Raigor Stonehoof wrote: ↑13/07/2021 13:07 haha forumski seksualni predator namamljuje hanumice "na kafu" pricama o maldivima i kubi![]()
Rijetko opjevan paćenik, a nije da ih nema na klixu.
Moderator: anex
Raigor Stonehoof wrote: ↑13/07/2021 13:07 haha forumski seksualni predator namamljuje hanumice "na kafu" pricama o maldivima i kubi![]()
Ne treba pokusavat uvjeravati ovu sirotiLju ovdje, vidis da su ljubomorni, njima je Hrvatska autom sat i p'o sve u zivotu, ostalo pojam. Ovdje ce ti sve oprostit, ali pare i uspjeh nikad. Dokazano x puta.foxlife wrote: ↑13/07/2021 16:02 e ovako da ukratko opisem moj povratak i sve do tog momenta ukratko
sinoc sam avionom sa kube letio u pariz jutros oko 8 bio u parizu zatim u 10 imao let za beograd i u 1 let iz beograda u sarajevo
sletio sam ovdje 20 do 3
hoce li mi neko vjerovati ili nece boli me briga
jedna forumasica koju licno poznajem je dobila slike sa kube pa ako zeli da se javi da potvrdi na njoj je
za ove sto se pitaju kako nisam znao i sl
na tv-u o tome tamo ne pricaju niti sam gledao tv
otisao sam u svom aranzmanu tako da vodice i sl nisam imao da mi kazu bilo sta
u nedjelju kad sam dolazio kuci koju sam iznajmio vidio sam na par mjesta ljude okupljene al sam mislio neki karneval ili neka festa
dosao kuci oko 7 navece i samo legao spavati jer zbog vremenske razlike to je otprilike kod nas ponoc pa mi je bilo samo da legnem
ujutro se probudio otisao do plaze koja je udaljena nekih 50 metara od kuce kupao se izlezavao i tek kasnije kad sam u kaficu nekom bio uhvatio wifi i pisao ovdje
kasnije su pocele policijske patrole al nista ekstremno da bi nakon toga ukinuli internet
ne znam jel citav grad al nije bilo ni u kuci ni kaficu ni nista
srecom dok nisu ukinuli internet nasao sam da ima avion za pariz i tako bukirao let
sta se dalje desava tamo ne znam niti me iskreno zanima
opet ko hoce da vjeruje neka vjeruje ko nece ne mora boli me briga

hahahahahahahahahahahahahahahahhha aj jebo me svako, ovo je za anale hahahahahahfoxlife wrote: ↑13/07/2021 16:02 e ovako da ukratko opisem moj povratak i sve do tog momenta ukratko
sinoc sam avionom sa kube letio u pariz jutros oko 8 bio u parizu zatim u 10 imao let za beograd i u 1 let iz beograda u sarajevo
sletio sam ovdje 20 do 3
hoce li mi neko vjerovati ili nece boli me briga
jedna forumasica koju licno poznajem je dobila slike sa kube pa ako zeli da se javi da potvrdi na njoj je
za ove sto se pitaju kako nisam znao i sl
na tv-u o tome tamo ne pricaju niti sam gledao tv
otisao sam u svom aranzmanu tako da vodice i sl nisam imao da mi kazu bilo sta
u nedjelju kad sam dolazio kuci koju sam iznajmio vidio sam na par mjesta ljude okupljene al sam mislio neki karneval ili neka festa
dosao kuci oko 7 navece i samo legao spavati jer zbog vremenske razlike to je otprilike kod nas ponoc pa mi je bilo samo da legnem
ujutro se probudio otisao do plaze koja je udaljena nekih 50 metara od kuce kupao se izlezavao i tek kasnije kad sam u kaficu nekom bio uhvatio wifi i pisao ovdje
kasnije su pocele policijske patrole al nista ekstremno da bi nakon toga ukinuli internet
ne znam jel citav grad al nije bilo ni u kuci ni kaficu ni nista
srecom dok nisu ukinuli internet nasao sam da ima avion za pariz i tako bukirao let
sta se dalje desava tamo ne znam niti me iskreno zanima
opet ko hoce da vjeruje neka vjeruje ko nece ne mora boli me briga
Raigor Stonehoof wrote: ↑13/07/2021 16:25 eee raja selam sa bora bore, evo mocno ovdje pravo, ronim upravo i pisem na forumu 50 metara ispod vode
ako koga zanima, poslao sam jednoj forumasici slike pa nek objavi
boli me briga vjerujete li mi
haj odo ronit
ps, ako koja hoce na kafu, cujemo se kad dodjem, pa je mozda povedem sljedeci put

Sto bi Muradif reko, sad sam na paraglajderu, sad skacem iz aviona a sutra ko zna, mozda i koju ajkulu uhvatim.Zoya wrote: ↑13/07/2021 16:35Raigor Stonehoof wrote: ↑13/07/2021 16:25 eee raja selam sa bora bore, evo mocno ovdje pravo, ronim upravo i pisem na forumu 50 metara ispod vode
ako koga zanima, poslao sam jednoj forumasici slike pa nek objavi
boli me briga vjerujete li mi
haj odo ronit
ps, ako koja hoce na kafu, cujemo se kad dodjem, pa je mozda povedem sljedeci put![]()
upravo ako lazem lazem sebe a sta imam od toga
Pa koji je fazon onda za parking dole?ElRe wrote: ↑13/07/2021 11:58U Ulcinju to nećete naći. Eventualno Petrovac.EliasVeskot wrote: ↑13/07/2021 09:18 da nema komaraca i da ima pogled na more. Valjda ne trazim puno
U CG nema smještaja koji je blizu plaže, da se ne mora autom, da je hlad, da ima zelenila. Generalno ono što smo mi navikli u Makarskoj nećete naći ništa od toga u CG.
Znam za ljepote Kube. Ja sam imala sreće pa išla još u onim lijepim vremenima. Šta ćeš sad kad ti je ovo propalo?foxlife wrote: ↑13/07/2021 16:43upravo ako lazem lazem sebe a sta imam od toga
ma nije ni sada lose al sam ja izgleda nasao pravi momenat da odem
ovaj jedan dan koliko sam bio je ono super domacini i one sto sam upoznao na plazi
grad nisam imao priliku vidjeti osim iz taksija sa i na aerodrom
plaza je pjescana i super je i nije bila previse guzva jer je i siroka a vjerovatno i zbog tih protesta
bili su jos neki kanadjani od stranaca na toj plazi i to je to ostalo kubanci
MisteCe, idi u Neum živ bio. Ulcinj je zadnja rupa gdje bi čovjek trebao odmarati. Goreg naroda koji izdaje apartmane nećeš upoznati.mistek wrote: ↑13/07/2021 16:43Pa koji je fazon onda za parking dole?Nikad nisam bio, a kontam par dana, baš kratkoročno skoknuti. Ne mislim da će mi se svidjeti (po svemu što čitam, vidim), ali da probam. Gdje u Ulcinju recimo rezervisati smještaj da ima logike? I kako onda na plažu, ima parking?
Malo glupav koncept
I onda ključeve od auta i sve na plažu, to mi je toliko naopako
![]()
pa nista sta cu mozda negdje lokalno hrvatska ili sl i nazad na posaoZoya wrote: ↑13/07/2021 16:49Znam za ljepote Kube. Ja sam imala sreće pa išla još u onim lijepim vremenima. Šta ćeš sad kad ti je ovo propalo?foxlife wrote: ↑13/07/2021 16:43
ovaj jedan dan koliko sam bio je ono super domacini i one sto sam upoznao na plazi
plaza je pjescana i super je i nije bila previse guzva jer je i siroka a vjerovatno i zbog tih protesta
Agencija Solazur redovno idu na Kubu, nije ni skupo cak, al ti ovdje to kad to spomenes odmah napadaju.Zoya wrote: ↑13/07/2021 16:49Znam za ljepote Kube. Ja sam imala sreće pa išla još u onim lijepim vremenima. Šta ćeš sad kad ti je ovo propalo?foxlife wrote: ↑13/07/2021 16:43
Onda idi u Dobrim Vodama
Ma da. Treba svijeta vidjeti, ali narod voli ići u nešto poznato. Nije ni to loše.
ja ovu kucu sto sam iznajmio imala je internet