Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Država

#8176 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Hoću dupe svoje da pojedem. Juče kontam, garant će u sutrašnjem AVAZ-u korumpirani Tunjo Filipović nešto srati i tačno mi đavo ne dade da to napišem na ovoj temi. Pogledah danas naslovnicu AVAZ-a, kad ono Tunjo prdi... :lol:
Alfa_Ze

#8177 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Alfa_Ze »

( preneseno sa Topik ''Protesti'' )

Image

Samo da se ovo zavede u FahOV karton.Koliko je ovo tacno, BuMo videli ??
MOSALJOZE

#8178 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by MOSALJOZE »

Raja jučer na protestima govori kako oni nisu ni znali ko su te osobe,koje su ušle u pregovore kao predstavnici građana
The BEN10

#8179 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

MOSALJOZE wrote:Raja jučer na protestima govori kako oni nisu ni znali ko su te osobe,koje su ušle u pregovore kao predstavnici građana
Zato sad znaju... :D
Symantec

#8180 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Symantec »

Zašto Radončić otkako je ministar ne piše ni slova o pivari i Selimovićima, i zašto nije uhapsio nijednu "krupnu zvjerku" o kojima je trulio godinama u svom dnevnom listu?
Zašto nije izašao među narod na proteste?
Styling

#8181 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Styling »

The BEN10 wrote:
MOSALJOZE wrote:Raja jučer na protestima govori kako oni nisu ni znali ko su te osobe,koje su ušle u pregovore kao predstavnici građana
Zato sad znaju... :D
I onda se svi pitaju zasto nema vise ljudi na protestima. Sve se od starta radi na pogresan nacin. Zato je Fahri i omoguceno da "ukrade" proteste od radnika.
jasko_ja

#8182 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by jasko_ja »

Sve Tornjak (sjeme mu se zatrlo) ukrao. Evo i proteste ukrade...
PS Rekoh da malo osvjezim temu, jer zasluzuje da bude na vrhu :kiss:
nikad_vise

#8184 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Kako ide sa peticijama :D
Ajmo malo o provalama
Aldin Alickovic-radnik na recepciji Avaza :lol: Neoboriv dokaz.Jos pise bivsi,znaci nema covjek ni posla vise.
Salih Hodzic-unuk mu uhapsen :lol: Naredio Fahro unuku preko djeda :lol:
Adnan Siranovic-covjek kratko i jasno hiljadu puta ponovio da iza njega ne stoji niko.Jos mu Mirnes bio advokat.Mora da je Fahro i Mirnesa obrnuo :run: :lol:
Fehim Skaljic-oborio antikorupcijski zakon protiv kojeg su bile sve relevantne institucije u drzavi.Mislim da je smijurija komentarisati ovaj zakon.Ko imalo ima zanimanja za politiku zna kakva je ovo zamka crvendaća bila :run:
Salih Sabovic-
U skladu sa čvrstim političkim opredjeljenjem da nadležni državni organi, ali i političke stranke, trebaju učiniti sve da se poreski dugovi uredno namiruju, a poreski dužnici i njihova imena transparentno objavljuju i sankcioniraju, Predsjedništvo SBB-a je donijelo Odluku:

Iz članstva SBB BiH isključuje se gospodin Salih Šabović, poslanik u Skupštini TK. Po ispisu Poreske uprave Federacije BiH njegova firma „Giprom“ duguje enorman poreski iznos.

SBB BiH poziva i druge političke partije da slijede ovaj primjer, jer je poznato da su imena velikih poreskih dužnika dospjela u javnost zalaganjem upravo poslanika SBB BiH u Parlamentu FBiH.

SBB BiH je obećao građanima da se neće voditi stranačkom pripadnošću prilikom sankcioniranja svakog ko ne ispunjava poreske obaveze i to u slučaju gospodina Šabovića SBB BiH principijelno pokazuje. SBB BiH očekuje da gospodin Šabović vrati mandat poslanika u Skupštini Tuzlanskog kantona.
:lol: :lol: :lol:

Odvojio sam na ove nebuloze 2-3 minute jer nemam vise vremena.Ja ne mogu vjerovati da ovakvu spiku pusi bilo ko osim par komunjara.

p.s.Da je Fahro pozvao svoje clanstvo da izadje na ulice,to bi sigurno bilo puno vise jer je isti dobio 300 000 glasova na izborima a na protestima su insajderi uspjeli da nahvataju nekih 10 ljudi koji imaju bilo kakve veze brojeci i unuke,bivse radnike,i sta ti ja znam sta sve ne da bi opravdali svoju bijedu :lol: :lol: :lol:
relativno84

#8185 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by relativno84 »

nikad_vise wrote:
Odvojio sam na ove nebuloze 2-3 minute jer nemam vise vremena.Ja ne mogu vjerovati da ovakvu spiku pusi bilo ko osim par komunjara.

p.s.Da je Fahro pozvao svoje clanstvo da izadje na ulice,to bi sigurno bilo puno vise jer je isti dobio 300 000 glasova na izborima a na protestima su insajderi uspjeli da nahvataju nekih 10 ljudi koji imaju bilo kakve veze brojeci i unuke,bivse radnike,i sta ti ja znam sta sve ne da bi opravdali svoju bijedu :lol: :lol: :lol:

Trebao si odvojiti jos 1minut i reci sta su:

Bekir Đedović, Adnan Solaković i Amra Dulić :D ali uredu je, shvatamo da je malo nezgodno kad te ovako provale javno, samo sta ocekivati posle ovoliko amaterizma u pokusaja da uzjases na vlast bez izbora.
Država

#8186 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Image

Ministarstvo sugurnosti ogradilo se od ministra Radončića!
U Bosni i Hercegovini niti jedno ministarstvo, niti jedna parlamentarna politička partija ili poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH nisu predložili sličan diskriminatorski zakonski akt, navodi se u pismu Ministarstva sigurnosti upućenom ambasadama državama Organizacije Islamske konferencije (OIC).
Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić izjavio je prije nekoliko dana „da bi u dogledno vrijeme u Parlamentarnoj skupštini BiH mogao da bude usvojen zakon kojim bi bilo sankcionisano da državljani arapskih zemalja masovno dolaze u BiH, kupuju nekretnine i naseljavaju se“. Radončić je rekao da se u dogledno vrijeme „mogu očekivati konkretne sankcije za takva lica ukoliko u Parlamentarnoj skupštini bude usvojen zakon“ naglašavajući da ne vjeruje „da će biti problem da takav zakon bude usvojen“ nakon čega će na redu biti „ Tužilaštvo BiH da radi svoj posao, odnosno pravosuđe”, rekao je Radončić.
On je za BH Radio jedan istakao da je to problem na kojem Ministarstvo bezbjednosti BiH ozbiljno radi.
“Razgovaramo sa stranim partnerima, edukujemo domaće političke partnere i djelovaćemo kao u slučaju protjerivanja iranskih diplomata koji su zloupotrebljavali službu, kada sam uveo restriktivne mjere za Iran. Tražićemo zakonska rješenja da zemlja bude odbranjena od te vrste virusa”, naglasio je Radončić.
Prema njegovom mišljenju, nije riječ ni o kakvim Kuvajćanima, nego o tendenciji da se Kuvajt oslobodi ljudi koji su se na neki način uselili u tu državu iz različitih zemalja. “Oni im daju novac da kupuju nekretnine po BiH, sklanjaju ih sa svoje teritorije i ubacuju ih nama”, tvrdi Radončić.
Govoreći o slučajevima da državljani BiH ratuju u Siriji, on je podsjetio da je posredstvom Ministarstva bezbjednosti BiH predao prijedlog zakonskog rješenja kojim bilo sankcionisano učešće u paravojnim i parapolicijskim snagama.
Prema njegovim riječima, došlo je do tehničke opstrukcije Ministarstva pravde BiH, koje je smatralo da Ministarstvo bezbjednosti BiH ne treba da bude predlagač.
“Mi smo iskoristili drugu zakonsku mogućnost, a to je da Klub poslanika Saveza za bolju budućnost BiH preda taj zakon kao ovlašteni predlagač. Već smo dobili pozitivno mišljenje Zakonodavno-pravne komisije i Kancelarije za zakonodavstvo i naš prijedlog zakona je ušao u parlamentarnu proceduru”, pojasnio je Radončić.
Prema njegovom mišljenju, BiH plaća cijenu lakoumnosti kada su u ratu dovedeni mudžahedini. “Nakon toga smo dobili vehabije, sada imamo odlazak mladih ljudi u Siriju i nagovještaj i političko pokroviteljstvo dovođenja takozvanih Kuvajćana u BiH i njihovo naseljavanje u BiH”, istakao je Radončić.
Povodom Radončićeve izjave i brojnih reakcije koje su izazvane izjavom, danas se službeno oglasilo Ministarstvo sigurnosti BiH kojim rukovodi ministar Radončić. Ministartsvo je uputilo pismo ambasadama država članica Organizacije Islamske nferencije (OIC) u kome se tvrdi da „niti jedno ministarstvo, niti jedna parlaamentarna stranka nisu predložili takav ili sličan diskriminatorski akt“!
Saopćenje ministarstva prenosimo u cjelini.
“Povodom pojedinih medijskih špekulacija i saopćenja Ministarstva vanjskih poslova BiH, nakon sastanka sa ambasadorima zemalja članica Organizacije islamske konferencije (OIC) u BiH, u kojem se navodi da je ministar Zlatko Lagumdžija „naglasio da BiH nikada neće usvojiti zakone kojim se diskriminiraju bilo koje zemlje, pa tako ni arapski ni ostali investitori iz islamskog svijeta, ni dobronamjerni turisti koji posjećuju našu zemlju“, Ministarstvo sigurnosti BiH uputilo je pojašnjenje ambasadorima OIC-a.
U pismu se navodi da u Bosni i Hercegovini niti jedno ministarstvo, niti jedna parlamentarna politička partija ili poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH nisu predložili takav ili sličan diskriminatorski zakonski akt.
Ministarstvo sigurnosti BiH ne raspolaže informacijama da neko planira podnošenje takvog diskriminatorskog zakona te ističe da bi se takvom pokušaju Ministarstvo sigurnosti BiH suprotstavilo.
Standardna i energična kontrola migracionih tokova – što je neupitna obaveza prema domaćem zakonodavstvu, ali i evropskim integracijama BiH i očuvanja bezviznog režima sa EU – ne može se povezivati sa iskrenim nastojanjem BiH da napravi što povoljniju klimu za investitore iz ovih i drugih prijateljskih zemalja i dolazak turista u BiH.
Ministarstvo sigurnosti BiH ističe da se redovne aktivnosti agencija za provođenje zakona i Ministarstva sigurnosti BiH protiv već uočenih pokušaja zloupotreba gostoprimstva naše zemlje ne mogu falsificirati u bilo kakvu vrstu negativnog raspoloženja prema ovim prijateljskim zemljama i upućuje ambasadore da tu vrstu manipulacije shvate kao nepotrebni dio predizborne kampanje koju već vode pojedine stranke, odnosno njihovi predsjednici i ministri”.
Izvor(i): Agencije | Vijesti ummeta |

:sax:
_majevica_

#8189 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by _majevica_ »

Poenta je da SDP nece da preda mirno ostavku na federalnom nivou ?
Danguba

#8190 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

nikad_vise wrote:Kako ide sa peticijama :D
Ajmo malo o provalama
Aldin Alickovic-radnik na recepciji Avaza :lol: Neoboriv dokaz.Jos pise bivsi,znaci nema covjek ni posla vise.
Adnan Siranovic-covjek kratko i jasno hiljadu puta ponovio da iza njega ne stoji niko.Jos mu Mirnes bio advokat.Mora da je Fahro i Mirnesa obrnuo :run: :lol:
Fehim Skaljic-oborio antikorupcijski zakon protiv kojeg su bile sve relevantne institucije u drzavi.Mislim da je smijurija komentarisati ovaj zakon.Ko imalo ima zanimanja za politiku zna kakva je ovo zamka crvendaća bila :run:
Salih Sabovic-
U skladu sa čvrstim političkim opredjeljenjem da nadležni državni organi, ali i političke stranke, trebaju učiniti sve da se poreski dugovi uredno namiruju, a poreski dužnici i njihova imena transparentno objavljuju i sankcioniraju, Predsjedništvo SBB-a je donijelo Odluku:

Iz članstva SBB BiH isključuje se gospodin Salih Šabović, poslanik u Skupštini TK. Po ispisu Poreske uprave Federacije BiH njegova firma „Giprom“ duguje enorman poreski iznos.

SBB BiH poziva i druge političke partije da slijede ovaj primjer, jer je poznato da su imena velikih poreskih dužnika dospjela u javnost zalaganjem upravo poslanika SBB BiH u Parlamentu FBiH.

SBB BiH je obećao građanima da se neće voditi stranačkom pripadnošću prilikom sankcioniranja svakog ko ne ispunjava poreske obaveze i to u slučaju gospodina Šabovića SBB BiH principijelno pokazuje. SBB BiH očekuje da gospodin Šabović vrati mandat poslanika u Skupštini Tuzlanskog kantona.

zaradio si dnevnicu...haj sada sefu na blagajnu :D

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#8191 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Danguba wrote:
nikad_vise wrote:Kako ide sa peticijama :D
Ajmo malo o provalama
Salih Sabovic-

zaradio si dnevnicu...haj sada sefu na blagajnu :D

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
A njegov je najveci I najljepsi, kako vole da kazu njegovi simpatizeri. :D
veiz

#8192 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by veiz »

Preko Barovića, Radončića i Blekića: Đukanović i Mišković osvajaju Sarajevo?!
Autor S. B. 03. 07. 2009
. • 00:24

Izvori portala 24sata.info saznaju da crnogorski premijer Milo Đukanović svoje poslove u BiH vodi preko kontraverznog crnogorskog biznismena Veska Barovića koji u Sarajevu već duže djeluje preko Fahrudina Radončića, odnosno sa ljudima koji pokušavaju ovladati Komisijom za vrijedonosne papire i glavnim informacijama sa Sarajevske berze.
Čičić, Đukanović, Radončić i Barović / 24sata.info

Vesko Barović je dioničar u kompanijama "Vranica" i "Šipad", te sa Radončićem, za račun Đukanovića i Miškovića, navodno pokušava preuzeti "Vranicu" i "Šipad". Prevashodno ih interesuje da se dokopaju zemljišta i lokacija koje imaju ove dvije kompanije.

Upetljan i Adnan Terzić?!

Kroz infrastrukturu Komisije za vrijedonosne papire, odnosno preko Hasana Ćelama, koga je svojevremeno postavio Adnan Terzić i preko Sarajevske berze (Muris Čičić je svojevremeno bio predsjednik Upravnog odbora berze) isti posjeduju informacije o pojedinačnim firmama i drže pod kontrolom brokerske kuće i sve važnije berzanske transakcije.

Prema informacijama do kojih su došli pojedini mediji, za članove Komisije federalne vlasti su nedavno predložile predsjednika Nadzornog odbora Sarajevske berze Murisa Čičića, direktora Investicijskog fonda "Bosfin" Ekrema Čagalja i eksperta za berzansko-investicijsko savjetovanje Tarika Kurbegovića.

"Nismo dobili rješenje o mandatu nove komisije, tako da ćemo vjerovatno ostati u tehničkom mandatu i nakon 6. maja, kada nam ističe mandat", rekao je nedavno član Komisije Džafer Alibegović.

Svi predloženi kandidati, prema važećim propisima, ne mogu biti imenovani u Komisiju, jer bi se u tom slučaju morali odreći sadašnjih pozicija, što je teško očekivati. Istovremeno, svi se bave poslovima vezanim za berzu i vrijednosne papire, tako da bi njihovo imenovanje značilo kontrolu vlastitog poslovanja, jer je jedan od zadataka Komisije kontrola rada berze i investicionih fondova.

Takođe, protiv svih predloženih članova se vodi krivični postupak ili je već završen.

Čičić, bivši dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, presudom Opštinskog suda u Sarajevu, novčano je kažnjen zbog kriminalnih radnji na fakultetu, Kurbegović već ima zabranu rukovođenja društvima koja se bave vrijednosnim papirima, a Čagalj je, takođe, predmet nekoliko krivičnih postupaka.

Prema pravilima Komisije, član ne može biti osoba koja obavlja bilo koju funkciju uz naknadu u preduzeću, niti može biti član upravnih i nadzornih odbora. Jedino što može je da se bavi istraživačkim i predavačkim radom.

Zamoljen da prokomentariše mogućnost imenovanja u Komisiju, Čagalj je spustio telefonsku slušalicu. On je svojevremeno bio član Nadzornog odbora "Granita" iz Jablanice, preduzeća koje je, nakon loše privatizacije, uništeno, a kupac ove firme bila je ortačka grupa, sastavljena od radnika preduzeća i investicioni fondovi. Zbog nezakonitih radnji, Finansijska policija Federacije BiH je u više navrata istraživala ovo preduzeće. To je rezultiralo sa nekoliko pokrenutih sudskih postupaka, od kojih su neki i okončani.

Ukoliko Muris Čičić bude na poziciji zajedno sa Tarikom Kurbegovićem, ekipa Barović - Radončić, odnosno Mišković - Đukanović imaće potpunu kontrolu nad Komisijom za vrijedonosne papire. To znači da će skupštine svih firmi, spajanja, pripajanja, tenderi, kontrole brokerskih kuća, problemi na skupštinama (kao što je npr. bio slučaj sa Telekomom), informacije o bilansama i planovima biti u "pravim" rukama - Veska Barovića, Fahrudina Radončića, Miroslava Miškovića i Mila Đukanovića.

FDS puna misterija

Gore spomenute osobe trenutno pokušavaju kroz postavljanje Murisa Čičića i Kurbegovića zaštiti predsjednika Nadzornog odbora Sarajevske berze Zijada Blekića i njima važne stvari, te zaštiti izvor sredstava koji dobijaju od FDS-a.

FDS upravo preko te infrastrukture izvlači novac, kupuje poziciju i dionice firme. Dovoljno je analizovati slučaj sa preuzumanjem firme u Tuzli, cijena dionica koju je kupovao Blekić je 40, transakcijska za FDS 60, 50% razlika.

JAH danans je 2014
nikad_vise

#8193 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

relativno84 wrote:
nikad_vise wrote:

Bekir Đedović, Adnan Solaković i Amra Dulić :D ali uredu je, shvatamo da je malo nezgodno kad te ovako provale javno, samo sta ocekivati posle ovoliko amaterizma u pokusaja da uzjases na vlast bez izbora.
Zasto da ne?
Logicno je da ce neko od demonstranata biti i iz SBB-a.Da sad krenemo gledati politicku strukturu,mogli bi naci po najmanje 10 ljudi iz svih opcija.Iz vladajucih mozda manje posto se protiv njih i protestvuje.Ne vjerujem da je samo Bakir pregovarao jer nije Bakir sam ni protestvovao i bilo je sigurno jos masu ljudi sirom BiH koji su u nekoj stranci a koji su isli da pregovaraju u ime naroda.Sto se tice Adnana Sokolovica,neka se javi bar jedna osoba na forumu kime je on rukovodio i ko je slusao ovog cikicu.Ovo isto vazi i za Almu Dulic.Mislim da je ona samo jedna od mnogih koji su isli sa zahtjevima vladi.Totalni glupost covjece,cuj bivsi radnik avaza,unuk,pa provala za Sabovica,pa Siranovic spijun SBB-a..Nema vam ravnim kad su gluposti u pitanju.

Vidim da ljudi postave te neke "navodne" vodje iz SBB-a iz Sarajeva il odakle vec.Postavljajte sve one koji se prestavljaju kao neke vodje "gradjana" sirom BiH pa da analiziramo politicku strukturu svih njih.Osim toga je sasvim normalno da bude veci broj simpatizera SBB-a ili DF-a nego vladajuceg recimo SDP-a i slicno.

Nego de mi malo objasni ove iznesene lazi o Spidu,pa recimo ovdje o Sabovicu,sto je ba dobio ovaj u avazu otkaz,sigurno mu fahro dao da moze ici protestvovati.Cuj bivsi radnik avaza,unuk od nekog djeda.Djed sigurno zadojio unuka ideologijom :lol: Pa i siranovica dodaju na ovu listu lazi i nadju 2-3 anonimusa medju 100 anonimusa koji nesto pregovaraju sa vladom od Bihaca do Neuma :mrgreen:

Jao nasto je spao sistem jadna majko,kakve su ublehe poceli prosipati svijet nam se smije :run:
biske

#8194 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

nikad_vise wrote:
relativno84 wrote:
nikad_vise wrote:

Zasto da ne?
Logicno je da ce neko od demonstranata biti i iz SBB-a.Da sad krenemo gledati politicku strukturu,mogli bi naci po najmanje 10 ljudi iz svih opcija.Iz vladajucih mozda manje posto se protiv njih i protestvuje.Ne vjerujem da je samo Bakir pregovarao jer nije Bakir sam ni protestvovao i bilo je sigurno jos masu ljudi sirom BiH koji su u nekoj stranci a koji su isli da pregovaraju u ime naroda.Sto se tice Adnana Sokolovica,neka se javi bar jedna osoba na forumu kime je on rukovodio i ko je slusao ovog cikicu.Ovo isto vazi i za Almu Dulic.Mislim da je ona samo jedna od mnogih koji su isli sa zahtjevima vladi.Totalni glupost covjece,cuj bivsi radnik avaza,unuk,pa provala za Sabovica,pa Siranovic spijun SBB-a..Nema vam ravnim kad su gluposti u pitanju.

Vidim da ljudi postave te neke "navodne" vodje iz SBB-a iz Sarajeva il odakle vec.Postavljajte sve one koji se prestavljaju kao neke vodje "gradjana" sirom BiH pa da analiziramo politicku strukturu svih njih.Osim toga je sasvim normalno da bude veci broj simpatizera SBB-a ili DF-a nego vladajuceg recimo SDP-a i slicno.

Nego de mi malo objasni ove iznesene lazi o Spidu,pa recimo ovdje o Sabovicu,sto je ba dobio ovaj u avazu otkaz,sigurno mu fahro dao da moze ici protestvovati.Cuj bivsi radnik avaza,unuk od nekog djeda.Djed sigurno zadojio unuka ideologijom :lol: Pa i siranovica dodaju na ovu listu lazi i nadju 2-3 anonimusa medju 100 anonimusa koji nesto pregovaraju sa vladom od Bihaca do Neuma :mrgreen:

Jao nasto je spao sistem jadna majko,kakve su ublehe poceli prosipati svijet nam se smije :run:
tačno ovako sam zamišljao omerov post. :lol:
relativno84

#8195 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by relativno84 »

nikad_vise wrote:kakve su ublehe poceli prosipati svijet nam se smije :run:
Ovo ti je tacno :thumbup: svijet vam se smije :oops: da nema zabune mislim na sbb il ti ga savez bez buducnosti :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. to poceli i trecu smjenu raditi :facepalm: :D
biske

#8196 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

relativno84 wrote:
nikad_vise wrote:kakve su ublehe poceli prosipati svijet nam se smije :run:
Ovo ti je tacno :thumbup: svijet vam se smije :oops: da nema zabune mislim na sbb il ti ga savez bez buducnosti :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. to poceli i trecu smjenu raditi :facepalm: :D
po uzoru na čuvene Banoviće. :lol:

da nisam iz sažaljenja glasao za harisa 2006 (lik bi se ubio da tad nije ušo u predsjedništvo) sad bih iz tog razloga za fahru. vako, bmk, nek se rokne ali u onoj zgradi neće sjediti. :skoljka:
Corto Maltese

#8197 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Corto Maltese »

Svrabež za Bolju Budućnost
Država

#8198 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Image

Image

... sad mi je malo jasnije zašto Fahro nije zaštitio zgradu Predsjedništva BiH. Da su demonstranti pošli prema RS-u da tamo nešto zapale, u sekundi bi nadig'o sve strukture da batinaju narod.

E moj Fahroni...

:sax:
velikonja

#8199 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by velikonja »

Zakuca Fahro zadnji ekser u sanduk protesta i sahrani ih:

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... titi-narod

"Vi znate da ja radim za plaću od jedne marke, da smo za ovu godinu, koliko sam ministar sigurnosti, pokazali da vrlo odgovorno ispunjavamo svoje međunarodne obaveze iz oblasti sigurnosti i da sam ohrabrio građane u njihovom pravu na antikorupcijsku pobunu. Uopće mi nije važan rezultat glasanja u Parlamentu. Važno mi šta građani misle o meni. Oni mene podržavaju, a od drugih s razlogom traže ostavku."
miop

#8200 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by miop »

biske wrote:
nikad_vise wrote:
relativno84 wrote:

Zasto da ne?
Logicno je da ce neko od demonstranata biti i iz SBB-a.Da sad krenemo gledati politicku strukturu,mogli bi naci po najmanje 10 ljudi iz svih opcija.Iz vladajucih mozda manje posto se protiv njih i protestvuje.Ne vjerujem da je samo Bakir pregovarao jer nije Bakir sam ni protestvovao i bilo je sigurno jos masu ljudi sirom BiH koji su u nekoj stranci a koji su isli da pregovaraju u ime naroda.Totalni glupost covjece,cuj bivsi radnik avaza,unuk,pa provala za Sabovica,pa Siranovic spijun SBB-a..Nema vam ravnim kad su gluposti u pitanju.

tačno ovako sam zamišljao omerov post. :lol:
Baki poceo iz pastete izlaziti :-)

Image
Post Reply