Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Gledam danas Bosica, izabran ponovo za predsjednika SDS-a. I gle cuda Bosic okrenuo plocu, govori kako Dodikova politika vezivanja zastava i pakta sa Covicem nece dobro donijeti R.S-u i BiH. Puca li savez SDS-SNSD a time i pakt sa Covicem? Ili je nacuo da se sprema cistka pa se ovim koliko-toliko zeli oprati? Naredna sedmica ce biti interesantna.
Rotacija ... puca kad tad
lijepi ovi zeleni smajli
zoom66 wrote:tisucu mu hercega, kaj se ovo dela na forumu? jel platforma pala glede chimbenika?
Ештонова, бич европски, на бранику суверенитета БиХ
Висока представница ЕУ Кетрин Ештон потписала одлуку којом Унија добија права да санкционише сва правна и физичка лица, која поткопавају суверенитет и територијални интегритет Босне и Херцеговине.
zao mi oni bedataka sa poskoka a toliko su se obradovali tracoj federalnoj jedinici...
huh ponofo zeleni smajli
Jeli ja nekoga majoriziram sa ovim zelenim smajlima??
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Gledam danas Bosica, izabran ponovo za predsjednika SDS-a. I gle cuda Bosic okrenuo plocu, govori kako Dodikova politika vezivanja zastava i pakta sa Covicem nece dobro donijeti R.S-u i BiH. Puca li savez SDS-SNSD a time i pakt sa Covicem? Ili je nacuo da se sprema cistka pa se ovim koliko-toliko zeli oprati? Naredna sedmica ce biti interesantna.
Ne još uvjek. Bosić samo nagovještaje teška vremena koja čekaju preCednika i pc, a usput pokušava pokupiti koji politički poen i svu krivicu svaliti na preCednika. Međutim, ta teška vremena bi se svakako desila ili preCednik "vezivo zastave sa HDZ-om" ili stajao po strani. Sa ovim Bosić kreira politički alibi za sebe i SDS..nešto u smislu "eto jesam li vam reko"..
kakav alibi kad je uslikan u mostaru, aktivni sudionik tv debate.......bosić i ljubić su potpisali šta su htjeli
Ma jasno je to meni ali šta misliš koliko će ljudi u pc-u obratiti pažnju na onu TV debatu a koliko će ih privući ova Bosićeva izjava....jednostavno Bosić pokušava igrati za svoje glasače jer uteg oko preCednikovog vrata postaje sve teži. Ali da ne bude sumnje, Dodik će odjebati Čovića u skoroj budućnosti.
Rotacija ... puca kad tad
lijepi ovi zeleni smajli
Ne puca nista medju njima...puca im neka stvar sta se prica i radi...oni tesu svoje kako bi namakli dobru lovu kroz dobar PR
Ne znam samo koliko covjek treba biti kreten da izgovori ovakve rijeci u danasnje vrijeme, nakon golgote koju smo prezivjeli?
Je li to SDP gori od zlocinaca koji su klali i silovali, a koje je Bosna prezivjela?
Aferim
Kakve veze ima SDP sa ovom recinicom Abdulaha Sidrana?
To sto je on rekao je njegovo misljeje i ima pravo na njega i ponekad i ja imam osjecaj bas kao on da su oni koji zastupaju ideju rasturanja BiH brojniji od onih koji brane njenu opstojnost
plain vanilla wrote:
Ne znam samo koliko covjek treba biti kreten da izgovori ovakve rijeci u danasnje vrijeme, nakon golgote koju smo prezivjeli?
Je li to SDP gori od zlocinaca koji su klali i silovali, a koje je Bosna prezivjela?
Aferim
Kakve veze ima SDP sa ovom recinicom Abdulaha Sidrana?
To sto je on rekao je njegovo misljeje i ima pravo na njega i ponekad i ja imam osjecaj bas kao on da su oni koji zastupaju ideju rasturanja BiH brojniji od onih koji brane njenu opstojnost
na kraju krajeva sta je Abdulah slagao?
U ratu nisu bili brojniji oni koji zele rasturiti Bosnu?
plain vanilla wrote:
Pa ako smo tada vjerovali u Bosnu, zasto sad da ne vjerujemo? Sto sad da otpisujemo Bosnu?
Pa da se tada ISKRENO vjerovalo u BiH ona nikad nebi imala dio teritorije koji se tve republika Srpska
nisam uvjeren kako ni tada a tako i sada da je vecina naroda a samim tim i politicih stranaka opredjeljenja ka izgradnji BiH
madner wrote:Komrad je Bosnjacki separatista, samo je minoriziran na politickoj sceni
Jesam.. i tacno je to sto kazes
ali izmedju ideje Bosnjackog separatizma i institucionalne ravnopravnosti svih naroda uvijek cu dati glas i prednost ovome drugom mada iskreno ne vjerujem u taj ideal mada ga smatram postenijim i casnijim od ovog prvog
madner wrote:Komrad je Bosnjacki separatista, samo je minoriziran na politickoj sceni
ali izmedju ideje Bosnjackog separatizma i institucionalne ravnopravnosti svih naroda uvijek cu dati glas i prednost ovome drugom mada iskreno ne vjerujem u taj ideal mada ga smatram postenijim i casnijim od ovog prvog
Posteno, ne moramo svi biti na jednoj liniji.
Mislim da bi trebao promjeniti avatar, Zulfo je bio pravi unitarista.
plain vanilla wrote:
Pa ako smo tada vjerovali u Bosnu, zasto sad da ne vjerujemo? Sto sad da otpisujemo Bosnu?
Pa da se tada ISKRENO vjerovalo u BiH ona nikad nebi imala dio teritorije koji se tve republika Srpska
nisam uvjeren kako ni tada a tako i sada da je vecina naroda a samim tim i politicih stranaka opredjeljenja ka izgradnji BiH
Znaci, ako Dodik ne vjeruje u BiH ne trebam ni ja
Eto, ja sam naivna i vjerujem da ime nade za BiH, narocito sada. I ne zelim zivjeti u bosnjakistanu
Posteno, ne moramo svi biti na jednoj liniji.
Mislim da bi trebao promjeniti avatar, Zulfo je bio pravi unitarista.
Ko je rekao da ja nisam zato i dajem podrsku kakvoj takvoj unitarizaciji federacije
plain vanilla wrote:
Znaci, ako Dodik ne vjeruje u BiH ne trebam ni ja
Eto, ja sam naivna i vjerujem da ime nade za BiH, narocito sada. I ne zelim zivjeti u bosnjakistanu
Ne radi se o pojedincu pa ni Dodiku ali uzmi za primjer na kojoj prici dodik boija izbore... i drugi primjer dok se antiBosanskoHercegovacke snage grupisu u jedan tabor (SNSD-HDZ-SDS- grupa intelekutalaca) tzv probosnanske snage se razjedinjuju SDP-SDA na jednoj strani SBB-SBiH-grupa intelktualaca na drugoj strani...
Ja licno vjerujem u opstojnost BiH kao geografske cjeline ali bas kao Sidran ne vjerujem u opstojnost BiH kao politicke, nacionalne i svake druge cjeline....znaci ne vjerujem u nju ali bih joj dao sansu