slikatisgunited wrote:evo neki pozar na kovacima, cini mi se da ona Cericeva zgrada gori, Islamska zajednica ili šta je vec
- memlija
#8211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo prije sat vremena, na raskrsnici kod Elpi - Sanasa...Opel Frontera, Megan, BMW 3...pofino su se mlatnuli....trolejbuski saobraćaj je (bio) u prekidu....

- ciacco
#8212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja kolko sam mogao prepoznati auto dok sam jutros isao na fax meni se cini da je novi punto planuo do kraja
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Iako nije Sarajevo, ali...
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice
Evo javiše da su ona tri obriska sa dupeta iz Tuzle dobila neke smješne kazne za silovanje mentalo zaostale maloljetnice
- mrtva kokoš
#8214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ccc, lijepa smrtna kazna...Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
njih mi ne bi bilo odvratno gledati ni da ih vjesaju na sred trga...
- amrica
#8215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
+1Splinter wrote:ccc, lijepa smrtna kazna...Pera Trta wrote:Iako nije Sarajevo, ali...
njih mi ne bi bilo odvratno gledati ni da ih vjesaju na sred trga...
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
Ali valjda je to onaj naš seljački mentalite..."garant je sama tražila...da ih nije izazivala, ne bi joj se to ni desilo"...i slična glupa "opravdavanja".
Ali valjda je to onaj naš seljački mentalite..."garant je sama tražila...da ih nije izazivala, ne bi joj se to ni desilo"...i slična glupa "opravdavanja".
-
Bodkin
#8217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kastrirao bih ih i to ne hemijskom reakcijom..Pera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
- amrica
#8218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tupim nozem, poganimBodkin wrote:kastrirao bih ih i to ne hemijskom reakcijom..Pera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
- headbanger
#8219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prvo ispitati rad inspektora, tuzioca, vjestaka i sudijaPera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
pa ako oni nisu dobro odradili svoj posao, zbog malih kazni, prvo njih objesiti
pa onda ove retarde
Boga ti pitaj sta je tu tuzilac trazio, kakva je bila tuzba, na osnovu koje su ovako male kazne
a ako je tuzilac odradio posao kako treba onda treba nagaziti sudiju i pitati ga na osvnu cega ovako male kazne
ako stite neciju djecu da Bog da i njihova djeca bila silovana
- ultima_palabra
#8220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj 
- spreca
#8221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
headbanger wrote:prvo ispitati rad inspektora, tuzioca, vjestaka i sudijaPera Trta wrote:Stvarno mi nije jasan ni tako hladan odnos i javnosti i običnog svijeta prema silovanju...za mene su silovatelji najniža vrsta živih bića, posebno oni koji nasrnu na dijete, maloljetnu osobu ili člana porodice. Imam prema njima odnos tačno kako sam ih i opisao u prethodnom postu...
pa ako oni nisu dobro odradili svoj posao, zbog malih kazni, prvo njih objesiti
pa onda ove retarde
Boga ti pitaj sta je tu tuzilac trazio, kakva je bila tuzba, na osnovu koje su ovako male kazne
a ako je tuzilac odradio posao kako treba onda treba nagaziti sudiju i pitati ga na osvnu cega ovako male kazne
ako stite neciju djecu da Bog da i njihova djeca bila silovana
- spreca
#8222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vec smo navikli,nazalost.ultima_palabra wrote:Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj
- Obuca9
#8223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Šta ima javnost reagovati? Pa nisu vjeronauku ukinuli, pa da se dizemo i najavljujemo proteste i kojekakva "ljeta", silovateljima dali tri godine, haj' Boga ti sta fali, dosta i tri godine.ultima_palabra wrote:Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj
- Cholina_Lokica
#8224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hz__semir wrote:Šta ima javnost reagovati? Pa nisu vjeronauku ukinuli, pa da se dizemo i najavljujemo proteste i kojekakva "ljeta", silovateljima dali tri godine, haj' Boga ti sta fali, dosta i tri godine.ultima_palabra wrote:Što je najgore, ne vidim nikakve reakcije javnosti na ovaj slučaj
I onda cudno sto se vecina silovanja ne prijavi
- wewa
#8225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
fora je u blagosti kaznenog zakona - a znamo ko pise zakone, sigurno ne silovane zene. ako se dobro sjecam, tek je prije par godina uvedeno djelo silovanja u braku, dotad je to valjda smatrano koristenjem bracnog prava.