Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chudjenhe wrote:
ti si cool lik i uvijek
drugima na usluzi bio
al sta ti se desi ovo 2 dana
i tebe dotukla povecanja cijena...???
Ne samo što su me dotukla povećanja, već me natežu od 15.12. i plaćam puni račun, a oni prvo puštaju svima sve kanale i SVOD kataloge (15.12. - 15.01.), zatim ponovo puštaju svima SVOD kataloge (01.02. - 01.03.), a sad puštaju CineStar Premiere HD paket (15.02. -15.05.), i Pink paket (15.02. - 31.12).
I onda mi dođe: "Drugi jebu, a ti se Muzafere kupaj"
ovaj jedan ti klepi fazon
''mili moj kupac''
ako ti ista znaci, ja ti to nista ne gledam
ni svodove ni pinkove ni censtare
eto sto se mene tice, ostace ti vise
dzipalo wrote:
Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
Nije 46 KM nego 41 KM i nije 30/10 nego 50/8[/quote]
Ima i za 46 km internet 50/8 u tom paketu su otključani svi HD kanali ( arene itd) i pink+.
hipija wrote:Pretpostavljam da mi koji smo pod ugovorom i koristimo stare duo i trio grande pakete ne možemo preći na neki slabiji grande paket od ovih koje trenutno koristimo, već isključivo na ove nove eon pakete? Jesam li u pravu?
Ne mozemo.
Nama je to sad kao poskupljenje za još jednu marku.
Može li se sa SENIOR paketom logovati na portal pa da se onda koristi UNIFI na mobu?
Pošto je definitivno kod mojih penzionera na njihovom cisko modemu nekako ukinuta podrška za WIFI.
(ne radi više kad spojim svoj WIFI adapter - do nedavno sve radilo tip - top - jest bilo sporo ali su imali.
Ponoviću:
- kad donesem njihov WIFI adapter (koji su ljudi kupili i ja im spojio) kod sebe i prikopčam - sve radi
- kad odnesem svoj bijeli WI FI adapter, dobiven od telemaha kod njih - ne radi)
Može li se sa SENIOR paketom logovati na portal pa da se onda koristi UNIFI na mobu?
Pošto je definitivno kod mojih penzionera na njihovom cisko modemu nekako ukinuta podrška za WIFI.
(ne radi više kad spojim svoj WIFI adapter - do nedavno sve radilo tip - top - jest bilo sporo ali su imali.
Ponoviću:
- kad donesem njihov WIFI adapter (koji su ljudi kupili i ja im spojio) kod sebe i prikopčam - sve radi
- kad odnesem svoj bijeli WI FI adapter, dobiven od telemaha kod njih - ne radi)
Javite nam se u pp, pozvat ćemo Vas i detaljno provjeriti.
crnivrag wrote:
erotica wrote:
@telemah
Zbog čega su mi danas zaključani određeni HD kanali kada smo se prilikom potpisivanja ugovora u oktobru ili novembru 2017 dogovorili za besplatan HD paket na period trajanja ugovora od 2 godine što uredno imam u ugovoru? Nadam se da je neka greška i da ćete do kraja dana da mi ponovo uključite kanale kako smo se dogovorili.
HD paket već dugo nije dio Telemach ponude, te su svi HD kanali (osim Arena Sport, HBO, Cinemax i CineStar Premiere) prebačeni u Start, Osnovni i Prošireni paket.
Znam da hd paket nije dio ponude ali ja imam dogovor sa njima i sve do danas je bilo uredno tako da očekujem odgovor od telemaha i da ispostuju dogovoreno. Ako im dogovor sa korisnikom ništa ne znači jebeš onda njihovu politiku.
Pozvat će Vas kolege, da provjerimo koje kanale tačno nemate, na adresi.
Ma ja sam svakako odjavio vec jedan prikljucak a ako do 21 ovog ne dobijem box odjavit cu jos jedan. Samo kenjaju malo strpljenja.I ja cu njima vikati kada budem placao racun malo stpljenja.
Može li neko pojasniti šta trebam odabrati na MOBU ako se hoću spojiti na UNIFI
Na mom čaomi mobu samo ukucam mejl i šifru a kod ovog od punice imam
EAP METODA
FARA PROVJERE AUTENTIČNOSTI
CA CERIFIKAT
IDENTITET
ANONIMAN IDENTITET
ZAPORKA
tap3ah75 wrote:Može li neko pojasniti šta trebam odabrati na MOBU ako se hoću spojiti na UNIFI
Na mom čaomi mobu samo ukucam mejl i šifru a kod ovog od punice imam
EAP METODA
FARA PROVJERE AUTENTIČNOSTI
CA CERIFIKAT
IDENTITET
ANONIMAN IDENTITET
ZAPORKA