inspektorica javert wrote:![]()
![]()
ovaj sa roze jastučićem mi je vrh
Lazeeeeesss......i mene je odusevio...............
Moderator: Chloe
inspektorica javert wrote:![]()
![]()
Razumijemo se*mima* wrote:inspektorica javert wrote:![]()
![]()
Lazeeeeesss......i mene je odusevio...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arabeska wrote:Jedan ozenjen covjjek je nesto ranije otisao sa posla jednog petka, ali umesto da ode kuci, proveo je vikend zabavljajuci se s prijateljima. Kada se konacno vrati kuci u nedjelju uvece, zena mu je jako zamjerila i u tome je bila nepokolebljiva. Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, zena je zastala i ponudila mu sljedece: kako bi bilo da me ne vidis narednih nekoliko dana???
Suprug nije mogao da veruje, pogledao je, nasmijesio se i rekao: To bi bilo sasvim uredu!
Ponedjeljak je prosao, a zenu nije vidio. Utorak i srijeda također prođose a da je nije vidio. Dođe i cetvrtak, otok je splasnuo i mogao je da je vidi krajickom lijevog oka.
ma to nam vracaju za onaj vic kad su se 3 prijateljice sastale pa dogovorile da "dovedu muzeve u red"Ridjobrki wrote:Grozno. Osjećam se uvrijeđeno i povrijeđeno. Dokad ćemo više slušati ove šovinističke viceve koji opravdavaju nasilje nad muškarcima i potiču ga? Gnušam se i pitam se kamo ovaj svijet ide...
O'zone wrote:Ide jedno društvance kroz park i naiđe na tipa kako "obrađuje" žensku u grmlju. I, momci k'o momci, moraju nešto da dobace. Tako će jedan:
- "Majstore, ostavi nešto i za nas!"
A tip im odvrati:
- "Ne mogu, sve sam stavio!"