Pa jeste, vidis da su nas naveli - "ostali prijatelji kluba"!salle_eh1986 wrote:zar ovo nije sponzorirano od one 3KM koliko je koštalo gledanje utakmice na LED-u ?1946 wrote:Naime, neposredno pred tri utakmice protiv Širokog Brijega koje je Sarajevo igralo u Kupu i prvenstvu Muratović, Bašić i ostali prijatelji kluba dali su iz svog džepa novac za premije igračima Sarajeva za te utakmice kao i za osvojeni bod u gradskom derbiju protiv željezničara.
Niko od nas nije znao da je Avdic trebao dobiti slobodne papire na polusezoni i da je iz toga razloga podrzao MV i medju igracima lobirao protiv uprave. Takav lik jeste za odstrijela. Na stranu sve ono sto je uradio za klub, ali ovim potezom je ponovno izgubio simpatije koje je stekao i samo je navukao na sebe gnjev navijaca.ganjeta wrote:Komsije ne kontam vas.Do juce ste se kleli u zvalju a vec danas za odstrjelitiAlen Avdić
Ovi ljudi, medju njima i vilica, ne zele dobro FKS i misle samo na svoje guzice.
Nije mi jasno zasto je vama interesantnija ova tema od vase?! Mi cemo se izboriti za svoj klub, kao sto smo se izborili za svoju tribinu i svoju grupu. Samo sabura!! Da ne ponavljam, ali se zna da mi nikada ne odustajemo...