leet wrote:nemoguuuuuuuućeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeodesveuhonduras wrote: očito je da ja u nečemu griješim.
Ja ne griješim samo kad je United u pitanju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leet wrote:nemoguuuuuuuućeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeodesveuhonduras wrote: očito je da ja u nečemu griješim.
Zvanicno je bi proglasen na kraju 2007. godine, samo godinu ipo dana prije dolaska. Da nije mozda za to vrijeme zaboravio igrati?ultima_palabra wrote:2009. Kaka bio najbolji igrač na svijetu?Korisnicko ime wrote:Kaka najbolji igrac u tom trenutku na svijetu, pa ne uspije tamo.Koliko god su odlični, duplo toliko su sebični i egoisti. Isto kao i Ibrahimović recimo...Korisnicko ime wrote:Pa Roben, pa Robinho, van der Vaart...to samo posljednjih 5-6 godina. Pojma nema o nogometu onaj koji kaze da to nisu odlicni igraci...
A ovo "frankisti" u fudbalskoj raspravi izgleda stvarno smiješno... kad će se falange pojaviti
E moj decko zagrebački , Baljić kad je harao na klupi Realagost iz ZG wrote:ajmo reć par činjenica;
- Luka Modrić je PREcijenjen - to je živa istina, ALI cijenu nismo odredili mi sa foruma nego puno veće face od nas
Igrao ili ne igrao/sjedio na klupi Reala ... LM je veća faca od svih do sad (porijeklom iz ovih krajeva)
sve ostalo su "šuplje priče" kak vi velite i mlaćenje prazne slame.
Da jesu...Zato je Generalisimus kad je Puskas htio potpisati za Barcu to zabranio i naredio mu da ode u Atletico a ne ReaL..Vijetnamac13 wrote:fraknisti su atletikovci
Historija se ne moze retroaktivno izmijeniti...LSD wrote:Modrić, Kedira i Ozil su zakleti Frankovi podanici....general je i iz groba, ponosan na njih
LSD wrote:Modrić, Kedira i Ozil su zakleti Frankovi podanici....general je i iz groba, ponosan na njih
I ne samo španska, vec i kraljevska, krv krune, ona royalistickaodesveuhonduras wrote:LSD wrote:Modrić, Kedira i Ozil su zakleti Frankovi podanici....general je i iz groba, ponosan na njihšpanska krv prosto kipti iz njih
a zna ovo svak manje vise..samo nzm sta pricaju OVI heh...neke price bez argumenata..al valjda su sad skontali napokon neke stvari hehVijetnamac13 wrote:http://www.realmadridbalkan.org/iskrivl ... -t192.html
procitaj ove velike postove, provjeri svaku recenicu u tim postovima pa dodji pametovati
ja sam ih provjerio onako zbog takvih ko ti
izvinjavam se ako je ovo reklama ovog malog foruma
nista strasno nadam se
Znaci, neki forumas SanIker sa foruma navedene, u svijetu renomiraneVijetnamac13 wrote:http://www.realmadridbalkan.org/iskrivl ... -t192.html
procitaj ove velike postove, provjeri svaku recenicu u tim postovima pa dodji pametovati
nista strasno nadam se
šuker, jarni... boban koji je čitavu karijeru proveo u Milanu kad je Serie A na vrhuncu bila... pa vidić, ivanović koji su sa unitedom i chelseaom osvojili sve što se moglo osvojiti, dario šimić koji je 10 godina igrao za milan i inter... savićević koji je u finalu LP-a zabijao ko na terminu..LSD wrote:E moj decko zagrebački , Baljić kad je harao na klupi Realagost iz ZG wrote:ajmo reć par činjenica;
- Luka Modrić je PREcijenjen - to je živa istina, ALI cijenu nismo odredili mi sa foruma nego puno veće face od nas
Igrao ili ne igrao/sjedio na klupi Reala ... LM je veća faca od svih do sad (porijeklom iz ovih krajeva)
sve ostalo su "šuplje priče" kak vi velite i mlaćenje prazne slame.Luka je ganjao krpenjacu po poljanama Zrinjskog....to je zaista tako....mislim, kad vec pricamo o tim facama sa ovih naših prostora....a i Mijatović koje je zapisan u legendu kluba, zatim i onaj Perica (ne znam prezime), Kodro u Barci, Prosinečki u oba kluba itd
ja sam o ovome citao i provjeravai davno..al de nam ti izlosi neke svoje druge argumente super onda cu naucit nesto novo,bio bih ti zahvalan jbg covjek uci dok je zivKorisnicko ime wrote:Znaci, neki forumas SanIker sa foruma navedene, u svijetu renomiraneVijetnamac13 wrote:http://www.realmadridbalkan.org/iskrivl ... -t192.html
nista strasno nadam se, stranice "realmadridbalkan" napise nesto (ili prenese, svejedno) i to je onda jedna jedina istina i prava historija??????
Boze dragi, ovo na nivou Semira Osmanagica i njegovih visockih piramida, starijih od najstarijih egipatskih i meksickih....![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi uozbiljite se...
Uostalom, moj prvi post na ovoj temi je bio o Modricu i njegovim kvalitetima, to mi je i bila jedina namjera...a sad vas ostavljam da zivite u svojim zabludama...
"Aviacion - Ovo je bio jedini klub koji je na utakmice putovao državnim avionom,dok su Real (i svi ostali) išli autobusima i svojim novcem plaćali gorivo."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...mozda su se zato zvali "Aviacion"....![]()
![]()
![]()
mozda sad shvatis a ne izvlacis se jadnim izvlakusamaKorisnicko ime wrote:Znaci, neki forumas SanIker sa foruma navedene, u svijetu renomiraneVijetnamac13 wrote:http://www.realmadridbalkan.org/iskrivl ... -t192.html
nista strasno nadam se, stranice "realmadridbalkan" napise nesto (ili prenese, svejedno) i to je onda jedna jedina istina i prava historija??????
Boze dragi, ovo na nivou Semira Osmanagica i njegovih visockih piramida, starijih od najstarijih egipatskih i meksickih....![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi uozbiljite se...
Uostalom, moj prvi post na ovoj temi je bio o Modricu i njegovim kvalitetima, to mi je i bila jedina namjera...a sad vas ostavljam da zivite u svojim zabludama...
"Aviacion - Ovo je bio jedini klub koji je na utakmice putovao državnim avionom,dok su Real (i svi ostali) išli autobusima i svojim novcem plaćali gorivo."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...mozda su se zato zvali "Aviacion"....![]()
![]()
![]()
Nije, ali su ga podobro nagrizle povrede, koje su se nastavile i u novom klubu.Korisnicko ime wrote:Zvanicno je bi proglasen na kraju 2007. godine, samo godinu ipo dana prije dolaska. Da nije mozda za to vrijeme zaboravio igrati?ultima_palabra wrote:2009. Kaka bio najbolji igrač na svijetu?Korisnicko ime wrote:Kaka najbolji igrac u tom trenutku na svijetu, pa ne uspije tamo.Koliko god su odlični, duplo toliko su sebični i egoisti. Isto kao i Ibrahimović recimo...Korisnicko ime wrote:Pa Roben, pa Robinho, van der Vaart...to samo posljednjih 5-6 godina. Pojma nema o nogometu onaj koji kaze da to nisu odlicni igraci...
A ovo "frankisti" u fudbalskoj raspravi izgleda stvarno smiješno... kad će se falange pojaviti
"Sebicni i egoisti"...kakav ti je to argument u ovoj raspravi?????
Za mene su bili i ostace frankisti...
De i onu o Skull & BonesLayne wrote:
Ta njihova himna je šprdancija bez texta, baš kao i naša....i ne zvižde samo katalonci, vec i baskijci, galicijanci i ko sve ne.Platformas wrote:Licemjerje karakteristično nama, kad je RS u pitanju i kad srbi u Banja Luci zvižde svemu što je bosansko onda se jebe sve od do dotičnim.
Kada katalonci izviždaju Špansku himnu onda je to borba protiv "nametnute" države.