Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Konacno da ih natrpamo i iskoristimo kad smo bolji! Bravo svima (sto rece Amar, da ne kritikujemo sad nikog, mada se zna gdje skripi). Amarova proslava na kraju ravna onima iz Zenice i Mostara svojedobno.
Samo da priznam, onako otvoreno, bgm lijep je osjećaj danas se probuditi ko navijač “tamo nekog” Želje. Tišina u gradu, nema komšija, ništa ne pričaju.
Bilo je samo pitanje vremena kada ce Brko da poslozi stvari.
U prijasnjim njegovim mandatima fizicka sprema je bila uvijek nivo vise od ostalih ekipa.Tome ocito tezi i sada.
Razbijanje jufkica .
Veseli je zvijer
Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
avetinja wrote:Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
Bice veselo vama u Mostaru baš gore od derbija duplo.
avetinja wrote:Samo da se ne umislimo nakon ovoga, a nadam se da ne nismo ispucali u derbiju. Sljedeće kolo idemo Veležu. Oni su poznati po tome da izgaraju protiv sarajevskih klubova, naročito nas, a lahko zijane od Radnika, Čelika i ostalih. Posebno bih volio da njih otresemo, pošto su poznati po sitnim provokacija.
Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
Ono čega se trebas sjecati je 2019 gdje Red Army upada po naseljima oko Sarajeva trazeci manijake
Ono čega se trebas sjecati je 2019 gdje Red Army upada po naseljima oko Sarajeva trazeci manijake
Nismo brate ni mi bolji, ja se sjećam da smo im sva stakla na autobusima na Malti polupali, ni krivima ni dužnima. Ako, vjeruješ, stid me naše tadašnje gluposti.
90minut wrote:Bice veselo vama u Mostaru baš gore od derbija duplo.
Ne pretjeruj, nije Zrinjski.
UnKnownBA wrote:Daj ne zajebaji, ako ima u ovoj ligi školovanije publike onda je to dole. BTW, sjećam se protiv Newcastle-a su rođeni bili na Koševu, bio je i transparent “Red Army”, ko se sjeća.
I poznata plemenita hercegovačka igra kamena s' ramena tamo nekad 2009. je odraz kulture i Mostarske raje? Da ne spominjem skandiranje "Biće Željo kurac šampion" dok Zrinjski i Sarajevo uzimaju titulu. Hajde za Sarajevo mogu da shvatim, ali za Zrinjski...
Vi se krvite s njima od 2007 ili osme ne znam ni ja prije toga je bilo idilično i ona utakmica gdje su se razmjenjivali dresovi na istoku i to je oko 2005-6.
Doduše tad nije bilo navijackog mentaliteta što je danas mi horde smo u bratskim odnosima oduvijek bili, a poslije 2009 i Širokog to je prešlo na novi level.
Tako da ono bice baš jebeno vama dole Velez kad igra protiv sarajevskih klubova to je ložiona neviđena.
I nema tu razlike bio Zrinjski ili Velež..Pa vidio si kako su nesretno izgubili u gostima nalozeni od istog tog Zrinjskog, još se moraju poceti vaditi inace opet ide 2 liga.
Za nas je pogibejna i Sloboda pa smo ih hladne glave znali spustiti. Ali, moglo bi biti svega. Pogotovo što te nakon ovakvih utakmica gdje daš puno golova stane jednu-dvije.
Sjenu na demoliranje pitara bacila je politika na tribinama. Navijaci nisu nikad ni vazili za neku pamet, ono snoc je debilizam samo takav, da ne govorimo o tome kako smo svi mi ovdje (ne samo bosnjaci) vec godinama robovi.
Glupa parola i potpuno nepotrebna.
rumenige_brajtner wrote:Sjenu na demoliranje pitara bacila je politika na tribinama. Navijaci nisu nikad ni vazili za neku pamet, ono snoc je debilizam samo takav, da ne govorimo o tome kako smo svi mi ovdje (ne samo bosnjaci) vec godinama robovi.
Glupa parola i potpuno nepotrebna.
Definitivno se slazem da odavno veca glupost nije izvjesena na Jugu. Popisali su recimo Stoleta iz Bora koji ima 10x vise pregledanih utakmica Zelje nego pola juga.