Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
dječak sa šibicama

#81576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Novo poskupljenje?

Super, taman da sestri kazem da odustane od namjere prelaska na Tmach, dakle jedan potencijalni korisnik manje.

Plus razmisljam definitivno odjebati ovo, pa dokle vise, stalno poskupljenja, zadnje je bilo nema nekoliko mjeseci.

Bezobrazluk na ntu.

U najmanju ruku prelazim na slabiji paket, mada ne zelim vise ni ugovor potpisati sa ovom firmom. Sve kredite ste potrosili. Teski bezobrazluk.
zateznistub

#81577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Telemach wrote:
Izvršeno je poboljšanje i usklađivanje ponude tako da uz minimalno povećanje cijene .
:lol:
Plač dede mi, ovo treba da ide u rubriku "vic dana"
Benq

#81578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Samso wrote:Kontinuirano poboljsavamo usluge, sad ste jos vise na dobitku samo sto to ne vidite. Zavlacimo vam ruku u dzep. Uzimamo vas lopatom.

Ne vjerujte vlastitim ocima, nego nama.

Ma bravooo
Kako kome, odnosno zavisno i od paketa kojeg koristis. Ja sam bio na Trio Grande Extra (internet 120/10, vracanje unazad na 50 kanala), prelaskom na EON Premium placam 4KM vise, ali zato imam net 200/12, vracanje unazad 7 dana na svim kanalima, bogatiji VoD. Naravno, nekome to ne treba, neko hoce neki najmanji paket neta, kanale.. nije zahtjevan pa mu navedena poboljsanja i ne trebaju.

Ne treba kriviti Telemach za bilo kakva poskupljenja, nego konkurenciju koja ne cini gotovo nista po pitanju svojih usluga, pa da covjek ima dostojnu alternativu. Logosoft se ne siri po gradu sa svojom mrezom, Telecom spava, ponuda kanala nikakva, o HD da ne pricamo.

Cilj ovog posta nije poredjenje "ciji je veci", da se razumijemo, niti pljuvanje po bilo cemu ili bilo kome, mada ce pojedinci to tako shvatiti kako god bilo napisano.
Radar71

#81579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Samso wrote:Kontinuirano poboljsavamo usluge, sad ste jos vise na dobitku samo sto to ne vidite. Zavlacimo vam ruku u dzep. Uzimamo vas lopatom.

Ma bravooo
i opet su bolji od tvog poslodavca :izet:
dječak sa šibicama

#81580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Kako nije izvrseno poboljsanje, Izvornu tv smo svi ocekivali ko ozebao sunce.

Dovoljan razlog za povecanje usluge.

Kad su mene natjerali da razmisljam, ozbiljno, o prelasku na klosarski BH Telekom. Nema dalje.
Oni mi se bar ne smiju dok mi zavlace ruku u djep. Kod njih znam na cemu sam.
chudjenhe

#81581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

Telemach wrote: Izvršeno je poboljšanje i usklađivanje ponude tako da uz minimalno povećanje cijene korisnici dobijaju znatno bolju uslugu. Cijene su usklađene uslijed rasta troškova poslovanja, te su izmjenom cijene afektirani svi korisnici, odnosno paketi. U svakom slučaju, i sa izmjenom Cjenovnika, sa nama ste uvijek na dobitku. Sigurni smo da Vam možemo i nudimo mnogo više od bilo koga drugog.
ne trebaju mi poboljsanja, ni dodatni kanali, ni veca brzina ni vise telefonskih besplatnih minuta, ni minuta prema inostranstvu
kome trebaju dajte mu i naplatite
Meni i (puno drugih korisnika) ne trebaju i nemojte nas handriti sa tim ''poboljsanjima'' i cijenama
hocu da placam 49.90 koliko sam potpisao prvi ugovor i nikakava ta vasa ''poboljsanja'' nisam osjetio osim u cijeni
sad placam preko 60 KM

maloprije me zove vasa operaterka za mi donesu eon box
da sam pristao bilo bi oko 70 KM mjesecno, a nista sustinski ne bi dobio u odnosu na onih 49.90
bio sam fin, jer sam tek sad saznao za poskupljenje, a vrlo vjerovatno da bi bio drzak prema toj neduznoj gđi/ci da sam znao za poskupljenje kad me je zvala

alternative su mi 0, al promjenice se i to

DABOGDA PROPALI I BANKROTIRALI

:evil:

P.S. @Telemach, nista licno, ti si cool osoba, sto sam ovdje vise puta naglasavao
nadžak

#81582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nadžak »

@telemach

Hajte barem mi iz kurtoazije neke odgovorite da li je opravdano sto cekam mjesec dana na paket EON?

Vec sam postavio pitanje jucer i nema odgovora nikakvog! Raja piše da nema boxova ali uz dužno poštovanje prema njima, od vas očekujem mjerodavan odgovor.

Arigato! :) どうもありがとう
cincilator2012

#81583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

Storniraj to dok mozes. Kako su krenuli. dok ti ga postave placaces 5km vise ;) Sreca pa se nisam uspio dogovoriti oko prelaska na eon.
c_g

#81584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Bezobrazluk.
Hajde da ste nam dali kanale koje smo tražili, shvatio bi dizanje cijena, ali niste, naprotiv ubacili ste kanale koje niko živ neće da gleda i onda vi kao obogatili ponudu, ovako onako. Daj ba. Sramota. Unazad godinu dana svaka 2 mjeseca dižete cijene kako se vama ćefne, a ništa živo nismo dobili već godinu dana da valja.
channel10

#81585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Sta je cicipi, opet digli cijene? Koji put? Jel ovo 7,60 KM poskupljenja unutar 12-14 mjeseci?

Ja neki dan nekom da ne kažem papcicu kažem na uvodjenje nekih četničkih kanala koje neće niko gledati, da će dobiti novo poskupljenje, on mi se nagovori :mrgreen:

Uvode sranja koja nisu nikome potrebna i to naplaćuju na silu. I to uvode sve svoje neke kanale koje nemaju kome tuhnuti. Ovo sto oni rade se zove cista iznuda.

Koliko je sad poskupilo i kako to pravdaju? Kakva su poboljšanja napravili kod TG paketa?

Da li oni uopšte smiju dizati cijene ovako često jer kad se potpiše ugovor, valjda treba da vrijedi ista cijena tokom cijelog ugovora?
Last edited by channel10 on 14/02/2019 16:58, edited 1 time in total.
soul_eclipse

#81586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by soul_eclipse »

Jbte zivot koje je ovo poskupljenje po redu doci ce mi paket sa 49,90 na 70 + KM pa sad vi meni recite jel ovo normalno ???

Cim novi cjenovnik tj posupljenje dodje ADIO .
afannedim

#81587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

zateznistub wrote:
Telemach wrote:
Izvršeno je poboljšanje i usklađivanje ponude tako da uz minimalno povećanje cijene .
:lol:
Izvorna tv. Sta hoces :lol:
Samso

#81588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Benq wrote:

Ma bravooo
Kako kome, odnosno zavisno i od paketa kojeg koristis. Ja sam bio na Trio Grande Extra (internet 120/10, vracanje unazad na 50 kanala), prelaskom na EON Premium placam 4KM vise, ali zato imam net 200/12, vracanje unazad 7 dana na svim kanalima, bogatiji VoD. Naravno, nekome to ne treba, neko hoce neki najmanji paket neta, kanale.. nije zahtjevan pa mu navedena poboljsanja i ne trebaju.

Ne treba kriviti Telemach za bilo kakva poskupljenja, nego konkurenciju koja ne cini gotovo nista po pitanju svojih usluga, pa da covjek ima dostojnu alternativu. Logosoft se ne siri po gradu sa svojom mrezom, Telecom spava, ponuda kanala nikakva, o HD da ne pricamo.

Cilj ovog posta nije poredjenje "ciji je veci", da se razumijemo, niti pljuvanje po bilo cemu ili bilo kome, mada ce pojedinci to tako shvatiti kako god bilo napisano.
Sve ok ali nek prisiljavaju korisnike slabijih paketa da placaju vecu cijenu samo zato sto su premium korisnicima omogucili neko "poboljsanje"

Radar71 wrote:

Ma bravooo
i opet su bolji od tvog poslodavca :izet:
BHT mi nije poslodavac.

Radim outsourcing ako znas sta je to.
zateznistub

#81589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

afannedim wrote:
zateznistub wrote: :lol:
Pa ne stvarno...a smijali smo se bht-u na ovakvim kanalima...
afannedim

#81590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

zateznistub wrote:
afannedim wrote:
Tačno
nadžak

#81591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nadžak »

cincilator2012 wrote:Storniraj to dok mozes. Kako su krenuli. dok ti ga postave placaces 5km vise ;) Sreca pa se nisam uspio dogovoriti oko prelaska na eon.
A šta da ti kažem. Netko je to maloprije fino konstatovao. Lagana i povremena poskupljenja usluga Telemaha će ići sve dok su oni bolji od konkurencije. Ne treba tu puno pameti da se to vidi a od njih velikih se svakako ne očekuje da vode brigu o korisnicima na način kako bi mi to htjeli.

腐った資本主義 :twisted:
soul_eclipse

#81592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by soul_eclipse »

Od dana kada su dosli EON paketi a izbaceni iz ponude Grande DUO,TRIO Grande ..itd ja sam znao dokle ovo ide i da cete samo zeznuti stvari.

Dolaskom EON resivera(paketa) i poskupljenja usluga ce te sada osjetiti kako je izgubiti prave korisnike.
Kralj Tvrtko I.

#81593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

@Telemach...jel možete molim Vas negirati ove navode za poskupljenje?
beni-bu-man

#81594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

zateznistub wrote:
afannedim wrote:
Ko vam je kriv kad ste kod pogresnog operatera 8-)
crnivrag

#81595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

shiljak wrote:Da li ova EON aplikacija za Smart TV (ne ona što ide za mobitel ili tablet), što podržava samo jedan dodatni uređaj, da li se mora koristiti iz istog stana ili može biti povezan na nečliji drugi telemach. I da li radi ako nije telemach internet.
Dok je Telemach internet radi sve, kad nije, ne radi 30% kanala.
zateznistub

#81596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

beni-bu-man wrote: Ko vam je kriv kad ste kod pogresnog operatera 8-)
Ma ne znam, nisu ni oni van igre ali...da ne supljiram ovde
beni-bu-man

#81597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

zateznistub wrote:
ja na logosoftu sretan :mrgreen:
crnivrag

#81598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

beni-bu-man wrote: ja na logosoftu sretan :mrgreen:
Mili moj sretnik :pasamoj:
zateznistub

#81599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

beni-bu-man wrote:
zateznistub wrote:
ja na logosoftu sretan :mrgreen:
Haj pogledam pakete i tamo možda šta i bude
Inače, moj prvi IP provajder još dok je bilo @ls.inter.net
beni-bu-man

#81600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

crnivrag wrote:
beni-bu-man wrote: ja na logosoftu sretan :mrgreen:
Mili moj sretnik :pasamoj:
:lol: :lol: :lol:

znao sam da ce se ti prvi javiti :kiss: