Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam mislio da će odlaskom seniora, mafijaška organizacija osim pasti no izgleda da smo uradili pravi posao guranjem mladih nada (amar) u vatru...
pokazao je da tačno zna kupiti kad zatreba, planski to sve radi tako da i protivniku ništa drugo ne preostaje nego da prihvati lovu koja mu se ponudi inače...
" Pojedinci u Zelji su skontali da se ne treba vise steliti pobjeda pogotkom u zadnjim sekundama ( Adilovic u Lukavici protiv Slavije ) - zato su sada odradili pametnije 0:3 i pokazali da se tako steli a ne ofirno 0:1 "
Naravno svi pametni ( a ima ih na obje strane PUNO, PUNO vise ) ce shvatiti da je ovo ironija .... Ona manjina - nece ...
Lupaš gluposti nosara, itekako FCS funkcioniše, titula već par sezona nema i to je poražavajuće, ali graće se još fudbal...ali klub funkcioniše...fataj se ti politike....
@ganjeta ne valja ti to da nabijaš ljude na qrac, evo ja sam pomislio, ali samo pomislio na -1, i sad me nabiješ je l de???? ne stoji ti to, nisi ti uličar priprosti
BHF_Manijak wrote:Ah ko postenjacine! Mirzu otjerali jer je kupovo!
malo pametni kao i uvijek, koji ti dio nije jasan "izmedju ostalog"?
Nema mi sta biti nejasno, samo mi je smijesno sto se prsis da ti lafo klub u postenom poslovanju u moru korupcije, lopovluka, kriminala i ostalog! Pa bolan ne bio od tog ste nastali, a kamo li sta drugo...
Bas si naivan, cuj oni lafo postenim mjerama u moru lopovluka.