Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

raoul duke

#8201 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

jeza u ledja wrote:
raoul duke wrote:dajte vode ovoj dvojici gore :lol:
De nam nesto ispricaj o Arrivals, Davide Ickeu, ancient aliens i tome slicno. :lol:

Samo upratiti kakva plejada karikatura podrzava Trumpa. Onaj jedan ne vjeruje u evoluciju, ovaj drugi se fura na Matrix, Arrivalse i ostalo, onaj treci misli da su crnci niza rasa, cetvrti ne radi godinama i ne otplacuje kucu iz koje ga na kraju istjerase, peti postavljao slike lincevanja i hvalio se kolekcijom oruzja, sesti za svaku ociglednu laz ima logicne odgovore.... :-) Sve se moze naci u njihovim postovima.

Par relativno ok likova koji ga podrzavaju, tipa burgundy ili Black Swan, ostalo da te bog sacuva. Ali ovi drugi, oni vode rijec.

A ti malac bolje knjige se fataj. Mislim nesto drugo osim Hunter S. Thompsona, ako si njega uopste i citao. S ovim glupostima neces daleko dogurati. :wink:
:lol:

Dajte malo vode decku, jos ga nije prosao Clintonkin poraz

Btw pandakonda, kiki i ja smo tvrdokorni ateisti tako da ti ta prica o nevjerovanju u evoluciju i David Icke propaganda ne prolazi ..
Pandakonda

#8202 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

raoul duke wrote:
jeza u ledja wrote:
raoul duke wrote:dajte vode ovoj dvojici gore :lol:
De nam nesto ispricaj o Arrivals, Davide Ickeu, ancient aliens i tome slicno. :lol:

Samo upratiti kakva plejada karikatura podrzava Trumpa. Onaj jedan ne vjeruje u evoluciju, ovaj drugi se fura na Matrix, Arrivalse i ostalo, onaj treci misli da su crnci niza rasa, cetvrti ne radi godinama i ne otplacuje kucu iz koje ga na kraju istjerase, peti postavljao slike lincevanja i hvalio se kolekcijom oruzja, sesti za svaku ociglednu laz ima logicne odgovore.... :-) Sve se moze naci u njihovim postovima.

Par relativno ok likova koji ga podrzavaju, tipa burgundy ili Black Swan, ostalo da te bog sacuva. Ali ovi drugi, oni vode rijec.

A ti malac bolje knjige se fataj. Mislim nesto drugo osim Hunter S. Thompsona, ako si njega uopste i citao. S ovim glupostima neces daleko dogurati. :wink:
:lol:

Dajte malo vode decku, jos ga nije prosao Clintonkin poraz

Btw pandakonda, kiki i ja smo tvrdokorni ateisti tako da ti ta prica o nevjerovanju u evoluciju i David Icke propaganda ne prolazi ..
rng je rekao da ne vjeruje u evoluciju tako da se to na njega odnosilo :-D
jeza u ledja

#8203 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

A raoul duke se fura na Matrix, Arrivalse i Davida Ickea, osim ako nije prerastao pa presao na Zeitgeist. :D
Tito_i_Partija

#8205 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tito_i_Partija »

jeza u ledja wrote:A raoul duke se fura na Matrix, Arrivalse i Davida Ickea, osim ako nije prerastao pa presao na Zeitgeist. :D
David Icke je legendaran, njegovi dokumentarci o gusterima su pravo blago za sve ljubitelje zivotinjskog carstva. :D
raoul duke

#8206 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Neko ga je dobro oprao na ruke sa David Icke-om, najsmjesnije je sto nema osnove da to stavlja na moj racun :-D
jeza u ledja

#8207 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Neko ga je dobro oprao na ruke sa David Icke-om, najsmjesnije je sto nema osnove da to stavlja na moj racun :-D
A jel?
raoul duke wrote:Mozda mi je nick provokativan , ali zaista nema nikakve veze sa bilo kakvom propagandom.
Vec 5 godina se bavim istrazivanjem sa ''virtualnim prijateljima'' iz Engleske i preostalog svijeta, jer je malo zainteresovanih u BiH (mozda grijesim, jer nikada nisam ni pokusao da okupim neku ekipu, zato je ovo jedan od pokusaja)
Za autora teme@ Ako si gledao/la Matrix , neke stvari bi ti bile lakse za razumijeti. Ako posmatras film Matrix, i izvuces samo suštinu (iako se smatrao vrhuncom naucne fantastike pocetkom 21. stoljeca) , mozes da razmotris par poruka koje salje film. Morpheus daje Neo-u 2 tablete ( izbor ).
Plava- ostaje da zivi u svijetu kakvom je dotad zivio , svijet iluzije. Crvena-odlazak u pravi svijet , realnost koju ne vidimo, iz koje nema vise povratka.
Na tebi je da odlucis.
1.Da zivis u iluziji, slusajuci nasu estradu koja salje zaista divne poruke kao npr. ''Suzama sam lijepio tapete'' (ne zelim da uvrijedim fanove ove 'prekrasne' muzike), da jedes divnu hranu sa pojacivacima ukusa koji su potencijalni uzrocnici raka, tumora, otkazivanja bubrega (Aspartam, Fluor,.. ) , da bivas izmanupulisan od silnih reklama, da gledas TV kanale iza kojih se kriju razne propagande.
2. Da zapocnes vlastito istrazivanje, kao jedini nacin da se probudiš iz matrice. Jedino sam sebe mozes da iskljucis iz kapsule (poredjenje sa Matrix filmom).
Svakako ce i ovaj moj post biti zaboravljen medju stotinama drugih koji pokusavaju pokazati svoj kapacitet nakon sto su spoznali da je neko ''mason'' ili ne. Svaka budala vise zna za masonske loze, pokusaj se razlikovati pa ponavljam istraziti to dublje, iako ti neke cinjenice mogu potpuno promjeniti zivot, kao sto su moj. Od muslimana do potpunog agnostika (religija nestala preko noci).

Da ne duljim, ono za sta sam ja zainteresovan jeste pokretanje projekta u BiH, koji bi iznosio cinjenice, historijske dokumente, i ostale stvari koje su nam pred ocima , ali ih ne zelimo prihvatiti prosto iz jednog jedinog razloga, straha.
Zato sam se i registrovao na forum, vjerovatno ima onih koji bi zeljeli da se prikljuce projektu koji jos nije ni osmisljen. Ko je zainteresovan , moze preko PM.
I jos nesto, Arrivals je projekt prilicno dobar, ali nije izvoran. Pokusaj sa knjigama David Ick-a, definitivno najpouzdaniji izvori.
Sretno ;) L&L
raoul duke wrote: Ja ne vjerujem u nauku , niti u Darwinov pokusaj evolucije koji je potpomogao nekadasnjem Komunizmu da dostigne svoj vrhunac kao i danas u nekim zemljama.
http://forum.klix.ba/arrivals-dolasci-p ... l#p6345255

Moram priznati, vrlo zanimljiva stiva. :meza1:

Toliko. Hvala lijepo i dovidjenja. :wink:
raoul duke

#8208 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

2011. :D kakvo kopanje i istrazivanje ne vjerujem, od tad mi je Cmoljo i nick promjenio
Pandakonda

#8209 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Ljudi se mijenjaju, i ja sam prije 6 godina mislio da mi je mačka umrla jer sam razbio ogledalo :D
aratet

#8210 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by aratet »

Jez, svaka cast, kopas postove iz 2011.godine.
Znaci prije 6 godina.
Dovoljno vremena za totalnu promjenu, ja sam licno promijenio mnoge stavove, a vjerujem da si i ti, ako nisi, sta si radio 6 godina ako si ostao isti.
jeza u ledja

#8211 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Dva klika, 10 sekundi. Prvi upisi na forumu. Arrivals i tako to. Odmah znas koliko je sati.

Ovom iznad, sta sam radio zadnjih 6 godina? Nisam prolazio pubertet. :wink:

Kad sam imao 8 godina nisam vjerovao da postoje druge zemlje osim SFRJ. Onda kad smo presli granicu kod Sezane nisam mogao sebi doci danima. To je otprilike taj nivo. Ako je stariji od toga, onda je kao sto rekoh jasno koliko je sati.
MyTao

#8212 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

raoul duke wrote:2011. :D kakvo kopanje i istrazivanje ne vjerujem, od tad mi je Cmoljo i nick promjenio
Dobro... ljudi uci, svi smo mislili lude stvari nekada :)

Prihvatas li Evoluciju sada? i naucnu metodu?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8213 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

aratet wrote:Jez, svaka cast, kopas postove iz 2011.godine.
Znaci prije 6 godina.
Dovoljno vremena za totalnu promjenu, ja sam licno promijenio mnoge stavove, a vjerujem da si i ti, ako nisi, sta si radio 6 godina ako si ostao isti.
da...cijelog se zivota trazimo
bitno je nikom zlo ne nanositi...
raoul duke

#8214 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

MyTao wrote:
raoul duke wrote:2011. :D kakvo kopanje i istrazivanje ne vjerujem, od tad mi je Cmoljo i nick promjenio
Dobro... ljudi uci, svi smo mislili lude stvari nekada :)

Prihvatas li Evoluciju sada? i naucnu metodu?
Znas ti to dobro, vidimo se na temi ateizam pdf religija ;)
Nocty

#8215 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nocty »

jeza u ledja:imas li pitanje il si inace mentalno sklopljen ko moja ujna latifa?

astrali,etericko tijelo,john marco allegro?
tako se ne prica ko ti...osim ako si u drustvu zena sto sjede u dimijima po podu.Il francuskih kapica po zajednicama....
Nocty

#8216 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nocty »

:bih:
jeza u ledja wrote:Dva klika, 10 sekundi. Prvi upisi na forumu. Arrivals i tako to. Odmah znas koliko je sati.

Ovom iznad, sta sam radio zadnjih 6 godina? Nisam prolazio pubertet. :wink:

Kad sam imao 8 godina nisam vjerovao da postoje druge zemlje osim SFRJ. Onda kad smo presli granicu kod Sezane nisam mogao sebi doci danima. To je otprilike taj nivo. Ako je stariji od toga, onda je kao sto rekoh jasno koliko je sati.
ja sam s osam godina znao sve glavne gradove evrope
jel tata provodio vremena s tobom ikako?
ultima_palabra

#8217 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

I Nedo Zec bi se ibretio pojedinim diskutantima odje...
Nocty

#8218 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nocty »

Tito_i_Partija wrote:
jeza u ledja wrote:A raoul duke se fura na Matrix, Arrivalse i Davida Ickea, osim ako nije prerastao pa presao na Zeitgeist. :D
David Icke je legendaran, njegovi dokumentarci o gusterima su pravo blago za sve ljubitelje zivotinjskog carstva. :D
vecina danas i od pamtivjeka dejstvuje preko svog r-komplexa tako da nije cudo da ih ima na svakom cosku i po ovom forumu :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8219 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “trolanje”
» Nocty

2 sedmice
RNG_25

#8220 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by RNG_25 »

Pandakonda wrote:Ljudi se mijenjaju
Ne i za ljevičare-liberaliste (osim ako nije kako oni kažu). Za njih ljudi koji su prije napravili neku grešku u životu će zauvijek biti obilježeni tom greškom. Neko ko je bio pravi rasista (za razliku od ovih izmišljenih liberalističkih kvalifikacija) prije 3 decenije, a u međuvremenu je to prestao biti, svejedno je i dalje rasista, prema "logici" istomišljenika ježa.

Samo treba gledati kakve gluposti i logičke greške valjaju uokolo.

Po njima ljudi su u osnovi loši, ne daj Bože da ljudi neku grešku nekada učine, nebitno je da li su se za to pokajali i promijenili stav, jednom loš čovjek - zauvijek loš čovjek. Trump je to u dobroj mjeri osjetio na vlastitoj koži (figurativno govoreći), kroz medijsku harangu, ali isto bi čekalo i čeka svakoga ko im se usprotivi, ko se ne slaže s njima i td. Na kraju, samo pogledati ovu temu i pokušaje oslikavanja svakog neistomišljenika kao "ljudskog šljama", kao da su oni neki sveci koji su ravno s nebesa nam stigli.
RNG_25

#8221 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by RNG_25 »

Da si poznata ličnost koja se upravo npr. kandiduje za neku političku funkciju, medijski ekvivalenti ježa bi ti sada dobro prokopali historiju tvoje aktivnosti bilo gdje, da nađu ovakve stvari (koje u osnovi mogu biti posve nebitne za funkciju koju ćeš obavljati), kako bi te kroz ad hominem diskreditovali.

U tom smislu, nikada se ne pravdati niti objašnjavati bi najbolje bilo, jer njih svakako ne zanima istina bilo čega, već samo njihove emocije i agenda.
RNG_25

#8222 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by RNG_25 »

Na mjesto Flynna dolazi...

Image

Mane ovog čovjeka? Ćelavost možda? ;)
raoul duke

#8223 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

RNG_25 wrote:
Da si poznata ličnost koja se upravo npr. kandiduje za neku političku funkciju, medijski ekvivalenti ježa bi ti sada dobro prokopali historiju tvoje aktivnosti bilo gdje, da nađu ovakve stvari (koje u osnovi mogu biti posve nebitne za funkciju koju ćeš obavljati), kako bi te kroz ad hominem diskreditovali.

U tom smislu, nikada se ne pravdati niti objašnjavati bi najbolje bilo, jer njih svakako ne zanima istina bilo čega, već samo njihove emocije i agenda.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
glockov kolac

#8224 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by glockov kolac »

jeza u ledja wrote:
raoul duke wrote:Neko ga je dobro oprao na ruke sa David Icke-om, najsmjesnije je sto nema osnove da to stavlja na moj racun :-D
A jel?
raoul duke wrote:Mozda mi je nick provokativan , ali zaista nema nikakve veze sa bilo kakvom propagandom.
Vec 5 godina se bavim istrazivanjem sa ''virtualnim prijateljima'' iz Engleske i preostalog svijeta, jer je malo zainteresovanih u BiH (mozda grijesim, jer nikada nisam ni pokusao da okupim neku ekipu, zato je ovo jedan od pokusaja)
Za autora teme@ Ako si gledao/la Matrix , neke stvari bi ti bile lakse za razumijeti. Ako posmatras film Matrix, i izvuces samo suštinu (iako se smatrao vrhuncom naucne fantastike pocetkom 21. stoljeca) , mozes da razmotris par poruka koje salje film. Morpheus daje Neo-u 2 tablete ( izbor ).
Plava- ostaje da zivi u svijetu kakvom je dotad zivio , svijet iluzije. Crvena-odlazak u pravi svijet , realnost koju ne vidimo, iz koje nema vise povratka.
Na tebi je da odlucis.
1.Da zivis u iluziji, slusajuci nasu estradu koja salje zaista divne poruke kao npr. ''Suzama sam lijepio tapete'' (ne zelim da uvrijedim fanove ove 'prekrasne' muzike), da jedes divnu hranu sa pojacivacima ukusa koji su potencijalni uzrocnici raka, tumora, otkazivanja bubrega (Aspartam, Fluor,.. ) , da bivas izmanupulisan od silnih reklama, da gledas TV kanale iza kojih se kriju razne propagande.
2. Da zapocnes vlastito istrazivanje, kao jedini nacin da se probudiš iz matrice. Jedino sam sebe mozes da iskljucis iz kapsule (poredjenje sa Matrix filmom).
Svakako ce i ovaj moj post biti zaboravljen medju stotinama drugih koji pokusavaju pokazati svoj kapacitet nakon sto su spoznali da je neko ''mason'' ili ne. Svaka budala vise zna za masonske loze, pokusaj se razlikovati pa ponavljam istraziti to dublje, iako ti neke cinjenice mogu potpuno promjeniti zivot, kao sto su moj. Od muslimana do potpunog agnostika (religija nestala preko noci).

Da ne duljim, ono za sta sam ja zainteresovan jeste pokretanje projekta u BiH, koji bi iznosio cinjenice, historijske dokumente, i ostale stvari koje su nam pred ocima , ali ih ne zelimo prihvatiti prosto iz jednog jedinog razloga, straha.
Zato sam se i registrovao na forum, vjerovatno ima onih koji bi zeljeli da se prikljuce projektu koji jos nije ni osmisljen. Ko je zainteresovan , moze preko PM.
I jos nesto, Arrivals je projekt prilicno dobar, ali nije izvoran. Pokusaj sa knjigama David Ick-a, definitivno najpouzdaniji izvori.
Sretno ;) L&L
raoul duke wrote: Ja ne vjerujem u nauku , niti u Darwinov pokusaj evolucije koji je potpomogao nekadasnjem Komunizmu da dostigne svoj vrhunac kao i danas u nekim zemljama.
http://forum.klix.ba/arrivals-dolasci-p ... l#p6345255

Moram priznati, vrlo zanimljiva stiva. :meza1:

Toliko. Hvala lijepo i dovidjenja. :wink:
FAKE NEWS! VERY UNFAIR! SAD! :D
Pandakonda

#8225 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

DHS Unveils plan for ICE to quickly deport every illegal alien they encounter

http://vesselnews.io/dhs-unveils-sweepi ... encounter/

Image
Post Reply