Rekonstrukcija mreže je rađena kako bismo mogli pružiti sve servise u punom kapacitetu, sa bržim brzinama interneta, većim izborom kanala, posebno većim brojem kanala u HD rezoluciji, sa novim aplikacijama, na pet različitih uređaja.kakaljin » 21 minutes ago
Telemach wrote:
j66o » 16 minutes ago
Telemach wrote:
zateznistub » 14 minutes ago
Da li je 1.3. prvi dan kad se može raskinuti ugovor bez posljedica?
Shodno Uslovima poslovanja pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2019. godine.
Telemach de mi malo pojasni ovo u vezi "preplatnici na koje se odnosi povecanje cijena" bas to ima neki preplatnika da im se nece povecat ?
Cijena kablovske televizije ostaje ista za područja gdje nije rekonstruisana mreža: Kakanj Visoko
Kladanj
Pa vi radi sebe rekonstruisete mrezu da bi korisnicima mogli isporuciti uslugu, a ne da to naplacujete korinicima dodatno jer eto mjenjate kablove.
To sve vi naplacujete kroz pakete koje nudite.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#81801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#81802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33681/podrska/vije ... anale.htmlOTKLJUČAVAMO CineStar TV Premiere HD i PINK kanale
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da u periodu od 15.2. do 15.5.2019. godine otključavamo vrhunske filmske CineStar TV Premiere HD kanale, dok u periodu od 15.2. do kraja tekuće godine možete uživati u popularnim kanalima PINK paketa.
CineStar TV Premiere 1 i 2 HD su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. Tokom ovog promotivnog perioda čeka vas atraktivan filmski program koji između ostalog sadrži premijerne kino hitove.
Pored ove pogodnosti, svi korisnici Telemach digitalne televizije, imat će priliku uživati i u Pink kanalima.
PINK kanali donose uzbudljiv filmski i serijski program, sa temama po vašem izboru (misterija, naučna fantastika, romantične priče...), a uz njih možete slušati najnovije muzičke hitove, pratiti vaše omiljene koncerte i brojne zabavne emisije.
Uživajte uz CineStar Premiere HD i PINK kanale.
-
sencobih
#81803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
u Elektroprivredi to tzv.održavanje mjesečno naplaćuju je 4.5 KM, Sarajevo gasu 2.5 KM, Vodovodu 2.5.KM
U Telemahu 21.5KM, ala ga održavate svaka vam čast.
U Telemahu 21.5KM, ala ga održavate svaka vam čast.
- cincilator2012
#81804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Garant su zlatne zice 
-
Samso
#81805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eonizirane zice.cincilator2012 wrote:Garant su zlatne zice
- TheWatcher
#81806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovi CineStar su tesko sranje od kanalacrnivrag wrote:https://telemach.ba/a33681/podrska/vije ... anale.htmlOTKLJUČAVAMO CineStar TV Premiere HD i PINK kanale
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da u periodu od 15.2. do 15.5.2019. godine otključavamo vrhunske filmske CineStar TV Premiere HD kanale, dok u periodu od 15.2. do kraja tekuće godine možete uživati u popularnim kanalima PINK paketa.
CineStar TV Premiere 1 i 2 HD su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. Tokom ovog promotivnog perioda čeka vas atraktivan filmski program koji između ostalog sadrži premijerne kino hitove.
Pored ove pogodnosti, svi korisnici Telemach digitalne televizije, imat će priliku uživati i u Pink kanalima.
PINK kanali donose uzbudljiv filmski i serijski program, sa temama po vašem izboru (misterija, naučna fantastika, romantične priče...), a uz njih možete slušati najnovije muzičke hitove, pratiti vaše omiljene koncerte i brojne zabavne emisije.
- afannedim
#81807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jao mazanja očiju hahahahahahah
-
dzipalo
#81808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Malo slabo kontamo, fali kafa sta li?arnes_king wrote:dzipalo wrote:Pa iz moje perspektive jest kriva konkurencija jer je losa i nemam izbora da predjem negdje drugo nego moram trpiti ova poskupljenja. Da je konkurencija malo bolja telemach bi dobio nogu iz mog stana, tako da meni jest kriva konkurencija zato sto je losa.arnes_king wrote: Ma pusti bolan vidis da su ovdje naivni, poceli ljudi sami sebe ubjedjivati da se ovaj nacin poskupljenja moze opravdati![]()
Pocnu pisati i kukaki radi poskupljenja i onda odjednom svi sami pravdaju i kriva konkurencija to mi je najjaca izjava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast evo petica
![]()
s ovakvima se nema sta pisatisamo ti uzivaj i trpi poskupljenja i zivi u tom svom virtualnom svijetu da nema bolje usluge nego u TM.
Mislim sve ok, ali pravdati firmu i njihova poskupljenja takvim tvrdnjama mi nije jasno i ne shvatam kako su vas tako uspjeli izmanipulisati. I dalje sve mislim da se sprdate kad to napisete, ali bojim se da ste ozbiljni.
Ako si ti skontao iz napisanog da ih ja branim, aferim
Moze im se pa nas zajebavaju. Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
-
c_g
#81809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Od 15.02. do 15.05. premium korisnicima će biti umanjen račun? A Telemach?
-
messilla
#81810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sa ovim novim poskupljenjem paketi još tanji. Mislim na ove EON pakete dakako. Da su ostali stari paketi kanala i d3 kuća, već bi se dalo pričati, inače tanko tankosava.
Problem je svakako što je i bh telecom najobičnije smeće.
Problem je svakako što je i bh telecom najobičnije smeće.
- Maharadza
#81811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najgore je što će ovo otključavanje đikanskih pink kanala mnoge Bošnje obradovati i tako 'opravdati' poskupljenje...naravno zajedno sa nedavno ubačenim novim kanalom IzvornaTV...crnivrag wrote:https://telemach.ba/a33681/podrska/vije ... anale.htmlOTKLJUČAVAMO CineStar TV Premiere HD i PINK kanale
- arnes_king
#81812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa sa onakvom izjavom sta drugo mogu skontati osim da ih branis i opravdavas to poskupljenje. 30/10 je minimum a ukoliko imas tehnicku mogucnost puste ti 50, kod mene je takva situacija.dzipalo wrote:arnes_king wrote:dzipalo wrote:
Malo slabo kontamo, fali kafa sta li?
Ako si ti skontao iz napisanog da ih ja branim, aferim![]()
Moze im se pa nas zajebavaju. Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
Da budemo iskreno kanali i kod jednih i kod drugih i kod trecih su smijesni i zalosni, drugo je sad sto to nasa raja gleda jer nije navikla na bolje. Ja moju TV i ne palim i samo je tu radi ukucana. Jedino sto valja su oni njemacki kanali.
Ne kazem ja ni da BHT valja, koristim ih jer su mi najpovoljniji i za te pare dobijam najvise, da se neko pojavi s boljom a povoljnijom ponudom odmah bih presao.
Nisam nikada ni pisao po ovim temama ali nisam mogao da se suzdrzim kada sam vidio na koji nacin prvo telemach a onda i njegovi korisnici opravdavaju ta iznenadna poskupljenja zelio neko "bolju" uslugu ili ne. Pa gdje to ima da ti neko na silu uvaljuje neke kanale koje ne zelis i onda ti to naplati bez mogucnosti da ostanes na onome sto si u startu htio.
Jedini razlog zbog kojeg sam se javio su izjave poput ove boldirane.
A niko od njih mi ne daje nista besplatno tako da nemam razloga braniti ni opravdavati nikog od njih, za sve sto mi nude uredno placam tako da trebaju oni nas da "brane" i cuvaju, ali to nije slucaj.
-
Samso
#81813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dzipalo wrote:arnes_king wrote:dzipalo wrote:
Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
Nije 46 KM nego 41 KM i nije 30/10 nego 50/8
Last edited by Samso on 15/02/2019 14:16, edited 1 time in total.
- Telemach
#81814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Maharadza
Veliko je interesovanje korisnika za Pink paket kanala, kao i za Izvoru TV. Nadamo se da ćete u monoštvu ostalih kanala, pronaći nešto što odgovara Vašem ukusu.
Prijedloge nam uvijek možete slati na [email protected]...
Veliko je interesovanje korisnika za Pink paket kanala, kao i za Izvoru TV. Nadamo se da ćete u monoštvu ostalih kanala, pronaći nešto što odgovara Vašem ukusu.
Prijedloge nam uvijek možete slati na [email protected]...
- Telemach
#81815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozvat ćemo Vas.c_g » 14 minutes ago
Od 15.02. do 15.05. premium korisnicima će biti umanjen račun? A Telemach?
-
cassius
#81816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I cime je opravdano sad ovo poskupljenje ? sad duo net grande nije 45.90, nego 47.50 od aprila 
-
corei3
#81817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
De ba, nije valjda istina?cassius wrote:I cime je opravdano sad ovo poskupljenje ? sad duo net grande nije 45.90, nego 47.50 od aprila
- afannedim
#81818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel ovo zajebancijaTelemach wrote:@Maharadza
Prijedloge nam uvijek možete slati na [email protected]....
-
kakaljin
#81819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@Maharadza
Prijedloge nam uvijek možete slati na [email protected].......
Mozete li nam dati tabelu procenata po kanalima koji se traze da vidimo tu veliku potraznju za izvorna tv.
Najbolje da samo onima koji traze te kanale njima i date, a ne ii onima koji te kanale ne zele a moraju dodatno placati a to nisu ni trazli.
Do sada su korisnici slali prijedloge za KVALITETNE kanale koji jos uvijek niste uveli a vase sestrinske firme u sloveniji i srbiji imaju te kanale u ponudi, paq ih ne ubacujete, a da ne govorimo za ostale kanale koje korisnci traze, pa vi samo ubacujete kanale u start paket, ubacite koje korisnci traze u te dodatne pakete koji se dodatno placaju ako se ti kvalitetni kanali placaju.
Last edited by kakaljin on 15/02/2019 14:33, edited 1 time in total.
-
cassius
#81820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istina nego sta. Bezobrazluk na kvadrat.corei3 wrote:De ba, nije valjda istina?cassius wrote:I cime je opravdano sad ovo poskupljenje ? sad duo net grande nije 45.90, nego 47.50 od aprila
- travar
#81821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Inače, niste odavno povećavali cijene, pa bi bio red
Sjećate se kad je "održavanje" bilo 13.90KM?

Ništa onda, opet tražim umanjen račun, taman do slijedećeg poskupljenja.
Fuj.
Sjećate se kad je "održavanje" bilo 13.90KM?

Ništa onda, opet tražim umanjen račun, taman do slijedećeg poskupljenja.
Fuj.
-
nekkem
#81822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozda opet bude "nas poklon" u vidu 10-20 filmova, od kojih je pola vec bilo dostupno svakako.c_g wrote:Od 15.02. do 15.05. premium korisnicima će biti umanjen račun? A Telemach?
-
Boban0726
#81823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jeste smijesno ali istinito.Ljudi ce lakse prozvakati poskupljenje nego da nemaju Pink,Happy,Izvornu i slicna sranja od tv.afannedim wrote:Jel ovo zajebancijaTelemach wrote:@Maharadza
Prijedloge nam uvijek možete slati na [email protected].....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
dzipalo
#81824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ne vidim nigdje taj 50/8, vidim ovaj 46KM 30/2 (ovaj sam gledao zbog HD kanala ukljucenih ali nisam vidio da je 2Mpbs upload) i taj od 41KM gdje pise 30/8 ali samo osnovni tv paket u kojem nemam nista.Samso wrote:Nije 46 KM nego 41 KM i nije 30/10 nego 50/8dzipalo wrote: Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
Vrlo rado bih presao na bht ako poprave ponudu kanala, jer ako daju 50/8 za 41KM to nije lose. Kod ovih mi je svakako istekao ugovor prije 15 dana, a kad pogledam cijene ispod 60KM nemam nista sto mi daje neku prednost u odnosu na bht jer su i kod ovih kanali losi u Light paketima.
-
Samso
#81825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas ppdzipalo wrote:Ja ne vidim nigdje taj 50/8, vidim ovaj 46KM 30/2 (ovaj sam gledao zbog HD kanala ukljucenih ali nisam vidio da je 2Mpbs upload) i taj od 41KM gdje pise 30/8 ali samo osnovni tv paket u kojem nemam nista.Samso wrote:Nije 46 KM nego 41 KM i nije 30/10 nego 50/8dzipalo wrote: Ja jutros gledam bhtelecom cjenovnik, 46KM je internet 30/10 a kanali su smijesni jer me zanima koliko imaju HD kanala i koji su. Tako da, Telemach samo udri, dok ne dodje bolji nismo bolje ni zasluzili
Vrlo rado bih presao na bht ako poprave ponudu kanala, jer ako daju 50/8 za 41KM to nije lose. Kod ovih mi je svakako istekao ugovor prije 15 dana, a kad pogledam cijene ispod 60KM nemam nista sto mi daje neku prednost u odnosu na bht jer su i kod ovih kanali losi u Light paketima.