upravo takotap3ah75 wrote:Hoće, opet ćemo galamiti preko tastature, prijetiti raskidanjem i ušutiti se i plaćati.un1ted wrote:Biti ce žestoko ovih dana
cak ce neki uzeti i veci paket, k'o fol, dobili djabaleske samo da ostanu
Moderator: Benq
upravo takotap3ah75 wrote:Hoće, opet ćemo galamiti preko tastature, prijetiti raskidanjem i ušutiti se i plaćati.un1ted wrote:Biti ce žestoko ovih dana
Francuzi su za manje poskupljenje izaslicarsija_ner wrote:E da smo ko Francuzi pa da svi raskinemo ugovore ili bar 70% korisnika. Usluga im je relativno ok ali minimalan paket sa netom placas 50 km sto je van svake pameti. Onda ti zaključaju neke hd kanale za tih 50 km kao treba dodati još 5 km ili 8 km a struje potrošim 40 km. Lijepi hs koji su njihovi botovi pljuvali. Imao si oko 150 kanala i internet od 8 mb i 16 mb koji je jednom prekinuo u 3 godine za 36,40 km i sad bi taj paket bio sa svim poskupljenjima maximum 43 km. Ne treba mi 50% kanala u ponudi ali ti ne daju birati nego plaćaš sav šund.
semirsar wrote: upravo tako![]()
cak ce neki uzeti i veci paket, k'o fol, dobili djabaleske samo da ostanu

Trenutna cijena 48 KM, nakon poskupljenja 57.50 KM i to je minimalno povećanje?Telemach wrote:Cijena Trio Grande paketa iznosit će, nakon 01.04. tekuće godine, 57,50 KM.chudjenhe » Today, 6:44 pm
Humljanin wrote:
Telemach wrote:
Izvršeno je poboljšanje i usklađivanje ponude tako da uz minimalno povećanje cijene korisnici dobijaju znatno bolju uslugu. Cijene su usklađene uslijed rasta troškova poslovanja, te su izmjenom cijene afektirani svi korisnici, odnosno paketi. U svakom slučaju, i sa izmjenom Cjenovnika, sa nama ste uvijek na dobitku. Sigurni smo da Vam možemo i nudimo mnogo više od bilo koga drugog.
Možete li prikazati kolika je sada nova cijena paketa "TRIO GRANDE" i koja su poboljšanja u tome paketu?
Hvala
@Telemach je inace redovan i azuran kad ovdje treba poomoci i navratiti vodu na telemahov mlin
kako dobi vruc krompir u ruke, nema ga na mapi
![]()
![]()
Mi Vam preporučujemo ponudu EON paket.
Ljeti: voda 20, struja 30, plin 30, rad 7, telemach cca 48. Ma odjebaus visecarsija_ner wrote:E da smo ko Francuzi pa da svi raskinemo ugovore ili bar 70% korisnika. Usluga im je relativno ok ali minimalan paket sa netom placas 50 km sto je van svake pameti. Onda ti zaključaju neke hd kanale za tih 50 km kao treba dodati još 5 km ili 8 km a struje potrošim 40 km. Lijepi hs koji su njihovi botovi pljuvali. Imao si oko 150 kanala i internet od 8 mb i 16 mb koji je jednom prekinuo u 3 godine za 36,40 km i sad bi taj paket bio sa svim poskupljenjima maximum 43 km. Ne treba mi 50% kanala u ponudi ali ti ne daju birati nego plaćaš sav šund.
Stara cijena Trio Grande paketa je 55,90KM (sa PDV)Stockk wrote: Trenutna cijena 48 KM, nakon poskupljenja 57.50 KM i to je minimalno povećanje?

biće da sam ja nešto pomiješao, kako god, ni ovo povećanje nije opravdano...Benq wrote:Stara cijena Trio Grande paketa je 55,90KM (sa PDV)Stockk wrote: Trenutna cijena 48 KM, nakon poskupljenja 57.50 KM i to je minimalno povećanje?
https://telemach.ba/Binary/10684/Cjenov ... 2.2019.pdf (str 55)

Koji EON?Telemach wrote:Cijena Trio Grande paketa iznosit će, nakon 01.04. tekuće godine, 57,50 KM.
Humljanin wrote:
Možete li prikazati kolika je sada nova cijena paketa "TRIO GRANDE" i koja su poboljšanja u tome paketu?
Hvala
@Telemach je inace redovan i azuran kad ovdje treba poomoci i navratiti vodu na telemahov mlin
kako dobi vruc krompir u ruke, nema ga na mapi
![]()
![]()
Mi Vam preporučujemo ponudu EON paket.
Vama je jedino ostalo da, kao sda/hdz/snsd, molite Boga da što duže ostanemo mimo integracija u normalan svijet, jer prvi put kad dođe ovdje Švabo, Englez, a Boga mi i Čeh, motaćete kablove i prodavati ih na otpadu.Telemach wrote:Imate i mogućnost prekida saradnje.

Pozvat ćemo Vas za novu ponudu.Radar71 » Yesterday, 9:53 pm
Telemach wrote:
Imate i mogućnost prekida saradnje.
moze li potvrda za mogućnost prelaska na manji paket?
Pozvat ćemo Vascrnivrag » Yesterday, 9:19 pm
Telemach wrote:
Razumijemo da puštanje promo kanala, nema značaja za korisnike naših Premium paketa, ali turdili smo se unaprijediti usluge koje koristite.
Smatramo da je kvalitet usluge jedna od najbtnijih stavki za korisnike Premium paketa.
Da li imate neki prijedlog?
Mili moj kvalitetni mišić
Želimo smanjenje cijena, ili povećanje uploada i downloada + Arena HD paket uključen u premium pakete.
I želim da zamijenite CMTS na Dobrinji, da mogu izvlačiti punu brzinu od 200/12 Mbps.
Ovo je dobar prijedlog, oboje. U SBB-u u Srbiji Eon Premium su brzine 300/15crnivrag wrote:Mili moj kvalitetni mišićTelemach wrote: Razumijemo da puštanje promo kanala, nema značaja za korisnike naših Premium paketa, ali turdili smo se unaprijediti usluge koje koristite.
Smatramo da je kvalitet usluge jedna od najbtnijih stavki za korisnike Premium paketa.
Da li imate neki prijedlog?
Želimo smanjenje cijena, ili povećanje uploada i downloada + Arena HD paket uključen u premium pakete.
I želim da zamijenite CMTS na Dobrinji, da mogu izvlačiti punu brzinu od 200/12 Mbps.
Zato sto iznosis klevete a momak sigurno ne radi u telemachuaditon wrote:koja cenzura je na ovom forumu, to je neviđeno...ne znam kome se ne sviđa moj post u vezi konstatacije da ovaj benq radi za Telemach...a nije prvi put da se brišu komentari koji se nekom tamo ne dopadaju...nemaju razloga za banovanje pa brišu komentare hehehe
sad će se benq javiti da kaže koju "smireno i staloženo"jer on radi u "firmi"
gdje mu je posao da piše komentre na forumu po cijeli dan
![]()
pozdravljam administratore ovog foruma
a ti bi ti znao kako?Radar71 wrote:Zato sto iznosis klevete a momak sigurno ne radi u telemachuaditon wrote:koja cenzura je na ovom forumu, to je neviđeno...ne znam kome se ne sviđa moj post u vezi konstatacije da ovaj benq radi za Telemach...a nije prvi put da se brišu komentari koji se nekom tamo ne dopadaju...nemaju razloga za banovanje pa brišu komentare hehehe
sad će se benq javiti da kaže koju "smireno i staloženo"jer on radi u "firmi"
gdje mu je posao da piše komentre na forumu po cijeli dan
![]()
pozdravljam administratore ovog foruma