Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Benq

#81676 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Radar71 wrote:
M416 wrote:
Radar71 wrote:@Telemach šta korisnici PREMIUM paketa dobivaju?
Pa nakon svega ovoga sto sam procitao red bi bio da u Premium pakete uvrste Arene HD.
bravo, oddličan prijedlog :thumbup:
Sta da radim s njima, ne gledam ni SK :mrgreen:
crnivrag

#81677 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Benq wrote:
Ti nezadovoljni tetrijebu :P
Radar71

#81678 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Benq wrote:
pa daj neki prijedlog :D
chakany

#81679 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Nikako mi nije jasno da su uveli Izvornu TV na DVB-C mrežu, a nedavno preko EON Boxa šest Pimk kanala.

Pa bolje je da su uveli Pimk Family preko DVB-C nego ovu Izvornu TV.
Benq

#81680 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Radar71 wrote:
Benq wrote:
Ovako...

Moze povecanje DL/UL, prioritet dajem UL-u jer mi treba, ili manja cijena paketa. Sve imamo u Premiumu, osim Arena HD koje svakako ne bih ni gledao, jer kao sto vec rekoh, ne gledam ni SK :)

Premium nema bas mnogo izbora, pa da se moze predloziti nesto drugo :D
crnivrag

#81681 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Benq wrote:
Radar71 wrote:
Benq wrote:
Ovako...

Moze povecanje DL/UL, prioritet dajem UL-u jer mi treba, ili manja cijena paketa. Sve imamo u Premiumu, osim Arena HD koje svakako ne bih ni gledao, jer kao sto vec rekoh, ne gledam ni SK :)

Premium nema bas mnogo izbora, pa da se moze predloziti nesto drugo :D
Definitno povećanje brzine i uvođenje Arena HD paketa u premium pakete, da bi se kompletirala ponuda za premium korisnike.
Radar71

#81682 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

meni lično poskupljenje ne smeta, ali ignorisanje premium korisnika u vidu nekih benefita mi smeta
nadam se nekom odgovoru od Telemacha
Radar71

#81683 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

crnivrag wrote:
Definitno povećanje brzine i uvođenje Arena HD paketa u premium pakete, da bi se kompletirala ponuda za premium korisnike.
čisto sumnjam u povećanje brzine prije giga mreže
arnes_king

#81684 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by arnes_king »

Telemach: "Sigurni smo da Vam možemo i nudimo mnogo više cijene od bilo koga drugog."

Zaboravili ste staviti ovu boldiranu rijec da bi vasa recenica imala smisla i bila istinita ;)
sencobih

#81685 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Nije pošteno prema premium korisnicima, ali kako je tek prema nama korisnicima analogne ,svako malo dignu cijenu, a izbace nekoliko kanala
Benq

#81686 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

sencobih wrote:Nije pošteno prema premium korisnicima, ali kako je tek prema nama korisnicima analogne ,svako malo dignu cijenu, a izbace nekoliko kanala
Vi bar imate izbor :), evo konkretno u tvoj slucaju, ako namjeravas i dalje koristiti analognu i nakon poskupljenja, uzmi digitalnu, placat ces isto kao i analognu. Svakako ako opet nekad bude poskupljenje, mozes raskinut ugovor i kraj price.

Ako cu placati 21.5KM i gledat analognu, onda je bolje za te pare gledat digitalnu..
mishic

#81687 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mishic »

Gospodo, ako se potpiše bilo kakav i bilo koji ugovor koji precizno utvrdi šta i po kojoj cijeni se plaća kako je moguće jednostrano mijenjati sadržaj i cijenu koja je ugovorena a i dalje ugovor smatrati važećim? Pod hitno treba uključiti Udruženje za zaštitu potrošaća da se preispita ovaj javašluk. Nakon ugovorom preciziranog šta i po kojoj cijeni se kupuje svaka jednostrana promjena bilo koje stavke u ugovoru ugovor čini ništavnim a pravdanje poskupljenja kojekakvim poboljšanjima je čist lopovluk. Udruženje za zaštitu potrošaća i sud će imati pune ruke posla nakon što im se predoče potpisani ugovori na jednoj i ispostavljeni računi na drugoj strani.
channel10

#81688 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

dembele wrote:Sram vas bilo. Dobili ste vrhunske svjetske kanale OTV Valentino i Izvornu TV i kmečite zbog poskupljenja od 1.6 KM.
Budite sretni što niste dobili onaj šund od Doma TV, Doku TV, Planet Earth ili Jugoton TV :D
To kad uleti, onda ide 5+ KM
semirsar

#81689 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

ma ajte ljudi, koji klinac kmecite, pa mene nescedose ni da prime kao premium korisnika, sad mi je jasno i zasto :mrgreen:
fala @telemachkice, kak vam :evil: voli tepat, prave ste :thumbup: :kiss:
Benq

#81690 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

mishic wrote:Gospodo, ako se potpiše bilo kakav i bilo koji ugovor koji precizno utvrdi šta i po kojoj cijeni se plaća kako je moguće jednostrano mijenjati sadržaj i cijenu koja je ugovorena a i dalje ugovor smatrati važećim? Pod hitno treba uključiti Udruženje za zaštitu potrošaća da se preispita ovaj javašluk. Nakon ugovorom preciziranog šta i po kojoj cijeni se kupuje svaka jednostrana promjena bilo koje stavke u ugovoru ugovor čini ništavnim a pravdanje poskupljenja kojekakvim poboljšanjima je čist lopovluk. Udruženje za zaštitu potrošaća i sud će imati pune ruke posla nakon što im se predoče potpisani ugovori na jednoj i ispostavljeni računi na drugoj strani.
Sve bi to drzalo vodu da tako nesto uopste postoji u ugovoru. U ugovoru stoji naziv paketa, benefiti.. a cijena nikako. A ako procitas taj ugovor koji si potpisao, vidjeces da pise da imaju pravo izmjene cjenovnika, ali ukoliko taj novi cjenovnik nije povoljan za korisnika, isti ima pravo da raskine postojeci ugovor bez ikakve kazne, ili da predje na paket nizeg cjenovnog ranga, i rok za to je 30 dana.
REDDEVILS

#81691 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Posto sam ja ovdje novi korisnik i potpisao sam ugovor na dvije godine Eon full TV van telemach mreze i trenutno prvi mjesec imam sve otkljucano a kasnije ce mi ostati samo osnovni paket tj.ovo :)
Osnovni paket 187 TV kanala (40 HD)
UKLJUČENO U PAKET:
Epic Drama SVOD
Pikaboo SVOD
Vavoom SVOD
HOPSTER
Pickbox
Cinestar Premiere HD
SVOD NG+
SVOD My Baby TV
TOP SVOD
SVOD Minimax
TV unazad
AXN NOW
Eon Smart TV Aplikacija na jedan uredjaj
Eon Mobilna Aplikacija na tri uredjaja
E sad sto se tice pink paketa ja sam njega trebao dobiti (promo) a nisam a opet izgleda da ce ici svim korisnicima do kraja godine pa nek stoji ne smeta mi i onako ga ne gledam vise bi volio da su mi kao novom korisniku dali prosireni paket nego PINK :)
Telemach

#81692 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

odmor » 36 minutes ago

@Telemach svaka vama cast. Ulazete, unapredjujete, prvi ste u ovom, prvi ste u onom. Najbolji ste. Ne bih da ulazim ni u kakve rasprave zasto ovo, zasto ono. Treba mi informacija, kao sto ste i do sad davali za sve sto se tice vase firme.

Da li od 01.03 mogu trazit prekid saradnje sa Telemachom iako sam jos uvijek trebao biti pod ugovorom, ali zbog vaseg poskupljenja kakva su moja prava?

Ako je prethodni odgovor potvrdan, kroz kolko vremenski ekipa dodje razmontirat kablove po stanu?

Je li ja trebam vracat opremu u poslovnicu ili ekipa koja dodje da razmontira kablove pokupi opremu (jer mi ih je ona i donijela)?

P.S Zamolio bih da se odgovori na ova pitanja (mogu i oni copy/paste odgovori) jer ovo zanima kako mene sa Trio Grande paketom, tako i Hanifu sa Duo Tel Senior, a vjerovatno i jos neke ovdje na forumu.

Hvala!
Imate i mogućnost prekida saradnje. Mi se nadamo da će te i dalje biti naši korisnik.
Obzirom na to da ste korisnik Trio Grande paketa, mi vam predlažemo prelazak na jedan od EON paketa.
Radar71

#81693 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

:hmpf:
Telemach

#81694 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Radar71 » 49 minutes ago

@Telemach šta korisnici PREMIUM paketa dobivaju?
Razumijemo da puštanje promo kanala, nema značaja za korisnike naših Premium paketa, ali turdili smo se unaprijediti usluge koje koristite.
Smatramo da je kvalitet usluge jedna od najbtnijih stavki za korisnike Premium paketa.
Da li imate neki prijedlog?
probook

#81695 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

Ljudi moji opet se o jebenoj analogiji prica u 2019. godini.

Pa njima je cilj da ugase analogiju i to ce uraditi na ovaj i na onaj nacin. Predlazem da analogija bude 50 KM da se konacno svi skinu sa tog sranja i predju na normalan digitalni paket.
crnivrag

#81696 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote: Razumijemo da puštanje promo kanala, nema značaja za korisnike naših Premium paketa, ali turdili smo se unaprijediti usluge koje koristite.
Smatramo da je kvalitet usluge jedna od najbtnijih stavki za korisnike Premium paketa.
Mili moj kvalitetni mišić :pasamoj:

Želimo smanjenje cijena, ili povećanje uploada i downloada + Arena HD paket uključen u premium pakete.

I želim da zamijenite CMTS na Dobrinji, da mogu izvlačiti punu brzinu od 200/12 Mbps.
Last edited by crnivrag on 14/02/2019 21:27, edited 1 time in total.
Radar71

#81697 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Telemach wrote:
Radar71 » 49 minutes ago

@Telemach šta korisnici PREMIUM paketa dobivaju?
Razumijemo da puštanje promo kanala, nema značaja za korisnike naših Premium paketa, ali turdili smo se unaprijediti usluge koje koristite.
Vjerujem da ni za Vas nema značaja ako ne platim puni iznos računa. Prijedloge smo već pisali, malo prelistajte temu.
sencobih

#81698 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

probook wrote:Ljudi moji opet se o jebenoj analogiji prica u 2019. godini.

Pa njima je cilj da ugase analogiju i to ce uraditi na ovaj i na onaj nacin. Predlazem da analogija bude 50 KM da se konacno svi skinu sa tog sranja i predju na normalan digitalni paket.
Ja predlažem da svaki digitalni paket bude 100KM, hoćeš kvalitet, hoćeš HD kanale, hoćeš da internet leti , onda plati druže , a ne ovako preko leđa penzionera kojoj jedva stisnu i ovih 20KM
probook

#81699 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

sencobih wrote:

Ja predlažem da svaki digitalni paket bude 100KM, hoćeš kvalitet, hoćeš HD kanale, hoćeš da internet leti , onda plati druže , a ne ovako preko leđa penzionera kojoj jedva stisnu i ovih 20KM
Hajmo zbog penzionera da se vratimo na 2G internet i analognu tv. Sve gasi.
sencobih

#81700 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

probook wrote:
sencobih wrote:

Hajmo zbog penzionera da se vratimo na 2G internet i analognu tv. Sve gasi.
Sto tebe ugrožava 50 kanala analogne? Je li ti malo 300 kanala u digitali, internet Boga pitaj koliki, videoteke, sve imaš i zapeo si da se ukine osnovna usluga koju većina običnih ljudi samo koristi. Shvataš li da ako tebi treba svašta nešto, da ima ljudi kojima ne treba , i ne žele da plaćaju nešto što im nije nužno. Tačno je da je 2019, ali je tačno i da je penzija 360KM i plata minimalac 400KM pa ti vidi, osvrni se oko sebe malo
Locked