FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#81801 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Miske novi Mamic, samo je trebalo strpljenja :(
Mea_parvitas

#81802 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Jos nisi u skoli naucio sva slova, pa ne znas fino da citas. :(
cvrčak_na_hedonizmu

#81803 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Mea_parvitas wrote:Dzaba pricati jbg, ja ti kazem da bacis malo oko i na drugu stranu i sve ces isto vidjeti samo sto ti ne zelis to vidjeti. Kazem da su se bespotrebno otvarale te price, ali kazem i da su na njih pljuvali isto tako, krah dinastije, sjecamo se... Nisu otisli kao picici, nego otjerani od kabadahija, kao kad nasilnik otjera strebera, ja sam na strani strebera a ti na strani nasilnika.

Slavko je dobio presudu kad je dobio, nakon odlaska, pa nakon sto je tuzio klub, pa nakon sto je proces zavrsen, nisu ni ovi kukumakali na bezbroj presuda kad su tek dosli, nego su placali na vrijeme a cifre su bile daleko daleko daleko vece od tih 15.000 KM. ;) Opet kontra prica, onako kako samo tebi odgovara. Nogiran je neko, a odgovornost je daleko veca, to ti govori ko i koliko misli o klubu i kome su koliko bitne klupske pare a koliko njegove, za koje ce se boriti i nogama i rukama.

Ne poredim ja njih dvojicu, razlika je nebo i zemlja, nego kazem da se mijesaju i mnogi, svako na svoj nacin, ali se mijesaju, a ovaj Senad je to cinio jer je zelio sve najbolje, nije zelio ukrasti, nije zelio zavaliti nekoga, zelio je napraviti od Zelje bolji klub u svim stvarim. U mnogim stvarima je i uspio i hvala mu. Procitaj onaj p.s. iznad i da zavrsimo pricu, da se malo vise okrenemo buducnosti a manje spominjanju onog sto je sada proslost.
Izvini, ali i ti gledaš samo jednu stranu, ako se sjećaš ja sam davno bio protiv bivših, jer se vidjelo gdje to ide. Na žalost, ponavljam na žalost ispostavilo se tačnim. Više bih volio da sam pojeo govno i ispao glupan.

Oni su otišli, jer su sve potrošili ( ostalo je da pozajmicama guraju dokle mogu ), vidjeli da ne znaju, sve ljude spržili, Odu smo već zaboravili i ostao im je jedno Amar, kad ih je on otkačio, a raja je već popizdila, jasno je bilo šta će se desiti na kraju.

Zaboravih da napišem za gg, njihovo pljuvanje kluba ( ovom prilikom jebem mater Beganu i svim ostalim novinarima sa tog portala ) je počelo NAKON što se se desila famozna seoba forumaša sa gg na s1 ( oteli im klikove ), nakon toga su oni počeli pljuvati, to ljudi zaboravljaju. Ispostavilo se na kraju da je s1 pod kontrolom nekoga iz bivše uprave i da je dušmanski forum ( jebem i njima mater dušmansku ovom prilikom ).

Eto, da završimo :D
ultima_palabra

#81804 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Kojih kabadahija, imaju li imena ti? Pa Amar vukao za rukav ljude da udju u upravu, pa ih pola izaslo nakon pola godine, jer para nema.

Pa je bila teorija da igraci sabotiraju, i onda svi ti zavrse na klupi ili van kluba. Pa je bilo da savez podmece nogu, podmetanje se nastavilo i kasnije. Bit ce da su ovi skontali da ne znaju dalje, a pare se potrosile. Sto je isto legitimno, ali je dusmanski klub ostaviti u onakvom stanju.
Mea_parvitas

#81805 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Kakva crna kontrola nekoga iz bivse uprave i dusmanski forum, presmijesno, mozda i jesu pisali i pisu neko i neciji iz bivse uprave, ja nemam blage, ali pise i pisalo je i 200 drugih ljudi koji nemaju veze s tim i sasvim normalna raja, navijaci Željezničara, sa milion dobrih akcija, ideja, nije niko mogao nametati nekakvo svoje misljenje ili siriti laznu ideologiju, nigdje veze, pisao je ko sta hoce. Nije se dopustala jadna prica sa gg.ba ubacenih elemenata koji non stop kritikuju i lazu bez pokrica iz vlastitih i licnih hirova i pakosti kao sto su pisali na onom forumu i gdje se to sve dopustalo bez sankcija. Kao npr. konobarima da pizdaraju koliko hoce.
Mea_parvitas

#81806 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

ultima_palabra wrote:Kojih kabadahija, imaju li imena ti? Pa Amar vukao za rukav ljude da udju u upravu, pa ih pola izaslo nakon pola godine, jer para nema.

Pa je bila teorija da igraci sabotiraju, i onda svi ti zavrse na klupi ili van kluba. Pa je bilo da savez podmece nogu, podmetanje se nastavilo i kasnije. Bit ce da su ovi skontali da ne znaju dalje, a pare se potrosile. Sto je isto legitimno, ali je dusmanski klub ostaviti u onakvom stanju.
Nije se prijetilo, samaralo, bacalo baklje na teren, pisalo i pljuvalo po svim medijima, bilo po ftvu, gg.ba, Ligata, bivsi igraci koji su nogirani, i milion drugih stvari, ja ne bih to nazvao slucajnoscu, jer je od samog starta do kraja hajka trajala. Pojedinacno imena ne znam.
cvrčak_na_hedonizmu

#81807 Re: FK Željezničar

Mea_parvitas wrote:Kakva crna kontrola nekoga iz bivse uprave i dusmanski forum, presmijesno, mozda i jesu pisali i pisu neko i neciji iz bivse uprave, ja nemam blage, ali pise i pisalo je i 200 drugih ljudi koji nemaju veze s tim i sasvim normalna raja, navijaci Željezničara, sa milion dobrih akcija, ideja, nije niko mogao nametati nekakvo svoje misljenje ili siriti laznu ideologiju, nigdje veze, pisao je ko sta hoce. Nije se dopustala jadna prica sa gg.ba ubacenih elemenata koji non stop kritikuju i lazu bez pokrica iz vlastitih i licnih hirova i pakosti kao sto su pisali na onom forumu i gdje se to sve dopustalo bez sankcija. Kao npr. konobarima da pizdaraju koliko hoce.
Isto druže, isto. Sjeti se da su i ovdje dolazili, pokušali, pa nigdje nikoga, samo si ti ostao što govori da nemaš interes nego zaista to misliš, što poštujem iako se očito, blago rečeno, ne slažem.

Senad je kamatar = ban, Amar je kamatar i kupuje titule = moderator :D Ja to pratim malo duže i bolje. Dušmanski forum 1/1, nisu svi, ali oni koji se tamo pitaju i odlučuju su dušmani.

a pljuvanje od strane bivših igrača je još jedan dokaz nesposobnosti bivših, zakačili se sa svima, sa većinom je bio baš loš razlaz. Ne mogu svi biti kvarnjaci, a ti pošten, očito da ne znaš da se ponašas, ali Senad je već elaboriran, da se ne vraćamo na to.

I nije hajka trajala od samog starta, bivša uprava je imala neviđenu podršku do zijana druge titule, a onda su se samoubili sa Krčmarevićem. Tu je već krenuo black hawk down.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 07/09/2019 01:39, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#81808 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Mea_parvitas wrote:
ultima_palabra wrote:Kojih kabadahija, imaju li imena ti? Pa Amar vukao za rukav ljude da udju u upravu, pa ih pola izaslo nakon pola godine, jer para nema.

Nije se prijetilo, samaralo, bacalo baklje na teren, pisalo i pljuvalo po svim medijima, bilo po ftvu, gg.ba, Ligata, bivsi igraci koji su nogirani, i milion drugih stvari, ja ne bih to nazvao slucajnoscu, jer je od samog starta do kraja hajka trajala. Pojedinacno imena ne znam.
Kome se prijetilo i samaralo, od strane koga? Ako ne znas, nemoj pricati suplju.

Bacio neko jednu baklju u teren nakon sto nas je svako selo u ligi dobilo na Grbavici. Ja bih rekao da su nasi navijaci saburli.

Jeste se pisalo 2016. ali uzalud jer je tad 95% navijaca bilo uz upravu. Do kraja 2018. to je palo na 5%, njihovom krivicom.

Za pljuvanje od bivsih igraca ti je Cvrle objasnio vec.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#81809 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Dovoljno je vidjeti za sta se dobijao ban za vrijeme Senada na S1, a za sta se sada ne dobija.
Za stvari napisane danas samo na zadnjih 10 strana, za vrijeme Senada bi se podijelilo 10 trajnih banova.
Sada se dobijaju petice.
Dvolicnjaci i dupli arsini. Dusmanluk, zavrnuta pipa, pitari...
Srecom vise se nista ne pitaju, niti su bitan faktor, a nemaju ni muda da zagalame tamo gdje je to bitno.
Football se vratio na Grbavicu, a i navijači na tribine.
Tribine nikad ne lazu.
Ako i Amaru dodje 1000 ljudi na utakmicu i bude ga trebala cuvati policija, nek se sam kupi. Do tada neka ga.
Radio Sarajevo

#81810 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Ali čuj klub bio organizovan k'o Bayern...

:lol:
nosara

#81811 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Mea_parvitas wrote:Kakva crna kontrola nekoga iz bivse uprave i dusmanski forum, presmijesno, mozda i jesu pisali i pisu neko i neciji iz bivse uprave, ja nemam blage, ali pise i pisalo je i 200 drugih ljudi koji nemaju veze s tim i sasvim normalna raja, navijaci Željezničara, sa milion dobrih akcija, ideja, nije niko mogao nametati nekakvo svoje misljenje ili siriti laznu ideologiju, nigdje veze, pisao je ko sta hoce. Nije se dopustala jadna prica sa gg.ba ubacenih elemenata koji non stop kritikuju i lazu bez pokrica iz vlastitih i licnih hirova i pakosti kao sto su pisali na onom forumu i gdje se to sve dopustalo bez sankcija. Kao npr. konobarima da pizdaraju koliko hoce.
Isto druže, isto. Sjeti se da su i ovdje dolazili, pokušali, pa nigdje nikoga, samo si ti ostao što govori da nemaš interes nego zaista to misliš, što poštujem iako se očito, blago rečeno, ne slažem.

Senad je kamatar = ban, Amar je kamatar i kupuje titule = moderator :D Ja to pratim malo duže i bolje. Dušmanski forum 1/1, nisu svi, ali oni koji se tamo pitaju i odlučuju su dušmani.

a pljuvanje od strane bivših igrača je još jedan dokaz nesposobnosti bivših, zakačili se sa svima, sa većinom je bio baš loš razlaz. Ne mogu svi biti kvarnjaci, a ti pošten, očito da ne znaš da se ponašas, ali Senad je već elaboriran, da se ne vraćamo na to.

I nije hajka trajala od samog starta, bivša uprava je imala neviđenu podršku do zijana druge titule, a onda su se samoubili sa Krčmarevićem. Tu je već krenuo black hawk down.
To je Amar kriv. Receno mu je da je apsurd da mu je medijski partner portal, na cijem forumu pisu najveci dusmani Zeljeznicara u istoriji, rekao je "neka ih, neka raja vidi kakvih nas sve ima".

Pratim redovno, 20% su ili placenici ili mentalno poremeceni, uglavnom ZLO. Ostali kao i svugdje, ima svega.

Moderacija je najgora, to je najveci problem.

Dok budemo na visini fudbalski, mogu samo lizat glavice.

Neki ogromni posao je rasturen dok mafija ne popusta. Grunt je nekom obecan, to je moje misljenje.
rumenige_brajtner

#81812 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

Rezultat je taj koji nekoga il uzdigne il mu dodje glave. Misimovicu i co je dosao glave. Sve i da je klub bio utegnut ko bayern, kad nema rezultata mozes samo qrcu svirat.
Isto je i za tribinu i teren. Ako sa nove tribine gledas kako ti svako selo nosi bodove sa novog terena, kupi prnje. Tabela i semafor odredjuju sudbinu svakome.
agnostic_front

#81813 Re: FK Željezničar

Post by agnostic_front »

I na kraju, sam Miske je tvrdio da rezultati neće trpiti zbog građevinskog segmenta :D Prema tome, doviđenja.

I imali su ogromnu podršku, niko ih nije sabotirao, jer se vidjelo da hoće nešto da urade. Eh sad, kad misliš da si sveznajući, to nikad nije dobro.
ellaxaz

#81814 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Kult ličnosti i sa jedne i sa druge strane.
nosara

#81815 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

ellaxaz wrote:Kult ličnosti i sa jedne i sa druge strane.
S jedne strane kult sportskih uspjeha, s druge sitnointeresdzijska kloaka.
ellaxaz

#81816 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

nosara wrote:
To oboje može biti sa jedne strane. ;-)
nosara

#81817 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

ellaxaz wrote:
nosara wrote:
To oboje može biti sa jedne strane. ;-)
Sportski klub definisu samo sportski uspjesi. Visa matematika za dostavljace deterdzenta.
ellaxaz

#81818 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Rekoh ja, kult ličnosti.
decko_sa_kovaca

#81819 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Bas visa matematika
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#81820 Re: FK Željezničar

Post by Impressum »

Miskeeeee vrati seeeeeeee
decko_sa_kovaca

#81821 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Napravi bayern od zelje al samo posteno :lol:
Tromblon

#81822 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

rumenige_brajtner wrote:
hrasno38 wrote:I super je evocirati uspomene na igrace ali niko nije spomenuo da smo se od tri sezone sa takvim "olosem" od igraca u pet zadnjih sezona tri do zadnjeg kola borili za prvaka ali jebaji ga Zrinjski i Sarajevo su imali bolji support (ne racunam ovu zadnju sezonu i dominaciju Pitara). Dakle ako se ovu sezonu ne desi nesto drukcije i ne uzmemo titulu koja ce razlika biti izmedju onih i ovih igraca???? Sa tim "olosem" od igraca Adzem je Pitare drmnuo tri puta za redom ako me sjecanje dobrio sluzi.
Ono sto mene nervira u ovoj prici je pljuvanje po svim tim igracima i trenerima a dvije nam je titule oteo savez i sudijka organizacija tj sudije na terenu. Da je bilo posteno i da smo uzeli te titule ovi igraci bi vam danas visili uokvireni iznad kreveta.
Eto taj "kloc" Mehremic igra prvu ligu Portugala u prvih 11 svoga kluba kao standardan igrac. Cisto sumnjam da postoji i jedan klub iz te lige kojeg bi Zeljo lako dobio i pitanje da li bi ga uopste dobio. Daleko od toga da ja mislim da je on neka fudbalska zvijezda ali za Zelju sasvim sigurno dovoljno dobar igrac.
Sacekajmo kraj ove sezone i ako uzmemo titulu ili ako nista do zadnjeg kola budemo kandidati onda ova prica pije vode a dotle kenjanje po bivsim igracima i trenerima nidje veze (prije svega mislim na Adzema i Petrovica)
Cista mitomanija. Da smo mi odigrali kao sto smo trebalu odigrat, tj. da smo pobijedili, niko nam ne bi nista uzeo. Dosta vise kuknjave na druge kad mi nismo bili dovoljno dobri.
I da, Mehremic je kurac od igraca, sve da igra u realu.

Tako je Rumenige. Kakav Savez, kakvi bakrači. Slavko titulu ispušio u Krupi jebote pred 1000+ navijača i na Koševu. Adžem u Mostaru ispustio pobjedu i poslije raspad sistema. Jebote ispadamo gori od pitara sa buncanjem tipa Savez 2 titule ukrao.
cvrčak_na_hedonizmu

#81823 Re: FK Željezničar

ellaxaz wrote:Rekoh ja, kult ličnosti.
Ili kult rezultata

Kontam da se znas potpisati, ako znas, onda mozes i glavom mucnuti

Ili ne znas
ellaxaz

#81824 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Biraj šta ti je lakše?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81825 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Tromblon wrote:
rumenige_brajtner wrote:
hrasno38 wrote:I super je evocirati uspomene na igrace ali niko nije spomenuo da smo se od tri sezone sa takvim "olosem" od igraca u pet zadnjih sezona tri do zadnjeg kola borili za prvaka ali jebaji ga Zrinjski i Sarajevo su imali bolji support (ne racunam ovu zadnju sezonu i dominaciju Pitara). Dakle ako se ovu sezonu ne desi nesto drukcije i ne uzmemo titulu koja ce razlika biti izmedju onih i ovih igraca???? Sa tim "olosem" od igraca Adzem je Pitare drmnuo tri puta za redom ako me sjecanje dobrio sluzi.
Ono sto mene nervira u ovoj prici je pljuvanje po svim tim igracima i trenerima a dvije nam je titule oteo savez i sudijka organizacija tj sudije na terenu. Da je bilo posteno i da smo uzeli te titule ovi igraci bi vam danas visili uokvireni iznad kreveta.
Eto taj "kloc" Mehremic igra prvu ligu Portugala u prvih 11 svoga kluba kao standardan igrac. Cisto sumnjam da postoji i jedan klub iz te lige kojeg bi Zeljo lako dobio i pitanje da li bi ga uopste dobio. Daleko od toga da ja mislim da je on neka fudbalska zvijezda ali za Zelju sasvim sigurno dovoljno dobar igrac.
Sacekajmo kraj ove sezone i ako uzmemo titulu ili ako nista do zadnjeg kola budemo kandidati onda ova prica pije vode a dotle kenjanje po bivsim igracima i trenerima nidje veze (prije svega mislim na Adzema i Petrovica)
Cista mitomanija. Da smo mi odigrali kao sto smo trebalu odigrat, tj. da smo pobijedili, niko nam ne bi nista uzeo. Dosta vise kuknjave na druge kad mi nismo bili dovoljno dobri.
I da, Mehremic je kurac od igraca, sve da igra u realu.
Tako je Rumenige. Kakav Savez, kakvi bakrači. Slavko titulu ispušio u Krupi jebote pred 1000+ navijača i na Koševu. Adžem u Mostaru ispustio pobjedu i poslije raspad sistema. Jebote ispadamo gori od pitara sa buncanjem tipa Savez 2 titule ukrao.
Jok eto nije....da je tada na klupi sjedio Amar a ne Petrovic to bi bila kradja nevidjenih razmjera a ovako nije.....kako nije kad su sudili nigdje na svijetu vidjen penal koji je donio titulu Zrinjskom jer da nisu Zeljo bi bio sampion!!! Kako te stid nije?
Post Reply