Uploaded with ImageShack.us
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Naravno, ako hoćeš da zarađuješ 15 miliona godišnje, ima odma da pokažeš zašto.Better Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
ma tako je,kratko jasno e sad drugo je pitanje jel godinu dana dovoljno da se igrac dokaze pff...jedino je kaka dobio vise al uzalud na moju zalostBetter Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
pa normalno nece dat 40 i kusur mill da mu igrac sredine terena igra desnog beka...ćiško wrote:JOSE MOURINHO progovorio je o Luki Modriću, dan nakon što je naš nogometaš potpisao za Real Madrid. Gotovo dva dana trebala su treneru Reala da nešto kaže o pojačanju kluba, no kad je progovorio imao je samo riječi hvale.
"Znali smo zašto ga dovodimo. Znali smo zašto čekamo toliko dugo i imamo strpljenja. Modrić je bio prva opcija, daleko važnija od svih ostalih koji su se spominjali", rekao je Mourinho.
Mourinho već zna Modrićevu ulogu u Realu.
"Znam koja je njegova omiljena pozicija i na toj će poziciji igrati. Neće igrati ni lijevo, ni desno, ni napadača, već samo na poziciji koja mu leži", rekao je Mourinho.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dominacija. modriću se dopušta da igra na omiljenoj pozicijinema murinjo šta filozofirati, daj zvijezdi da igra na omiljenom mjestu, ostali se moraju prilagoditi. rekoh, DOMINACIJA
Kada je Kaka potpisao za Real, očekivao sam da će tek tada pogazati svoju magiju, odnosno da će biti još bolji nego u Milanu, ali ništa, pravo sam se razočarao. Pa Shecvhenko otišao u životnoj formi iz Milana u Chelsea i ništa, kao da nije nikad igrao nogomet. To mi je potpuno neobjašnjivo.kory_galaktikos wrote:ma tako je,kratko jasno e sad drugo je pitanje jel godinu dana dovoljno da se igrac dokaze pff...jedino je kaka dobio vise al uzalud na moju zalostBetter Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
ma berlusconi bAci Neku mAgIju na njIh heHBetter Man wrote:Kada je Kaka potpisao za Real, očekivao sam da će tek tada pogazati svoju magiju, odnosno da će biti još bolji nego u Milanu, ali ništa, pravo sam se razočarao. Pa Shecvhenko otišao u životnoj formi iz Milana u Chelsea i ništa, kao da nije nikad igrao nogomet. To mi je potpuno neobjašnjivo.kory_galaktikos wrote:ma tako je,kratko jasno e sad drugo je pitanje jel godinu dana dovoljno da se igrac dokaze pff...jedino je kaka dobio vise al uzalud na moju zalostBetter Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
Mo je rekao svojećiško wrote:JOSE MOURINHO progovorio je o Luki Modriću, dan nakon što je naš nogometaš potpisao za Real Madrid. Gotovo dva dana trebala su treneru Reala da nešto kaže o pojačanju kluba, no kad je progovorio imao je samo riječi hvale.
"Znali smo zašto ga dovodimo. Znali smo zašto čekamo toliko dugo i imamo strpljenja. Modrić je bio prva opcija, daleko važnija od svih ostalih koji su se spominjali", rekao je Mourinho.
Mourinho već zna Modrićevu ulogu u Realu.
"Znam koja je njegova omiljena pozicija i na toj će poziciji igrati. Neće igrati ni lijevo, ni desno, ni napadača, već samo na poziciji koja mu leži", rekao je Mourinho.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dominacija. modriću se dopušta da igra na omiljenoj pozicijinema murinjo šta filozofirati, daj zvijezdi da igra na omiljenom mjestu, ostali se moraju prilagoditi. rekoh, DOMINACIJA

Ne, ti nisi dosao da pises o Modricu ti si dosao da podjebajes narod i jebes u zdrav mozak, sto govori tvoj nacin pisanja!ćiško wrote:smiri nerve jaro![]()
tema je real, a modrić je igrač reala. ta neću o fazliji ovdje pisat?
prijatelju, to što je tebi podjebavanje pisanje o igraču reala na temi real je tvoj problemBHF_Manijak wrote:Ne, ti nisi dosao da pises o Modricu ti si dosao da podjebajes narod i jebes u zdrav mozak, sto govori tvoj nacin pisanja!ćiško wrote:smiri nerve jaro![]()
tema je real, a modrić je igrač reala. ta neću o fazliji ovdje pisat?
Niko ne ocekuje od tebe da iz Hrvatske pises o Dzeki, Vedi, Želji ili Sarajevu mada i za to imas adekvatne teme, samo prestani trolati. Ako ces pisati o Dinamu pisi o tome i mani se spominjanja Želje ili Sarajeva. Isto tako vrijedi i za Luku. Pisi i o njemu, dizi ga u nebesa ali probaj izostaviti Dzeku i Vedu iz tih postova.ćiško wrote:prijatelju, to što je tebi podjebavanje pisanje o igraču reala na temi real je tvoj problemBHF_Manijak wrote:Ne, ti nisi dosao da pises o Modricu ti si dosao da podjebajes narod i jebes u zdrav mozak, sto govori tvoj nacin pisanja!ćiško wrote:smiri nerve jaro![]()
tema je real, a modrić je igrač reala. ta neću o fazliji ovdje pisat?piso bi ja o džeki i vedi ali jebajiga. kad potpišu za kraljevski klub onda ću. piso bi ja i o želji ili sarajevu u LŠ ali opet jebajiga
moram onda o dinamu..
Gdje pise to za Debuchya ?skenderija04 wrote:Mourinho je danas na presici rekao da tim jos nije zatvoren i da ce do kraja prelaznog roka 31.08 biti odlazaka ali i dolazaka. Izgleda da je sljedeci koji ce stici u Madrid Mathieu Debuchy. Tako kaze Lequipe ´.
Evo, vijest od prije sat vremena.madFlava wrote:Gdje pise to za Debuchya ?skenderija04 wrote:Mourinho je danas na presici rekao da tim jos nije zatvoren i da ce do kraja prelaznog roka 31.08 biti odlazaka ali i dolazaka. Izgleda da je sljedeci koji ce stici u Madrid Mathieu Debuchy. Tako kaze Lequipe ´.