TMovac wrote: ↑04/03/2021 16:50
swanfilter wrote: ↑04/03/2021 15:49
Ko jos hoda na dejtove. Tinder ...
kakav tinder, pokusao i odustao. Javljale mi se maloljetnice, djevojke koje se bave najstarijim zanatom, i azijatkinje ( Juzna Korea, Japan, Hong Kong ).
Ma Tinder i nekako ako si na zapadu. Ovdje kod nas upravo to sto si nabrojao, plus, lazni profili, kako zenski koje skidaju sa FB, tako i gayevi koji se predstavljaju kao zene. Normalnu insanku neces naci.
E da, to me podsjeti na proslo ljeto. Upoznao sam jednu na Tinderu, iz Tuzle. Cinila se sasvim normalnom kroz pisanu komunikaciju. Razmijenimo brojeve i predlozi ona da se cujemo. Ja nazovem i krenu prica fino, zezali se, cura je sasvim normalno zvucala. Rece mi da je na poslu u solariju, tj. da je gazdarica istog. I tako usred price rece mi da je sacekam jer joj dolazi musterija. Ja cekao jedno vrijeme, cujem ona se raspricala uveliko. Hajde reko', kada zavrsi, nazvat' ce me, da dzaba ne cekam i prekinem. Proslo je jedno 10 minuta, kada stize poruka na viber od nje ''ZASTO SI PREKINUO KADA SAM REKLA DA CEKAS''.
Kontam, zajebava se. Ja nazovem, kad likusa krenu da mi broji. Kad kazem da cekas, ima da cekas, je l' jasno?! I to dere se ona, k'o da smo par godina u braku. Vidim ja koliko je sati, jos jedna lujka. Prekinem samo bez pozdrava.