Roditelji snose veći dio krivice a i djeca ulijeću u razna društva...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Logovan
#8176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ide u osnovnu školu i bode se noževima
j.ebo te ovo je prešlo sve granice
- Skyfox
#8177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prijatelj mi radi kao ucitelj i kaze u osmom razredu ima 3 registrirana narkomana!!!zlo87 wrote:Ide u osnovnu školu i bode se noževima![]()
![]()
![]()
- erni3
#8178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Do moga stana je srednja skola. Boze sacuvaj, koja je to stoka.Skyfox wrote:prijatelj mi radi kao ucitelj i kaze u osmom razredu ima 3 registrirana narkomana!!!zlo87 wrote:Ide u osnovnu školu i bode se noževima![]()
![]()
![]()
Roditelji snose veći dio krivice a i djeca ulijeću u razna društva...nakon toga me vise nista ne moze iznenaditi, bar se nadam
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja sam već rekao, ovim omasovljavanjem (a uskoro i obaveznošću) srednjih škola, samo će se situacija pogoršati, jer se tako svi delikventi, sadašnji i budući sitni i krupni kriminalci dovode u kontakt i drže u grupama.erni3 wrote:Do moga stana je srednja skola. Boze sacuvaj, koja je to stoka.Skyfox wrote:prijatelj mi radi kao ucitelj i kaze u osmom razredu ima 3 registrirana narkomana!!!zlo87 wrote:Ide u osnovnu školu i bode se noževima![]()
![]()
![]()
Roditelji snose veći dio krivice a i djeca ulijeću u razna društva...nakon toga me vise nista ne moze iznenaditi, bar se nadam
- Cyrax
#8180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma ti si jedan opaljivac popravnihLunizz wrote:Opalis ga autom i nece vise pretrcavat.il kao u mom slucaju izqdjes. Iz auta i opalis popravu jednu...gdje zuri koji klinac
- plejka2
#8181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kakvo je vrijeme doslo moracemo nuklearke nosat sa sobom 
- cappy_tempo
#8182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koliko sam vidio sa prozora sudar na onom semaforu bio gdje tramvaj prelazi na cestu.Cyrax wrote:Tramvaj se zapalio koliko sam ja cuoDr.Cuddy wrote:Zasto je bio zastoj tramvaja/autobusa (komercijala nije htjela da stane) od Tehnicke do Bascarsije od 5 do 6?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jugo udario u pežoa drito na šinama
-
delightful
#8184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Lunniz, 7 dana zbog poticanja nasilja
- headbanger
#8185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jeasm li ja dobro cuo da su roditelji (od malca sto je juce zboden) odustali od daljneg gonjenja
-
Gray
#8186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
headbanger wrote:jeasm li ja dobro cuo da su roditelji (od malca sto je juce zboden) odustali od daljneg gonjenja
I da jesu nije bitno, ne odlučuju oni o tome.
- headbanger
#8187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
eki nije bitno hajd ako ti tako kazesGray wrote:headbanger wrote:jeasm li ja dobro cuo da su roditelji (od malca sto je juce zboden) odustali od daljneg gonjenja
i sta ako policija to napise kao malo opasniju djeciju igru, sto ce i najvejrovatnije i biti
bio sam prisutan kada su policajci nagovarali jendog roditelja, cijem djetetu je mobitel ukraden a babao saletio lopove, da ne ide dalje i da ne insistra na prijavi, jer ta djeca i onako nemaju sta jesti
-
zonbirile
#8188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja zatekao ljude u stanu (poslije rata),došla policija,i ni legitimisali ih,ono kao šta češ izbjeglice.Poslije skontao da su mi mnogo što,šta pokrali.
- cappy_tempo
#8189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako roditelju odustanu policija nece i oni ce ganjat dalje po sudu ove idiote sto se bodu. i ja sam imao fizicki sukob sa komsijom koji me udario bez razloga ustvari jer sam sjedio ispred ulaza uglavnom policajac mi rekao nije bitno hocu li ga ja tuziti ili necu policija ce podnjeti tuzbu protiv njega,a ovome ima sigurno 5-6 godina.
-
zonbirile
#8190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
--------------------------------cappy_tempo wrote:ako roditelju odustanu policija nece i oni ce ganjat dalje po sudu ove idiote sto se bodu. i ja sam imao fizicki sukob sa komsijom koji me udario bez razloga ustvari jer sam sjedio ispred ulaza uglavnom policajac mi rekao nije bitno hocu li ga ja tuziti ili necu policija ce podnjeti tuzbu protiv njega,a ovome ima sigurno 5-6 godina.
ništa od toga,a i bolje ti je.Znaš kako ide? On bi dobio 300KM,a ti 100KM kazne,a obrazložeenje isto.narušavanje javnog reda i mira.Njima puna šaka brade 400 joje za qurac,a guzari se tove.
-
Gray
#8191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
headbanger wrote:eki nije bitno hajd ako ti tako kazesGray wrote:headbanger wrote:jeasm li ja dobro cuo da su roditelji (od malca sto je juce zboden) odustali od daljneg gonjenja
i sta ako policija to napise kao malo opasniju djeciju igru, sto ce i najvejrovatnije i biti
bio sam prisutan kada su policajci nagovarali jendog roditelja, cijem djetetu je mobitel ukraden a babao saletio lopove, da ne ide dalje i da ne insistra na prijavi, jer ta djeca i onako nemaju sta jesti
Eki, pa ne može policija baš nanošenje teških tjelesnih povreda napisati kao dječiju igru. Oni će daje podnijeti krivičnu prijavu tužitelju koji raspolaže tužbenim zahtjevom, tako da ga ne mogu roditelji povući.
- bailaor
#8192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Spaha jes to ti musafa ti?Lunizz wrote:Opalis ga autom i nece vise pretrcavat.il kao u mom slucaju izqdjes. Iz auta i opalis popravu jednu...gdje zuri koji klinac
- headbanger
#8193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da tako bi trebalo biti po zakonu i u dobro uredjenoj zemlji gdje sve funkcionise, ali ovo je BosnaGray wrote: Eki, pa ne može policija baš nanošenje teških tjelesnih povreda napisati kao dječiju igru. Oni će daje podnijeti krivičnu prijavu tužitelju koji raspolaže tužbenim zahtjevom, tako da ga ne mogu roditelji povući.
svasta se moze
npr. eto jesu teze povrede ali znate djeca ukrala noz iz kuce i donijela u skolu i malo se igrali i nisu pazili i malo se posjekli, eto sta se moze napisati
osim ako roditelji ne insistiraju poa istjeraju mak na konac
to ti je iso kao kada ti prodjes na zuto a drot kaze da si prosao na crveno, sta mislis cija tvrdnja ce proci na sudu
-
Gray
#8194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
headbanger wrote:da tako bi trebalo biti po zakonu i u dobro uredjenoj zemlji gdje sve funkcionise, ali ovo je BosnaGray wrote: Eki, pa ne može policija baš nanošenje teških tjelesnih povreda napisati kao dječiju igru. Oni će daje podnijeti krivičnu prijavu tužitelju koji raspolaže tužbenim zahtjevom, tako da ga ne mogu roditelji povući.
svasta se moze
npr. eto jesu teze povrede ali znate djeca ukrala noz iz kuce i donijela u skolu i malo se igrali i nisu pazili i malo se posjekli, eto sta se moze napisati
to ti je iso kao kada ti prodjes na zuto a drot kaze da si prosao na crveno, sta mislis cija tvrdnja ce proci na sudu
Opet ti izjednačavaš nešto što nije ni približno isto, prolazak kroz crveno i nanošenje teških tjelesnih povreda maloljetniku.
- headbanger
#8195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gray wrote:headbanger wrote:da tako bi trebalo biti po zakonu i u dobro uredjenoj zemlji gdje sve funkcionise, ali ovo je BosnaGray wrote: Eki, pa ne može policija baš nanošenje teških tjelesnih povreda napisati kao dječiju igru. Oni će daje podnijeti krivičnu prijavu tužitelju koji raspolaže tužbenim zahtjevom, tako da ga ne mogu roditelji povući.
svasta se moze
Opet ti izjednačavaš nešto što nije ni približno isto, prolazak kroz crveno i nanošenje teških tjelesnih povreda maloljetniku.
na izjednacavam nego pokusavam da ti nesta nacrtam
ali nema veze
haj zdrao
- siki_sa
#8196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jeli ono danas bilo sudjenje gasiju? cujem da mu je drasticno smanjena kazna, da li neko zna nesto vise o tom??
- amrica
#8197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Općinski sud Sarajevo: Braća Gaši osuđena po godina zatvora zbog napad na Hilmiju Garibovića
Autor B. C. 2011-05-13 15:43:00
Decrease font Enlarge font
Aziz Gaši se brani sa slobode, dok Muhamed Ali Gaši u Zenici izdržava kaznu od 17 godina zatvora
Sudsko vijeće Općinskog suda u Sarajevu kojim je predsjedavala sutkinja Merima Kurtović- Bilić danas je braću Muhameda Alija i Aziza Gašija proglasilo krivim za nanošenje teških povreda Hilmiji Gariboviću zbog čega im je izrečena kazna zatvora u trajanju od po 12 mjeseci. Obrazloženo je da se presuda ovaj puta temeljila samo na osnovu materijalnih dokaza.
Presuda je pročitana u praznoj sali, jer su izricanju prisustvovali samo novinari. Braća Gaši ranije su najavila da neće prisustvovati izricanju presude. Aziz Gaši se brani sa slobode, dok Muhamed Ali Gaši u Zenici izdržava kaznu od 17 godina zatvora.
Prema navodima iz optužnice 4. jula 2003. godine u ugostiteljskom objektu u sarajevskoj ulici Pehlivanuša broj 6. došlo je do verbalnog sukoba između braće i Garobivića, nakon čega je on pobjegao u Petrakijinu ulicu gdje su ga sustigli. Navodi se da su ga potom pretukli šakama, nogama i drvenom palicom kojom prilikom su mu slomili četiri zuba u donjoj vilici. Garibović je nakon napada slučaj prijavio policiji.
Autor B. C. 2011-05-13 15:43:00
Decrease font Enlarge font
Aziz Gaši se brani sa slobode, dok Muhamed Ali Gaši u Zenici izdržava kaznu od 17 godina zatvora
Sudsko vijeće Općinskog suda u Sarajevu kojim je predsjedavala sutkinja Merima Kurtović- Bilić danas je braću Muhameda Alija i Aziza Gašija proglasilo krivim za nanošenje teških povreda Hilmiji Gariboviću zbog čega im je izrečena kazna zatvora u trajanju od po 12 mjeseci. Obrazloženo je da se presuda ovaj puta temeljila samo na osnovu materijalnih dokaza.
Presuda je pročitana u praznoj sali, jer su izricanju prisustvovali samo novinari. Braća Gaši ranije su najavila da neće prisustvovati izricanju presude. Aziz Gaši se brani sa slobode, dok Muhamed Ali Gaši u Zenici izdržava kaznu od 17 godina zatvora.
Prema navodima iz optužnice 4. jula 2003. godine u ugostiteljskom objektu u sarajevskoj ulici Pehlivanuša broj 6. došlo je do verbalnog sukoba između braće i Garobivića, nakon čega je on pobjegao u Petrakijinu ulicu gdje su ga sustigli. Navodi se da su ga potom pretukli šakama, nogama i drvenom palicom kojom prilikom su mu slomili četiri zuba u donjoj vilici. Garibović je nakon napada slučaj prijavio policiji.
-
baja
#8198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
- Urban B.
#8199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da nije opet neki obracun izmedju lokalnih krimosabaja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji
- Cholina_Lokica
#8200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Oporavila se ona cura sto je nekidan upucase, pa porokala sviHubaja wrote:sta se desava ljudi...3-4 hitne pomoci iz nedjarica odletise rpema dobrinji