Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Posmatrac_007

#8151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Posmatrac_007 »

blade234 wrote:ima nekoliko dana ne mogu koristiti d3go aplikaciju tj. neke programe ne mogu gledati dok se nalazim u drugoj mreži. STALNO MI IZBACIVA "gledanje ovoga naslova nije moguce preko mreze u kojoj se nalazite" telemach sto radite? tjerate me/nas od vas.d3go aplikacija i njena mogucnost da je mogu koristiti gdje god se nalazio me je nagnala da predem kod vas i isto da nekoliko svojih prijatelja dovedem kod vas. a vi ovako vracate. sve su prilike, bye bye telemach.nemojte biti pohlepni!!
Jel` to sad onemogućeno gledanje kanala dok je korisnik na drugoj mreži?
Ako se ne varam prije je to bilo moguće.
van helsing

#8152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Da.
TinNBANFL

#8153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TinNBANFL »

da li ovaj sport1 us ostaje na telemachu umjesto espn america ? ako ostaje odlicno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
MOSALJOZE

#8154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MOSALJOZE »

Imam pitanje za vas.Jeli na Telemahu Eurosport Srbija ili International,i kakav je Telemahov internet u odnosu na HS-ov???
Mustang1

#8155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Imas i srpski i engleski i na jednom i na drugom EuroSportu .. Onaj prvi je international a ovaj drugi je onaj sa bundesligom on nije international
MOSALJOZE

#8156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MOSALJOZE »

Mustang1 wrote:Imas i srpski i engleski i na jednom i na drugom EuroSportu .. Onaj prvi je international a ovaj drugi je onaj sa bundesligom on nije international
internet?
Mustang1

#8157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Nisam u Sarajevu pa ti ne mogu reci .. Ono bilo je nekad prekida ali uvijek je cijeloj Zenici nestajalo nesto presjeku :D To nek ti neko kaze ko je od tamo .. To sve zavisi od mjesta gdje si ..
Mustang1

#8158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Auu ako ce ovako ostati onda je mustuluk :D Na d3go umjesto espn HD ubacen sport1US HD
gidra

#8159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Mustang1 wrote:Auu ako ce ovako ostati onda je mustuluk :D Na d3go umjesto espn HD ubacen sport1US HD
Od danas se počinje emitirati tj. 1. augusta i to u SD i HD verziji. Ev' gledam SD još nisu pustili a HD jesu, iako nemam hd paket osim Sportklubova ovaj kanal nije zatamnjen :D ... malo sam istražio i našao sljedeće:

The NFL, the NBA, college sports and the IndyCar Series live
SPORT1 US HD will show up to seven NFL games per weekend, broadcast either live or as-live with German or the original English commentary. The complete NFL playoffs and the Super Bowl, which will take place in early February, will be broadcast live. SPORT1 US HD will also be the channel to watch for NFL pre-season games in August as well as brand new magazine shows and documentaries from the NFL Films portfo-lio.

SPORT1 US HD will also air three live games per week during the regular season and the playoffs of the NBA. Further, the entire NBA Finals will be broadcast live on SPORT1 US HD.

Sportklub svakako prenosi 1 do 2 tekme sedmično NBA lige i nema razloga da nam zatamne košarku na ovom kanalu ako ne budu u istom terminu.
Slično je bilo i sa Premier League HD gdje su se znale potrefiti iste tekme kao na Sportklubovima i nije bilo ukidanja slike...

Jedino može biti belaj da nam ga skroz ukinu jer je valjda kanal za tržište Njemačke, Švicarske i Austrije, ali eto nada zadnja umire :lol:
http://teve.ba/article/15859/sky-d-osig ... pn-america
Pitarrr82

#8160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

To je ono sto sam pricao stranicu ranije a posto je PayTv znaci mi u analognoj ga opet glabamo najvjerovatnije :-)

@Telemach, hoce li ovaj program biti ubacen i u analogni paket?
the_stick

#8161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by the_stick »

Telemach wrote:
the_stick wrote:koji je ovima k??? vec puna dva dana ne radi ni net, ni tv, ni analognog signala... nista... prijavio kvar odmah, jos niko ne dolazi... prvo sto je apsurdno da se za ovakve stvari reaguje u roku od 48 sati... a drugo sto je apsurdno da ni u roku od tih 48 sati jos niko nije dosao :S
Molimo Vas odgovorite nam na PP.
probajte me shvatiti, ne mogu bas tako brzo odgovarati s obzirom da internet imam samo na poslu... polako ali sigurno ulazimo u 4. dan... moje korisnicke podatke vam ne bi trebalo biti tesko dobiti od vase tehnicke sluzbe... ne bi valjda trebalo da ima bas previse slucajeva u kojima nalog stoji otvoren vec skoro 72 sata??? zvao sam call centar 4 puta, bio u poslovnici i svi ponavljaju samo jedno te isto, kako me ne mogu spojiti sa tehnickom sluzbom, kako je nalog otvoren, i kako tehnicka sluzba uvijek reaguje u najkracem mogucen roku... vidim kako intervenisu... u 21. stoljecu ja ulazim u 4. dan bez interneta i tv... da je to neki kvar na kojem rade da ga otklone, pa bi covjek razumio... ali da niko ne dolazi???
avaks

#8162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Početkom jula nisam imao 3 dana internet i kablovsku tako da te u potpunosti razumijem. Dosta korisnika će odjaviti usluge zbog nemarnosti definitivno!
Telemach

#8163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

the_stick wrote:
Telemach wrote:
the_stick wrote:koji je ovima k??? vec puna dva dana ne radi ni net, ni tv, ni analognog signala... nista... prijavio kvar odmah, jos niko ne dolazi... prvo sto je apsurdno da se za ovakve stvari reaguje u roku od 48 sati... a drugo sto je apsurdno da ni u roku od tih 48 sati jos niko nije dosao :S
probajte me shvatiti, ne mogu bas tako brzo odgovarati s obzirom da internet imam samo na poslu... polako ali sigurno ulazimo u 4. dan... moje korisnicke podatke vam ne bi trebalo biti tesko dobiti od vase tehnicke sluzbe... ne bi valjda trebalo da ima bas previse slucajeva u kojima nalog stoji otvoren vec skoro 72 sata??? zvao sam call centar 4 puta, bio u poslovnici i svi ponavljaju samo jedno te isto, kako me ne mogu spojiti sa tehnickom sluzbom, kako je nalog otvoren, i kako tehnicka sluzba uvijek reaguje u najkracem mogucen roku... vidim kako intervenisu... u 21. stoljecu ja ulazim u 4. dan bez interneta i tv... da je to neki kvar na kojem rade da ga otklone, pa bi covjek razumio... ali da niko ne dolazi???
Samo nam dostavite podatke, odmah ćemo provjeriti Vaš nalog.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8164 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

van helsing wrote:Ja to gledam ovako...
Kakve veze ima RAK sa tim sto kablovske kuce postuju zakone djelomicno?
Sada govorimo o Telemachu,sutra ce to biti neko treci.
Tapatalk 2
Ne interesuje mene to, vec cinjenica da neko u Zepcu ima signal HRT-a a ja u Zavidovicima par kilometara dalje nemam sa obicnom antenom. Kada dodje (recimo) telemach, on ce u zepcu pustati signal HRT-a a meni u Zavidovicima ce ga blokirati. Zar to nije diskriminacija !?
rumFo

#8165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rumFo »

Pitanje za Telemach, imam duo paket i digitalni je resiver, te uvidom u postavkama vidim da je kvalitet slike ( il signala ) 48%, jel to ok il moze da bude 100%?

PS. a snijega ima u sred ljeta :D
Pitarrr82

#8166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

Sto nas 90% ignorise Telemach ovdje, prije je to bilo odlicno sad je kriza prava... :)
Mustang1

#8167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Posaljite mu pp :D
A sto se tice kosarke na onom sport 1 mislim da ne bi trebali zamracivati jer Arena Sport prenosi americki nogomet i opet je i na espn.u bio .. Valjda su ovi bili iznad njih .. Odnosno preko njih nabavljali licensu :D
jazzer

#8168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jazzer »

the_stick wrote: probajte me shvatiti, ne mogu bas tako brzo odgovarati s obzirom da internet imam samo na poslu... polako ali sigurno ulazimo u 4. dan... moje korisnicke podatke vam ne bi trebalo biti tesko dobiti od vase tehnicke sluzbe... ne bi valjda trebalo da ima bas previse slucajeva u kojima nalog stoji otvoren vec skoro 72 sata??? zvao sam call centar 4 puta, bio u poslovnici i svi ponavljaju samo jedno te isto, kako me ne mogu spojiti sa tehnickom sluzbom, kako je nalog otvoren, i kako tehnicka sluzba uvijek reaguje u najkracem mogucen roku... vidim kako intervenisu... u 21. stoljecu ja ulazim u 4. dan bez interneta i tv... da je to neki kvar na kojem rade da ga otklone, pa bi covjek razumio... ali da niko ne dolazi???
Hajd nam reci, onako iz prve ruke, kako je 4 dana bez interneta i kablovske? :)
jazzer

#8169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jazzer »

jazzer wrote:
the_stick wrote: probajte me shvatiti, ne mogu bas tako brzo odgovarati s obzirom da internet imam samo na poslu... polako ali sigurno ulazimo u 4. dan... moje korisnicke podatke vam ne bi trebalo biti tesko dobiti od vase tehnicke sluzbe... ne bi valjda trebalo da ima bas previse slucajeva u kojima nalog stoji otvoren vec skoro 72 sata??? zvao sam call centar 4 puta, bio u poslovnici i svi ponavljaju samo jedno te isto, kako me ne mogu spojiti sa tehnickom sluzbom, kako je nalog otvoren, i kako tehnicka sluzba uvijek reaguje u najkracem mogucen roku... vidim kako intervenisu... u 21. stoljecu ja ulazim u 4. dan bez interneta i tv... da je to neki kvar na kojem rade da ga otklone, pa bi covjek razumio... ali da niko ne dolazi???
Hajd nam reci, onako iz prve ruke, kako je 4 dana bez interneta i kablovske? :)
Pa da si i u kuci Velikog brata cesce bi gledao televiziju :lol:
Haris033

#8170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

Kada će Telemach (konačno) uvesti CI modul i kada će besplatno pustit HD paket (bez HBO-a)? Samo Telemach naplaćuje HD programe... :cekam:
sencobih

#8171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

svi naplacuju hd programe
Mustang1

#8172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

the_stick wrote:
Telemach wrote:
Jarane ja poslo jednoj maloj poruku na fb.u ne odgavara mi par dana .. Imas ti sestru mozda ? :D :lol:
Haris033

#8173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

sencobih wrote:svi naplacuju hd programe
HS ne naplaćuje, bar ne onima koji imaju CI modul! Moji starci, koji žive na Č. Vili, plaćaju internet + kablovska za 36.50 KM, a imaju preko 150 programa, od toga 20 HD programa, uključujući 4 AreneSport i 2 EuroSporta u HD-u!
Mustang1

#8174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Tisina ! :D
kakavdanakneiskustvu

#8175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

un1ted wrote:
tačno,ali nije Telemach za to kriv nego RAK koji mi nije odgovorio na mail,a par puta sam im slao
da potvrdim, ni meni rak odgovorio nije :) Ima li kakav nacin da se zali na to !?

ne znam na koji način i kome se žaliti,jedino da ih se zove non stop na telefone i slične gluposti,meni su prije 5-6 godina odgovarali da kabl. operatori koji mogu signal HRT hvatati zemaljskim putem ne moraju zatamniti sport na HRT,kad sam ih pitao kako to da se u sred. bosni normalno hvata signal HRT običnom antenom,na to mi nikad nisu odgovorili
Locked