Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
jastuk1

#8176 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jastuk1 »

Svemirski_Putnik wrote:
A gdje su sad tekfirdžije? Na granicama Palestine?
Ne. Uspostavljaju kalifat na lokvama krvi nevinih Iračana.
Kojih nevinih Iračana? Misliš ovih koji su etnički očistili skoro sav Bagdad od kad je Sadam svrgnut s vlasti. Ili policija koja je u Iraku cijelom sva bila šitska i tlačila sunite u većinskim sunitskim dijelovima prije no što ih ovi protjeraše iz Mosula? Pa su dali pogubiti određeni broj vojnika i policije koja se predala? Jesul to nevini Iračani?

Cinizam u tvom postu smrdi do nebesa. :zzzz:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8177 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

meni je žao što sam profulao hebron i jerihon zbog pješčane oluje
a dole iskreno samo vrijedi jeruzalem... židovi bi dali cijeli svijet za taj grad...zapravo bacili bi atomsku bombu na svaki grad na zemlji samo ne bi dali jeruzalem

ja sam bio dole kad je bio neki prekid vatre... na tvu borbeni filmovi... izađeš iz hotela ne možeš se vratiti dok ne odgovoriš na nekoliko pitanja i dok te ne pretraže
bila neka židovska fešta... muzika kao bregović :lol: i ova naša narodna... tad sam skontao gdje naši kradu melodije

palestinci ranili nekog agenta mosada... on ubio jednog... sahrana...židovski djeca vojnici na svakom koraku
tenkovi se transportuju,oružje na svakom ćošku
naki prosvjedi za otetog vojnika...
veoma militarističko društvo

ah... jeruzalem...šetao sam samo danju noću sam bio umoran...
harač

#8178 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by harač »

jastuk1 wrote:Pa su dali pogubiti određeni broj vojnika i policije koja se predala? Jesul to nevini Iračani?
ratko, nisam te prepoznao :-)
Teufik

#8179 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Teufik »

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8180 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Chmoljo »

Black swan wrote:tad sam skontao gdje naši kradu melodije
negdje sam nailazio na mišljenja da sevdah svoj nastanak duguje jednim dijelom i Sefardima i kulturi muziciranja koju su donijeli sa sobom iz Andaluzije. dakle, ne samo sa Istoka nego i sa Zapada.

jedinstveni spoj :D
dječak sa šibicama

#8181 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dječak sa šibicama »

Chmoljo wrote:
negdje sam nailazio na mišljenja da sevdah svoj nastanak duguje jednim dijelom i Sefardima i kulturi muziciranja koju su donijeli sa sobom iz Andaluzije. dakle, ne samo sa Istoka nego i sa Zapada.

Naravno da duguje, neke od najljepsih sevadlinki su zapravo sefardske pjesme.
Truba

#8182 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

:D palestinci primaju kune :D neki govore i naš jezik :D za trgovinu doduše
ide sve... šekel, euro, kuna :D a ponajviše dolar :D
bilo gdje u radnju uđeš daš dolare... nikom ništa...
samo kod nas samo markom :D možeš plaćat
sumirprimus

#8183 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Chmoljo wrote:

flory jagoda,inace reprezent te sefardske muzike i spoja sa balkanom bosnom,turskom bugarskom grckom... :thumbup:
mislim da ima i album posvecen sarajevu i sjecanjima.tako nekako..
Nomo

#8184 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

Svemirski_Putnik wrote:
Cyrax wrote:Nije vazno ko ih je pobio. Dovoljno je da se "vjeruje" da su zli Palestinci to uradilli u bum, tone i tone bombi na Gazu da sravnaju ono sto nisu stigli prosli put.
Ekvivalent republici sumskoj strikes again.

Kad su bile zapaljene varta zastave u Kiseljaku i Livnu nije se čekalo da se nađu krivci nego se odmah Hrvate BiH nazivalo fašistima, nacistima....

A sad malo pogledam komentare na članku klix-a i vidim da mnogo Bošnja podržava Hitlera i poziva na istrebljenje Židova i novi holokaust.

Evo samo neki od komentara.

"Čifuti kad se pobiju biće mir u svijetu"

"Joj kakvi su ovi jevreji, zlo i naopako. Sve kontrolisu. Ma nije djaba njih Hitler ubijao... ali samo polahko. Bit ce aBd kao u filmu Nebesko kraljevstvo."

"dziberi zidovski Hitler ih davno skuzio"

"Hico brate gdje si sada ! "

"SIEG HEIL-----------nakaradna i izdrkana čifutčad, cigančad i srpčad jedna te ista paščad..........to samo treba trpati u logore................SIEG HEIL "

"Prokleti Jevreji!!!"

"Hitleru trebao si nastaviti gdje si stao .. "

I vi nakon ovoga Hrvate nazivate ustašama :lol:
kakva glupost majko moja . zamisli da ja postavim sta sam sve procitao po forumima i da postavim komnetare bez cenzure po srpskim i hrvatskim portalima . Pa da povracas od nekakvih kozojeba , lojavih , genetskog otpada , poturica i slicno . Ja se ne razumijem u vanjsku politiku ali komentare o Izrarelu i Paklestini ne treba mjesati sa domacim terenom . Ove komntare pisu balavci koji smatraju, koji su ubijedjeni u to da tamo negdje na bliskom i dalekom istoku pate muslimani i onda se sjete sta su oni kao djeca , kao muslimani dozivjeli u ovom ratu , nasem bosanskom . A da je pritom svijet to nijemo promtrao . Komentari su odvratni i ja se ogradjujem od toga . Sto se tice Hrvata i ustastva . Ne vidim nikakavu vezu ustastva i komentara koji su nabijeni ,, ljubavlju ,, prema izraleu . Komentari su hrpa nabacanih slova od anomnimusa ( to moze svako pisati pa cak i ti - zloban si , pakostan maliciozan i ja ti nista ne vjerujem , s tobom ni u tramvaj ) a Jasenovac , Dretelj , Gornji Vakuf Ahmici Stpupni Dol ...su realnost . Za vrijeme rata i poslije njega rijeke vojnika i more ljudi su sa ponosom govorili da su ustase . Ja uopste ne razumijem sta ti ovdje trazis i sta pokusavas reci . U drugom svjetskom ratu u Beogradu i Zagrebu u Srbiji i Hrvatskoj u Bosni pod NDH ustase Luburic i Kvaternik i Pavelic i Boban i Francetic i nedicevci , ljoticevci su ubili skoro sve Jevreje .
Bosnjaci su ih spasavali i sakrivali u Sarajevu od Luburica . i za vrijeme Franje tudjmana je bio izrazen anisemitizam . ,, Fala Bogu da mi zena nije ni Srpskinja ni Jevrejka ,, kazao je Franjo tudjman dok je dosao na vlast . Otkud sad odjednom ljubav ustasa i cetnika prema Jevrejima ? Zato sto u uzaminju palistenske zemlje vidite sebe kako uzimate bosansku zemlju . Zato sto u bombama koje padaju na Gazu vidite svoje bombe koje padaju na Sarajevo Vakuf i Mostar . i ono najvaznije sto krasi licemjere i kukavice , prevrtljice i nedosljedne mizerije . Stati na stranu jaceg kao sto u ste drugom ratu stali na stranu Njemacke i Italije i Japana . A danas je obrnuto . Ne valja se danas zamjeriti onome ko ima silne atomske bombe , novac , moc i Ameriku za prijatelja . Sutra da se curak okrene opet bi se takvi kao ti priheftali nekom Hitleru i Jevreje bi bacali u gasne komore a Bosnjaci bi ih cuvali i spasavali i sakravili po cijenu zivota .Zato sto su Bosanci bili i ostali ljudi . Bez obzira na to sto ti kacis komentare bez cenzure . Ja govorim jezikom istorije , argumentima , cinjenicama, stvarima dokazanim i u Hagu i u Zagrebu ( Artukovic ) a tvoji argumnti za neka dokazivanja lijecenje osobnih frustracija su komentari ispod jednog naslova sa jednog portala .
Drvosjeca iz Dejcica

#8185 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Teufik wrote:Image
:cry: Meni je neshvatljivo da i ovi umjereni Jevreji vrjeuju da su "izabran" narod, posebni, bolji od drugih pogotovo Palestinaca...ono dno dna. Fakat ne kontam kako ljudsko biće može početi radni dan sa rečenicom da želi da se desi još ovakvih incidenata i onda prst u uho i ide raditi i zarađivati, odgajati djecu, porodicu...jebem ti. :(
Truba

#8186 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

iskreno što se mene tiče i što sam ja vidio
jesu stvarno posebni
a što se svete knjige tiče jesu izabran narod
al istovremeno i proklet

jbg bili su tu kad je postojalo rimsko carstvo
:D dovoljno je to da shvatiš kako su zaista posebni
ako im pogledaš povijest to se samo potvrdi
nedims

#8187 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by nedims »

Nomo wrote:
Svemirski_Putnik wrote:
Cyrax wrote:Nije vazno ko ih je pobio. Dovoljno je da se "vjeruje" da su zli Palestinci to uradilli u bum, tone i tone bombi na Gazu da sravnaju ono sto nisu stigli prosli put.
Ekvivalent republici sumskoj strikes again.

Kad su bile zapaljene varta zastave u Kiseljaku i Livnu nije se čekalo da se nađu krivci nego se odmah Hrvate BiH nazivalo fašistima, nacistima....

A sad malo pogledam komentare na članku klix-a i vidim da mnogo Bošnja podržava Hitlera i poziva na istrebljenje Židova i novi holokaust.

Evo samo neki od komentara.

"Čifuti kad se pobiju biće mir u svijetu"

"Joj kakvi su ovi jevreji, zlo i naopako. Sve kontrolisu. Ma nije djaba njih Hitler ubijao... ali samo polahko. Bit ce aBd kao u filmu Nebesko kraljevstvo."

"dziberi zidovski Hitler ih davno skuzio"

"Hico brate gdje si sada ! "

"SIEG HEIL-----------nakaradna i izdrkana čifutčad, cigančad i srpčad jedna te ista paščad..........to samo treba trpati u logore................SIEG HEIL "

"Prokleti Jevreji!!!"

"Hitleru trebao si nastaviti gdje si stao .. "

I vi nakon ovoga Hrvate nazivate ustašama :lol:
kakva glupost majko moja . zamisli da ja postavim sta sam sve procitao po forumima i da postavim komnetare bez cenzure po srpskim i hrvatskim portalima . Pa da povracas od nekakvih kozojeba , lojavih , genetskog otpada , poturica i slicno . Ja se ne razumijem u vanjsku politiku ali komentare o Izrarelu i Paklestini ne treba mjesati sa domacim terenom . Ove komntare pisu balavci koji smatraju, koji su ubijedjeni u to da tamo negdje na bliskom i dalekom istoku pate muslimani i onda se sjete sta su oni kao djeca , kao muslimani dozivjeli u ovom ratu , nasem bosanskom . A da je pritom svijet to nijemo promtrao . Komentari su odvratni i ja se ogradjujem od toga . Sto se tice Hrvata i ustastva . Ne vidim nikakavu vezu ustastva i komentara koji su nabijeni ,, ljubavlju ,, prema izraleu . Komentari su hrpa nabacanih slova od anomnimusa ( to moze svako pisati pa cak i ti - zloban si , pakostan maliciozan i ja ti nista ne vjerujem , s tobom ni u tramvaj ) a Jasenovac , Dretelj , Gornji Vakuf Ahmici Stpupni Dol ...su realnost . Za vrijeme rata i poslije njega rijeke vojnika i more ljudi su sa ponosom govorili da su ustase . Ja uopste ne razumijem sta ti ovdje trazis i sta pokusavas reci . U drugom svjetskom ratu u Beogradu i Zagrebu u Srbiji i Hrvatskoj u Bosni pod NDH ustase Luburic i Kvaternik i Pavelic i Boban i Francetic i nedicevci , ljoticevci su ubili skoro sve Jevreje .
Bosnjaci su ih spasavali i sakrivali u Sarajevu od Luburica . i za vrijeme Franje tudjmana je bio izrazen anisemitizam . ,, Fala Bogu da mi zena nije ni Srpskinja ni Jevrejka ,, kazao je Franjo tudjman dok je dosao na vlast . Otkud sad odjednom ljubav ustasa i cetnika prema Jevrejima ? Zato sto u uzaminju palistenske zemlje vidite sebe kako uzimate bosansku zemlju . Zato sto u bombama koje padaju na Gazu vidite svoje bombe koje padaju na Sarajevo Vakuf i Mostar . i ono najvaznije sto krasi licemjere i kukavice , prevrtljice i nedosljedne mizerije . Stati na stranu jaceg kao sto u ste drugom ratu stali na stranu Njemacke i Italije i Japana . A danas je obrnuto . Ne valja se danas zamjeriti onome ko ima silne atomske bombe , novac , moc i Ameriku za prijatelja . Sutra da se curak okrene opet bi se takvi kao ti priheftali nekom Hitleru i Jevreje bi bacali u gasne komore a Bosnjaci bi ih cuvali i spasavali i sakravili po cijenu zivota .Zato sto su Bosanci bili i ostali ljudi . Bez obzira na to sto ti kacis komentare bez cenzure . Ja govorim jezikom istorije , argumentima , cinjenicama, stvarima dokazanim i u Hagu i u Zagrebu ( Artukovic ) a tvoji argumnti za neka dokazivanja lijecenje osobnih frustracija su komentari ispod jednog naslova sa jednog portala .
Lijep komentar...svaka cast kolega ˇ@Nomo :thumbup:
Jedino sto bi dodao...osim Bosnjaka i Srbi su se herojski trudili i uspjevali da spasavaju Jevreje.
Drvosjeca iz Dejcica

#8188 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Black swan wrote:iskreno što se mene tiče i što sam ja vidio
jesu stvarno posebni
al istovremeno i proklet

Jašta su, to isto k'o Nijemci što su vjerovali da su arijevska rasa i posebni. Mislim ne branim ja nikome da vjeruje u bajke ali takva glupost i nonsens ljudima nanosi zlo sa obje strane. Eto posebno je to što se kolju decenijama, tu su stvarno zajebali i nas iz EX YU. :(
Drvosjeca iz Dejcica

#8189 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Svemirski_Putnik wrote: Nema ljubavi između ustaša i Jevreja. Ustaše su bili i ostali izrazito antisemitski pokret. A ti koji podržavaju Izraelce su uglavnom liberali iz razloga što su u Izraelu daleko veća prava na izražavanje, prava manjina, gey osoba i žena u odnosu na palestinske teritorije u kojima vlada diskriminacija na tom planu.
Kakvo poređenje i moralna akrobacija. :shock: Palestinske teritorije su veliki logori gdje se unutar tih logora frakcije bore za vlast i ti sada porediš to sa pravima gay osoba. Ma bravo majstore...jebem li ti učiteljicu. :lol:

Svemirski_Putnik wrote:A što se tiče stajanja na stranu jačih, upravo je jeruzalemski muftija Haj Amin al-Husseini pozivao muslimane u BiH da stanu na stranu Hitlera i Musolinija.
Ma taj muftija je imao moć koliko i predsjednik mjesne zajednice. To je bilo više simbolično a muslimani u II WW nisu bili neki bitan faktor, nisu se ni trudili, nisu osnovali neki svoju državicu gdje su istrebljivali Jevreje, Srbe, komuniste i ostale. :wink:

[quote="Svemirski_Putnik"S druge strane je jedan Hrvat imenom Josip Broz pozivao da se stane na onu drugu stranu. Ako ćemo već o historiji.[/quote]

Ako ćemo o istoriji :D gdje nestade Pavelić, Luburić i svi oni zločini i logori. :lol: Kako to da je Tito sada Hrvat kada masa Hrvata gorljivo i neargumentovano arlauče na JB Tita i Jugosaviju? Haj' se jednom odlučite, ne može se podržavati NDH i Pavelića a u isto vrijeme i pozivati na Tita kada to zatreba kod Jevreja. :( :roll:
Svemirski_Putnik wrote:Makar, primjetio sam da se kod vas dosta razlikuju stajalista obicnih ljudi i politickih vođa. S jedne strane se poziva na internetskim portalima na istrebljenje Židova, s druge strane Bakir Izetbegović prima čovjeka koji je izjavio da je Izraelska demokracija magična i da je Izraelska vojska najdemokratičnija vojska na zemlji. (Bernard Henry Levi)
Ti si zaboravio ili nikada nisi ni znao da kada je u pitanju politika onda nema emocija, prijatelja i neprijatelja već samo interes u datom momentu. :wink:
Truba

#8190 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
jesu stvarno posebni
al istovremeno i proklet

Jašta su, to isto k'o Nijemci što su vjerovali da su arijevska rasa i posebni. Mislim ne branim ja nikome da vjeruje u bajke ali takva glupost i nonsens ljudima nanosi zlo sa obje strane. Eto posebno je to što se kolju decenijama, tu su stvarno zajebali i nas iz EX YU. :(
ne valja ti poređenje
kad mi nađeš narod iz vremena biblije
i svega onoga što se dovodi u vezu s njima možemo dalje pričati
mislim da nema sličnog naroda
Drvosjeca iz Dejcica

#8191 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Black swan wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
jesu stvarno posebni
al istovremeno i proklet

ne valja ti poređenje
kad mi nađeš narod iz vremena biblije
i svega onoga što se dovodi u vezu s njima možemo dalje pričati
mislim da nema sličnog naroda
Ma o čemu ti? Biblija kao svaka druga sveta knjiga stvar vjerovanja i ubjeđenja a to je nešto vrlo subjektivno. To što su Jevreji pomenuti u bibliji ne daje im za pravo da se smatraju višim i boljim od drugih. Malo mi sve to tukne na prošlu trulu istoriju.
Truba

#8192 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

dobro sad :D pomenuti nije prikladan izraz :D malo su više od pomenuti :D a i najmanje jedan bitan lik je židov :D
Drvosjeca iz Dejcica

#8193 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Black swan wrote:dobro sad :D pomenuti nije prikladan izraz :D malo su više od pomenuti :D a i najmanje jedan bitan lik je židov :D
Jes, i šta sada? Pa što ga ubiše k'o zeca. :mrgreen: Poenta nije ko je židov a ko ne, već da u 2014. godini bi bilo normalno da ideje o tome da je neki narod više bitan od drugog je ravno fašizmu i nacizmu 1/1. Ako je tebi ovo OK onda nemamo dalje šta razgovarati. :wink: Samo nemoj se čuditi što onda sa druge strane ima onih koji osporavaju fizički opstanak Jevreja i negiraju holokaust. Ne zna se koji je gori od goreg.
pemanapemani

#8194 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by pemanapemani »

Ako ćemo mak na konac, Biblija spominje i Palestinu.

Kako su nastali današnji Palestinci? Nisu bačeni sa Marsa na židovsku zemlju.

Jebi ga, treba uzeti sve faktore u obzir ako će se već spominjati Biblija i razglabati o posebnim "nebeskim" narodima.

Počevši od "svetog" Konstantina pa na dalje.
Fact

#8195 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fact »

pemanapemani wrote:Ako ćemo mak na konac, Biblija spominje i Palestinu.

Jebi ga, treba uzeti sve faktore u obzir ako će se već spominjati Biblija i razglabati o posebnim "nebeskim" narodima.

Palestinu kao regiju,a ne kao narod.Naziv toj regiji su dali Grci,još u antička vremena.
Truba

#8196 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

palestinci su nešto kao i kosovari :D
s tim da nemaju državu
izradiše ih svi
Hafis

#8197 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Svejedno, Židovi pamte faraone i piramide, a mi se ovdje hrvemo i uvjeravamo tko smo i što smo bili prije dolaska osmanlja.

Iskustvo je to stjecano tisućama godina.
Drvosjeca iz Dejcica

#8198 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Hafis wrote:Svejedno, Židovi pamte faraone i piramide, a mi se ovdje hrvemo i uvjeravamo tko smo i što smo bili prije dolaska osmanlja.

Iskustvo je to stjecano tisućama godina.
Pamti Perzija i kulu babilonsku brat bratu jedno 700 g. prije tog najpoznatijeg Jevreja u istoriji čovječanstva a pomenuta je i u bibliji...jesu li Iranci shodno tome vrijedniji od ostalih i zašto ne? :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#8199 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Fact wrote:
pemanapemani wrote:Ako ćemo mak na konac, Biblija spominje i Palestinu.

Palestinu kao regiju,a ne kao narod.Naziv toj regiji su dali Grci,još u antička vremena.
Nije šija već je vrat. :mrgreen:

Palestina=Palestinci
Srbija=Srbi
Hrvatska=Hrvati
...nastavi niz :oops:
Nomo

#8200 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

svemirski putnik
Dodaj još tu i Kulenoviće (Osmana i Džafera), Ibrahima Pjanića, Avdagu Hasića i ostale istaknute muslimane u ustaškom pokretu. Ne treba zaboraviti ni slavnu Handžar diviziju. Sve dokazani čovjekoljubi.

Nema ljubavi između ustaša i Jevreja. Ustaše su bili i ostali izrazito antisemitski pokret.

A ti koji podržavaju Izraelce su uglavnom liberali i to iz razloga što su u Izraelu daleko veća prava na izražavanje, prava manjina, gey osoba i žena u odnosu na palestinske teritorije u kojima vlada diskriminacija na tom planu.

A što se tiče stajanja na stranu jačih, upravo je jeruzalemski muftija Haj Amin al-Husseini pozivao muslimane u BiH da stanu na stranu Hitlera i Musolinija.

S druge strane je jedan Hrvat imenom Josip Broz pozivao da se stane na onu drugu stranu. Ako ćemo već o historiji.

Makar, primjetio sam da se kod vas dosta razlikuju stajalista obicnih ljudi i politickih vođa. S jedne strane se poziva na internetskim portalima na istrebljenje Židova, s druge strane Bakir Izetbegović prima čovjeka koji je izjavio da je Izraelska demokracija magična i da je Izraelska vojska najdemokratičnija vojska na zemlji. (Bernard Henry Levi)
Ma je li bogati tvoga . Znao sam sta ces napisati od slova do slova . Jos ces Jasenovac i ustase pripisati Bosancima .Mogao bi Jasenovac i Srbima prikaciti jer Srba bilo u NDH strukturama puno vise nego Bosnjaka . to je neka nova moda potekla sa foruma gdje srpski nacinalisti Srebrenicu pravdaju Jasenovcem a crnokosuljasi mudro sute .Od kako se uslo u EU , treba prljave gace baciti , a najbolje je da bacimo muji . Nece ni primjetiti koliko smrde i koliko su prljave . Znas li ti koliko je taj Kulenovic imao uticaja u NDH . Isto oniliko koliko sam je moj amidza satnik HVO imao uticaj na Franju Tudjmana , Suska , Tutu , Stelu , bobana i ostale kreatore UZP Mostara Vakufa i Dretelja gdje je i zavrsio . eto sta su bili bosnjaci u NDH , isto ono sto su bili u HVO . Dekoracija . Koju mozes drzati , koja ce ratovati za tebe ( topsovsko meso ) a mozes je i ubiti i u logor poslati . Po potrebi . Ja ne znam koga je zvao taj muftija iz jeruzalema i gdje ali osim Tita je bilo jako puno ljudi koji su zvali takodje u partizane . Od Bijedica , Balica , Brkica , Huma , Pozderaca , Dizdarevica i hiljade i stotine hiljada drugih bih muslimana koji su bili u partzanima . bilo ih je u ustasama i u cetnicima . Bas kao i u ovom ratu . Sta je tu sporno . U HV je bilo 20 000 bosnjaka . U HVO jos vise . Sto se tice stajalista obicnih ljudi i politike ti opet o stavovima sa portala . Ne znam ko smo to MI ali neka ti bude . Gledaj decko , Ante Djapic HSP 90 tih je nosio crnu kosulju i glavni slogan njega i njegove stranke je bio . ,, Podizanjem desnice u zrak samo narodu pokazujemo koliki ce biti kukuruz u Slavoniji kada mi dodjemo na vlast ,, Taj djapic je nedavno obukao bijelu kosulju i otisao u Izrael kao ,, prijatelj ,, Ne volim Bakira ali nemoj meni molim te tih prica . Ako ti pocnem citirati HDZ ove duznosnike vidjeces tek onda da je Bakir gospa .
Locked