Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyTao

#8176 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma i ovaj BR nekad sere. On bi od Gerrarda napravio nekog razbijaca igre, a on to nije. Totalno je izgubljen trenutno. Coutinho je se popravio od kako je presao u sredinu, al' fizicki je slab, a u defanzivi ga nema nikako. Nadam se golovima u drugom poluvremenu, inace sve ode u PM...
King_Kenny

#8177 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Pametna izmjena. Valjda sad nece biti onoliko propuha u odbrani.
Hedg

#8178 Re: Liverpool FC

Post by Hedg »

HAJDEE, ZAKUHAJTEEEEEEEEEE :D
vaučer

#8179 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Fino ga je iskamčio Suarez.
Lijep pas Gerrarda, dobar i penal.
horion_bosona

#8180 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

džaba, klasa je klasa... dovoljan je jedan njegov pas :thumbup:
Edin H.

#8181 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:
bosanska senzacija wrote:Rodgers kao naš Pape misli da može igrati ozbiljan fudbal bez zadnjeg veznog.
:lol: maloprije rekoh istu stvar

srećom Sturridge ga zabi... mora mijenjati nešto, jedno krilo za Lucasa ili Allena, inače prijeti opasnost da ovo bude pravi debakl
Gerrard ko Medunjanin :D
King_Kenny

#8182 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Hocemo i treci :)
MyTao

#8183 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

4 minute nadoknade, a Lucas je lezao zbog povrede bar 5 minuta :-)

BR je usro ovu tekmu, i gotovo sav posao koji su uradili ove sezone.
King_Kenny

#8184 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Umjesto da nastavi kako je i poceo, on hoce s dva napadaca...
Gandalf

#8185 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Sissokho :( :( :( :( :( :( bezmudijeg igrača dugo nisam vidio, pa on je gaće napunio kada je treb'o iz auta izbacit', nakon ove avanture, u jačoj ekipi od Mechelena on ne zaigra, ali nije jedini, ima u ovoj ekipi još 5-6 rupetina koji ne zaslužuju biti na tribinama Anfielda kao publika a ne u prvih 11 kao igrači - Allen samo alibi pasove daje, apsolutno najbližem igraču predat' loptu i šta te briga, ti svoje odradio :-) :-) :-) Glenn treba dobiti nagradu, MPP "most propali player".
horion_bosona

#8186 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

MyTao wrote:4 minute nadoknade, a Lucas je lezao zbog povrede bar 5 minuta :-)

još Henry doš'o da gleda, vraga će sad dobiti pare za pojačanja u januaru... početni sastav je bio infantilan izbor
Edin H.

#8187 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

MyTao wrote:4 minute nadoknade, a Lucas je lezao zbog povrede bar 5 minuta :-)

Nemoj zaboraviti pak da je Villa odlicno odigrala drugo poluvrijeme protiv Arsenala, i da nije Benteke zabrljo, trebalo je biti 2 - 2.
Towelie

#8188 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Nadam se da je trener naucio lekciju i da vise nece pocinjati bez Lukasa na poziciji DM i da je Henri shvatio da mora dodresi kesu da se dovede jos jedan defanzivni vezni. Narocito ako se Lukas ozbiljnije povredio.
PrtiBeeGee

#8189 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

J**em ti MRTVI LIVERPOOL i BR i postavu i igracki kadar. Ulozim zadnjih 50km na njih oni 2:2 igraju protiv Ville koja je dno dna fudbala i svi losiji timovi su cupali bodove od njih, i Liverpool ocekuje LP od sljedece sezone!!!!!!!!!!!!!!! MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Last edited by PrtiBeeGee on 18/01/2014 23:28, edited 1 time in total.
Gandalf

#8190 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Dva dobra veznjaka bi riješila 80% problema koja ova ekipa ima , dobili bi prijeko potrebnu čvrstinu na sredini, odakle bi se i lakše branili, a ovako sa ovim metiljavcima na sredini, svaka ekipa nam pravi jebene presinge i njihova dva tri igrača što znaju nešto s loptom izgledaju k'o jebeni Ronaldo, pored ovih veznjačkih propuha. Odbrana i bekovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mada bih prije veznjake zaganjao, par odbrambenih igrača bi nam dobro došlo, ali poznajući rad ovog kluba na transferima možemo očekivati opet neke oluipine ala aspasa, borinija i sličnih halometa, ako i slčni hameljaši dođu.
BHF_Manijak

#8191 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Odbrana i zadnjiv ezni su goli qrac, ponavlajm se po milijarditi put, ali kad se oni mogu ofirati igrajuci svaki vikend kitasto, dakle ti isti "branici", mogu i ja srati.

Tuga i zalost. Sanjao sam do ovog kola, sad - zdra'o.
Towelie

#8192 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Ohladite malo sa negativitetom, Liverpul je i dalje na poziciji za LS, i tako ce i ostati ako Everton ne pobedi na gostovanju WBA. Sve i da se to desi, vec u sledecem kolu Liverpul docekuje Everton na Enfildu pa eto prilike da se poprave stvari.
PrtiBeeGee

#8193 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Towelie wrote:Ohladite malo sa negativitetom, Liverpul je i dalje na poziciji za LS, i tako ce i ostati ako Everton ne pobedi na gostovanju WBA. Sve i da se to desi, vec u sledecem kolu Liverpul docekuje Everton na Enfildu pa eto prilike da se poprave stvari.
DA DA DA i sta sad da ocekujem da ce pobjedit Everton koji je 4 puta jaci od Ville a Villu kod kuce ne mogu dobiti?????? fujjjjjjjj za zivota sam rekao da vise necu igrat na Milan, Porto, United sad je tu i Liverpool zadnjeg pedesana mi izbise iz novcanika..........
Towelie

#8194 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

PrtiBeeGee wrote:
Towelie wrote:Ohladite malo sa negativitetom, Liverpul je i dalje na poziciji za LS, i tako ce i ostati ako Everton ne pobedi na gostovanju WBA. Sve i da se to desi, vec u sledecem kolu Liverpul docekuje Everton na Enfildu pa eto prilike da se poprave stvari.
DA DA DA i sta sad da ocekujem da ce pobjedit Everton koji je 4 puta jaci od Ville a Villu kod kuce ne mogu dobiti?????? fujjjjjjjj za zivota sam rekao da vise necu igrat na Milan, Porto, United sad je tu i Liverpool zadnjeg pedesana mi izbise iz novcanika..........
Da, ocekuj pobedu. Kao navijac Liverpula, to je najmanje sto mozes da ocekujes. A i bukmejkeri ce dati manju kvotu na Liverpul, sto ce reci da i oni, iako su neutralni, ocekuju da pobedi Liverpul.
PrtiBeeGee

#8195 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Towelie wrote:
PrtiBeeGee wrote:
Da, ocekuj pobedu. Kao navijac Liverpula, to je najmanje sto mozes da ocekujes. A i bukmejkeri ce dati manju kvotu na Liverpul, sto ce reci da i oni, iako su neutralni, ocekuju da pobedi Liverpul.
Druze za Liverpool zivim i navijam 17god cak toliko da mi je EST-1982 i YNWA su na tijelu......... Al pored toga razocaran sam radi Liverpoola sto gubi bodove na ovakvim utakmica dopusta da ispadne iz utrke za titulu da mu se izravni konkurenti odalje a drugi priblize na tom 4tom mjestu. Druga stvar je ta mozda nekom glupo zvuci ali meni ne da sam osto kratak za 2300km radi kluba koji ganja LP igra kod kuce protiv ekipe od koje NE SMIJES KIKSATI al eto mrtvi igraci dotrajala roba 2 balvana nazad desni bek nepostoji golman ide na vazduh ne na loptu itd itd itd itd u danasnjoj utakmici naravno. Ako ganjas LP u ovakvoj ligi kao sto je EPL ne smijes sebi dozvolit ovakve stvari.... United kojem se smijemo radi partija i koji ima tonu poraza sutrasnjim cudom i pobjedom bi nam prisao jako blizu i jos se igra na OT protiv njih uskoro i tu ako budemo kao i danas taj isti United koji je odron trenutno ce zavrsiti ispred nas sa 100 poraza, a ako se i desi da nas United prestigne vjeruj da nece sebi takav klub dopustiti da ispusti LP....
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8196 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

radi Liverpoola sto gubi bodove na ovakvim utakmica dopusta da ispadne iz utrke za titulu
bog te pa ti zivis u iluzijama i nemas vise od 15 godina!!!! Sta to preko noci uspjeva!? Koji uspjeh dolazi da preskocis konstantu i da ne napredujes vec odmah zaposjednes na prvo mjesto!? LIverpool koji je zavrsavao 6 i 7 da sada bude 1 ? Daj malo realnosti jebo ga ti. Ako uzmu 4 mjesto mogu se nogom u guzicu udarat, pa naredne sezone ako budu 3-4 boda iza prvoplasiranog mogu razmisljati da novo sezonu uz dobra pojacanja razmisljaju o sampionskim ambicijama.
vaučer

#8197 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

un1ted wrote:
radi Liverpoola sto gubi bodove na ovakvim utakmica dopusta da ispadne iz utrke za titulu
bog te pa ti zivis u iluzijama i nemas vise od 15 godina!!!! Sta to preko noci uspjeva!? Koji uspjeh dolazi da preskocis konstantu i da ne napredujes vec odmah zaposjednes na prvo mjesto!? LIverpool koji je zavrsavao 6 i 7 da sada bude 1 ? Daj malo realnosti jebo ga ti. Ako uzmu 4 mjesto mogu se nogom u guzicu udarat, pa naredne sezone ako budu 3-4 boda iza prvoplasiranog mogu razmisljati da novo sezonu uz dobra pojacanja razmisljaju o sampionskim ambicijama.
Apsolutno točno.
Prosjek im je zadnjih sezona oko 60 bodova, ove sezone su izgleda na putu da budu iznad 70 i da se do kraja bore za 4. mjesto. To je realan i dobar napredak na kojem treba graditi a to neće biti nimalo lako jer nije isto igrati samo Ligu i kupove i igrati pored toga i u nekom kontinentalnom natjecanju.
Gandalf

#8198 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Igra im je definitivno bolja nego prošle godine, kao što pokazuje i broj osvojenih bodova i postignutih golova, napredak je vidan, samo se treba usporediti prošla i ova sezona u Januaru.

Ono što mene najviše brine kada pričamo o LFC je što u oblasti transfera napredak ne postoji - solidan ili prilično dobar igrač se ne dovodi na početku prelaznog roka, kada mu je vrijednost 5-10 miliona, već se čeka zadnji dan da bi se takav igrač doveo za 20 miliona

- još veći biser je što se za anonimuse plati 5-10 miliona, a igrača sličnih "kvaliteta" puna akademija, šta više akademija s vremena na vrijeme izbaci za sada meni lično dobre igrače poput Sterlinga ili Flanagana, dok kamara ovih promaja plaćenih 5-10 miliona završi na posudbi i u klubu budu sretni ako ih na kraju nekom uvale za tri puta manje pare :-) - totalno ama baš totalno nebulozna transfer politika, bolje bi im bilo da nikoga ni ne dovode, već da se mjesto u timu popunjava samo momcima iz akademije, oni su iz vlastitog pogona, na terenu će ginuti, a besplatni, nikakvom hamelju od kluba i managera ne treba za njih 10 milona izvalit' na račun.

Kada ne mogu glumit' Čelzija pa pokupovat' po' Evrope nek' makar glume Bilbaa, puno jeftinije a ništa lošiji neće biti sa domaćim momcima, nego sa aspasima, borinijima, ilorijima i sl.

Nije mi uopšte jasan ni rad tog nekog stručnog štaba oko BR a i BR mi je potpuno nejasan u nekim stvarima - pa ja, laik obični sam znao da ćemo muke mučne imati na sredini jer nemamo kvalitetnih veznjaka, vidljivo je to bilo već u onim prvim utakmicama sezone da presinga nemamo na sredini i da nas bukvalno svaka druga ekipa lige "pojede" na sredini, samo to nekakvim profesionalcima u i oko kluba nije bilo, a čini mi se ni danas im nije jasno - ili sam ja vrsni mag fudbalske taktike i filozofije igre ( u što čisto sumnjam ) ili su mnogi ljudi u LFC-u zalutali u fudbal, a u to više ne sumnjam već godinama.
PrtiBeeGee

#8199 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

un1ted wrote:
Sve sto je blizu 1 mjesta se moze smatrat i JESTE borba za titulom a to sto ti mozak takve informacije ne moze registrovati i sto slabo mozes sta uvezat to je tvoja stvar.... A sta sam lose napisao u ovom sto si me citirao "da radi ovakvih utakmica Liv gubi utrku za titulom" ????????? Kao prvo i osnovno to i jest tacno da Liverpool nije gubio bodove sa ovim ekipama bio bi na 1 mjestu. Ja u tekstu nisam napisao da ocekujem da Liv osvoji EPL niti ista slicno tome nego da radi ovakvih utakmica se odaljava od toga da moze ostat u utrci za naslovom EPL. Imajuci u vidu gdje je sve Liverpool kiksao i nisam daleko od toga da je mogo sa malo boljim rezultatima sa ovim slabijim ekipama biti i vodeci na tabeli. A sigurno sam stariji od tebe i drzi se svog Uniteda i tih tema i zivi u nadi da ce United biti ispred Liverpool-a...
fosil

#8200 Re: Liverpool FC

Post by fosil »

Ne pratim Lpool dovoljno da bih znao, pa ako moze neko upuceniji da pojasni. Zasto se Kennyju nije dalo vise vremena, kao Rodgersu? Za mene licno igraju najruzniji fudbal u posljednih 10 godina.
Samo da smo cisti, nikog ne podjebavam.
Post Reply