Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da parada protekne bez incidenata s kojima bi se dobronamjerni susjedi i komšije mogli naslađivati i likovati.
Sarajevo ne smije pasti na današnjem ispitu upravo zbog zlonamjerne okoline koja ga okružuje. I koja bi likovala i radovala se i najmanjem incidentu.
Ma šta ko mislio privatno o ljudima homoseksualne orjentacije, neka sudrži negativne emocije.
Sarajevo u očima zlonamjernih papaka mora pokazati svoju toleranciju. Po svaku cijenu.
Ozbiljno ovo mislim.
Ma Beograd je ovo zijanio na poene i prije tekme
U Sarajevu se nije moglo dogoditi nesto gore od onoga sto se tamo vec desilo - da je sta bilo, mogli bi mozda tupiti birackom tijelu da ni Sarajevo nije bolje, a ovako - prc
Jasta ce. Pa nece svaki godine gologuzani paradirati okolo. To ni u Berlinu ne rade.
Forto reko Sad ste se isparadirali i dobro to zapamtite, naredno okupljanje tek za 20 godina, dotad ko živ ko radišić.
Paradiraju svake godine uberlinu al tu ne preturaju citav grad vec bude tu i tamo pokoji policajac
Bosni nazor ovo namecu i radi toga prazne grad vise policajaca nego lgbt setaoca ...i upravo radi toga ovog vise nece bit(skupo je)
povorke ce biti ne samo u sarajevu vec i u drugim gradovima sirom Bosne i Hercegovine, danasnji skup je pokayao svu sirinu kojom bosna odise, penyioneri, djeca, invalidi i brojni drugi gradani su uvelicali danas nji praynik demokratije i ljudskih prava preko iymedu 5 i 7 hiljada pripadnika LGBTRING yajednice i gradana Sarajevo je danas ocitalo lekciju ne samo regionu vec i mnogim sredinama u evropu
OVO JE BOSNA
POLOZILI SMO ISPIT DEMOKRATIJE I LJUDSKIH PRAVA
General War wrote:
...Ako zanemarimo izgled, sexsualno (LICNO) opredljeljenje...ostaje nezanimljiv covjek.
Naravno da ima istine, ali ne kaze se: "ne gledaj sta prica, vec (T)KO prica"
To što se kaže...elementarna logika naziva kvaziargumentom i ad hominem logičkom pogreškom.
Tako je, ako Ti ( ne ti per se) sebi dajes za pravo da tumacis sta je ok a sta ne...naravno da cu i ja sebi isto to pravo uzet, po istim kriterijumima.
Mislim da sam jedini covjek u BiH koji je danas bio na oba skupa u Sarajevu. Ne da bi ih mirio ili ruzio, vec saslusao i pokusao razumjeti. Nisam imao nikakvih problema ni kod jednih ni kod drugih i neizmjerno sam ponosan zbog toga. Inace, mislim da se lozim na bradonje!!!
MaksprotivMarksa wrote:Osjecam se ponosno nakon dugo vremena sto sam stanovnik Sarajeva, osim placenika klerofasistickih organizacija niko se nije pojavio na kontra skupu, ovdje na povorci ima najmanje 1500 ljudi, atmosfera divna, svaka cast za Vladu i odlicno organizirano obezbjedjenje, ima ouno stranaca, ali ima i puno hetero ljudi na skupu, sve u svemu sam zadovoljan, lice progresivne i liberalne BiH ce biti lice nase buducnosti.
Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
beni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
beni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
Nisu jos osnovali udruzenje, koje ce se samo time baviti...sacekaj malo.
Ako ce me u Visegradu osiguravati ovaj broj policajaca, a prije toga isprazniti ulice, prijavljujem se i da u Visegradu, a i u Rudom, sam odrzim mitinge. Ma, moze i turneja po RS-u, gdje god zatreba.
Last edited by salik79 on 08/09/2019 16:21, edited 1 time in total.