Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sidius wrote:Kada je Pekovic trebao produziti ugovor sa Minnesotom, nije igrao to ljeto na EP. Selektor i savez su imali razumijevanja jer se radilo o "ugovoru zivota".
Ne znam kako to sve ide, i ja sam misljenja da treba doci na okupljanje.... ako nista da napravi press kao Mirza pa da objasni navijacima zasto nece igrati. Poruke na soc mrezama ne dolaze u obzir.
Kada su te utakmice kvalifikacija, a kada pocinje potpisivanje slobodnih igraca u NBA?
Je li se to mozda poklapa?
daj bože da to uradi,daj bože da se ikako javi vujosevicu,ali eto,da ne prejudiciramo nista,sacekacemo
tr_ba wrote:Nema tih miliona koji te mogu sprijeciti,ako ti nesto zelis ili hoces...
A ustvari,koga boli q hoce li se pojaviti na okupljanju ili ne?
Po meni bi bila veca steta da se sada pojavi,kada su se momci izborili za ovo do sada,bas ih je bilo lijepo gledati kako se bore i muce...
Doduse negledam reprezentaciju uzivo prijenose vec dugo,al to nemijenja stvari,da su ovi koji su dosada igrali,zasluzili i da nastave,pa i po cijenu debakla.
da ti neko da milion klikera odjebo bi bosnu, a pametujes covjeku koji ganja ugovor karijere. ajde boga ti
Hahahhah...
Kontao sam jos i neki esej napisat,al mi se neda...
Hahahhahahajaja...
Sidius wrote:Kada je Pekovic trebao produziti ugovor sa Minnesotom, nije igrao to ljeto na EP. Selektor i savez su imali razumijevanja jer se radilo o "ugovoru zivota".
Ne znam kako to sve ide, i ja sam misljenja da treba doci na okupljanje.... ako nista da napravi press kao Mirza pa da objasni navijacima zasto nece igrati. Poruke na soc mrezama ne dolaze u obzir.
Kada su te utakmice kvalifikacija, a kada pocinje potpisivanje slobodnih igraca u NBA?
Je li se to mozda poklapa?
[/quote]
Cini ti se. Nerealno je porediti plate igrace koji su dobili ugovore 2016te jer znamo koji je razlog tome. Ne vrijedi Nurkic na trzistu onoliko koliko mi svi mislimo i zelimo da vrijedi.
Kao prvo, centri nisu na cijeni.
Ima slab procenat suta kao centar.
Jos uvijek ima problema za faulovima.
Slaba minutaza/izdrzljivost.
Jebena narav.
Jedini njegov plus su godine i odbrana.[/quote]
Nije ni da nisu na cijeni, jer situacija je takva da će centara u sljedećim godina faliti zasigurno. Dosta dobrih ekipa je godinama slaba na toj poziciji.
Pa šta da kaže? Bolje i opravdati nego naprazno pričati.
Ima argumente u vidu toga da treba potpisati veliki ugovor i ne smije rizikovati eventualnu povredu.
Ko će platiti milionsko osiguranje? KS sigurno neće niti može.
Nek potpiše taj veliki ugovor, pa ćemo vidjeti šta i kako će biti ubuduće.
Mada ne ide na ruku ni retardirana politika FIBA-e, nikakve koordinacije sa klupskim takmičenjima.
Pa normalan covjek i nece reci nista drugo. Ali bilo je ovdje onih koji su tvrdili da se nije ni javio i da treba igrati za reprezentaciju bez obzira sto bi mogao popusiti ko zna koliko miliona.
spree wrote:Pa normalan covjek i nece reci nista drugo. Ali bilo je ovdje onih koji su tvrdili da se nije ni javio i da treba igrati za reprezentaciju bez obzira sto bi mogao popusiti ko zna koliko miliona.
Ti koji su se javljali i govorili to nemaju mozga.
Nije niko zabranio Juki nista trenutno je u pregovorima za velike pare cim to potpiše bice slobodan što je i sam potvrdio kad je rekao da dolazi na naredno okupljanje, dakle vidjecemo.