aditon wrote:un1ted wrote:Ja ih podržavam sve dok sam ja u dobitku. Ako ne dobijem ništa zauzvrat raskinem ugovor. Zar je to teško?
Ne vidim kako ti možeš biti na dobitku? Pa koje je ovo već povećanje zadnjih godinu i pol? Šta si dobio u međuvremenu osim viših cijena računa...kako su krenuli, ovo što sad ja plaćam bit će najjeftiniji paket za godinu-dvije, a plaćam 66 KM... Ovo je čisti bezobrazluk koji proizilazi iz njihove pohlepe.
Od njih čovjek samo može dobiti visok pritisak...meni račune ne plaćaju roditelji ili bilo ko drugi..
Ako se dobro sjećam, povećanje prethodnog puta je bilo oko 3KM. Za taj iznos, ja sam dobio internet paket u vrijednosti od 20KM, te 6 mjeseci umanjenje računa.
Ma dobio je jer se kod njih preko telefona mozes natezat oko nekih beneficija isto kao na pijaci oko cijene sira.
Apsolutno netačno. Sve sam dobio putem ovog foruma. Usmeno sam im rekao da me ne zanimaju kanali i to je to. Ne natežem se ni sa kim, jer je moj novac
Ne vodim se onom, "kupac je uvijek u pravu", ali kada dođe do povećanja cijene u kojoj ja nemam benefita, onda itekako cijenim svoj novac.
benefiti su zamazivanje očiju...ti plaćaš ono što pripada tvom paketu...jer benefiti kao takvi prije ili kasnije prestaju, a tebi ostaje tvoj paket koji svakih nekoliko mjeseci moraš više i više plaćati...
bolje da ne znaju šta im sve mislim u ovom trenutku
Polovično tačno. Umanjen račun je trajao 6 mjeseci, dok je brzina interneta aktivna do kraja ugovora.