Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mO k3 wrote: ↑16/11/2020 20:25
moze li mi neko reci sta se desilo sa prasicima i jaganjcima??
ne jede se to kada se gubi...nerovoza + holesterol mogu biti kobni
jos korona sada...rizicno a miletu se jos zivi,pa nije se on ovoliko zrtvovao da vlada samo 10 godina...barem 100 godina da dogura
jos korona sada...rizicno a miletu se jos zivi,pa nije se on ovoliko zrtvovao da vlada samo 10 godina...barem 100 godina da dogura
da ali sta se desilo ???
mislis kako se desilo da miletov kandidat padne u BL ?
iskreno ni ja nemam pojma,nisam to nesto ni pratio tamo a evo mile optuzuje neke svoje partnere da su ga izdali...moguce da je i to
statixx wrote: ↑16/11/2020 20:16
Kaze Puhalo u sretna vremena su srpske vodje zavrtale plin u Sarajevu, a sad u BL.
Ja već par godina pričam da je ovaj gori od Karadžića, da ima onu JNA i da je ono vrijeme vjerujem da ne bi bilo logora, on bi naredio da se svi protjeraju i pobiju još do ljeta 1992.
Ja već par godina pričam da je ovaj gori od Karadžića, da ima onu JNA i da je ono vrijeme vjerujem da ne bi bilo logora, on bi naredio da se svi protjeraju i pobiju još do ljeta 1992.
statixx wrote: ↑16/11/2020 20:16
Kaze Puhalo u sretna vremena su srpske vodje zavrtale plin u Sarajevu, a sad u BL.
Niđe veze, ako nisi skontao da je Puhalo sarkastičan onda jbg.
Niđe veze, ako nisi skontao da je Puhalo sarkastičan onda jbg.
sumirprimus wrote: ↑17/11/2020 10:15
ako nista niko ga ko stanivukovic ne izbaci iz cipela
Jedino mi je zbog toga drago što je Draško pobijedio. Da ovaj malo pjeni.
Ne znam ko je dobio batine i pokusao bijes, zna se da kad je vođa malo neurozan, polete laptopi, telefoni, pepeljare. Onaj nesretnik Džombić je kopče nosio poslije jednog takvog izliva vođinih emocija.
Fakat ne mogu da vjerujem da je lik toliko glup da javno prijeti uskracivanjem finansiranja, nije mogao Drasku dati bolji poklon od ovoga. Za sve sto ne bude stimalo u njegovom mandatu Drasko sada moze mirne duse okriviti Dodika. Nece od tog njegovog embarga niko umrijeti od gladi, ali ce zato za dvije godine opozicija u Banja Luci imati 70% umjesto 50% glasova. A tamo zivi cetvrtina glasaca.
dobra vam je ova promjena, nije ono sto u federaciji prizeljkuju ali je ipak promjena. po onom sto drasko pricao pravi otklon od bajine politike, no vidjecemo, djela ce govorit ne rijeci.
mada ni onaj radojicic nije djelovao rigidno, mislim da se oni svi tamo boje baje. da nije baje mozda bi i oni drukcije postupali
geralt wrote: ↑17/11/2020 10:23
Fakat ne mogu da vjerujem da je lik toliko glup da javno prijeti uskracivanjem finansiranja, nije mogao Drasku dati bolji poklon od ovoga.
Pogresno.
SrBski narod ( pravi Srbi) znaju da ako Mile uskrati financije ili zavrne plin da ce to biti za njihovo dobro i da ce se trebati samo malo strptiti pa ce sve biti kao pre.
Uostalom sami su zato krivi jer su tako birali.
Jedino ako Mile posustane i ne realizuje jucerasnje zamisli eh tek tad pocinje njegov pad jer ce hrabri i ponosni narod osjetiti prve Miloradove slabosti.