Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MTV wrote:OBN pokrenuo sinoc svoj 3 kanal pod nazivom OBN plus. Drugi je Fight Sport.
Večeras startovao OBN PLUS na satelitu. Za sada samo dostupan free na satelitu i u Total TV. Frekvencija:
Eutelsat 16e
11303 h 30000 fta
Trenutno idu strani muzički spotovi.
Pa eto i to mozemo ocekivati uskoro.
Hah... nisam ni znao da imaju drugi... Zar je onaj Fight Sport njihov?
imali su oni 4 kanala odnosno Ivan Ćaleta
OBN, FC, Orlando kids i Orlando bambino
Orlando kids i Orlando bambnino je Ćaleta nedavno prodao United group i sada mu je ostao OBN i to dio ne komplet i FC u kojem isto ima određen vlasnički udio
Ovo najavljuju: Red Carpet, Stol za 4, IN Dizajn, Lonci i Poklopci, Arhiv Srca, OBN Star Models by..., Big Mama Hause, Zvijezde Plešu, Rat Bendova, OBN Super Nova Multi Talents, Zvijezde sa Zvijezdama, OBN World Dance Start Show.
Pod sloganom "UVIJEK ZABAVA"
To je ono: RTL ima RTL Plus i RTL 2, PRVA TV ima Prvu Plus, Hayat ima Hayat PLUS, Pink ima Pink plus e sad će i OBN imati OBN PLUS.
Jos samo fali i da mtv igman ima mtv igman plus, vogosca plus, alfa plus kanal 6 plus ili kanal 6 i po
Qler wrote:Najgore sto sam sad potpisao ugovor... racunajuci da ce kao i do sada sve biti bez problema... sranje, mogao sam na teleamach preci...
Fakat ni ja nemam nikakvih problema sa video servisima (720 i 1080 uvijek biram, ukoliko je moguce)... ukoliko ti je u redu sve sa opremom testiraj jos 2-3 dana i zovi tehnicku da ti to ispitaju.
e u PM, pa jebo ga kralj, evo opet youtube nece na 1080 ili 720p... pa ovo je fakat sranje tesko. Sutra moram opet zvati da nesto rade sa ovim. *ebo ih trio i 30 megabita...
Naravno da cu zvati... Treba mi internet nevezano za youtube, treba zbog posla. Zena radi hajmo reci preko nekog ala teamviewer programa i fakat joj je bitna brzina. Zbog toga i predjem na novi paket, reko solidno radi na 18 Mb na 30 ce da radi kao na lokalnom racunaru jos dobro jaci upload, njoj sad gore nego ikad. Jedva moze raditi... Fakat nema smisla, da nisam ugovor potpisao sutra bih telemach zvao!
wwatra wrote:uzeo danas trio paket sve fercera dobro,samo mi nisu dali fixni telefon kao uredjaj ,kazu nema za ovaj paket,a ima za 1km mogu kupit a onda nemam pravo na drugi uredjaj.elem za razliku od prijasnjeg trio paketa podigli su cjene,manje daju za vise para.jedino sto nude uredjaje na kredu..
Ček, nije mi jasno, jesi li ti stari lol korisnik ili novi, pa kad si novi moraš kupiti telefon za fixnu, ili i starim korisnicima, koji imaju fixni broj moraju kupiti isto novi tel?
Potpuno novi korisnik Logosofta, odjavio je Telemach. Ni ja ne kontam sto se tice telefona.
bio sam prije korisnik ..sad sam opet ..nema telefona u paketu trio zato sto su novi routeri sa wi fi-china ZTE pa imaju one stare prikljucke za tel i kao prica im je,nedaju telefon na koristenje jer moze svaki stari tel ..bla bla al zato kao korisnik novog trio paketa mogu kupit telefon za 1 km.. ili televizor na 24 rate ako sam uzeo paket na 24 mjeseca..a ne mogu uzet i telefon i televizor,samo jedan uredjaj..
Qler wrote:Najgore sto sam sad potpisao ugovor... racunajuci da ce kao i do sada sve biti bez problema... sranje, mogao sam na teleamach preci...
nemoj na telemach jos gore ja sam jedva pobjegao tj jedva prekinuo ugovor.internet puca svakih 10 min paketi se gube..tako da je LOL najbolja opcija za internet..
Sakazulu wrote: uzeo danas trio paket sve fercera dobro,samo mi nisu dali fixni telefon kao uredjaj ,kazu nema za ovaj paket,a ima za 1km mogu kupit a onda nemam pravo na drugi uredjaj.elem za razliku od prijasnjeg trio paketa podigli su cjene,manje daju za vise para.jedino sto nude uredjaje na kredu..
Ček, nije mi jasno, jesi li ti stari lol korisnik ili novi, pa kad si novi moraš kupiti telefon za fixnu, ili i starim korisnicima, koji imaju fixni broj moraju kupiti isto novi tel?
Potpuno novi korisnik Logosofta, odjavio je Telemach. Ni ja ne kontam sto se tice telefona.
Ja sam presao na LoGo Trio paket i dobio sam uredno fiksni telefon od njih, bas me cudi da su to promijenili, skroz bezveze za nove korisnike.
BTW. super sam zadovoljan brzinama na novom paketu i vrijedi svake marke.
Kod mene zadnji sat vremena prekida nenormalno. Svakih 5 minuta konekcija stane i moram je resetovati. Ostanem konektovan, ali sve samo stane. Ovo im nije svojstveno, nadam se da neće potrajati.
Praetorious wrote:Kod mene zadnji sat vremena prekida nenormalno. Svakih 5 minuta konekcija stane i moram je resetovati. Ostanem konektovan, ali sve samo stane. Ovo im nije svojstveno, nadam se da neće potrajati.
Ja sam imao juče od 5 do 6 sati popodne isti slučaj, rekao mi operater da će ili kod njih nešto odraditi monteri ili meni zamijeniti router, do tada sve extra funkcionisalo. Čekam da me pozovu
Praetorious wrote:Kod mene zadnji sat vremena prekida nenormalno. Svakih 5 minuta konekcija stane i moram je resetovati. Ostanem konektovan, ali sve samo stane. Ovo im nije svojstveno, nadam se da neće potrajati.
Ja sam imao juče od 5 do 6 sati popodne isti slučaj, rekao mi operater da će ili kod njih nešto odraditi monteri ili meni zamijeniti router, do tada sve extra funkcionisalo. Čekam da me pozovu
Kod mene sve ok hvala bogu. Al imao sam i tih problema da nece nista otvoriti itd. Pozovi ti njih opet.
Bravehearttt wrote:Meni sad ništa nije jasno. Može li mi iko objasniti?
Imam Logosoft vec godinu dana. Na paketu sam Duo+, to ukljucuje internet i super TV (tu su i arene i sport klubovi i HD...).
Da li ja mogu ostati i dalje na ovom paketu? Jer vidim da po novoj obavijesti, DUO plus ima samo osnovni paket, tj nema arena itd.
P.s. da napomenem da ja imam tri TV-a, tako da me na kraju sve izadje 62 KM.
Hvala vam narode unaprijed
Sve po starom mozes i dalje koristiti do 15.12.2015 kako je rekao afannedim. Po novom su raskomadali super TV i postoji plus paket, HD i arena paket. Ako se odlucis za novi paket sa brzim netom i zelis sve pakete Super TV izace te skuplje za oko 20 KM.
Imam Logosoft vec godinu dana. Na paketu sam Duo+, to ukljucuje internet i super TV (tu su i arene i sport klubovi i HD...).
Da li ja mogu ostati i dalje na ovom paketu? Jer vidim da po novoj obavijesti, DUO plus ima samo osnovni paket, tj nema arena itd.
Sve po starom mozes i dalje koristiti do 15.12.2015 kako je rekao afannedim. Po novom su raskomadali super TV i postoji plus paket, HD i arena paket. Ako se odlucis za novi paket sa brzim netom i zelis sve pakete Super TV izace te skuplje za oko 20 KM.
Katastrofa...ionako placam 62KM, sto je mislim preskupo za net i tv, jos da placam 80KM...bas su bezobrazni.. Najgore je sto nemam Telemacha u svojoj ulici. Odmah bih se prebacio...sramota
Znaš li da li će ostati Sportklubovi u ponudi LoL-a i sada nakon što ih je mtel preuzeo? Pitam jer bi šteta bila da ih izgube i time bi TM baš imao ogromnu prednost + ne bi ih više mogao "napominjati" da nisu jedini koji imaju SK kanale u cilju poboljšanja usluga!
Maharadza wrote:
Znaš li da li će ostati Sportklubovi u ponudi LoL-a i sada nakon što ih je mtel preuzeo? Pitam jer bi šteta bila da ih izgube i time bi TM baš imao ogromnu prednost + ne bi ih više mogao "napominjati" da nisu jedini koji imaju SK kanale u cilju poboljšanja usluga!
Pravo da ti kazem nemam pojma. Afannedim je rekao da je Super TV jos pod rukama Logosofta, al nisu potpisali ugovor na 100 godina. Pa cemo da vidimo.