Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nista, definitivno gledat da se rijesi pitanje 9-ke, a Darwina pokusati utopit nekome, a i Jote gledat da se rijesi. Svake jebene sezone frajer u prosjeku izostane 2-3 mjeseca.
Moje mišljenje je da Darwin treba startati ovu, Jota neka se liječi, u pamuk da ga stave. Sve se nadam da tutanu treba nekakva tekma da pročepi malo, zabije kakav gol, dva, odigra nekog đavla konačno.
Mada, i sa punim sastavom smo se mučili protiv tog istog Sotona, ja čisto sumnjam da oni neće opet ići sa najboljim igračima, jer im je prvenstvo već gotovo izgubljeno, moraju negdje osvjetlati obraz.
Malog sam gledao na pripremama malo, ima svre predispozicije da igracina bude. Kakve pasove dubinske ima, kakav pregled igre, a igra kao da mu je 28.
Nadam se da ce nastaviti s razvojem, on vec za godinu-godinu i po moze na klupi biti komotno i dobivati redovno minute.
Samo da ga povrede zaobidju i da malo mase dobije, a smjelost i drkost ima.
E gledaj ti bezobraznog smeca. Promasio kisu Allahovu u 3 godine, skandir'o mu Anfield i kad je najgori bio, kad je raji vise puk'o film, fol on nesto sad pokazuje "ne cujem vas", provocira, da gol nakon 186 utakmica!
Kakvo smece mame mi!
BHF_Manijak wrote: ↑18/12/2024 21:27
E gledaj ti bezobraznog smeca. Promasio kisu Allahovu u 3 godine, skandir'o mu Anfield i kad je najgori bio, kad je raji vise puk'o film, fol on nesto sad pokazuje "ne cujem vas", provocira, da gol nakon 186 utakmica!
Kakvo smece mame mi!
Gestikulirao je domaćim navijačima, skandirali su mu Andy Carroll provokaciju od početka utakmice.
BHF_Manijak wrote: ↑18/12/2024 21:27
Kakvo smece mame mi!