tako susigmabh wrote:Hairli stiglo brez marke postarine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIJEPE
Moderator: anex
tako susigmabh wrote:Hairli stiglo brez marke postarine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao kako su divne..mozes li molim te napisati koliko su te ukupno kostale u KM-ovimasigmabh wrote:Hairli stiglo brez marke postarine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A meni nisi odgovorilasigmabh wrote:I da, zaboravila sam reci... dobila sam jos jednu blending brush na poklon..
umjerenooblacno wrote:kupila ovu maskaru, odusevljena sam, cak mi je bolja od one masterpiece maxfactor, a nju sam smatrala neprevazidjenom. Cetkica je idealna. Kost 13.95 KM
jako lijepo nasminkano i ove ti boje super stoje.sigmabh wrote:Cijeli dan nigdje nikog na ovoj temi c c c...sramotaa zene... Ev moje sminke danas, inspirirana
Hayden's Golden Globe Makeup Look
Pa ono je u junskom katalogu, znaci obidji svaki DM dok ne nadjes..wel wrote:zna li neko do kad traje snizenje u dm-u,svidja mi se bourjopis HM+3D maxx sjaj za usne.ima li negdje kombinacija sjaj broj 62 jer imam 61?
Cuj malosigmabh wrote:zelena carapa hvala ti na komplimentu...a ja malo sam se ponovila...![]()
Bourjois ombre stretch maxi blanc
Bourjois brush concealer 82 (beige rose)
Bourjois ombre a paupieres 16 ambre nude
Bourjois ombre a paupieres 14 gris delicat
Bourjois ombre a paupieres 07 noir emeraude

uu, jesu jakoalica.k wrote:bas su lijepe boje
aktuelni katalog, strana 111.nera18 wrote:uu, jesu jakoalica.k wrote:bas su lijepe boje
listam katalog, gdje si nasla ovo?

ma moze hey guys i na blogusigmabh wrote:i ja sam nekako vise za blog...nego ono hay guys ...
![]()
P.s. jutros sam zatvorila jednu kreditnu karticu...vraski dobar osjecaj![]()