dogovorite se ba vise: Jeli Ivica sam zasluzan za napredak(taj koji vi vidite) BH fudbala ili je tu cijeli tim?al_akhisari wrote:..prijedlog moderatorima: uslov za vođenje diskusije, najmanje 18 godinastrašno je šta sve ljudi pišu o našoj legendi ivici osimu
kao da taj čovjek sam-samcat vodi .ebeni komitet i da svi njegovi potezi su usmjereni protiv par klubova; mogu misliti šta tek misle o njemu, kada se usuđuju pisati i pjevati onakve grozote
![]()
godinama zovemo, tražimo, molimo naše legende da se vrate u ovu napaćenu zemlju, da od lopova i probistvjeta "otmu" fudbalski savez,...i kad ljudi dođoše, oni zaslijepljeni mržnjom, vlastitim kompleksima,...uzmu sebi za pravo da pljuju po svemu i svakome
ponavljam, svi oni koji ne vide pozitivne pomake u našem nogometu/ fudbalu, kao i oni koji misle da je od dolaska komiteta med i mlijeko u istom, imaju problema s percepcijom stvarnosti
ljudi rade-ne samo ivica osim, nego tim-grupa ljudi i pri tom nisu savršeni, a i da jesu u ovom j.benom društvu, gdje ogromna većina zna samo da sjedi po strani, hladi-gladi .uda, i kritikuje i pljuje po onim koji nešto pokušavaju; što se tiče tvrdnji o namještanju, nisam nikada, pa neću ni sada tvrditi da toga nema, ali sam siguran da nije zastupljeno niti približno koliko neki žele da predstave; po nekima, neko je na papiru bolji, ili je domaćin, taj i takav nemože i ne smije izgubiti - u suprotnom je mrtva štela; kako onda objasniti takve rezultate u ligama petice: npr. poraz uniteda od mrtvog blackburna kod kuće, ili neriješeno s evertonom
sve štele
dajte djeco, nemojte se za.ebavat
Kad se nesto dobro uradi,tada se samo Ivica spominje,jer sve je to ON uradio,a kad se desi glupost kao ova od juce(kazna za fasiste od 3 hiljadeKM),onda Ivica nije sam,vec je tu cijeli tim ljudi.