FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cvrčak_na_hedonizmu

#81676 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

LSD wrote:Tri rijeci.
Sipović, Krpić i Manijaci :thumbup:

Cetvrta rijec - Osim.
Fali ti peta rijec :D

Ubili smo nejac ?
LSD

#81677 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
LSD wrote:Tri rijeci.
Sipović, Krpić i Manijaci :thumbup:

Cetvrta rijec - Osim.
Fali ti peta rijec :D

Ubili smo nejac ?
Odrali ih otraga ko zadnje qrave :izet:
ultima_palabra

#81678 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Sefova pobjeda, znam da ga je peklo onih 0-3, vise nekgo nas navijace... sad treba nastaviti ovako, svi kao jedan :thumbup:

Jedini minus one glupave politicke parole na Jugu. Na stadionu Zeljo treba biti jedina nacija.
Dead Man Walking

#81679 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Konacno da ih natrpamo i iskoristimo kad smo bolji! :izet: Bravo svima (sto rece Amar, da ne kritikujemo sad nikog, mada se zna gdje skripi). Amarova proslava na kraju ravna onima iz Zenice i Mostara svojedobno. :izet:
wewa

#81680 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

ultima_palabra wrote:Sefova pobjeda, znam da ga je peklo onih 0-3, vise nekgo nas navijace... sad treba nastaviti ovako, svi kao jedan :thumbup:

Jedini minus one glupave politicke parole na Jugu. Na stadionu Zeljo treba biti jedina nacija.
+1

:thumbup:
UnKnownBA

#81681 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Samo da priznam, onako otvoreno, bgm lijep je osjećaj danas se probuditi ko navijač “tamo nekog” Želje. Tišina u gradu, nema komšija, ništa ne pričaju.
Bloo
Globalna šefica

#81682 Re: FK Željezničar

Post by Bloo »

ultima_palabra wrote:Sefova pobjeda, znam da ga je peklo onih 0-3, vise nekgo nas navijace... sad treba nastaviti ovako, svi kao jedan :thumbup:

Od početka bio.. :thumbup:
Čekam da se neko, nešto (trener, navijači, igrači...anyone) ogradi od tih nacionalističkih nebuloza i sranja.
mist

#81683 Re: FK Željezničar

Post by mist »

Bilo je samo pitanje vremena kada ce Brko da poslozi stvari.
U prijasnjim njegovim mandatima fizicka sprema je bila uvijek nivo vise od ostalih ekipa.Tome ocito tezi i sada.
Razbijanje jufkica 8-) .
Veseli je zvijer :izet:
Ricken

#81684 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

:thumbup:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#81685 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Amar Amar Osim Osim
Football
Željo
Svi zajedno, ko jedan.
avetinja

#81686 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
90minut

#81687 Re: FK Željezničar

Post by 90minut »

avetinja wrote:Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
Bice veselo vama u Mostaru baš gore od derbija duplo.
UnKnownBA

#81688 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

avetinja wrote:Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
90minut

#81689 Re: FK Željezničar

Post by 90minut »

UnKnownBA wrote:
Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
Ono čega se trebas sjecati je 2019 gdje Red Army upada po naseljima oko Sarajeva trazeci manijake :D
UnKnownBA

#81690 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

90minut wrote:
UnKnownBA wrote:
Ono čega se trebas sjecati je 2019 gdje Red Army upada po naseljima oko Sarajeva trazeci manijake :D
Nismo brate ni mi bolji, ja se sjećam da smo im sva stakla na autobusima na Malti polupali, ni krivima ni dužnima. Ako, vjeruješ, stid me naše tadašnje gluposti.
avetinja

#81691 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

90minut wrote:Bice veselo vama u Mostaru baš gore od derbija duplo.
Ne pretjeruj, nije Zrinjski.
UnKnownBA wrote:Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
I poznata plemenita hercegovačka igra kamena s' ramena tamo nekad 2009. je odraz kulture i Mostarske raje? Da ne spominjem skandiranje "Biće Željo kurac šampion" dok Zrinjski i Sarajevo uzimaju titulu. Hajde za Sarajevo mogu da shvatim, ali za Zrinjski...
90minut

#81692 Re: FK Željezničar

Post by 90minut »

Vi se krvite s njima od 2007 ili osme ne znam ni ja prije toga je bilo idilično i ona utakmica gdje su se razmjenjivali dresovi na istoku i to je oko 2005-6.

Doduše tad nije bilo navijackog mentaliteta što je danas mi horde smo u bratskim odnosima oduvijek bili, a poslije 2009 i Širokog to je prešlo na novi level.

Tako da ono bice baš jebeno vama dole Velez kad igra protiv sarajevskih klubova to je ložiona neviđena.

I nema tu razlike bio Zrinjski ili Velež..Pa vidio si kako su nesretno izgubili u gostima nalozeni od istog tog Zrinjskog, još se moraju poceti vaditi inace opet ide 2 liga.
avetinja

#81693 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Za nas je pogibejna i Sloboda pa smo ih hladne glave znali spustiti. Ali, moglo bi biti svega. Pogotovo što te nakon ovakvih utakmica gdje daš puno golova stane jednu-dvije.
decko_sa_kovaca

#81694 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Svaka je utakmica jebena i treba je maksimalno ozbiljno shvatit jer donosi 3 boda
ellaxaz

#81695 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Sezona tek počela a već 6 bodova od Zeničana klepismo.
rumenige_brajtner

#81696 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

Sjenu na demoliranje pitara bacila je politika na tribinama. Navijaci nisu nikad ni vazili za neku pamet, ono snoc je debilizam samo takav, da ne govorimo o tome kako smo svi mi ovdje (ne samo bosnjaci) vec godinama robovi.
Glupa parola i potpuno nepotrebna.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81697 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

rumenige_brajtner wrote:Sjenu na demoliranje pitara bacila je politika na tribinama. Navijaci nisu nikad ni vazili za neku pamet, ono snoc je debilizam samo takav, da ne govorimo o tome kako smo svi mi ovdje (ne samo bosnjaci) vec godinama robovi.
Glupa parola i potpuno nepotrebna.
Definitivno se slazem da odavno veca glupost nije izvjesena na Jugu. Popisali su recimo Stoleta iz Bora koji ima 10x vise pregledanih utakmica Zelje nego pola juga.
Tromblon

#81698 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Apsolutno sam protiv takvog i bilo kog drugog politikanstva.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81699 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

DonieBrasco

#81700 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Tromblon wrote:Apsolutno sam protiv takvog i bilo kog drugog politikanstva.
Također, ono je sramotna parola.
Post Reply