Ima jedan tip kojeg sam malo proučavao, tj. njegov Facebook profil. Stavi sliku iz kafane, pored njega još i njegova dvojica ili trojica tipova , nasmijani, vedri , sa onim... ( znate one prozirne svilene bijele košulje kroz koje možeš vidjeti i ljudske bradavice, čak ako pažljivo se skoncentriras, možeš prebrojati i dlačice na prsima jer te košulje su i dizajnirane da gledaš kroz njih.)
Obavezno ti njegovi prijatelji drže čašu žestokog u desnoj ruci, a pola dogorjela cigara koja prijeti da im ozlijedi jagodice prstiju je u lijevoj ruci. (Široki iskreni osmjeh)
Stavi sliku iz zadimljene kafane, zimska sarajevska magla je inace tu održavala generalne probe prije svoje premijere po okolnim brdima...
uz komentar da su se :
"Oduzeli se..." Indira Radić - jednom se samo živi.
Inače ne slušam narodnjake , ali sam početak te pjesme ide ovako :
Spavam od pet do pet , a posle Internet..
dalje ne znam , YouTube je stao, nakasljao se i rekao :
Ne može dalje!
Ja ne kontam takve tipove , takve slike, takve pjesme i objave , i takvo oduzimanje..
Ali hajde o ukusima se ne raspravlja , ali u kafani se i ne bere neka narocita pamet. Ali , dajte malo stila kad se već oduzimate!
Dopuna.. Ne kontam , baš to oduzimanje. Šta to točno znači ? Oduzeo sam se. Od čega si se mogao oduzeti ?
Možda si se oduzeo od straha , od pretrpljenog soka ili stresa. Oduzela ti se moć govora , npr. Oduzele ti se noge itd itd.
Ali kad napise Oduzeli se.. slušajući Indiru, sa dopola popijenom flasom stoka i orginal cigarama i sa prepunom pepeljarom koju je konobar zaboravio istresti
(tad su ove originalne bile normalne , dok nije duhan preuzeo prestolje).
Kažem ja , kad već želite biti u trendu i ako želite moj lajk, budite kreativniji i maštovitiji. Vi to možete , ja vjerujem u Vas i vašu sposobnost oduzimanja !
Prijatno !