HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
van helsing

#8176 Re: HS kablovska

Post by van helsing »

Samo bih upitao @sabina kako zna da su Pink kanali shund ako ih nema memorisanih,odnosno ne gleda iste ?
Na moja tv usluzi,ima 35 Pink kanala,moze se naci nesto za pogledat uvijek,recimo od muzickih Pink n Rool,Pink nostalgija,od filmskih Pink Premium,Action,itd. Niko mene ne moze natjerati da gledam razne farme,grandove i sl. Sto veci izbor kanala,to bolje za krajnjeg korisnika.
rizibizi

#8177 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

Za ove sto pametuju o kulturi dijaloga, argumentima, macicima, hrenovkama u haustoru (dobar, dobar) :D i sl. Ja sam kranje kulturno bez provokacije, vrijedjanja trazio da doticna i svi koji imaju misljenje da su BESPLATNI Pink kanali bezveze fino kazu sta bi BESPLATNO da se umjesto Pink kanala uvrsti u programsku shemu (hajd muzika, emisije i sapunice manje-vise, ali filmovi ne mogu biti sund bez obzira sto se prikazuju na Pinku). Svi kazu ne valja Pink (ok ima bezveze kanala, ali od 35 mora jedan da valja u svakom trenutku) a niko nece da kaze sta to valja pa da se trazi da HS uvrsti te kanale u programsku shemu. Doticno mace tvSabina Karleusa se ne buni sto su joj kao kulturologu i europejki ukinuli Novu TV nego se buni sto su joj ostavili Pinkove. Ukidaju nam kanale pretplata ostaje ista, a ekipi malo pa trazi jos kanala da ukinu. Mislite vi da kad bi to tako lako bilo TV Hayat (koji je klasican primjer wannabe Pink kanala) ne bi uvalio par miliona u projekat kao sto je to Pink uradio i napravio istu stvar? Problem je sto mi nismo u stanju ni sund kanale imati na nivou na kojem imaju komsije pa i sund moramo uvoziti. Kad znate sta ne valja, zasto ne bi napravili nesto da valja, pa da mi komsiluku prodajemo televiziju a ne oni nama?
Last edited by rizibizi on 22/11/2013 11:44, edited 2 times in total.
rizibizi

#8178 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

Uh, ja se izvinjavam, ovaj gore post, za jos jednu prijavu.
van helsing wrote:Samo bih upitao @sabina kako zna da su Pink kanali shund ako ih nema memorisanih,odnosno ne gleda iste ?
Na moja tv usluzi,ima 35 Pink kanala,moze se naci nesto za pogledat uvijek,recimo od muzickih Pink n Rool,Pink nostalgija,od filmskih Pink Premium,Action,itd. Niko mene ne moze natjerati da gledam razne farme,grandove i sl. Sto veci izbor kanala,to bolje za krajnjeg korisnika.
Pusti bolan, svi oni vole kao slucajno virnuti, al' ne bi priznali nema sanse, satro u njihovim kucama se samo J.S. Bach, Johannes Brahms i Franz Liszt slusaju uz Mozart kugle i crni caj u pet.
holowey

#8179 Re: HS kablovska

Post by holowey »

Tiger 033 wrote:
holowey wrote:ali se placa koristenje opreme i prikljucak...osim ako se potpise ugovor na 24m, onda je koristenje opreme i prikljucak besplatno...
Jarane ako bolje procitas vidjet ces da je kolega @TheWatcher pit'o "KOLIKA JE PRETPLATA" ,na sta sam mu odgovorio...i da usput da napisem...burazer mi ima "HS" digitalnu (modul)... upoređujuci kvalitet slike između Telemach-MMDS i HS-dtv... mogu samo reci da je Telemachov-MMDS 2 vijeka ispred HS-dtv ;-)
jarane ako ti bolje procitas, ja sam napisao da se ne placa samo pretplata nego i koristenje opreme osim ako je ugovor potpisan na 24m

i na osnovu cega si shvatio da ja poredim kvalitet slike i u tome dajem prednost hs-u? pa sama lista kanala kod telemacha je dovoljna da se prihvati njihova ponuda pa i po cijenu losije slike
TheWatcher

#8180 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

holowey wrote:
Tiger 033 wrote:
holowey wrote:ali se placa koristenje opreme i prikljucak...osim ako se potpise ugovor na 24m, onda je koristenje opreme i prikljucak besplatno...
Jarane ako bolje procitas vidjet ces da je kolega @TheWatcher pit'o "KOLIKA JE PRETPLATA" ,na sta sam mu odgovorio...i da usput da napisem...burazer mi ima "HS" digitalnu (modul)... upoređujuci kvalitet slike između Telemach-MMDS i HS-dtv... mogu samo reci da je Telemachov-MMDS 2 vijeka ispred HS-dtv ;-)
jarane ako ti bolje procitas, ja sam napisao da se ne placa samo pretplata nego i koristenje opreme osim ako je ugovor potpisan na 24m

i na osnovu cega si shvatio da ja poredim kvalitet slike i u tome dajem prednost hs-u? pa sama lista kanala kod telemacha je dovoljna da se prihvati njihova ponuda pa i po cijenu losije slike
cak i da nije razlika u kanalima i kvaliteti slike dovoljno je da se pogleda odnos hs-a prema njihovim korisnicima da ih covjek ODJEBE ta sva vremena :oops:
Tiger 033

#8181 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

holowey wrote:jarane ako ti bolje procitas, ja sam napisao da se ne placa samo pretplata nego i koristenje opreme osim ako je ugovor potpisan na 24mi na osnovu cega si shvatio da ja poredim kvalitet slike i u tome dajem prednost hs-u? pa sama lista kanala kod telemacha je dovoljna da se prihvati njihova ponuda pa i po cijenu losije slike
Nista ba haveru "prejak si" ;-) ... lp i vozdrica ;-)
TheWatcher

#8182 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

http://www.telemach.ba/Televizija/422/M ... av_start=0

ovo nije lose ali im je prikljucak preskup jeb ga a nepotpisuje mi se ugovor na 24 mjeseca :oops:
Tiger 033

#8183 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

TheWatcher wrote:http://www.telemach.ba/Televizija/422/M ... av_start=0

ovo nije lose ali im je prikljucak preskup jeb ga a nepotpisuje mi se ugovor na 24 mjeseca :oops:
Drug ti najbolje znas sta ti odgovara... no sikiriki :thumbup:
Eniac

#8184 Re: HS kablovska

Post by Eniac »

.
branimir stulic

#8185 Re: HS kablovska

Post by branimir stulic »

Ja sam nekada koristio MMDS--- i vise nije islo. Mogu ti reci da sam rahat otkako sam nabio nogom tanjir i receiver i otkazao pretplatu. Istina ni HS nije zlato... daleko od toga, ali ovi sto su bili namazani... katastrofa.
Tiger 033

#8186 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

branimir stulic wrote:Ja sam nekada koristio MMDS--- i vise nije islo. Mogu ti reci da sam rahat otkako sam nabio nogom tanjir i receiver i otkazao pretplatu. Istina ni HS nije zlato... daleko od toga, ali ovi sto su bili namazani... katastrofa.
Slazem se :thumbup: sad je to sasvim neka druga prica...puno toga su UNAPRIJEDILI od kvaliteta slike do stabilnosti... sad je to na puno vecem nivou, NE kazem da je savrseno ali u odnosu na prije je "SF"...naravno moze to jos BOLJE...sve u svemu sad je OK :thumbup:
MH i HS kablovska

#8187 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE

Image

U ime grupacije M&H Company/HS/HKBnet svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo 25. novembar, Dan državnosti BiH.

Vaša kablovska televizija
branimir stulic

#8188 Re: HS kablovska

Post by branimir stulic »

Hvala... de vi nama cestitajte sa nesto manje testova i trecerazrednih "muzickih " a vise onih pravih kvalitetnih kanala....
TheWatcher

#8189 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

imal koji DEBIL iz hs-a da nam kaze kada ce zamjena za novu :?:
Eniac

#8190 Re: HS kablovska

Post by Eniac »

.
Last edited by Eniac on 27/11/2013 00:40, edited 1 time in total.
TheWatcher

#8191 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

uskrsno_respo wrote:
TheWatcher wrote:imal koji DEBIL iz hs-a da nam kaze kada ce zamjena za novu :?:
ako ce stavljati behare ljiljane i slicno bolje da i ne pustaju zamjenu
samo me zanima koliko DEBILIMA treba da se jave i daju neko objasnjenjea a koliko vidim jos ih nema :evil:
The Realist

#8192 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Sve zagovaram pakete, a upravo odjavih HBO :run: (hebiga).
The Realist

#8193 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Mislim da bez njih neće moći biti bogatiji program, ne bez poskupljenja usluge (za digitalnu govorim).

Ja sam odjavio čisto iz razloga što je na TV-u ili BabyTV i uglavnom ništa više, pa se nije isplatilo, barem dok mala ne poraste :D.
promaha

#8194 Re: HS kablovska

Post by promaha »

Mene interesuje da li jos iko ima problema ovih dana sa slikom na digitali. Naime na vecini pinkova i par dokumentarnih slika ledi konstantni tj prijem je ocajan .... Imal onog hsdzije da kae ista za to :-)
MH i HS kablovska

#8195 Re: HS kablovska

promaha wrote:Mene interesuje da li jos iko ima problema ovih dana sa slikom na digitali. Naime na vecini pinkova i par dokumentarnih slika ledi konstantni tj prijem je ocajan .... Imal onog hsdzije da kae ista za to :-)
Pošto nemamo informaciju da problem šire prirode, tj. izgleda samo Vama, ostavite nam podatke u inbox.
MH i HS kablovska

#8196 Re: HS kablovska

NAJBOLJI I NAJBRŽI INTERNET - M&H COMPANY

Potvrđeno i na netindex.com -----------> http://www.netindex.com/download/2,123/ ... rzegovina/

Lijep pozdrav
Mommy's_little_ Monster

#8197 Re: HS kablovska

Post by Mommy's_little_ Monster »

MH i HS kablovska wrote:
promaha wrote:Mene interesuje da li jos iko ima problema ovih dana sa slikom na digitali. Naime na vecini pinkova i par dokumentarnih slika ledi konstantni tj prijem je ocajan .... Imal onog hsdzije da kae ista za to :-)
Pošto nemamo informaciju da problem šire prirode, tj. izgleda samo Vama, ostavite nam podatke u inbox.
i ja imam isti problem, na vecini pinkova, HD arenama..
dinooh

#8198 Re: HS kablovska

Post by dinooh »

MH i HS kablovska wrote:NAJBOLJI I NAJBRŽI INTERNET - M&H COMPANY

Potvrđeno i na netindex.com -----------> http://www.netindex.com/download/2,123/ ... rzegovina/

Lijep pozdrav
Svaka vam cast, kada vidim ove telekom operatore koji imaju toliko veci kapital od vas, a vi pruzate i do 3 puta brzi net. Zauzmite cijelu BiH ,a ne samo Sarajevo i okolinu
TheWatcher

#8199 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

MH i HS kablovska wrote:NAJBOLJI I NAJBRŽI INTERNET - M&H COMPANY

Lijep pozdrav
bagro seljacka :oops:
Benq

#8200 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Pitanje za HS : Imate li u planu da ubacite Pink Comedy i Pink Horror ?
Locked