Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
dječak sa šibicama

#8151 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Kakve veze Tito ima sa Republikom Hrvatskom?
ronnie

#8152 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

@Dalmatinka

jesi li mislila na kralja Acu Karađorđevića? :-)
Brigada Tomislav

#8153 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Brigada Tomislav »

dalmatinka wrote:
ronnie wrote:Jok ba, Zemun i Boka Kotorska. :izet:
Da, bolji je bio onaj koji je poklonio Istru i Dalmaciju talijanim
a zbog osobne zelje za vlascu uz opasku da narod koji nije spreman na zrtve i nije zasluzio vlastitu drzavu. Sto je govno mislilo da mu je Hrvatska djedovina da je moze komadati?

Istru nije mogao ni u teoriji poklonit jer je ona pripadala Italiji i prije 2-og svjetskog rata kao i Zadar i još neki otooci.

Šta ti je bit neuk a glasan.
no_mani=no_fjučr

#8154 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by no_mani=no_fjučr »

Neuk, a glasan i gore vec odvratan i gladan?
ronnie

#8155 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Man'te se tita i komunista, Hrvati su oslobađali samo ono što je hrvatsko

https://www.youtube.com/watch?v=XwRjbYcF3s0

Tuđe nećemo - svoje nedamo! :izet:
dalmatinka

#8156 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Brigada Tomislav wrote:
dalmatinka wrote:
ronnie wrote:Jok ba, Zemun i Boka Kotorska. :izet:
Da, bolji je bio onaj koji je poklonio Istru i Dalmaciju talijanim
a zbog osobne zelje za vlascu uz opasku da narod koji nije spreman na zrtve i nije zasluzio vlastitu drzavu. Sto je govno mislilo da mu je Hrvatska djedovina da je moze komadati?

Istru nije mogao ni u teoriji poklonit jer je ona pripadala Italiji i prije 2-og svjetskog rata kao i Zadar i još neki otooci.
Dobro, a ostatak ustupljen rimskim ugovorom je nebitan, zar ne?
Šta ti je bit neuk a glasan.
dalmatinka

#8157 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Ne ide mi citiranje na mobitelu. Nego @Tomislav,jesam li ja to dirnula u tvog idola? :twisted: :-)
Brigada Tomislav

#8158 Re: Desavanja u Hrvatskoj

dalmatinka wrote:Ne ide mi citiranje na mobitelu. Nego @Tomislav,jesam li ja to dirnula u tvog idola? :twisted: :-)

Kog idola???

Pavelića?

Meni se čini da sam ja dirnuo u tvog idola..
Kikibombona

#8159 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Kikibombona »

Tomislav bolan, idi si nadji forum sa cetnicima i mladim muslimanima, tamo ces imati kreativniju diskusiju o komunistickom zulumu. Internet je zatrpan zlocinima komunista nad nevinim cetnicima, ustasama i mladim muslimanima. Nema sanse da covjek skonta kome je Broz nacinio vec stetu. Prosto nemoguce.

SAMO NE ZNAM KO JE IMAO KORISTI AKO JE VAS ZAJEBAO?
ronnie

#8160 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Dalmatinka a orjunašica.
Jazuk! :( :run:
dalmatinka

#8161 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

ronnie wrote:Dalmatinka a orjunašica.
Sto je to jazuk?
Martinez_

#8162 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Martinez_ »

I posle kažu Srbi mrze Miloševića jer je izgubio ratove. Nije da nije istina ali šta tek reći za Hrvate koji mrze Pavelića isključivo zato što je dao Istru Italijanima?
Nomo

#8163 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Nomo »

dalmatinka wrote:
ronnie wrote:Dalmatinka a orjunašica.
Sto je to jazuk?

Šteta, grijeh, sramota.

Takođe, kada na tanjiru poslije jela, kada ostane hrane ..........
često se kaže:"Pojedi to, jazuk je ostaviti!"
Last edited by Nomo on 20/02/2015 21:02, edited 1 time in total.
dalmatinka

#8164 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Martinez_ wrote:I posle kažu Srbi mrze Miloševića jer je izgubio ratove. Nije da nije istina ali šta tek reći za Hrvate koji mrze Pavelića isključivo zato što je dao Istru Italijanima?
Promasio si sve sto si mogao promasiti ako si mislio na mene. :wink: l
ronnie

#8165 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

I Pavelić i Tito bili su zločinci kojima je u prvom planu bio vlastiti interes a ne interes naroda.

U pravu je Kolinda što je maknula bistu zločinca iz predsjedničke rezidencije u pantovčaku.

A sramota je za Hrvatsku što jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi još uvijek ime po zločincu. :-) :(
Bodkin

#8166 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali
JohnnyS

#8167 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
Brigada Tomislav

#8168 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Kikibombona wrote:Tomislav bolan, idi si nadji forum sa cetnicima i mladim muslimanima, tamo ces imati kreativniju diskusiju o komunistickom zulumu. Internet je zatrpan zlocinima komunista nad nevinim cetnicima, ustasama i mladim muslimanima. Nema sanse da covjek skonta kome je Broz nacinio vec stetu. Prosto nemoguce.

SAMO NE ZNAM KO JE IMAO KORISTI AKO JE VAS ZAJEBAO?

pa to je ovaj forum pa red je i da bude jedan ustaša..
Brigada Tomislav

#8169 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote:majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali

A tko bi to nas okupirao da bi bili manji od Slovenije...
Bodkin

#8170 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
znam ja da si ti kontras ali jarane saberi se. da nije tita bilo, sta mislis sta bi bilo sa hrvatskom koja je bila na strani nacista u WW2, dakle gubitnik? i sto je najgore ova glupaca izabrana za predsjednika...jebo mater hrvati samo malo bolji od srba sa grobarom predsjedikom. kakvi jebeni populisti
Bodkin

#8171 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Brigada Tomislav wrote:
Bodkin wrote:majku ti jebem da se sutra malo zakuha u evropi nabili bi hrvati svoju antifasisticku proslost i popisai se na nju u roku od odmah. fuj. da nije komunista bilo hrvatska bi bila manja od jebene slovenije. cuj ona da se ne odrice antifasisticke proslosti. isto kao se ravnogorac ne odrice tita...na sta su hrvati spali

A tko bi to nas okupirao da bi bili manji od Slovenije...
marsovci
dalmatinka

#8172 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

ronnie wrote:I Pavelić i Tito bili su zločinci kojima je u prvom planu bio vlastiti interes a ne interes naroda.

U pravu je Kolinda što je maknula bistu zločinca iz predsjedničke rezidencije u pantovčaku.

A sramota je za Hrvatsku što jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi još uvijek ime po zločincu. :-) :(
Ti to ozbiljno?
Brigada Tomislav

#8173 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote:
JohnnyS wrote:Za daljnji nastavak konverzacije putnik namjernik bi trebao znati da se većina forumaša na klixu ježi slobode jer ona nosi sa sobom uz prava i obveze te odgovornost već su skloniji onanirati na velike vođe, bili oni Putin, Asad, Tito i slični. Uvijek je lakše kad ćaća nacije misli i odlučuje za tebe, a ti možeš ko ovčica trčkarati optužujući druge za sve loše u svom životu...
znam ja da si ti kontras ali jarane saberi se. da nije tita bilo, sta mislis sta bi bilo sa hrvatskom koja je bila na strani nacista u WW2, dakle gubitnik? i sto je najgore ova glupaca izabrana za predsjednika...jebo mater hrvati samo malo bolji od srba sa grobarom predsjedikom. kakvi jebeni populisti

Kakvog se antifašizma možemo onda odricati ako smo bili u savezu sa nacistima.. :lol:
JohnnyS

#8174 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Bodkin wrote:

Tito je bio primjeren tome vremenu, a danas bi mu bilo suđeno za ratne zločine. Zato ga treba ostaviti u prošlosti, a ne nakve biste nositi uokolo. Alergičan sam na te kultove ličnosti. Koristio je Hrvatskoj to nema sumnje, ali idolopoklonstvo nema smisla. Da ne bude da sam povampireni ustaša, srušio bih ja i kip bana Jelačića ili kralja Tomislava, pogotovo što je prvi bio carevo potrčkalo, a za drugog i nije baš toliko siguno da je bio kralj...
ronnie

#8175 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Da se mene pita, ja bih kip bana Jelačića ostavio, da je on danas živ, nikad ne bi bilo afere INA - MOL :D
Post Reply