Prirodna, principijelna, na bazi platforme .. koalicija, sve vise puca sto su blizi lokalni izbori.
Bice interesantno, mada je vec interesantno...
desno sda, kaze wikikamen spoticanja wrote:ciji je ko sad od ove dvojice?
aaa znao sam-LIBERO- wrote:Centar SDP, Stari Grad SDA.
ti si pomenuo gras, a ne jaVjecitiStudent wrote: I sad, pored 1000+ za rad sposobnih radnika GRAS-a, kojem je u opisu posla odrzavanje pruge, prugu treba da ciste studenti, turski bataljon EUFOR-a, ....???
Još kad bi rekao za koga hoćeš glasati pa da i nas ostale prosvijetliš.kamen spoticanja wrote:aaa znao sam-LIBERO- wrote:Centar SDP, Stari Grad SDA.![]()
unistise nas crveni...mislim da uopste nema potrebe da kazem da vise necu glasati za njihniti odavno jesam
![]()
al cu iskoristit priliku da kazem da je zlatko pakas
necu ni za fahru radoncica ako to pitas...zlatko mi je od njega draza opcijaHolms wrote:Još kad bi rekao za koga hoćeš glasati pa da i nas ostale prosvijetliš.kamen spoticanja wrote:aaa znao sam-LIBERO- wrote:Centar SDP, Stari Grad SDA.![]()
unistise nas crveni...mislim da uopste nema potrebe da kazem da vise necu glasati za njihniti odavno jesam
![]()
Sam si ga spomenuo.kamen spoticanja wrote:Holms wrote:
necu ni za fahru radoncica ako to pitas...zlatko mi je od njega draza opcija
sto me lik procita...nisi ti dzaba sherlokHolms wrote:Sam si ga spomenuo.kamen spoticanja wrote:Holms wrote:
necu ni za fahru radoncica ako to pitas...zlatko mi je od njega draza opcija
Ipak je to jače od tebe.
kamen spoticanja wrote:aaa znao sam-LIBERO- wrote:Centar SDP, Stari Grad SDA.![]()
![]()
jesil' i ovo znao?Obuca9 wrote:Mogli su i za SG uslikati dio od Katedrale do Slatkog ćošeta, ali onda ne bi upalio fazon, jer je isto očišćeno kao i na prvoj slici
mislim da je kolicina zelenih smajlija dovoljna da se shvati sto sam htio kazatChmoljo wrote:
jesil' i ovo znao?
Ovo je borba prsa u prsa tj. lopata o lopatu
Samo u GRAS uputi kritiku.Holms wrote:Nikad gore stanje u Sarajevu.
Ne pamtim da tramvaji u Sarajevu zbog snijega nisu radili evo već tri dana.
Ko god je danas išao na posao zna o čemu govorim.
Ovo je katastrofa i nema nikakvog opravdanja.
kamen spoticanja wrote:sto me lik procita...nisi ti dzaba sherlokHolms wrote:
Sam si ga spomenuo.
Ipak je to jače od tebe.![]()
no nek ide u javnost...licno sam misljenja da je fahro najvece zlo koje je zadesilo bosnjacki korpus jos od agrarne reforme u kraljevini shs![]()
a na lokalnim izborima siguran glas ima huso smajlovic za nacelnika opstine zenica...ostali ima da se bore ko lavovi da ih zaokruzim
Pa sto mu nijesi rekla...??plain vanilla wrote:Moj brat preksinoc sat vremena mene smara pricom o komunalnim preduzecima, tenderima, lopovluku...a zivi u zgradi, i samo je svoje auto ocistio i odvezao se cistom ulicom![]()
Da je uzeo lopatu pola sata, a manje supljirao, bolje bi bilo
stvarno mislis da mu nisam rekla?Ženski Dr.Med wrote:Pa sto mu nijesi rekla...??plain vanilla wrote:Moj brat preksinoc sat vremena mene smara pricom o komunalnim preduzecima, tenderima, lopovluku...a zivi u zgradi, i samo je svoje auto ocistio i odvezao se cistom ulicom![]()
Da je uzeo lopatu pola sata, a manje supljirao, bolje bi bilo