FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#81726 Re: FK Željezničar
Realno majstor je, ali jbg nije bio vakat i nisu se poklopile stvari.
Tamo se sve vrti oko njega, ovdje je bio jedan za rotacije.
Tamo se sve vrti oko njega, ovdje je bio jedan za rotacije.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- Lakat Jebić
#81729 Re: FK Željezničar
Valjda je gotov prelazni rok, osim ako kod turaka ne traje duze
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#81730 Re: FK Željezničar
Kod Turaka navodno jos 7 dana.
- Charuga
- Globalni moderator
- rumenige_brajtner
#81732 Re: FK Željezničar
kad/ako upadne štila u prvih 11, ko ispada?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#81733 Re: FK Željezničar
Alispahic,Stila,Dado mislim da je to trojac koji ce se rotirati zavisno od potreba. Bojo, ako nije suspendovan ili ne daj Boze povrede, mora igrati. Frajer je pluca ovog tima.
-
LSD
#81734 Re: FK Željezničar
Alispahic naravno.rumenige_brajtner wrote:kad/ako upadne štila u prvih 11, ko ispada?
- rumenige_brajtner
#81735 Re: FK Željezničar
ma biće tu raznih kombinacija ja mislim. slatke mukeLSD wrote:Alispahic naravno.rumenige_brajtner wrote:kad/ako upadne štila u prvih 11, ko ispada?
- Lakat Jebić
#81736 Re: FK Željezničar
ice stila i na krilo povremeno
- ultima_palabra
#81737 Re: FK Željezničar
Ne vjerujem da protiv jace ekipe mozes 90 minuta sa Stilom, Zecom, Veselim i Suljom.
- BHF_Manijak
#81738 Re: FK Željezničar
Srecom u ofanzivnom dijelu sad ima dovoljno (kvalitetnih) igraca za rotacije. Ako ne ide Stilu, eto Alispahica s klupe ili obrnuto. Ja sam iskreno skeptik spram njega bio, frajeru se haman ugasila karijera zadnjih 4-5 godina, ali Amar, po ko zna koji put, pokazuje da je majstor da igraca probudi.
Iako evidentno Alispahic nema snage za 90 minuta, ono sto odigra vecinom bude dobar nivo.
Ne treba tu ni Ramovica zaboraviti takodjer u rotaciji, mada se suska da ide, ali dok je tu - koristiti ga, sto Amar svakako i radi.
Iako evidentno Alispahic nema snage za 90 minuta, ono sto odigra vecinom bude dobar nivo.
Ne treba tu ni Ramovica zaboraviti takodjer u rotaciji, mada se suska da ide, ali dok je tu - koristiti ga, sto Amar svakako i radi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#81739 Re: FK Željezničar
Nebitno je ko je u vezi, Curjuric nije profil igraca koji nama odgovara, hem veze nema sa klubom, nije bas ni mlad, a ne trci pretjerano. Recept za problem.hrasno38 wrote:Jesi rekao ne sporim ali isto tako si to gvorio dok nije bilo Boje, Alispahica i Stilica sto tada nije imalo osnova. Sada je to druga pricacvrčak_na_hedonizmu wrote:Footbal clubhrasno38 wrote:Definitivno se sada moze reci da je ovo u odnosu na proslu sezonu drukciji Zeljo koji poprilicno sepa u odbrani ali zato igra izuzetno ofanzivno, dopadljivo i za gol vise sto se poklapa sa onim cuvenim "football". Ovdje ce definitvno tip igraca kao sto je Stilic pasti kao kec na desetku sa svojim pasovima a posebno sa svojim slobodnim udarcima![]()
Pratis li Curjurica, uporedi ga sa nasom vezom i reci realno imal mjesta![]()
Bucko 7 tekmi, 1 gol, 1 asistencija
Dado, 7 tekmi, 2 gola, 2 asistencije
Bojo pretrci ko Ivan u tri tekme, a Alispahic je doktor za Bucka.
Khm, jesam ti reko
Amar je skupio nase ljude/igrace, 7 od 11 startera protiv komsinica su nasi navijaci ( Kemo, Sipa, Stanic, Bojo, Alispahic, Dado i pametniji Zec ) + tri rezerve ( Zajmovic, Ramovic, Stilic ). Znaci 10 od 14, a da je Sinisa igrao bilo bi 11 od 14, jer Pavic ne bi igrao.
Kaze nema veze ko je ko, bogme sto se tice Zeljeznicara ima veze i to dobro. Sve uspjehe sno postigli sa nadim trenerima i okosnicom tima koju su cinili nasi igraci.
Curjuric, Vranjes & co to nisu biti ce ikada biti, kao sto Petrovic, Kostic, Krcmarevic ne znaju, niti razumiji sta je Zeljeznicar.
Ono slavlje svih igraca i klupe nakon treceg gola puno toga govori, ne kazu bezveze drzava Zeljo
Sve gore navedeno i raja vidi, zato imamo super posjetu, vjerujem da ce tako i ostati.
Eto, ukratko
-
LSD
#81741 Re: FK Željezničar
Bekovi, gospodo.
Novi bekovi se moraju dovesti. Što prije to bolje, nadam se vec na zimu. Oba. Lijevi i desni.
Svaki trener u ligi zna da su nam bekovi najslabiji dio tima. Zna to i Amar naravno, ali zasad imamo to što imamo.
Novi bekovi se moraju dovesti. Što prije to bolje, nadam se vec na zimu. Oba. Lijevi i desni.
Svaki trener u ligi zna da su nam bekovi najslabiji dio tima. Zna to i Amar naravno, ali zasad imamo to što imamo.
- rumenige_brajtner
#81742 Re: FK Željezničar
Od bekova koje imamo, stevanovic moze proc. Od ovih ostalih, ne znas koji je goriLSD wrote:Bekovi, gospodo.
-
LSD
#81743 Re: FK Željezničar
Može proci, on je još i bolji od Stanića i Pavića - ali ako cemo relano brate, Želji treba bolji desni bek od Stevanovićarumenige_brajtner wrote:Od bekova koje imamo, stevanovic moze proc. Od ovih ostalih, ne znas koji je goriLSD wrote:Bekovi, gospodo.
Jednostavno, on je loš defanzivac, loš ! Inace, vecina ovih golova što primamo je zbog loših bekova.
Pogledaj Pavića i prvi gol pitara u zadnjem derbiju....bekovska lošina. Kasnije, u drugom pol ga probiše, centaršut i pogodiše precku...opet preko Pavića.
Moramo naci bolje bekove. Pa zna to i Amar Osim od prvog dana. Samo je problem gdje ih naci i za koje pare. Zato zasad trpimo ove što imamo.
Last edited by LSD on 06/09/2019 19:04, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#81744 Re: FK Željezničar
Sloboda se raspada, imaju dobrog desnog beka, BeganovicLSD wrote:Može proci, on je još i bolji od Stanića i Pacvića - ali ako cemo relano brate, Želji treba bolji desni bek od Stevanovićarumenige_brajtner wrote:Od bekova koje imamo, stevanovic moze proc. Od ovih ostalih, ne znas koji je goriLSD wrote:Bekovi, gospodo.
Svaki trener u ligi zna da su nam bekovi najslabiji dio tima. Zna to i Amar naravno, ali zasad imamo to što imamo.Široki nam je utrpao dva gola jer je Siniša grozan u defanzivnom postavljanju, sjeti se predzadnjeg derbija i katastorfalnih reakcija kod golova pitara itd, primjera koliko hoces.
Jednostavno, on je loš defanzivac, loš ! Inace, vecina ovih golova što primamo je zbog loših bekova.
Pogledaj Pavića i prvi gol pitara u zadnjem derbiju....bekovska lošina.
Moramo naci bolje bekove. Pa zna to i Amar Osim od prvog dana. Samo je problem gdje ih naci i za koje pare. Zato zasad trpimo ove što imamo.
Sinisa i Stanic mogu ko rezerve, cak i ligu mogu pregurati, al u Europi ce biti cisti gang bang sa njima dvojicom
- rumenige_brajtner
#81745 Re: FK Željezničar
Pa zato kazem, moze proc kad vidis ove druge.
Pare i bolje bekove nek trazi ko je placen za to, slabo im mi tu mozemo pomoc
Pare i bolje bekove nek trazi ko je placen za to, slabo im mi tu mozemo pomoc
- cvrčak_na_hedonizmu
#81746 Re: FK Željezničar
Pavic je najgori, boze sacuvaj kako (ne)igra 
- rumenige_brajtner
#81747 Re: FK Željezničar
Kad je dosao bio je tv u boji za onog ko je tad igrao, jel ono bi mehremic?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pavic je najgori, boze sacuvaj kako (ne)igra
Levat ima menadzera prejakog, koliko god mu placa, malo je
-
LSD
#81748 Re: FK Željezničar
Ne znam zašto Amar ne proba sa malim Šehićem na desnoj stranicvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sloboda se raspada, imaju dobrog desnog beka, Beganovic![]()
Sinisa i Stanic mogu ko rezerve, cak i ligu mogu pregurati, al u Europi ce biti cisti gang bang sa njima dvojicom
Što se tice lijevog beka, na ljeto navaliti da se dovede Kvesić ! 28 godina, nisu to neke velike godine. On je i dalje Roberto Carlos za naše lige, plus bivši igrac, zna da ga raja poštuje na Grbavici i on sam cijenu Želju. Mislim da se može dovesti, posebno ako Široki odigra neku kurchevu sezonu u kojoj bi ostali bez Evrope.
- cvrčak_na_hedonizmu
#81749 Re: FK Željezničar
Imali smo tandem lijevih bekova iz snova Mehremic i Projic, onda se sjetim Bevaba i Husicarumenige_brajtner wrote:Kad je dosao bio je tv u boji za onog ko je tad igrao, jel ono bi mehremic?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pavic je najgori, boze sacuvaj kako (ne)igra
Levat ima menadzera prejakog, koliko god mu placa, malo je
Pa zaplacem
- cvrčak_na_hedonizmu
#81750 Re: FK Željezničar
Povrijedio se Seha, ali on je desno krilo koliko znam, moze i beka igrati doduse, a drugi Sehic je lijeki bek i posudjen je negdjeLSD wrote:Ne znam zašto Amar ne proba sa malim Šehićem na desnoj stranicvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sloboda se raspada, imaju dobrog desnog beka, Beganovic![]()
Sinisa i Stanic mogu ko rezerve, cak i ligu mogu pregurati, al u Europi ce biti cisti gang bang sa njima dvojicomIstrpiti ga par kola, da vidimo od cega je.
Što se tice lijevog beka, na ljeto navaliti da se dovede Kvesić ! 28 godina, nisu to neke velike godine. On je i dalje Roberto Carlos za naše lige, plus bivši igrac, zna da ga raja poštuje na Grbavici i on sam cijenu Želju. Mislim da se može dovesti, posebno ako Široki odigra neku kurchevu sezonu u kojoj bi ostali bez Evrope.