A do mene jeEdin H. wrote:Ja govorim o utakmici Atletico - Leicester, gdje je Atleticu sviran jedanesterac za prekrsaj koji se desio van kaznenog prostora.
To svedsko smece iz sezone u sezonu nekoga zajebe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A do mene jeEdin H. wrote:Ja govorim o utakmici Atletico - Leicester, gdje je Atleticu sviran jedanesterac za prekrsaj koji se desio van kaznenog prostora.
Pogledaj negdje, pa ces vidjeti o cemu govorim.relativno84 wrote:A do mene jeEdin H. wrote:Ja govorim o utakmici Atletico - Leicester, gdje je Atleticu sviran jedanesterac za prekrsaj koji se desio van kaznenog prostora.Vidim zali se nesto dijaspora, pa kontam njihov tim ostecen
To svedsko smece iz sezone u sezonu nekoga zajebe
relativno84 wrote:Da je sudio kod nas Zrinjski bi dobio penal
Jebo li ga caca njegov, i nas je zajebo u Grckoj.relativno84 wrote: To svedsko smece iz sezone u sezonu nekoga zajebe
Ko da gledam da će on biti delegiran za Barcelona - JuventusVelkoski wrote:Čakir je najveće smeće ipak

rekoh im ja nedavno na njihovoj temi da su, ironično, prisiljeni koristiti argument istorije. karmica <3 <3omar little wrote:jozo, seceru, stvarno ne znam sta cu kad odes u penziju <3 <3
However, Mourinho says that if United, who have been in the Champions League just once in the last three seasons, were to miss out again, it would not be too much of a problem given their stature in the game.
"We need and we don't need," Mourinho told a news conference. "We don't need because Manchester United's history is so big and Manchester United is so much bigger than many other clubs that are playing Champions League that if Manchester United do not play Champions League for four years that doesn't affect the prestige, the dimension and history of the club."
nase cijenjene kolege na podforumu se, naravno, nece sloziti s ovim. ne zivi se od povijesti i tradicije. bivsih titula.
hahah sta biser veli Rutinski,I am Happy wrote:Jest mi drago sto Bayern zijanisteta pa ne primise jos jedan, ovako imaju dobre sanse u revansu.
Drago mi je prije svega zbog Vidala, on je otisao iz Juventusa jer "Hoce da osvoji Ligu Prvaka". Sto je sladje, on je i "glavni" krivac.
Naravno, drugi razlog je sto Juve uvijek rutinski izbaci Real
Bit ce gustoTomahawk11 wrote:Dobro je Bayern na kraju prosao, Neuer je skinuo dosta toga, mogli su fasovati nesto slicno ko prosli put.
Ovako imaju koliko toliko aktivan rezultat i trebala bi biti odlicna utakmica u revansu.
Poslije ove Velline najave, vjerujem u čudo u Bayernov prolaz.veella wrote:Bit ce gustoTomahawk11 wrote:Dobro je Bayern na kraju prosao, Neuer je skinuo dosta toga, mogli su fasovati nesto slicno ko prosli put.
Ovako imaju koliko toliko aktivan rezultat i trebala bi biti odlicna utakmica u revansu.![]()
Bit ce 5:0![]()
![]()
Nema veze drug ... ima i druga utakmica .... a ja imam osjećaj da ih Wardy & Co. mogu dobiti čisti zato što ljudi srcem igraju, a ne šaha niti na sudijske odlukeEdin H. wrote:Ja govorim o utakmici Atletico - Leicester, gdje je Atleticu sviran jedanesterac za prekrsaj koji se desio van kaznenog prostora.relativno84 wrote:Jbga nece svake godine navlaciti BayernuEdin H. wrote:Kradja prevara i blatantna sudijska otimacina u reziji Jonasa Erikssona koji je svirao vise nego nepostojeci penal
Upravo zbog toga bi mogli ispasti.edo_79 wrote:
Nema veze drug ... ima i druga utakmica .... a ja imam osjećaj da ih Wardy & Co. mogu dobiti čisti zato što ljudi srcem igraju, a ne šaha niti na sudijske odluke
Ali s druge strane, upravo zbog toga bi mogli i proći daljeEdin H. wrote:Upravo zbog toga bi mogli ispasti.edo_79 wrote:
Nema veze drug ... ima i druga utakmica .... a ja imam osjećaj da ih Wardy & Co. mogu dobiti čisti zato što ljudi srcem igraju, a ne šaha niti na sudijske odluke