"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
_mufljuz_

#8151 Re: "Majstori" parkiranja

Post by _mufljuz_ »

znaci francuzi supaksoni :mrgreen:

i bog svakom supku da para....
zipoo

#8152 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zipoo »

Image
Image
mco

#8153 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mco »

Vidim juce oko 16 h dosta auta sa cestitkama oko poliklinike BSO u A fazi, a jutros sve isto...
johntra

#8154 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

Ovo je urota protiv vozača francuskih automobila... :D
Hemera

#8155 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Hemera »

Želim ovog puta da zaželim sve najbolje policiji i policajcu koji je jučer bizonskoj glavi u skupocjenom audiju šestici ostavio pozdravnu numeru,nakon što se isti parkirao na autobusko stajalište Dolac Malta.

Ovo se odnosi i na jednu tetu koja je pisala kazne moronima koji su od autobuskog stajališta Socijalno napravili parking i onemogućavali autobus i putnike da normalno uđu u isti,nego su to morali raditi ko zadnje životinje.

Također iste želje želim uputiti dvojici službenika koji su na Breci jutros od 9:30 (lokacija gdje se ulazi na ortopediju odozgo) maštrafili kazne sa obije strane trotoara uključujući dvoje drskih majmunara (škoda fabia karavan plave boje koja je ostavljena na sred ulice jer nije mogao zajahati trotoar-zato što isti se renovira i sve je raskopano),i renault Scenic neke metalik srebrene boje...škoda fabia dotičnog seljokana pošto su zagradili komplet ulicu završila na pauku.
Maštrafili su kazne sve uz ulicu pa su neki bježali na pumpu da ostave kola.

I to sve pored ljubaznog upozorenja koji se nalazi na ogradi da ne ostavljaju imbecili auta jer se trotoar renovira!

Kazne su bile i na skupim i jeftinim automobilima.

Izgleda da je akcija kažnjavanja stoke u cijelom gradu intenzivirana.
Baby Jane

#8156 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Baby Jane »

Hemera wrote:Želim ovog puta da zaželim sve najbolje policiji i policajcu koji je jučer bizonskoj glavi u skupocjenom audiju šestici ostavio pozdravnu numeru,nakon što se isti parkirao na autobusko stajalište Dolac Malta.

Ovo se odnosi i na jednu tetu koja je pisala kazne moronima koji su od autobuskog stajališta Socijalno napravili parking i onemogućavali autobus i putnike da normalno uđu u isti,nego su to morali raditi ko zadnje životinje.

Također iste želje želim uputiti dvojici službenika koji su na Breci jutros od 9:30 (lokacija gdje se ulazi na ortopediju odozgo) maštrafili kazne sa obije strane trotoara uključujući dvoje drskih majmunara (škoda fabia karavan plave boje koja je ostavljena na sred ulice jer nije mogao zajahati trotoar-zato što isti se renovira i sve je raskopano),i renault Scenic neke metalik srebrene boje...škoda fabia dotičnog seljokana pošto su zagradili komplet ulicu završila na pauku.

I to sve pored ljubaznog upozorenja koji se nalazi na ogradi da ne ostavljaju imbecili auta jer se trotoar renovira!

Jasta, a onda ce ta kockasta glava ili taj seljokan nazvati rodjaka u MUP-u, i kazna ce nestati dok kazes keks.
GAU8

#8157 Re: "Majstori" parkiranja

Post by GAU8 »

Baby Jane wrote:
Hemera wrote:Želim ovog puta da zaželim sve najbolje policiji i policajcu koji je jučer bizonskoj glavi u skupocjenom audiju šestici ostavio pozdravnu numeru,nakon što se isti parkirao na autobusko stajalište Dolac Malta.

Jasta, a onda ce ta kockasta glava ili taj seljokan nazvati rodjaka u MUP-u, i kazna ce nestati dok kazes keks.
Predlažem da Centro i Gras na komercijale nadograde bullbarove na prednji desni ćošak jer to bi za čas riješilo probleme stajališta Malte i Socijalnog.
Ne shvatam tu svijest: "Ja ću stati gdje mi je volja." Idi kupi njivu pa onda na njoj stani i parkiraj gdje ti je volja, a cestu ostavi normalnim ljudima.
goran16v

#8158 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Kad mu zakaci nalog more zvat Nailovu mater, a ne rodjaka iz MUP-a da mu to sredi!
Naslovnica

#8159 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

Trebam do Kliničkog sutra ujutro, autom. Namjerno pišem autom, jer ima razlog.
Gdje u krugu od 200m da nađem legalan parking, ako može ko da mi pomogne.
Ovo nije zajebancija, ozbiljno pitam.
drndalo

#8160 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drndalo »

Kod DIF-a ima veliki parking s naplatom
Naslovnica

#8161 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

drndalo wrote:Kod DIF-a ima veliki parking s naplatom
Ima, plaho daleko, više od 200m i zračnom linijom od DIP-a.
Pade mi na pamet onaj dole kod Arhitekture, moglo bi se dole parkirati, bliže je.
Kako bolesnu osobu dovesti do DIP-a, ne može se ući u krug Kliničkog, ne može se parkirati nigdje jer nema parkinga.
Cirkus je ono gore.
Bakir1

#8162 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bakir1 »

jel ima jos uvijek prekoputa glavnog ulaza parking? podzemna garaza sta li je? 2 KM sat
Hemera

#8163 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Hemera »

goran16v wrote:Kad mu zakaci nalog more zvat Nailovu mater, a ne rodjaka iz MUP-a da mu to sredi!
Pošto badža voli da bude viđen u pravljenju prekršaja,neka plati kaznu,ima para i gotovo. :)
sema911s

#8164 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

Image

Uploaded with ImageShack.us

jedan bh telecom supa,.,k
Naslovnica

#8165 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

Bakir1 wrote:jel ima jos uvijek prekoputa glavnog ulaza parking? podzemna garaza sta li je? 2 KM sat
Ne znam, nisam nikada za to čuo.
holowey

#8166 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

Naslovnica wrote:
drndalo wrote:Kod DIF-a ima veliki parking s naplatom
Ima, plaho daleko, više od 200m i zračnom linijom od DIP-a.
Pade mi na pamet onaj dole kod Arhitekture, moglo bi se dole parkirati, bliže je.
Kako bolesnu osobu dovesti do DIP-a, ne može se ući u krug Kliničkog, ne može se parkirati nigdje jer nema parkinga.
Cirkus je ono gore.
prije se moglo na ulazu sacekati da ambulantim kolima prevezu bolesnika do neke od klinika pa provjeri funkcionise li to jos uvijek...
Qler

#8167 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Qler »

Ima taj parking, a zar nema i u krugu centra, onaj malo iznad glavnog ulaza? A i ako fino pitas na ulazu da te puste, da uvezes osobu sa problemima kretanja, puste. Jos nisam vidio da su vratili tako neke sa starijim ili ozlijedjene...
Bakir1

#8168 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bakir1 »

mene nisu nikad vratili, doduse nikad nisam ni pokusavao na silu uci, secerasi, srcani bolesnici kaze moze ali da odmah napustite krug, tako je i bilo, parkiram auto u tu podzemnu garazu i pjeske se vratim u krug
Naslovnica

#8169 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

ok
GAU8

#8170 Re: "Majstori" parkiranja

Post by GAU8 »

Naslovnica wrote:Trebam do Kliničkog sutra ujutro, autom. Namjerno pišem autom, jer ima razlog.
Gdje u krugu od 200m da nađem legalan parking, ako može ko da mi pomogne.
Ovo nije zajebancija, ozbiljno pitam.
Najbolje kod nekadasnjeg "porodilista" prije nego su presli na jezero.
Nabucco

#8172 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Nabucco »

kakavdanakneiskustvu

#8173 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

Hemera

#8174 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Hemera »

moram ovdje fkt napisati bezobrazluk vozaca renault scenic-a novijeg, sivog registarskih tablica A48-E-780
lokacija :dobrinja,kad se izađe iz trole(zadnja stanica) i ide pravo pa prva uličica desno,tj.kad se prođe ona trafika sa desne strane u par metara
vrijeme: ujutro,svakim radnim danom,tokom cijele godine i vjerovatno po potrebi i vikendom
zasto:ostavlja jebeni kreten jebena kola na krivini i na trotoaru,iščekiva zenturacu

trenutno mi je telefon u komi,ali ga prvom prilikom slikam
prevrsio je sve jebene granice
SAID5

#8175 Re:

Post by SAID5 »

*
Last edited by SAID5 on 21/11/2013 22:42, edited 1 time in total.
Locked