The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Tito_i_Partija

#8176 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Chmoljo wrote:ruku na srce, jači od Negana. :D

iz pogleda i facijalnih ekspresija nesumnjivo izbija sociopatija :D
Pa i jest' jaci, slazem se. Negan je ok, al' strasno mi ide na zivce kad frajer razveze k'o s nekom sevdom na kafi, prica puno al' sporo, kroz pola minute zaboravim o cemu je pric'o.

K'o naprimjer ona scena na samom kraju prosle sezone kad je se prvi put pojavio, ono kad je neko od Rickovih treb'o fasovat'...jest' ono pojava i sve, al' kad frajer poce pricat', i pricat', pa pricat', pa nikad kraja majku mu. Ja mislim da bi i njegovi ljudi poslije pet minuta rekli "daj ba Negane otamburi nekog i hajmo kuci, ne seri vise majke ti" :D
arzuhal

#8177 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by arzuhal »

Oplak'o sam Eugeneu kad ono viri iza polica s knjigama, u onoj biblioteci, pola glave mu se vidi, i gleda kako Crveni...pa, ima nekog posla sa Rositom (još ga i primjete: "Još nas gleda...hahaha"), dolazi Tara, ulovi ga u voajerizmu i šapće mu: Dude!

Ka'e on:

- Cards on the table: I WAS watching them.

Ja sam pao na pod...

Inače, navijam da roknu Sashu, samo zbog vječite face "joj alaj imam tvrdu stolicu, hoću puknut...".
HomeArt

#8178 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by HomeArt »

arzuhal wrote:Oplak'o sam Eugeneu kad ono viri iza polica s knjigama, u onoj biblioteci, pola glave mu se vidi, i gleda kako Crveni...pa, ima nekog posla sa Rositom (još ga i primjete: "Još nas gleda...hahaha"), dolazi Tara, ulovi ga u voajerizmu i šapće mu: Dude!

Ka'e on:

- Cards on the table: I WAS watching them.

Ja sam pao na pod...

Inače, navijam da roknu Sashu, samo zbog vječite face "joj alaj imam tvrdu stolicu, hoću puknut...".
Hoće se ženska i traži belaja s lučem. Ona Tara još gora, nešto petlja oko auta i vrata širom otvorena, kud je ne pojedoše.
Cavali

#8179 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Nisam siguran koliko precizno serija prati strip,ali negdje sam procitao da bi uskoro Rick mogao zijaniti ruku...
beni-bu-man

#8180 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beni-bu-man »

Cavali wrote:Nisam siguran koliko precizno serija prati strip,ali negdje sam procitao da bi uskoro Rick mogao zijaniti ruku...
ma ima dosta odstupanja od stripa npr, ako se sjecas one plavke na pocetku Andrea on ti je i dalje ziva i Rickova hanuma......
Rosita je Eugene-ova treba....
ciza_bliza

#8181 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ciza_bliza »

Po stripu ju je mogao izgubiti još u drugoj sezoni ili trećoj, mislio sam da će mu je Negan ćopnuti u onoj prikolici sjekiricom...
Cavali

#8182 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

beni-bu-man wrote:
Cavali wrote:Nisam siguran koliko precizno serija prati strip,ali negdje sam procitao da bi uskoro Rick mogao zijaniti ruku...
ma ima dosta odstupanja od stripa npr, ako se sjecas one plavke na pocetku Andrea on ti je i dalje ziva i Rickova hanuma......
Rosita je Eugene-ova treba....
E onda mi je sve jasno.Ma naletih negdje na takav komentar pa...znaci ipak je to daleko od stripa.Gdje Eugene sa Rositom 8-)
dječak sa šibicama

#8183 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Mogli su Andreu ostaviti u zivotu, dobra zenska a i nekako mi vise ima kemije izmedju nje i naseg komandanta Ricka, nego izmedju njega i Michone.
beni-bu-man

#8184 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beni-bu-man »

dječak sa šibicama wrote:Mogli su Andreu ostaviti u zivotu, dobra zenska a i nekako mi vise ima kemije izmedju nje i naseg komandanta Ricka, nego izmedju njega i Michone.
vala bas :-)
last mohicans

#8185 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

beni-bu-man wrote:
dječak sa šibicama wrote:Mogli su Andreu ostaviti u zivotu, dobra zenska a i nekako mi vise ima kemije izmedju nje i naseg komandanta Ricka, nego izmedju njega i Michone.
Citirat cu jednu forumašicu kad smo komentarisali prve intimne susrete Ricka i Michone.Tad je rekla imaju vibru ko dva panja. Potpuno nepotrebno i neprirodno. Bolje da su ostavili i onu plavku sto je muz mlatio. Ondje je bilo materijala. Vala i toga fali. Otkad je brat Ibro Rositu tamanio nema kvalitetne seve. Pa i onaj Negan harem ima, ono nista..koristi ih samo da mu pite razvijalju. Sutra očekujem pripreme za Negana, vol.1.....
beni-bu-man

#8186 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beni-bu-man »

last mohicans wrote:
beni-bu-man wrote:
Citirat cu jednu forumašicu kad smo komentarisali prve intimne susrete Ricka i Michone.Tad je rekla imaju vibru ko dva panja. Potpuno nepotrebno i neprirodno. Bolje da su ostavili i onu plavku sto je muz mlatio. Ondje je bilo materijala. Vala i toga fali. Otkad je brat Ibro Rositu tamanio nema kvalitetne seve. Pa i onaj Negan harem ima, ono nista..koristi ih samo da mu pite razvijalju. Sutra očekujem pripreme za Negana, vol.1.....
ahhhhhhhh valjalo bi al cemo cekati oktobar :(
irac300

#8187 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

last mohicans wrote:
beni-bu-man wrote:
Ma i meni od prvog njihovog poljupca djeluje k'o incest, jbt, ne ide, pa džaba. Baš šteta za onu plavku, jedna od ljepših pičića u seriji, još i Rick trz'o na nju, al' eto, nekom konju od scenarista ljepše sapunjaru praviti između Ricka i nindže.
Cavali

#8188 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Jes vala,plavka mi je bila vrh.Taman sam se ponadao da ce nesta biti kad sipak...Ma prirodnije bi mi bilo da je Hersela odradio nego ovu ali eto sta ces...
Daryl Dixon

#8189 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

ovaj pičić je meni bio strašan iz vremena guvernera :oops:

Laurie Holden :srce:

Image
annoy

#8190 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Vjerojatno se necete slozit sa mnom al meni je Michonne bila puno bolja prije kao asocijalni freak. Iako mi je nekad isla na zivce sa svojim pogledima, bila mi je zanimljivija.
Otkako su ju "normalizirali" mi je dosadna, pogotovo otkad su je nasilno sparili s Rickom :run: incest
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#8191 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Nurudin »

:lol: jes incestuozno baš . Nikako ne leže kao ljubavni par jedno drugom.
Jel to ima nova sezona ...skoro sam zaboravio na tu seriju
sizifinho

#8192 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

jes da ne stoje ali ima tu malo i naturaliziranog rasizma, podsvjesno nismo navikli na coko-mlijecnu kombinaciju

al je realno... s kim ces se guzit ako ne sa nekim kog znas najduze, vjerujes mu a vidis da je sposoban da se koliko toliko brine o sebi... jel probao sa nevinascima - jest i vidio je da ne ide. E oa jbg i ja bih se vezao za nekog ko ima vece sanse da prezivi
annoy

#8193 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Na stranu to koliko nama gledateljima sjeda ili ne sjeda ideja o toj romansi, prilično je očito da to dvoje glumaca nema nikakvu kemiju
Meni izgledaju kao da ne znaju šta bi jedno s drugim
Što vjerojatno utječe na cjelokupni dojam, većini ljudi je njihova romansa totalno isforsirana i neprirodna
Ali rasizam :D
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#8194 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Nurudin »

sizifinho wrote:jes da ne stoje ali ima tu malo i naturaliziranog rasizma, podsvjesno nismo navikli na coko-mlijecnu kombinaciju

al je realno... s kim ces se guzit ako ne sa nekim kog znas najduze, vjerujes mu a vidis da je sposoban da se koliko toliko brine o sebi... jel probao sa nevinascima - jest i vidio je da ne ide. E oa jbg i ja bih se vezao za nekog ko ima vece sanse da prezivi
to neki pragmatičan evolucijski stav o produžetku vrste i opstanku :D Pa moguće u takvim situacijama da se
javljaju ti temeljni nagoni.
Meni on ima neprivlačno lice , inače, eurokrem kombinacija mi je ok
sizifinho

#8195 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

annoy wrote:Na stranu to koliko nama gledateljima sjeda ili ne sjeda ideja o toj romansi, prilično je očito da to dvoje glumaca nema nikakvu kemiju
Meni izgledaju kao da ne znaju šta bi jedno s drugim
Što vjerojatno utječe na cjelokupni dojam, većini ljudi je njihova romansa totalno isforsirana i neprirodna
Ali rasizam :D
ma jest rasizam xD posebno na područjima poput našeg gdje su crnci gotovo pa nepostojeći.
Pa u Sarajevu ja neki dan hodam ulicom iza crnca, ma ljudi se okreću, smiju se - neka divljač tamo govore vidi nigera.
SanskiBiser

#8196 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Kako majstorski u zadnjoj sceni zadnje epizode napravise instant Internet Meme :lol:
Cavali

#8197 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

E veceras cemo da vidimo ko kosi a ko vodu nosi,ili ko *ebe a ko carsafe istresa...Vrijeme je da Rick popizdi,da se vrati na staru stazu badass-a.Za zagrijavu bi trebao nekome metak u celo veceras sastaviti...
Pandakonda

#8198 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

"The first day of the rest of your life" ime zadnje epizode :-)

listopad

#8199 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by listopad »

Sasha dolazi da rokne Negana, a ovaj ubija onog frajera sto je htio da umoci, jer to je u njegovoj glavi nemoralno. :roll:

Ne znam sto ovo uopce vise pratim. Nagledao sam se serija, ali gluplju nikada nisam vidio. Pa cak neka B movie sranja iz 80ih lice na Kubricka u odnosu na ovo.
SanskiBiser

#8200 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Pandakonda wrote:"The first day of the rest of your life" ime zadnje epizode :-)

zna li se koliko traje 80ak minuta?
Post Reply