Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#8201 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Evo i i jedne stvarno korisne stvari od prelaska Luke Modrica u Real. Kada Klix.ba citira Marcu onda je to uobicajeno. Ali kada Marca citira Klix.ba e onda to treba istaci. :thumbup: :bih:

Image

Uploaded with ImageShack.us
Better Man

#8202 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
pussysmoke

#8203 Re: Real Madrid C.F.

Post by pussysmoke »

Better Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
Naravno, ako hoćeš da zarađuješ 15 miliona godišnje, ima odma da pokažeš zašto.
kory_galaktikos

#8204 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Better Man wrote:Robben, Sneijder Huntelar, Owen i da ne nabrajam druge koji su dovedeni kao velika pojačanja i koji su bili klase od igrača su nakon samo jedne sezone otjerani iz Reala (Roben nakon dvije). Treba će Luka milione litara znoja da prolije da se dokaže i uspije u Realu. Ako ovu sezonu ne pokaže ono što se od njega očekuje i radi čega je doveden, biće prodan kao i gore pomenuti, jer Real je takav klub, žele uspjeh odmah i od igrača žele odmah najbolje i nisu spremni da čekaju.
ma tako je,kratko jasno e sad drugo je pitanje jel godinu dana dovoljno da se igrac dokaze pff...jedino je kaka dobio vise al uzalud na moju zalost
ćiško

#8205 Re: Real Madrid C.F.

Post by ćiško »

JOSE MOURINHO progovorio je o Luki Modriću, dan nakon što je naš nogometaš potpisao za Real Madrid. Gotovo dva dana trebala su treneru Reala da nešto kaže o pojačanju kluba, no kad je progovorio imao je samo riječi hvale.

"Znali smo zašto ga dovodimo. Znali smo zašto čekamo toliko dugo i imamo strpljenja. Modrić je bio prva opcija, daleko važnija od svih ostalih koji su se spominjali", rekao je Mourinho.

Mourinho već zna Modrićevu ulogu u Realu.

"Znam koja je njegova omiljena pozicija i na toj će poziciji igrati. Neće igrati ni lijevo, ni desno, ni napadača, već samo na poziciji koja mu leži", rekao je Mourinho.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dominacija. modriću se dopušta da igra na omiljenoj poziciji 8-) nema murinjo šta filozofirati, daj zvijezdi da igra na omiljenom mjestu, ostali se moraju prilagoditi. rekoh, DOMINACIJA :D
kory_galaktikos

#8206 Re: Real Madrid C.F.

ćiško wrote:JOSE MOURINHO progovorio je o Luki Modriću, dan nakon što je naš nogometaš potpisao za Real Madrid. Gotovo dva dana trebala su treneru Reala da nešto kaže o pojačanju kluba, no kad je progovorio imao je samo riječi hvale.

"Znali smo zašto ga dovodimo. Znali smo zašto čekamo toliko dugo i imamo strpljenja. Modrić je bio prva opcija, daleko važnija od svih ostalih koji su se spominjali", rekao je Mourinho.

"Znam koja je njegova omiljena pozicija i na toj će poziciji igrati. Neće igrati ni lijevo, ni desno, ni napadača, već samo na poziciji koja mu leži", rekao je Mourinho.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dominacija. modriću se dopušta da igra na omiljenoj poziciji 8-) nema murinjo šta filozofirati, daj zvijezdi da igra na omiljenom mjestu, ostali se moraju prilagoditi. rekoh, DOMINACIJA :D
pa normalno nece dat 40 i kusur mill da mu igrac sredine terena igra desnog beka...
Tomahawk11
Globalni moderator

#8207 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Razumjeli smo, svrsavas na Modrica ;-)
Better Man

#8208 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

kory_galaktikos wrote:
ma tako je,kratko jasno e sad drugo je pitanje jel godinu dana dovoljno da se igrac dokaze pff...jedino je kaka dobio vise al uzalud na moju zalost
Kada je Kaka potpisao za Real, očekivao sam da će tek tada pogazati svoju magiju, odnosno da će biti još bolji nego u Milanu, ali ništa, pravo sam se razočarao. Pa Shecvhenko otišao u životnoj formi iz Milana u Chelsea i ništa, kao da nije nikad igrao nogomet. To mi je potpuno neobjašnjivo.
kory_galaktikos

#8209 Re: Real Madrid C.F.

Better Man wrote:
kory_galaktikos wrote:
Kada je Kaka potpisao za Real, očekivao sam da će tek tada pogazati svoju magiju, odnosno da će biti još bolji nego u Milanu, ali ništa, pravo sam se razočarao. Pa Shecvhenko otišao u životnoj formi iz Milana u Chelsea i ništa, kao da nije nikad igrao nogomet. To mi je potpuno neobjašnjivo.
ma berlusconi bAci Neku mAgIju na njIh heH
otje to otje

#8210 Re: Real Madrid C.F.

Post by otje to otje »

ćiško wrote:JOSE MOURINHO progovorio je o Luki Modriću, dan nakon što je naš nogometaš potpisao za Real Madrid. Gotovo dva dana trebala su treneru Reala da nešto kaže o pojačanju kluba, no kad je progovorio imao je samo riječi hvale.

Mo je rekao svoje :)
ćiško

#8211 Re: Real Madrid C.F.

Post by ćiško »

smiri nerve jaro :D
tema je real, a modrić je igrač reala. ta neću o fazliji ovdje pisat? :-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#8212 Re: Real Madrid C.F.

Post by Entropio »

ćiško

#8213 Re: Real Madrid C.F.

Post by ćiško »

Ramos na Twitteru: "Želim pozdraviti svog novog saigrača, Luku Modrića. Dobrodošao i želim ti mnogo uspjeha. Hala Madrid."

Image
hau jes no

#8214 Re: Real Madrid C.F.

Post by hau jes no »

real je puko, ne moze njima nikakav modric pomoci, trebali su komplet tim promijeniti, mourinho ih je iscjedio za ove 2 godine, trebace im jos toliko da se oporave
BHF_Manijak

#8215 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

ćiško wrote:smiri nerve jaro :D
Ne, ti nisi dosao da pises o Modricu ti si dosao da podjebajes narod i jebes u zdrav mozak, sto govori tvoj nacin pisanja!
ćiško

#8216 Re: Real Madrid C.F.

Post by ćiško »

BHF_Manijak wrote:
Ne, ti nisi dosao da pises o Modricu ti si dosao da podjebajes narod i jebes u zdrav mozak, sto govori tvoj nacin pisanja!
prijatelju, to što je tebi podjebavanje pisanje o igraču reala na temi real je tvoj problem ;-) piso bi ja o džeki i vedi ali jebajiga. kad potpišu za kraljevski klub onda ću. piso bi ja i o želji ili sarajevu u LŠ ali opet jebajiga :D moram onda o dinamu.. :wink:
Charuga
Globalni moderator

#8217 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ćiško wrote:
BHF_Manijak wrote:
prijatelju, to što je tebi podjebavanje pisanje o igraču reala na temi real je tvoj problem ;-) piso bi ja o džeki i vedi ali jebajiga. kad potpišu za kraljevski klub onda ću. piso bi ja i o želji ili sarajevu u LŠ ali opet jebajiga :D moram onda o dinamu.. :wink:
Niko ne ocekuje od tebe da iz Hrvatske pises o Dzeki, Vedi, Želji ili Sarajevu mada i za to imas adekvatne teme, samo prestani trolati. Ako ces pisati o Dinamu pisi o tome i mani se spominjanja Želje ili Sarajeva. Isto tako vrijedi i za Luku. Pisi i o njemu, dizi ga u nebesa ali probaj izostaviti Dzeku i Vedu iz tih postova.
skenderija04

#8218 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Mourinho je danas na presici rekao da tim jos nije zatvoren i da ce do kraja prelaznog roka 31.08 biti odlazaka ali i dolazaka. Izgleda da je sljedeci koji ce stici u Madrid Mathieu Debuchy. Tako kaze Lequipe ´.
madFlava

#8219 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

skenderija04 wrote:Mourinho je danas na presici rekao da tim jos nije zatvoren i da ce do kraja prelaznog roka 31.08 biti odlazaka ali i dolazaka. Izgleda da je sljedeci koji ce stici u Madrid Mathieu Debuchy. Tako kaze Lequipe ´.
Gdje pise to za Debuchya ?
skenderija04

#8220 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

madFlava wrote:
skenderija04 wrote:Mourinho je danas na presici rekao da tim jos nije zatvoren i da ce do kraja prelaznog roka 31.08 biti odlazaka ali i dolazaka. Izgleda da je sljedeci koji ce stici u Madrid Mathieu Debuchy. Tako kaze Lequipe ´.
Gdje pise to za Debuchya ?
Evo, vijest od prije sat vremena.

http://www.francefootball.fr/#!/news/20 ... auffe.html

Edit: Cak kazu da su mu izmislili povredu da ne bi igrao sutra revans L.S. protiv Kopenhagena
ganjeta

#8221 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Citiraću jednog uvaženog člana sa tm.org-a, neće se naljutiti, nadam se.

Skontao sam što su ga kupili. U prirodnoj veličini stane na wallpaper za Galaxy S3, a to je rašireno tržište. Za dolar Luka vam u prirodnoj veličini pleše po displeju.

:lol:
Charuga
Globalni moderator

#8222 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Krsenje pravila foruma, nepostivanje upozorenja”
» senty

14 dana

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Krsenje pravila foruma, nepostivanje upozorenja”
» ćiško

1 mjesec

Kad vam istekne kazna slobodno pisite opet, nemojte se osjecati ugrozenim, nema potrebe za tim, samo se drzite TEME i smanjite sa TROLANJEM!

Nepotrebni postovi su izbrisani, vratite se na temu!
blazh

#8224 Re: Real Madrid C.F.

Post by blazh »

ako murinjo danas modriću pruži bar 20 min poručit će da na njega ozbiljno računa a ne da je ovo sve bio samo folklor. očekujem ga zadnjih 20 minuta da osjeti atmosferu.

a inače, ne mislim da će real išta ove godine osvojiti, murinjo na zimu dobija košaricu :D
ultima_palabra

#8225 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ma gdje će staviti igrača koji cijelo ljeto nije imao pravi trening, i to protiv Barcelone :-) Možda dobije koji minut protiv Granade u nedjelju, ako riješe pitanje pobjednika na vrijeme. Od Modrića neki doprinos se može očekivati tek iza reprezentativne pauze.
Post Reply