Nek ima 5 uredjaja na koje istovremeno gleda 4K sadrzaj to je otprilike 100mbs. Ne znam sta je, zapravo znam za graficku, al ne znam sta je taj serivs kojeg si naveo al valjda mu i to moze snadbit ostatak 200mbs i da mu ostane.daramo wrote:Šta će mu diskovi?odmor wrote: Prijatelju, ne znam jesam li zapamtio dobro, ali u srbiji je brzina 300mbs. Nesto kontam za sta ce ti ta brzina? Malo sam se igro s kalkulatorom i isti kaze da za tri sata mozes downloadovat 400GB! Za dan u teoriji mozes preko 9,5TB! Kako god sagledam u ovom igri vise nije problem brzina skidanja, problem je odakle toliki Hard Diskovi
Gledanje 4K sadržaja, Nvidia GeForce Now itd.
Lako je Telemachu s ovakvim korisnicima, najbolje da smanje brzine i ovo nam previše.
Ma najbolje da nam još naplate to smanjenje brzine 1,6KM
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- odmor
#81976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- odmor
#81977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne moze igrac naigrat koliko moze violina nasvirat.Benq wrote:Ne sekiraj se, ima storage-a koliko hoces, ne moze da faliodmor wrote: Prijatelju, ne znam jesam li zapamtio dobro, ali u srbiji je brzina 300mbs. Nesto kontam za sta ce ti ta brzina? Malo sam se igro s kalkulatorom i isti kaze da za tri sata mozes downloadovat 400GB! Za dan u teoriji mozes preko 9,5TB! Kako god sagledam u ovom igri vise nije problem brzina skidanja, problem je odakle toliki Hard Diskovi![]()
- shape of despair
#81978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li ikako upload ići gore? Jel tehnički zahtijevno?
- crnivrag
#81979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne može da im se digneshape of despair wrote:Može li ikako upload ići gore? Jel tehnički zahtijevno?
- Telemach
#81980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo crnivrag,crnivrag » Yesterday, 10:48 pm
chudjenhe wrote:
kome, vraGe, sad da vjerujem
i ti i @Telemach ste spicoka forumasi
a telemah danas spominje potrebe i zadovoljstvo korisnika
Evo ja ću biti zadovoljan ako zamijene CMTS na Dobrinji, i omoguće mi punu brzinu na paketu, te ako povećaju brzinu na paketu na 300/15 Mbps, uvedu Arena Sport HD paket kao dio premium paketa, te uvedu UniFi Travel, moderni webmail kao kod SBB-a (5 naloga po useru), te uvedu ostatak Pink paketa preko EON-a.
Je li stvarno mislite da nisu u planu nova unaprijeđenja usluga
- Telemach
#81981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prijedloge za nove kanale nam dostavite na e-mail [email protected].hoggarr » Today, 1:49 am
@Telemach
Image Predložio bih da se u ponudu uvrsti PINK 1 kanal unutar Pink paketa. Hvala!
- crnivrag
#81982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ništa ja ne mislim, jer kad mislim namah me zaboli glavaTelemach wrote: Zdravo crnivrag,
Kad svojim očnim jabučicama vidim poboljšanje, onda možemo napraviti party.
- arnes_king
#81983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce li i ta nova "unaprijedjenja" opet biti naplacena korisnicima bez njihove volje ili odobrenja?Telemach wrote:Zdravo crnivrag,crnivrag » Yesterday, 10:48 pm
chudjenhe wrote:
Evo ja ću biti zadovoljan ako zamijene CMTS na Dobrinji, i omoguće mi punu brzinu na paketu, te ako povećaju brzinu na paketu na 300/15 Mbps, uvedu Arena Sport HD paket kao dio premium paketa, te uvedu UniFi Travel, moderni webmail kao kod SBB-a (5 naloga po useru), te uvedu ostatak Pink paketa preko EON-a.
- Telemach
#81984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dostavite nam više informacija u pp.rizibizi » Today, 11:31 am
U cemu je fora fino na telemach portalu i u aplikaciji pise da mogu aktivirati smart tv aplikaciju na 2 uredjaja od cega imam aktivnu na jednom uredjaju.Zvao podrsku kazu to je sigurno neka greska ako je greska jako je neozbiljna greska ako nije mozete li @Telemach provjeriti u cemu je problem
- Telemach
#81985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Proslijedili smo informacije kolegama, da se provjeri.REDDEVILS » Today, 12:46 pm
Ne rade kanali na Eon Smart TV Android aplikaciji van Telemach mreze a u pitanju su:
OTV Valentino
Izvorna TV
Nema Signala. (#400)
- Dosadno mii
#81986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naljutili ste najveceg obozavatelja.Telemach wrote:Zdravo crnivrag,crnivrag » Yesterday, 10:48 pm
chudjenhe wrote:
- Telemach
#81987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Spremat ćemo se za partycrnivrag » 8 minutes ago
Telemach wrote:
Zdravo crnivrag,
Ništa ja ne mislim, jer kad mislim namah me zaboli glava
Kad svojim očnim jabučicama vidim poboljšanje, onda možemo napraviti party.
- chudjenhe
#81988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja sam ubijedjen da jesuTelemach wrote:Je li stvarno mislite da nisu u planu nova unaprijeđenja usluga
ali koliko cete nam ga onda
da prostite, zabiberit
aha....znam
bicemo blagovremeno obavijesteni
-
Samso
#81989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje je da li ce ta nova unaprijedjenja usluga biti naplacena od poskupljenja KKS nakon prvog aprila ili ce pred ta poboljsanja PONOVO poskupiti KKS?chudjenhe wrote:ja sam ubijedjen da jesuTelemach wrote:Je li stvarno mislite da nisu u planu nova unaprijeđenja usluga
ali koliko cete nam ga onda
da prostite, zabiberit
![]()
aha....znam
bicemo blagovremeno obavijesteni
#samoPitam
Najslabiji omjer ulozeno-dobijeno imaju korisnici samostalnih digitalnih TV prikljucaka. Taksa 21.50KM +3KM za start paket.
- crnivrag
#81990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bomba, bomba, bomba u grudima, ova noć je korak do ludilaTelemach wrote:
Spremat ćemo se za party
- dembele
#81991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach pamet u glavu, pri unapređivanju ponude, red u hodniku se već nahvatao

-
c_g
#81992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li tableta na stanju, @Telemach? Taman mi treba jedan i ja zadovoljan. 
- crnivrag
#81993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima samo tableta za smirenje, koje tebi trebaju?c_g wrote:Ima li tableta na stanju, @Telemach? Taman mi treba jedan.
-
c_g
#81994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Glava me boli, imaš li brufen?crnivrag wrote:Ima samo tableta za smirenje, koje tebi trebaju?c_g wrote:Ima li tableta na stanju, @Telemach? Taman mi treba jedan.
- dembele
#81995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U ovim teškim vremenima za korisnike Telemach BiH, odagnajmo na trenutak teške misli i prepustimo se milozvučnim notama sa Izvorne Tv.
Jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regiji a i šire Ramo Legenda u nadasve maštovitom, osebujnom i suptilnom poigravanju riječima izazvaće zasigurno obilje i pravu poplavu neskrivenih i nepatvorenih emocija kod svih poznavaoca i ljubitelja dobre muzike.
Samo za ucviljeno društvo sa PF Telemach ide hit sa Izvorne Tv
:
Evo mene i zovem se Kemo
ima l’ neko da bi me izlemo
Evo mene i zovem se Duda
hej, moj Kemo, za tobom sam luda
Igra kolo i u kolu Duda
od radosti tresu mi se m..kosti
Jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regiji a i šire Ramo Legenda u nadasve maštovitom, osebujnom i suptilnom poigravanju riječima izazvaće zasigurno obilje i pravu poplavu neskrivenih i nepatvorenih emocija kod svih poznavaoca i ljubitelja dobre muzike.
Samo za ucviljeno društvo sa PF Telemach ide hit sa Izvorne Tv
Evo mene i zovem se Kemo
Evo mene i zovem se Duda
Igra kolo i u kolu Duda
-
channel10
#81996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da nije unapredjenje usluge, vracanje onog broja kanala sto ste ukinuli prelaskom na EON ponudu. Znaci ono kad ste ostavili iste cijene ili cak poskupili, a svima skinuli po paket kanala....Telemach wrote:Zdravo crnivrag,crnivrag » Yesterday, 10:48 pm
chudjenhe wrote:
- crnivrag
#81997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja Dude što je opasnadembele wrote:U ovim teškim vremenima za korisnike Telemach BiH, odagnajmo na trenutak teške misli i prepustimo se milozvučnim notama sa Izvorne Tv.
Samo za ucviljeno društvo sa PF Telemach ide hit sa Izvorne Tv:
Evo mene i zovem se Kemo
Evo mene i zovem se Duda
Igra kolo i u kolu Duda
-
GoodTaste
#81998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istice mi ugovor ovih dana, da li ima kakva pogodnost za stare korisnike, osim da placam 6-12 mjeseci racun kao i do sad i dobijem nevjerovatan popust od 1-5 KM, a novi korisnici u pola cijene? 
-
probook
#81999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam za vas, ali meni ovo sve postaje preskupo. 50 KM najjeftiniji paket za net i tv 
- semirsar
#82000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo se ti ne sekiraj, svoju brigu udri sta kako odakle kolko dokleodmor wrote:Prijatelju, ne znam jesam li zapamtio dobro, ali u srbiji je brzina 300mbs. Nesto kontam za sta ce ti ta brzina? Malo sam se igro s kalkulatorom i isti kaze da za tri sata mozes downloadovat 400GB! Za dan u teoriji mozes preko 9,5TB! Kako god sagledam u ovom igri vise nije problem brzina skidanja, problem je odakle toliki Hard DiskoviBenq wrote:Zato smo unazad dvije stranice trazili izjednacavanje ponude sa SBB-om !hipija wrote: Ali se opet penju sa cijenom i prelaze 80 KM za Eon Premium, tačnije cijena za taj paket će iznositi 81.50 KM i samo ce 1 KM biti jeftiniji od istog paketa u okviru SBB platforme u Srbiji iako je tamo brzina interneta za 100 Mbps veća i imaju Unifi Travel. Ovamo u Telemachu, imaju 30 minuta prema mobilnim mrezama u BiH, ali kakogod se uzme, za skoro pa istu cijenu SBB daje više u odnosu na Telemach BiH.