Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Alkos

#8176 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

salle_eh1986 wrote:
1946 wrote:
Naime, neposredno pred tri utakmice protiv Širokog Brijega koje je Sarajevo igralo u Kupu i prvenstvu Muratović, Bašić i ostali prijatelji kluba dali su iz svog džepa novac za premije igračima Sarajeva za te utakmice kao i za osvojeni bod u gradskom derbiju protiv željezničara.
zar ovo nije sponzorirano od one 3KM koliko je koštalo gledanje utakmice na LED-u ?
Pa jeste, vidis da su nas naveli - "ostali prijatelji kluba"! ;) I ja sam iz svog dzepa dao novac za premije...
ganjeta wrote:
Alen Avdić
Komsije ne kontam vas.Do juce ste se kleli u zvalju a vec danas za odstrjeliti :skoljka:
Niko od nas nije znao da je Avdic trebao dobiti slobodne papire na polusezoni i da je iz toga razloga podrzao MV i medju igracima lobirao protiv uprave. Takav lik jeste za odstrijela. Na stranu sve ono sto je uradio za klub, ali ovim potezom je ponovno izgubio simpatije koje je stekao i samo je navukao na sebe gnjev navijaca.
Ovi ljudi, medju njima i vilica, ne zele dobro FKS i misle samo na svoje guzice.

Nije mi jasno zasto je vama interesantnija ova tema od vase?! Mi cemo se izboriti za svoj klub, kao sto smo se izborili za svoju tribinu i svoju grupu. Samo sabura!! Da ne ponavljam, ali se zna da mi nikada ne odustajemo... :thumbup:
Baltazar_khan

#8177 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Alkos wrote: Nije mi jasno zasto je vama interesantnija ova tema od vase?! Mi cemo se izboriti za svoj klub, kao sto smo se izborili za svoju tribinu i svoju grupu. Samo sabura!! Da ne ponavljam, ali se zna da mi nikada ne odustajemo... :thumbup:
Interesantna im je jer su trenutno u velikoj ekstazi, uživaju i svršavaju na ovu čitavu situaciju koja nam se dešava u upravi.
ultrajvosa 1987

#8178 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

salle_eh1986 wrote:
1946 wrote:
Naime, neposredno pred tri utakmice protiv Širokog Brijega koje je Sarajevo igralo u Kupu i prvenstvu Muratović, Bašić i ostali prijatelji kluba dali su iz svog džepa novac za premije igračima Sarajeva za te utakmice kao i za osvojeni bod u gradskom derbiju protiv željezničara.
zar ovo nije sponzorirano od one 3KM koliko je koštalo gledanje utakmice na LED-u ?

Vi ste aktuelni sampioni, kod vas vlada idila, imate milione, imate sir Amara, imate predsjednika kojeg tetovirate zbog njegove inteligencije, imate extra vodju, imate stadion ....
Ne kontam te, al' fakat .... sve ti potaman, ali FKS u mislima ....
Mali kompleks ??? Kod tebe sigurno ogroman ....

Evo da ti odgovorim na to tvoje glupo pitanje, nadam se da vise nece biti dosadan, naravno kompleksas si , pa cisto sumnjam, ali da pokusam....
To nije sponzorirano od tih ulaznica, nego je to na klupske premije bio bonus od strane navijaca, koji su btw platili od tih sredstava i koristenje LED ekrana...
Zadovoljan ??? Ako ne odgovoris pomislicu da mozda ipak nisi kompleksas :D
Nuclear Winter

#8179 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Baltazar_khan wrote:
Alkos wrote: Nije mi jasno zasto je vama interesantnija ova tema od vase?! Mi cemo se izboriti za svoj klub, kao sto smo se izborili za svoju tribinu i svoju grupu. Samo sabura!! Da ne ponavljam, ali se zna da mi nikada ne odustajemo... :thumbup:
Interesantna im je jer su trenutno u velikoj ekstazi, uživaju i svršavaju na ovu čitavu situaciju koja nam se dešava u upravi.
Ma buraz ko se zadnji smije najslađe se smije,a s obzirom da su oni UVIJEK korak IZA nas,njima tek slijedi patnja :D
salle_eh1986

#8180 Re: FK Sarajevo

Post by salle_eh1986 »

ultrajvosa 1987 wrote:Vi ste aktuelni sampioni, kod vas vlada idila, imate milione, imate sir Amara, imate predsjednika kojeg tetovirate zbog njegove inteligencije, imate extra vodju, imate stadion ....
Ne kontam te, al' fakat .... sve ti potaman, ali FKS u mislima ....
Mali kompleks ??? Kod tebe sigurno ogroman ....

Evo da ti odgovorim na to tvoje glupo pitanje, nadam se da vise nece biti dosadan, naravno kompleksas si , pa cisto sumnjam, ali da pokusam....
To nije sponzorirano od tih ulaznica, nego je to na klupske premije bio bonus od strane navijaca, koji su btw platili od tih sredstava i koristenje LED ekrana...
Zadovoljan ??? Ako ne odgovoris pomislicu da mozda ipak nisi kompleksas :D
i meni kažeš da sam ja kompleksaš...cccc
svako pitanje koje vam se postavi shvatate kao napad, svaki komentar kao provokaciju.
odrastite (pojedini), jer je komunikacija, dijalog, glavni pokazatelj razlike ljudske vrste od ostatka ;)
Obuca9

#8181 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Slobodna Bosna :thumbup: :thumbup:

Potpisniku ovih redova, koji je ujedno i forumaš, svaka čast. Mangupski i otvoreno, samo tako protiv stoke treba.
junkers

#8182 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

sema,kad otključavaš?
može pp
Max Bunker

#8183 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Nesta me bas interesuje. Koga sada dovesti u klub ako ( a ne vidim na koji nacin ) ne odu Baljak, Alihodzic i ostali sa liste. Puno smo mi kvalitetnih ljudi potrosili do sada ( neki su i umrli ) tipa Lpjo, Resic, Gracic evo sada i Blekic ( ne ulazim u to, kako je stekao novac ). Od ovih malo jacih ljudi u gradu Sarajevu, jedino jos nismo doveli Imamovica ( mada sumnjam da dok je SDP u klubu, on zeli otici na utakmicu a ne biti predsjednik ili sta slicno ), Salman ( covjek ima RK Bosnu u kojoj je Bog, beg, pasa, sah i gazda pa nije lud ), Selimovic ( Boze sacuvaj ).
I jos jedno pitanje, vrijede li one clanske kartice ( mislim na clanstvo u FK Sarajevo ) pisljive bobe vise ? Hoce li se nas navijace nesta pitati na skupstini kluba ?
dzeno123

#8184 Re: FK Sarajevo

Post by dzeno123 »

Obuca9

#8185 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

junkers wrote:sema,kad otključavaš?
može pp
Do kraja polusezone će forum ostati zaključan. Šta će biti kasnije, vidjećemo. Znam da se vjerovatno većini odluka ne sviđa, ali ova odluka nije želja nikoga, to jeste nijedne strane u "sporu", niti navijača, nego čisto FKSinfo tima. Molim vas da odluku ispoštujete, jer smo je i mi donijeli teška srca, prije svega jer znamo koliko nam forum znači, te da je on naš možda i najinteresantniji dio sajta, a najprivlačniji sasvim sigurno jeste.
emigrazione

#8186 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

ma treba ovo sve bojkotovati dok se ovo smece ne izbaci iz kluba, nema vise svrhe dolaziti na utakmice. Njima to i daje legitimitet
smaja_

#8187 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=10684

Varešanoviću i njegovoj porodici prijećeno smrću!
junkers

#8188 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

ovi šupci me ne čude,samo me iznenadio avdić,od onog derbija na grbavici kad su isključeni on i kunić,kupovao me srčanošću,drskošću(znanjem nikako)...jbg
north

#8189 Re: FK Sarajevo

Post by north »

smaja_ wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=10684

:shock: :shock: :shock:

antipatičan mi je malo je reći, ali jebi ga sad.... ovo je za ne povjerovati, ode sve u qrac

Naravno prvo je pitanje da li je ovo uopšte istina, sad je očekivati onu marvu što je ostala u klubuda se oglasi i da kaže kako je ovo djelo prethodne uprave :roll: :roll:

Šta sve neće zadesiti naš Klub :(
armin071

#8190 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Ma da mu topovima prijete taj nece otici. Obraz je kod njih kao rijec davno izgubila smisao. .ebo li ga punac njegov. Da covjek moze preko noci u takvo djubre da se pretvori, da mi je ko pricao ne bih mu vjerovao.
Easy rider

#8191 Re: FK Sarajevo

Post by Easy rider »

...za koga navija onaj direktor fds ? oni su glavni sponzor ...
KPGS

#8192 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Za psovanja mezara prešlo se na ozbiljne prijetnje.
lerdi

#8193 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Dvije su opcije:

1. Raji je nakon svega dopizdilo, pa su se pojedinci odlučili na ove po meni nepotrebne poteze

2. Uhljupi pokušavaju da naprave sličnu atmosferu, kao kad su za navijače govorili da su skupina huligana i da su ustvari oni ti koji su fini i koji zaista vole klub.

Iskreno nakon svega proživljenog i pošto znam na šta su sve spremni, druga opcija mi je mnogo izvjesnija od prve iako se ni prvoj ne bi začudio nakon svega.
smaja_

#8194 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

Gotovo sam i ja 100% siguran da je ovo velika neistina,i prije svega pokusaj da se ocrne navijaci, a i ukoliko ima i malo istine ovdje onda je to prenapuhan jedan izolovan slucaj,da ga je mozda neko i nazvao.

Uglavnom nas stav je jasan po pitanju uhljupa,sad i varesanovica,a (po ovome kako je najavljeno u ovom tekstu) sutra se igraci pitaju i svaki koji stane na stranu doticnih,vec sutra nam ne treba u klubu.
leo karan

#8195 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

ma laze picka
eto bas ce njemu prijetit pored zivog baljka :D
smaja_

#8196 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

leo karan wrote:

ma laze picka
:D Taman tako.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8197 Re: FK Sarajevo

Post by Privatna poruka »

leo karan wrote:

ma laze picka
:thumbup:
north

#8198 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ma nema tu puno pameti:

Ukoliko se desi da žohari ostanu u klubu,što je u ovom trenutku gotovo izvjesno, i ukoliko ne dođu neki novi nekompromitovani likovi koji bi mogli vratiti nadu, moraju se preduzeti neke mjere, a moje mišljenje je da su to:
1. Totalni bojkot svih utakmica FKS, ja lično više ne bih išao na utakmice, pa kad bi na proljeće zaredali sa 10 pobjeda...Oni koji nemaju obraza i ponosa bujrum plaćajte karte marvama. Ja više nemam namjeru barabama plaćati 10 KM, puniti njihov džep, a pjevati uprava napolje :-)
2. Moj skromni prijedlog bi bio da UNFKS organizuje okupljanje svih navijačkih skupina koje će se skupiti pred prostorijama kluba, ali kad je stoka unutra, i mirno i dostojanstveno bandi dati do znanja da nećemo odustati dok se svi kolektivno ne povuku, praviti grafite protiv bande, konstantno izlaziti sa saopštenjima u javnost, ne bi li se ublehama guzica zastidjela, iako njihova izgleda svašta može podnijeti :x

MV je definitivno pokazao svoju nesposobnost i svoje šanerske poteze nek prosipa sa Bracom na bajramskim turnirima, i pod hitno tražiti njegovu ostavku, iako nisam nikako za ove prijetnje, ukoliko su iste uopšte tačne, vjerujem da se bagra služi podlim stvarima ne bi li lopticu prebacili na drugu stranu :x
armin071

#8199 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

north wrote:Ma nema tu puno pameti:

Ukoliko se desi da žohari ostanu u klubu,što je u ovom trenutku gotovo izvjesno, i ukoliko ne dođu neki novi nekompromitovani likovi koji bi mogli vratiti nadu, moraju se preduzeti neke mjere, a moje mišljenje je da su to:
1. Totalni bojkot svih utakmica FKS, ja lično više ne bih išao na utakmice, pa kad bi na proljeće zaredali sa 10 pobjeda...Oni koji nemaju obraza i ponosa bujrum plaćajte karte marvama. Ja više nemam namjeru barabama plaćati 10 KM, puniti njihov džep, a pjevati uprava napolje :-)
2. Moj skromni prijedlog bi bio da UNFKS organizuje okupljanje svih navijačkih skupina koje će se skupiti pred prostorijama kluba, ali kad je stoka unutra, i mirno i dostojanstveno bandi dati do znanja da nećemo odustati dok se svi kolektivno ne povuku, praviti grafite protiv bande, konstantno izlaziti sa saopštenjima u javnost, ne bi li se ublehama guzica zastidjela, iako njihova izgleda svašta može podnijeti :x

MV je definitivno pokazao svoju nesposobnost i svoje šanerske poteze nek prosipa sa Bracom na bajramskim turnirima, i pod hitno tražiti njegovu ostavku, iako nisam nikako za ove prijetnje, ukoliko su iste uopšte tačne, vjerujem da se bagra služi podlim stvarima ne bi li lopticu prebacili na drugu stranu :x
Ovo je jedino rjesenje. Zavrni marvi "pipu" da ne kapa i to je to. Svaki drugi vid nasilja oni bi jedva docekali da okrenu citavu drzavu protiv BP i Hordi zla. To im zadovoljstvo ne treba priustiti. Ocekujem u pauzi dolazak ekstra pojacanja i vjerovatno kupljenu Evropu, ali mislim da nema jos puno "hajvana" koji ce se "primiti" na tu vec godinama oprobanu "formulu"..
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8200 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ma taj klan je totalno uvezan,sa jakim tajkunskim i politickim ledjima.
A Mirza laze,jer im je cilj da opet opale etiketu Hz su huligani,ubice,silovatelji.

Mirza pic*ketino jedna otrcana....fuj gade jadni.

uzese mi 10 godina zivota u PM...huhhhhhhhhhhhhhhhhhh :x
Last edited by -LIBERO- on 11/11/2010 18:07, edited 1 time in total.
Locked