kasni allah; u drugoj vremenskoj zoniallem_77 wrote:Dova uslišana. Poslije povorke.Ali mi nije jasno zašto je redakcija obrisala najčitanije komentare?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cistern ... /190908042
Povorka ponosa u Sarajevu
- harač
#8201 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8202 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nema ljutnje al nevjerujem da ti imasH daMu za to...salik79 wrote:Ako ce me u Visegradu osiguravati ovaj broj policajaca, a prije toga isprazniti ulice, prijavljujem se i da u Visegradu, a i u Rudom, sam odrzim mitinge. Ma, moze i turneja po RS-u, gdje god zatreba.
- salik79
#8203 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bas su potrebna muda za to...pici wrote:nema ljutnje al nevjerujem da ti imasH daMu za to...salik79 wrote:Ako ce me u Visegradu osiguravati ovaj broj policajaca, a prije toga isprazniti ulice, prijavljujem se i da u Visegradu, a i u Rudom, sam odrzim mitinge. Ma, moze i turneja po RS-u, gdje god zatreba.
- harač
#8204 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
na šta spadoše internet gazijepici wrote:nema ljutnje al nevjerujem da ti imasH daMu za to...salik79 wrote:Ako ce me u Visegradu osiguravati ovaj broj policajaca, a prije toga isprazniti ulice, prijavljujem se i da u Visegradu, a i u Rudom, sam odrzim mitinge. Ma, moze i turneja po RS-u, gdje god zatreba.
- pici
#8205 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nisu al treba stisnut kako god...salik79 wrote:Bas su potrebna muda za to...pici wrote:nema ljutnje al nevjerujem da ti imasH daMu za to...salik79 wrote:Ako ce me u Visegradu osiguravati ovaj broj policajaca, a prije toga isprazniti ulice, prijavljujem se i da u Visegradu, a i u Rudom, sam odrzim mitinge. Ma, moze i turneja po RS-u, gdje god zatreba.
- salik79
#8206 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sta, na praznim ulicama, sa milju i po, do zuba naoruzanih policajaca oko mene?!pici wrote:nisu al treba stisnut kako god...salik79 wrote:Bas su potrebna muda za to...pici wrote:
nema ljutnje al nevjerujem da ti imasH daMu za to...
-
The 51st State
#8207 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
cuj trebaju muda sa miljom drotova, transporterima, snajperima 
- pirmin
#8208 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mei Diggabeni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
-
moet-perignon
#8209 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!
ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.
i da, nigdje, ama bas nigdje se nije pustala ona kako bjese albakra?
ovo danas mi daje snagu da ce se ove bradonje razmiliti i nestati u vjecnosti.
...this is the flower of the Partisan
o bella ciao, bella ciao...

lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!
ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.
- azurna_obala
#8210 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Drago mi je da je sve prošlo bez problema.
Zato nas Armenija sjeba pravo.
Zato nas Armenija sjeba pravo.
- salik79
#8211 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mozes li nam nabrojati one koji su vam danas dali podrsku, a koji nisu na budzetu?!moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
- славянин
#8212 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dobar Tito jelde sale - i ti napokon izgleda pomalo na pravu stranu idessalik79 wrote:MaksprotivMarksa wrote:Osjecam se ponosno nakon dugo vremena sto sam stanovnik Sarajeva, osim placenika klerofasistickih organizacija niko se nije pojavio na kontra skupu, ovdje na povorci ima najmanje 1500 ljudi, atmosfera divna, svaka cast za Vladu i odlicno organizirano obezbjedjenje, ima ouno stranaca, ali ima i puno hetero ljudi na skupu, sve u svemu sam zadovoljan, lice progresivne i liberalne BiH ce biti lice nase buducnosti.![]()
Smrt fasizmu - sloboda narodu !
TakoE! Zato se kod Tite redovno paradiralo.
-
moet-perignon
#8213 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
salik79 wrote:Sta, na praznim ulicama, sa milju i po, do zuba naoruzanih policajaca oko mene?!
salik, imali ste muda da bijete 2008. pred Akademijom primjenjenih umjetnosti. pokazali ste vi tacno za sto muda imate.
siledzijski ste nasrnuli i tukli i proganjali i doslovno silovali. jedino umijete na slabijima i razoruzanima da sprovodite silu, dok ste vi ciljali kamenjima i hordaski trcali prema pojedincima.
vas ubija inferiornost, i potpuna duhovna praznanina zbog manjka obrazovanja. imali ste petlju tada da se silite.
zasto istu tu nasilnicku energiju niste sproveli ili ne sprovodite po Visegradu kad se skupi ravnogorski odred?
jednostvno, nemate petlju ni za sto.
pa najosnovniju stavr niste postigli, ostali ste neobrazovani. mene bi osobno bilo sramota da mi "brani tradiciju" neko poput aganovica
koji ne umije da konstruise misli. sramota! besmisao.
- relativno84
#8214 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost 
-
Zizi505
#8215 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pošto se izgleda postavljaš u poziciju da si bolji od ovog čovjeka na fotografiji, s ovim tvojim ismijavanjem nema mi razlike između tebe i njega.John Cleese wrote:
To vec tukne na hinjaluk, ako je tako.
A konkretno, onaj bradati retardinjo sa transparentom (na fotki) i nije ni za sta drugo nego za ismijavanje.
Realno
-
moet-perignon
#8216 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
salik79 wrote:Mozes li nam nabrojati one koji su vam danas dali podrsku, a koji nisu na budzetu?!moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
oni jucer su ti bili uhljebi. sve do jednog. prvi onaj sto ni pricati ne zna.
i ovi danas u Patriotskoj su ti obicno uhljebi. vjeciti neradnici, a i ako rade, rade nesto sitno i crno
ili dobijaju lovu od drzave za nerad.
neradnici, lijencuge obicne! puna vam usta islama.
-
Tempo
- ZeModerator
#8217 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ma dobro to, nego jebase li vas paradlije?salik79 wrote:Jos 90-te.Tempo wrote:nisam pratio, pa da upitam. jesu li vas jebali?
-
The 51st State
#8218 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
sad se valja vratiti u surovu realu posle sponzorisane parade..
sad se valja vratiti u surovu realu posle sponzorisane parade..
- skafiskafsnjak
#8219 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
E dabogda ti dijete homo bilo
-
Tempo
- ZeModerator
#8220 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
realno ti projektujes svoj nacin razmisljanja na druge.relativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost
- salik79
#8221 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da li se mi poznajemo?! Ko je Aganovic? O cemu ti?moet-perignon wrote:salik79 wrote:Sta, na praznim ulicama, sa milju i po, do zuba naoruzanih policajaca oko mene?!
salik, imali ste muda da bijete 2008. pred Akademijom primjenjenih umjetnosti. pokazali ste vi tacno za sto muda imate.
siledzijski ste nasrnuli i tukli i proganjali i doslovno silovali. jedino umijete na slabijima i razoruzanima da sprovodite silu, dok ste vi ciljali kamenjima i hordaski trcali prema pojedincima.
vas ubija inferiornost, i potpuna duhovna praznanina zbog manjka obrazovanja. imali ste petlju tada da se silite.
zasto istu tu nasilnicku energiju niste sproveli ili ne sprovodite po Visegradu kad se skupi ravnogorski odred?
jednostvno, nemate petlju ni za sto.
pa najosnovniju stavr niste postigli, ostali ste neobrazovani. mene bi osobno bilo sramota da mi "brani tradiciju" neko poput aganovica
koji ne umije da konstruise misli. sramota! besmisao.
-
moet-perignon
#8222 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
skafiskafsnjak wrote:moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
E dabogda ti dijete homo bilo
apsolutno nemam problem sa tim. sto god da bude, samo da ne nosi onu bradu i kapicu, i teksas jaknu na kojoj pise ravnogordski odred.
sve dolazi u obzir, osim ovoga.
- pici
#8223 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ma djabe jopet bi bezmudi hodali po amsterdamu, kelnu, parizu i stokholmu...The 51st State wrote:cuj trebaju muda sa miljom drotova, transporterima, snajperima
- General War
#8224 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jasta, sa snajperistima rasporedjenim po krovovimarelativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost
-
The 51st State
#8225 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ma nidje veze ko ima imalo dodira sa realnosti, danas je momforno putin, tramp sve sa kim il jongom prosetati bez da jednog svog dovedu.pici wrote:ma djabe jopet bi bezmudi hodali po amsterdamu, kelnu, parizu i stokholmu...The 51st State wrote:cuj trebaju muda sa miljom drotova, transporterima, snajperima