Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beavis wrote:De mi recite jel prije rata isla trola kroz tunel na Kosevskom brdu, ko da se sjecam nekih pokidanih zica krajem rata u tunelu
Znam da nije nikakva slika al jeste pitanje, hvala na osgovoru
Išla je do depoa minibusa gdje su se servisirali do izgradnje trolejbuskog depoa 1988, a u drugom tunelu su se parkirali.
Nakon izgradnje depoa kontakt mreža je ostala jer je bila planirana tuda dionica Hrasno-Malta-Željeznička stanica-Ciglane, ali je nakon rata to palo u vodu.
Beavis wrote:De mi recite jel prije rata isla trola kroz tunel na Kosevskom brdu, ko da se sjecam nekih pokidanih zica krajem rata u tunelu
Znam da nije nikakva slika al jeste pitanje, hvala na osgovoru
Nije vozila trola kroz tunel ali jeste u onom tunelu koji je sad zatvoren, kao što kolega reče, bila garaza za trolejbuse. Naravno, bilo je povezano žicama s Jezerom i dalje prema Skenderiji ili Vogošći.
Logovan wrote:Gledaj grada za vrijeme Olimpijade....
Tacno zavidim generacijama iz 50,60 i 70ih
Također. Sve je nekako bilo bolje, muzika, sport, grad, itd.
Nista nemoj zavidit', jer nemas pojma kako se osjecaju oni koji zive od uspomena... Kogod se sjeca tog vakta sad se osjeca kaznjenim...(da ne spominjem da se u medjuvremenu natovarilo na ledja 30, 40 i vise godina...) Kombinacija za roknut' se.
Ovo ti dodje k'o ona jevrejska kletva:"Dabogda im'o, pa nem'o".
dobro si dobila sam potvrdu, na 2:06 je za šankom sam gazda, ono poslije je neka druga kafana, veća i novija, to ne znam... da hoće muha doć' da nam razbistri
dobro si dobila sam potvrdu, na 2:06 je za šankom sam gazda, ono poslije je neka druga kafana, veća i novija, to ne znam... da hoće muha doć' da nam razbistri
Kojoj basaru nisam ni skonto. Danas mu tu sin drži stomatološku ordinaciju.
mali_milojica wrote:quote="Logovan"Gledaj grada za vrijeme Olimpijade....
Tacno zavidim generacijama iz 50,60 i 70ih
Također. Sve je nekako bilo bolje, muzika, sport, grad, itd.
Nista nemoj zavidit', jer nemas pojma kako se osjecaju oni koji zive od uspomena... Kogod se sjeca tog vakta sad se osjeca kaznjenim...(da ne spominjem da se u medjuvremenu natovarilo na ledja 30, 40 i vise godina...) Kombinacija za roknut' se.
Ovo ti dodje k'o ona jevrejska kletva:"Dabogda im'o, pa nem'o".
upravo tako. rajvosa je imalo strašan razvoj i to kontinuirano sve do rata, a najbolje od svega je bilo da je puno toga izgledalo izvrsno. ovo što su poslije rata napravili od sarajva je “da te bog sačuva“
meni kad počnem razmišljati o tome dođe da plačem