Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#8176 Re: Premijer liga BiH
Pročitaj malo između redova.
- ganjeta
#8177 Re: Premijer liga BiH
Naravno da je vrijeđanje nazivati momka nekom od životinja. Pročitaj pravila
. Očekujem krampanje tebe, palamude i onog iz kaveza
.
-
LSD
#8178 Re: Premijer liga BiH
Leška treba na kopanje...ne u banoviće, vec doslovno...decko im viška akumulirane energije, pa da to kanališe korisno i bude malo društveno koristan umjesto što laprda po vazdan i po svu noc na forumu
Na kopanje
zajedno sa Bjelave...zadužiti im najvece krampe i lopate
Na kopanje
-
bjelave
#8179 Re: Premijer liga BiH
Ukazala se i kobilja glava sa pricom o kavezu, pravilima, banovima.
Da je kozi rep pobila bi cijeli svijet
Da je kozi rep pobila bi cijeli svijet
- ZonFon
#8180 Re: Premijer liga BiH
Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.
-
LSD
#8181 Re: Premijer liga BiH
Kopanje je zdravo, oslobađa od stresa, pospješuje radne navike, poboljšava krvotok i muskulaturu...moderna terapija za forumske ublehašeleškarenje wrote:Greska,imam viska vremenaLSD wrote:Leška treba na kopanje...ne u banoviće, vec doslovno...decko im viška akumulirane energije, pa da to kanališe korisno i bude malo društveni koristan umjesto što laprda po vazdan i po svu noc na forumu
Na kopanjejebo te kopanje.
-
Melbourne_Australia
#8182 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:OK,sad ces opet na odmorMelbourne_Australia wrote:Sta uradiste od teme jbt...Sastala se 3 ....... i jedan drugog kao podrzavaju i lafo ono smjesni!!! Meni ne smeta kengur ali ne smeta ni tebi papcina jer to jesi.... Drug iq ti je manji od broja cipela a fore za cevljanovica...Pricaj o fudbalu a ne o opstinama i ne moras svaka 3 minuta se javljati ..Nek prodje jedan dan a da se ne javis..Jbt kakvih ....... likova ima !!
ha ha ha ...Jesmo li ovo u obdanistu pa se tuzakamo ...Pricaj o fudbalu kazem ti, pusti opstine i lokacije!!!
- Kinaski
#8183 Re: Premijer liga BiH
kakav pokusaj spinovanjaZonFon wrote:Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.
dobar si momak
jesa ga odjebo
- ganjeta
#8184 Re: Premijer liga BiH
Teško nam pao najbolji mogući scenario po nasZonFon wrote:Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.
- SmoLe
#8185 Re: Premijer liga BiH
pa X ekstra za nas, mi uzeli 3 a vi po 1b 
-
bjelave
#8186 Re: Premijer liga BiH
Opa, evo jos dvojice sto najavljuju titulu.
Nije gibraltar jedini
Nije gibraltar jedini
- ZonFon
#8187 Re: Premijer liga BiH
Jel to stvarno vjerujes da mozete izboriti evropu kroz prvenstvo?ganjeta wrote:Teško nam pao najbolji mogući scenario po nasZonFon wrote:Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.![]()
- ganjeta
#8188 Re: Premijer liga BiH
Vjeruješ li ti da ambalaža rotira? 
- emigrazione
#8189 Re: Premijer liga BiH
Po vasganjeta wrote:Teško nam pao najbolji mogući scenario po nasZonFon wrote:Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.![]()
- SmoLe
#8190 Re: Premijer liga BiH
12 tekmi 12 pobjeda Želje, znaci jos 11

-
bjelave
#8192 Re: Premijer liga BiH
Vala su nama valjali i prosle godine, nek zapnu
- Kinaski
#8193 Re: Premijer liga BiH
zavsit cemo ispred vas na tabeli kako god okrenesZonFon wrote:Jel to stvarno vjerujes da mozete izboriti evropu kroz prvenstvo?ganjeta wrote:Teško nam pao najbolji mogući scenario po nasZonFon wrote:Zar je moguce da vam je toliko tesko pao nas x pod BB. Izgleda da vam je toliko posrao vikend da evo do danas ne dolazite sebi. Trazite ofsajde, placete za Zrinjskim, u fazonu ste stop majorizaciji, pratite postove nasih navijaca...previse ste mi nervozni za nekoga ko: je odradio najbolji prelazni rok poslije rata, ima najbolju upravu i ko ima najbolje navijace.![]()
![]()
![]()
-
bjelave
#8194 Re: Premijer liga BiH
Zapinjat ce oni zbog sebe a nama ce valjat. Tako je bilo i prosle godine.
Dobri su to momci.
Dobri su to momci.
- emigrazione
#8195 Re: Premijer liga BiH
Deset kola do kraja i ono sad počelo da se lakta

Nigdje nema radničke klase ko sto je nasa
-
lakilaka
#8196 Re: Premijer liga BiH
znam dosta dobre raje iz visegrada. ali kazu da uvijek ima izuzetaka. smanjenje broja ekipa nece poboljsati kvalitet lige. mozda hoce ovima koji tako zamisljaju i furaju svoje lude ideje.
- ganjeta
#8197 Re: Premijer liga BiH
Opuštenkoemigrazione wrote:Deset kola do kraja i ono sad počelo da se lakta![]()
Jesi nafato Šiljka, ispitao odakle je Vukotić?
Neku si prognozu bacio za Široki ? Šta je ono bilo realno i koliko ljudi?
- emigrazione
#8198 Re: Premijer liga BiH
Jesam, vidiš da su se pičke usutileganjeta wrote:Opuštenkoemigrazione wrote:Deset kola do kraja i ono sad počelo da se lakta![]()
Nigdje nema radničke klase ko sto je nasa.
Jesi nafato Šiljka, ispitao odakle je Vukotić?
Neku si prognozu bacio za Široki ? Šta je ono bilo realno i koliko ljudi?
A ti samo preskaci konopče, preskako si ga i prošle godine...vaše je samo da mlatnete slobodu i za vas je pevenstvo gotovo
Last edited by emigrazione on 01/03/2016 17:17, edited 1 time in total.
-
lakilaka
#8199 Re: Premijer liga BiH
sto se ti nadje prozvan, kada nisi iz visegrada? ne vrti se cio svijet oko tebe. cak i premijer liga.leškarenje wrote:A ti mene znas licno pa kazes da nisam dobarlakilaka wrote:znam dosta dobre raje iz visegrada. ali kazu da uvijek ima izuzetaka. smanjenje broja ekipa nece poboljsati kvalitet lige. mozda hoce ovima koji tako zamisljaju i furaju svoje lude ideje.![]()
jebo majku kakvih likova da ono na osnovu pisanja na forumu ocjenjuje kakav je ko
![]()
a druga stvar,ja nisam iz Visegrada vec sam rodjen tamo,starci bili za Prvi maj tamo i ja ti se rodim bas taj danne stidim se uopste porijekla,cak naprotiv ali ovo govorim da ne bi bilo neke zabune tipa to sto ti napisa da znas dosta ljudi otamo,e pa ja sam odavde
- ganjeta
#8200 Re: Premijer liga BiH
Na prognozu si zaboravio
.
Nakon što si Džeki probacivao kroz noge, prebio Šiljka, ispitao Vukotića šta je sljedeće?
Kad si ti mogao 8. godina preskakati, neće ni meni biti ništa ako budem preskakao par godina
.
Nakon što si Džeki probacivao kroz noge, prebio Šiljka, ispitao Vukotića šta je sljedeće?
Kad si ti mogao 8. godina preskakati, neće ni meni biti ništa ako budem preskakao par godina