Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
5 0 5

#8151 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

@Dead Man Walking:
Ni jedno ni drugo se nije deslo. A sta je receno, to znaju samo Susic i Begovic.
Dead Man Walking

#8152 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Znam druze da nije ni jedno ni drugo, samo sto je Susic u medijima servirao ovu prvu varijantu, u manje karikiranoj verziji. A mnogi se uhvatili njegovog objasnjenja ko svetog pisma, iako je prica za malu djecu.
Lakat Jebić

#8153 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

Dead Man Walking wrote:Znam druze da nije ni jedno ni drugo, samo sto je Susic u medijima servirao ovu prvu varijantu, u manje karikiranoj verziji. A mnogi se uhvatili njegovog objasnjenja ko svetog pisma, iako je prica za malu djecu.
pa eto sjeti se kakve su reakcije bila kad je pape rekao da nece zvat begovica za rumuniju jer ga vuce za nos
jeza u ledja

#8154 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Da, Susic je vec jednom izasao u medije i rekao da ga Begovic vuce za nos. Odmah na to - mnogi drvlje i kamenje na Susica.
Danas kaze eto razgovarao je s Begovicem, kaze da nije zdrav - vi opet drvlje i kamenje.

Vi ste instiktivno na strani igraca. Tako je bilo i u slucaju Pjanica, Medunjanina i mnogih drugih mladih inostranih igraca, pa sve sto oni urade vi gutate ko ispravno.

Stvarno mi nije jasno, covjek nece da se odazove, 3-4 puta za redom. Nista drugo nije bitno. To je dovoljno da kazem - Begovicu veliki minus.
Dead Man Walking

#8155 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Lakat Jebić wrote:
Dead Man Walking wrote:Znam druze da nije ni jedno ni drugo, samo sto je Susic u medijima servirao ovu prvu varijantu, u manje karikiranoj verziji. A mnogi se uhvatili njegovog objasnjenja ko svetog pisma, iako je prica za malu djecu.
pa eto sjeti se kakve su reakcije bila kad je pape rekao da nece zvat begovica za rumuniju jer ga vuce za nos
Reakcije su bile jer ni tad, kao ni sad, istina nije javno prezentovana, nego neka zakukuljena objasnjenja. Ako je razlog sto nece da sjedi na klupi nek Susic to javno kaze i ja prvi yebem mater Begovicu ako je to razlog. Ako je razlog nesto peto, reci brate javno sta je to peto. Nije valjda da Susic pusi ta objasnjenja o fantomskim povredama, pa ista prica pred svako okupljanje? Je li to on jedina osoba koja vjeruje u te povrede, pa to navodi kao razlog nepozivanja Begovica?
Logovan

#8156 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

mikogoago wrote:Vidi fakat mljeko bjelo! :mrgreen:
:D :lol: :lol:
ketronsd1

#8157 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ketronsd1 »

Ma mali sere al ono pravo.Nema tu ljutnje zbog sjedenja na klupi.Kad selektor bude siguran da treba da brani i dobit ce sansu i dobio bi je sigurno.Momak treba prvo da rascisti sam sa sobom da li on zaista voli ovu zemlju isto onoliko koliko i ostali u repki.Onog trenutka kada njegova ljubav njegov patriotizam prema ovoj zemlji bude na nivou ostalih igraca on sigurno nece izmisljati koje kakve povrede.
Na kraju krajeva repka je SVETINJA.Tu se ulaizi srcem bolan.Pa zamislite sta bi drugi dali za ovakvu sansu.Ko ga hebe,nek prodaje maglu nekom drugom.
Cabadahija

#8158 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

505sCrtom wrote:@SundanceKid:
Pape ocito ne zna, jer vec dva puta stavlja na gol povrijedjenog covjeka. Ako nece Begovic, valjda ima neki drugi decko u BiH koji moze stati na gol. Ili nema (nikoga boljeg od Kenovica)? Da. On bi tebao otici Begovicu, ali i ostalim (potencijalnim) igracima. Ako nece on (zbog sujete, tvrdoglavosti, "autoriteta") onda neka posalje zamjenika ili golmanskog trenera u reprezentaciji. Prioritet je reprezentacija, ne susiceva ili begoviceva sujeta. A ako je tako, onda je Begovic broj 1 (ili neko drugi u formi), Hasagic nikako ne. Ako se reprezentacija ne kvalifikuje (zbog trenerove nesposobnosti), onda ce se njegov "autoritet" sam srozati. Nece mu trebati "selektivno treniranje strogoce".
Problem je i u tome sto "carsija ne zna" nego nagadja ko bi trebao biti broj jedan (i sta je sve medju Susicem i Begovicem). Susiceva je zadnja (dok je selektor). Ali to ga ne oslobadja kritike, naprotiv.

I usput, kako znas da je Begovic "nafuranko"? U britanskim novinama pisu upravo obrnuto. (Dobio je nagradu "mladi igrac godine" i o njemu pisu kao o najperspektivnijem mladom golmanu u EPL). Treba li zrtvovati svoju karijeru zbog susiceve sujete?

:thumbup: :thumbup:
@metar_drva:
Upravo. Susic se ponasa kao slon u staklarnici. Daj nam jednu jasnu izjavu i zavrsi s tim. S Begovicem ili bez njega, snaci cemo se, ali ovo razvlacenje i "spaljivanje vjestica" ne odgovara nikome. Osim mozda novinarima (koji opet nikako da nadju Begovica i da ga pitaju, jel' igras ili ne igras, i zasto? Toliko bi bilo dovoljno da se stvar stavi iza ledja.
Cabadahija

#8159 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

Begović i Mravac su dvije najveće slabe tačke kod Sušića.

Da se razumijemo. Vidi se da je Pape predobra osoba i jako dobar čovjek, i svim srcem bih volio još i zbog njega da se plasiramo na EURO 2012, ali jedna greška Hasagića nas može skupo koštati.

I drugi golmani mogu pogriješiti, ali ako Haske kiksa svi će ocrniti Papeta i to što je postavio bolesnog čovjeka da brani.

Uglavnom, i Pape i Begović, i Papac su mi ko mala dječica u obdaništu. Samo se prepucavaju oko neke žvake ili sličice, a ne vide da su se upiškili u gaće i da ih vaspitačica treba presvući. :dance:

Onaj Papac se glupira ko balavac kakav: "DOĆU KAD ODU ILJO I SULJO"

...... pa eto Saša, otišli su Iljo i Suljo, šta je sad problem????

... Uglavnom, Avdukića na gol, a Hasagića na liječenje.
Obuca9

#8160 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Cabadahija wrote:Onaj Papac se glupira ko balavac kakav: "DOĆU KAD ODU ILJO I SULJO"

Jesi siguran da su otišli? Mog'o bi se neugodno iznenaditi kad budeš gledao sutra slike sa Skupštine ;)
mikogoago

#8161 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Meni se cini da su ljudi sljepi kraj ociju.Ocigledno je da kako je Papac potpisao ugovor na jos godinu dana da je tako splasnula i njegova zelja da zaigra za reprezentaciju.Dalje postavlja se pitanje pored svih Sasinih igrackih sposobnosti koliko bi to donijelo koristi timu .Jer ovi momci se uglavnom slazu i vecina su mladji od Sase i mozda bi njegov povratak donio razdor u tim, a iskreno receno za mene Sasa je solidan igrac(nista specijalno),ali isto je bio sklon kiksevima i nesto se ne sjecam neke njegove specijalno dobro odradjene utakmice za repku.Po meni mnogo je pametnije se okrenuti ovim mladjim snagama koje su stasale za A tim,a imamo ih.Po meni Sasa je najvece razocarenje jer kada nam je najvise trebao on je odbio da igra za reprezentaciju.Iljo i Suljo su samo jeftini izgovori.Nego o tome je toliko razglabano do sada da to je vise bljutavo.
Sto se tice Ilje i Sulje oni ce sada biti na glasanju,ali nisam siguran da ce se nakon konstituisanja udruzenja premijerligasa i kada oni preuzmu odgovornost za svoju sudbinu da ce se u buducnosti slicni nesposobnjakovici i kriminalci pojavljivati kao njihovi delegati.Naravno tu i tamo ce biti izuzetaka ali ne bitnih.Svabo i ostali iz komiteta nisu budale i nevjerujem da su svoje vrijeme i trud jednokratno upotjebili.Znaju oni ,kao i UEFA gdje su problemi i na tome ce se sigurno poraditi da u buducnosti vise do toga ne dodje.
Samo da od sutra suspenzija bude i zvanicno skinuta :thumbup:
mikogoago

#8162 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

"Miroslav Ćiro Blažević, nekadašnji selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine u zagrebačkom domu oporavlja se od operacije melanoma na leđima.

Iako se raduje svakom pozivu, ali, jedan je, kako je istakao, bio poseban.

„Drago mi je kada me nazove bilo ko iz BiH, jer je to dokaz da sam radio dobar posao. Još uvijek ne mogu prežaliti što nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. Ali, sada je kasno o tome pričati. Nego, obradovao me i duboko dirnuo poziv aktuelnog selektora Safeta Sušića! Pape je jedna od najvećih legendi ovih prostora i jedan od najboljih igrača svih vremena. Drago mi je što me on naslijedio i vjerujem da će nastaviti tamo gdje smo stali u 11-tom mjesecu pretprošle godine kada nas je u baražu zaustavio Portugal. Vjerujem da će Pape napraviti i korak više i da će nas odvesti na Evropsko prvenstvo“, naglasio je Ćiro."
Mobile_Disco

#8163 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

Cabadahija wrote:Begović i Mravac su dvije najveće slabe tačke kod Sušića.

Da se razumijemo. Vidi se da je Pape predobra osoba i jako dobar čovjek, i svim srcem bih volio još i zbog njega da se plasiramo na EURO 2012, ali jedna greška Hasagića nas može skupo koštati.

I drugi golmani mogu pogriješiti, ali ako Haske kiksa svi će ocrniti Papeta i to što je postavio bolesnog čovjeka da brani.

Uglavnom, i Pape i Begović, i Papac su mi ko mala dječica u obdaništu. Samo se prepucavaju oko neke žvake ili sličice, a ne vide da su se upiškili u gaće i da ih vaspitačica treba presvući. :dance:

Onaj Papac se glupira ko balavac kakav: "DOĆU KAD ODU ILJO I SULJO"

... Uglavnom, Avdukića na gol, a Hasagića na liječenje.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
buzzer

#8164 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

koji je to fakin, taj begovic. maxus je promjenio drzavljanstvo, samo da ne igra u reprezentaciji. :-)
Corola

#8165 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

buzzer wrote:koji je to fakin, taj begovic. maxus je promjenio drzavljanstvo, samo da ne igra u reprezentaciji. :-)
Nije on fakin,vec se zayeb'o :-)
Kontao raja ce pasti na guz'cu kad se pojavi. :lol:
Obuca9

#8166 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

A jako je drzavljanstvo im'o u PM...
Jack Be Nimble

#8167 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ja ga vise ne bi zvao. Prvo je obecao Kanadi da ce igrati za njih, to je njegova domovina bla bla. Sto je sasvim u redu, ali nakon toga svega sto je izdrobio trebao je igrati za Kanadu, a ne ko paksu najobicniji dva mjeseca otisao za Bosnu. Sada serenda Papetu...e ja ga ne bi zvao. Supak prema kanadjanima, sada se i prema nama supacki ponasa.
Edin H.

#8168 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Bravo Asmire majstore :thumbup:

Begovićeva odbrana protiv Liverpoola druga najbolja u sezoni

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110525085
jeza u ledja

#8169 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Mislim da je dobar pokazatelj ko je sad u folu su ovi sto dodjeljuju medalje i pehar u Zenici sada. Ne vidim nigdje sveprisutnih Usanovica, Ilje i ostalih.
5 0 5

#8170 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

@jeza u ledja:
Presusila pipa. Nemaju vise interesa tamo.
Corola

#8171 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Jack Be Nimble wrote:Ja ga vise ne bi zvao. Prvo je obecao Kanadi da ce igrati za njih, to je njegova domovina bla bla. Sto je sasvim u redu, ali nakon toga svega sto je izdrobio trebao je igrati za Kanadu, a ne ko paksu najobicniji dva mjeseca otisao za Bosnu. Sada serenda Papetu...e ja ga ne bi zvao. Supak prema kanadjanima, sada se i prema nama supacki ponasa.
Supak se nalazi negdje na sredini Atlanskog okeana. :-)
therrarrius

#8172 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by therrarrius »

Edin H. wrote:Bravo Asmire majstore :thumbup:

Nama ni iz djepa ni u djep.
ultima_palabra

#8173 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:Mislim da je dobar pokazatelj ko je sad u folu su ovi sto dodjeljuju medalje i pehar u Zenici sada. Ne vidim nigdje sveprisutnih Usanovica, Ilje i ostalih.
E kad se sjetim Munje kad sa cigarom u ustima dijeli medalje :D To su bili dani :oops:
Baudelaire

#8174 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

I kad stavi jednom igraču na vrat, pa povuče dim, pa onda tek idućem. Munja je munjara prava :D
Logovan

#8175 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Edin H. wrote:Bravo Asmire majstore :thumbup:

Jupiiiiiiii.....stvarno sam sretan....

Još je i bolestan odbranio čist gol, ma svaka mu čast :oops: :roll:
Locked