Ja sam djecu u drugu sobu morala odvesti...sime_cipol wrote:Da malo pripazite, ima i zena ovdje
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- wewa
#81602 Re: FK Željezničar
- Charuga
- Globalni moderator
#81603 Re: FK Željezničar
Erić, Stevanović, Krpić, Ramović, Stanić, Alispahić, Zajmović, Sadiković, Bojo, Osmanković, Sipović.
Kjosevski, Pavić, E. Zec, Bogičević, Veselinović, Subašić, Hajdarević.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#81604 Re: FK Željezničar
Zar nije stariji Zec povrijedjen?Charuga wrote:Erić, Stevanović, Krpić, Ramović, Stanić, Alispahić, Zajmović, Sadiković, Bojo, Osmanković, Sipović.
- agnostic_front
#81605 Re: FK Željezničar
Bravo Veseli, bravo Manijaci
Nadam se da ćemo Zajmovića gledati manje u narednom periodu.
- hrasno38
#81606 Re: FK Željezničar
Ja fakat ne kontam sto je trebao Zajmovic veceras umjesto Veselog jer je Veseli do sada bar po meni najbolji igrac Zelje....pa prolazio je ove iz SB kako je htio a Zajmovic je izgubio svaki duel. I sta je sa Asimom Zecom?? Jesu li kartoni ili je opet poceo po starom da se budalese ?agnostic_front wrote:Bravo Veseli, bravo Manijaci![]()
![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#81607 Re: FK Željezničar
Ako ista ima dobro u ovome večeras je da su igrači vidjeli da mogu. Nije lako dole nakon 1pol gubiti 3:1 i vratiti se u drugom i biti blizi pobjedi.
Svaka čast.
Amar za izmjene i sve ostalo
Svaka čast.
- hrasno38
#81608 Re: FK Željezničar
Ama ono sto sam i govorio za Odovica je da se najbolji igraci ne mijenjaju osim bas ako ne mora a najbolji su sigurno Krpic i Veselinovic u napadau i Stevanovic u odbrani.sime_cipol wrote:Ako ista ima dobro u ovome večeras je da su igrači vidjeli da mogu. Nije lako dole nakon 1pol gubiti 3:1 i vratiti se u drugom i biti blizi pobjedi.
Svaka čast.
- wewa
#81609 Re: FK Željezničar
Puno znaci ovaj preokret pred derbi! 
Ermin Zec fakat zna lopte.
- hrasno38
#81610 Re: FK Željezničar
E.Zec-Stilic-Krpic ce biti zaista jebeno jak trio sa Veselinovicem i Ramovicem ili drugim Zecom. Napad bi zaista mogao biti izuzetan. Ali evo i ovaj dosadasnji napad je dao najvise golova u prvenstvu.
- Mea_parvitas
#81611 Re: FK Željezničar
Nista mi nismo preokrenuli, samo stigli zaostatak i osvojili 1 bod. Ermin Zec fkt zna, ali je fkt nespreman i neradnik, cini se... debil sudija je utakmicu okrenuo kad je svirao penal za 2:1, sve mu jbemwewa wrote:Puno znaci ovaj preokret pred derbi!
-
Tromblon
#81612 Re: FK Željezničar
Džaba kukat kad je bio penal. Jbg novo pravilo je debilno, ali je takvo. Zajmović ne može u ovakvoj situaciji primirisati ekipi. Možda 5 minuta pred kraj tekme. Rsmović još nema snage za 90 minuta. Nadam se da je shvatio da mora igrati, a ne glumiti zvijezdu.
Napad dobar, ali odbrana škripi. Juče uhvaćeni 2 puta u kontrama o dobijemo 2 gola. Nije Široki prvo poluvrijeme bio bolji za 3:1 koliko su profitirali našim greškama. Blok Bojo-Sadiković nije bio na visini jučer.
Sad se mirno spremiti i oderati pitama kožu sa leđa.
Napad dobar, ali odbrana škripi. Juče uhvaćeni 2 puta u kontrama o dobijemo 2 gola. Nije Široki prvo poluvrijeme bio bolji za 3:1 koliko su profitirali našim greškama. Blok Bojo-Sadiković nije bio na visini jučer.
Sad se mirno spremiti i oderati pitama kožu sa leđa.
-
Nylon
#81613 Re: FK Željezničar
Zdravo raja,
dugo nisam bio aktivan na ovom forumu, pogotovo na PDF-u Želje. Jedva sam se i passworda sjetio. Aktivniji sam na drugim forumima pod nickom @Hurmasica.
Jeste golem off od teme al' nadam se da mi @Charuga neće zamjeriti previše.
Ako vam nije problem da popunite samo jednu kratku anketu u svrhu izrade master teze. Ne treba vam ni minuta za to a meni znači mnogo. Hvala!
Što se Želje tiče, ako šta budem im'o pametno za kasti napisat ću.
Do tada, gol za golom eto nove pobjede...
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
dugo nisam bio aktivan na ovom forumu, pogotovo na PDF-u Želje. Jedva sam se i passworda sjetio. Aktivniji sam na drugim forumima pod nickom @Hurmasica.
Jeste golem off od teme al' nadam se da mi @Charuga neće zamjeriti previše.
Ako vam nije problem da popunite samo jednu kratku anketu u svrhu izrade master teze. Ne treba vam ni minuta za to a meni znači mnogo. Hvala!
Što se Želje tiče, ako šta budem im'o pametno za kasti napisat ću.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
-
zipoo
#81614 Re: FK Željezničar
Ti si me banovo na drugom forumu 
-
Nylon
#81615 Re: FK Željezničar
Zar sam? Šta ćeš, mlado, ludo, neiskusno..zipoo wrote:Ti si me banovo na drugom forumu
-
zipoo
#81616 Re: FK Željezničar
I to sto nisam imao isto misljenje kao vecinaNylon wrote:Zar sam? Šta ćeš, mlado, ludo, neiskusno..zipoo wrote:Ti si me banovo na drugom forumu![]()
-
Nylon
#81617 Re: FK Željezničar
Ako postoji kakav forumski pakao javljam se dobrovoljno 7 dana da odslužim tu kaznu.zipoo wrote:I to sto nisam imao isto misljenje kao vecinaNylon wrote:Zar sam? Šta ćeš, mlado, ludo, neiskusno..zipoo wrote:Ti si me banovo na drugom forumu![]()
-
zipoo
#81618 Re: FK Željezničar
Zar sam? Šta ćeš, mlado, ludo, neiskusno..Nylon wrote:[quoe="zipoo"][qote="Nylon"][qote="zipoo"]Ti si me banovo na drugom forumu
I to sto nisam imao isto misljenje kao vecina
Ako postoji kakav forumski pakao javljam se dobrovoljno 7 dana da odslužim tu kaznu.
Kod nas je demokratija, slobod govora. Nije ovo Sjeverna Koreja
- cvrčak_na_hedonizmu
#81620 Re: FK Željezničar
Kakvi je sada misljenje, to me zanimaNylon wrote:
Zar sam? Šta ćeš, mlado, ludo, neiskusno..![]()
-
Nylon
#81621 Re: FK Željezničar
Ovdje izgleda baza disidenata.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakvi je sada misljenje, to me zanimaNylon wrote:
Ne znam u vezi čega, što se tiče foruma i svega ostalog za to trenutno najmanje vremena imam tako da...
- cvrčak_na_hedonizmu
#81622 Re: FK Željezničar
Tako je, treba kenjati, po mogucnosti kakvu steti napraviti i onda reci, sad nemam vise vremena.Nylon wrote:Ovdje izgleda baza disidenata.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakvi je sada misljenje, to me zanimaNylon wrote:
![]()
Ne znam u vezi čega, što se tiče foruma i svega ostalog za to trenutno najmanje vremena imam tako da...
Jazavci
- avetinja
#81625 Re: FK Željezničar
Red bi bio da za derbi, a da kasnije postane i praksa, karte budu u prodaji u centru grada (štand kod Tržnice ili negdje u blizini). Marketing nam je vrlo loš. Ne znam je li uobičajeno, ali Sarajevo je za prošlu utakmicu imalo štand i na Ilidži i kod Tržnice plus fan šopovi. Da mi imamo takvu organizaciju garantujem da bi bilo više raje, a i red bi bio ispoštovati navijače iz Centra i Starog Grada jer im Grbavica nije baš usput. Priče ko želi da dođe doći će su za malu djecu.