Desavanja u Hrvatskoj
- dječak sa šibicama
#8151 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kakve veze Tito ima sa Republikom Hrvatskom?
- ronnie
#8152 Re: Desavanja u Hrvatskoj
@Dalmatinka
jesi li mislila na kralja Acu Karađorđevića?
jesi li mislila na kralja Acu Karađorđevića?
-
Brigada Tomislav
#8153 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dalmatinka wrote:Da, bolji je bio onaj koji je poklonio Istru i Dalmaciju talijanimronnie wrote:Jok ba, Zemun i Boka Kotorska.
a zbog osobne zelje za vlascu uz opasku da narod koji nije spreman na zrtve i nije zasluzio vlastitu drzavu. Sto je govno mislilo da mu je Hrvatska djedovina da je moze komadati?
Istru nije mogao ni u teoriji poklonit jer je ona pripadala Italiji i prije 2-og svjetskog rata kao i Zadar i još neki otooci.
Šta ti je bit neuk a glasan.
- no_mani=no_fjučr
#8154 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Neuk, a glasan i gore vec odvratan i gladan?
- ronnie
#8155 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Man'te se tita i komunista, Hrvati su oslobađali samo ono što je hrvatsko
https://www.youtube.com/watch?v=XwRjbYcF3s0
Tuđe nećemo - svoje nedamo!
https://www.youtube.com/watch?v=XwRjbYcF3s0
Tuđe nećemo - svoje nedamo!
- dalmatinka
#8156 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Brigada Tomislav wrote:dalmatinka wrote:Da, bolji je bio onaj koji je poklonio Istru i Dalmaciju talijanimronnie wrote:Jok ba, Zemun i Boka Kotorska.
a zbog osobne zelje za vlascu uz opasku da narod koji nije spreman na zrtve i nije zasluzio vlastitu drzavu. Sto je govno mislilo da mu je Hrvatska djedovina da je moze komadati?
Istru nije mogao ni u teoriji poklonit jer je ona pripadala Italiji i prije 2-og svjetskog rata kao i Zadar i još neki otooci.
Dobro, a ostatak ustupljen rimskim ugovorom je nebitan, zar ne?
Šta ti je bit neuk a glasan.
- dalmatinka
#8157 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne ide mi citiranje na mobitelu. Nego @Tomislav,jesam li ja to dirnula u tvog idola?

-
Brigada Tomislav
#8158 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dalmatinka wrote:Ne ide mi citiranje na mobitelu. Nego @Tomislav,jesam li ja to dirnula u tvog idola?![]()
Kog idola???
Pavelića?
Meni se čini da sam ja dirnuo u tvog idola..
- Kikibombona
#8159 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Tomislav bolan, idi si nadji forum sa cetnicima i mladim muslimanima, tamo ces imati kreativniju diskusiju o komunistickom zulumu. Internet je zatrpan zlocinima komunista nad nevinim cetnicima, ustasama i mladim muslimanima. Nema sanse da covjek skonta kome je Broz nacinio vec stetu. Prosto nemoguce.
SAMO NE ZNAM KO JE IMAO KORISTI AKO JE VAS ZAJEBAO?
- ronnie
#8160 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dalmatinka a orjunašica.
Jazuk!

Jazuk!
- dalmatinka
#8161 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sto je to jazuk?ronnie wrote:Dalmatinka a orjunašica.
Jazuk!![]()
-
Martinez_
#8162 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I posle kažu Srbi mrze Miloševića jer je izgubio ratove. Nije da nije istina ali šta tek reći za Hrvate koji mrze Pavelića isključivo zato što je dao Istru Italijanima?
-
Nomo
#8163 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dalmatinka wrote:Sto je to jazuk?ronnie wrote:Dalmatinka a orjunašica.
Jazuk!![]()
Šteta, grijeh, sramota.
Takođe, kada na tanjiru poslije jela, kada ostane hrane ..........
često se kaže:"Pojedi to, jazuk je ostaviti!"
Last edited by Nomo on 20/02/2015 21:02, edited 1 time in total.
- dalmatinka
#8164 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Promasio si sve sto si mogao promasiti ako si mislio na mene.Martinez_ wrote:I posle kažu Srbi mrze Miloševića jer je izgubio ratove. Nije da nije istina ali šta tek reći za Hrvate koji mrze Pavelića isključivo zato što je dao Istru Italijanima?
- ronnie
#8165 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I Pavelić i Tito bili su zločinci kojima je u prvom planu bio vlastiti interes a ne interes naroda.
U pravu je Kolinda što je maknula bistu zločinca iz predsjedničke rezidencije u pantovčaku.
A sramota je za Hrvatsku što jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi još uvijek ime po zločincu.

U pravu je Kolinda što je maknula bistu zločinca iz predsjedničke rezidencije u pantovčaku.
A sramota je za Hrvatsku što jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi još uvijek ime po zločincu.
-
Bodkin
#8166 Re: Desavanja u Hrvatskoj
majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali
- JohnnyS
#8167 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
-
Brigada Tomislav
#8168 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kikibombona wrote:Tomislav bolan, idi si nadji forum sa cetnicima i mladim muslimanima, tamo ces imati kreativniju diskusiju o komunistickom zulumu. Internet je zatrpan zlocinima komunista nad nevinim cetnicima, ustasama i mladim muslimanima. Nema sanse da covjek skonta kome je Broz nacinio vec stetu. Prosto nemoguce.
pa to je ovaj forum pa red je i da bude jedan ustaša..
-
Brigada Tomislav
#8169 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bodkin wrote:majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali
A tko bi to nas okupirao da bi bili manji od Slovenije...
-
Bodkin
#8170 Re: Desavanja u Hrvatskoj
znam ja da si ti kontras ali jarane saberi se. da nije tita bilo, sta mislis sta bi bilo sa hrvatskom koja je bila na strani nacista u WW2, dakle gubitnik? i sto je najgore ova glupaca izabrana za predsjednika...jebo mater hrvati samo malo bolji od srba sa grobarom predsjedikom. kakvi jebeni populistiJohnnyS wrote:Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
-
Bodkin
#8171 Re: Desavanja u Hrvatskoj
marsovciBrigada Tomislav wrote:Bodkin wrote:majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali
A tko bi to nas okupirao da bi bili manji od Slovenije...
- dalmatinka
#8172 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ti to ozbiljno?ronnie wrote:I Pavelić i Tito bili su zločinci kojima je u prvom planu bio vlastiti interes a ne interes naroda.
A sramota je za Hrvatsku što jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi još uvijek ime po zločincu.![]()
-
Brigada Tomislav
#8173 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bodkin wrote:znam ja da si ti kontras ali jarane saberi se. da nije tita bilo, sta mislis sta bi bilo sa hrvatskom koja je bila na strani nacista u WW2, dakle gubitnik? i sto je najgore ova glupaca izabrana za predsjednika...jebo mater hrvati samo malo bolji od srba sa grobarom predsjedikom. kakvi jebeni populistiJohnnyS wrote:Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
Kakvog se antifašizma možemo onda odricati ako smo bili u savezu sa nacistima..
- JohnnyS
#8174 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bodkin wrote:znam ja da si ti kontras ali jarane saberi se. da nije tita bilo, sta mislis sta bi bilo sa hrvatskom koja je bila na strani nacista u WW2, dakle gubitnik? i sto je najgore ova glupaca izabrana za predsjednika...jebo mater hrvati samo malo bolji od srba sa grobarom predsjedikom. kakvi jebeni populistiJohnnyS wrote:Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
Tito je bio primjeren tome vremenu, a danas bi mu bilo suđeno za ratne zločine. Zato ga treba ostaviti u prošlosti, a ne nakve biste nositi uokolo. Alergičan sam na te kultove ličnosti. Koristio je Hrvatskoj to nema sumnje, ali idolopoklonstvo nema smisla. Da ne bude da sam povampireni ustaša, srušio bih ja i kip bana Jelačića ili kralja Tomislava, pogotovo što je prvi bio carevo potrčkalo, a za drugog i nije baš toliko siguno da je bio kralj...
- ronnie
#8175 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da se mene pita, ja bih kip bana Jelačića ostavio, da je on danas živ, nikad ne bi bilo afere INA - MOL