Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj sto volim ovih supljih diskusija i izigravanja nekog ponosa. Sto bi nas narod rekao ne mogu na rende kora. Nigdje nas nema u Evropi, liga cista zajebancija, tereni nikakvi i onda dodje sirotinja i busa se da oni nisu za prodaju. Jos gore je sto se moji Pitari zapale ko kutnjaci pa onda nesto raspravljaju i objasnjavaju ljudima koji kad imaju stoju u dzepu misle da je cijeli svijet njihov. Dragi moji strumfovi kad bi se sad pojavio neki ciko iz Bangladesa samo sa 2 miliona prostrli bi vi crveni tepih istom i poljubili ga u rucicu (to isto bi uradili i ostali klubovi bez razmisljanja). Dakle pare ne smrde i gvozdena vrata otvaraju. To su aksiome (one se ne dokazuju) i tu se sva prica zavrsava. Sto se tice Muje i njegove kupovine to ce se desiti ako Zeljo ima nekog igraca kojeg moze prodati za 500 000. Onda ce on uloziti 200 000 kako bio on i Amar mogli rastaliti razliku.
No sta ja ovdje komentarisem. Kone radite sta god hocete to je vas klub i vase pravo. Bitno je da su bordo momci prvi i da ce jos nekoliko godina uzastopno biti najbolji u drzavi. Hajd sad opalite sa kritikama i supljim diskusijama. Zivjeli.
Moze li ovaj zeljo dublje propasti? Ocigledno moze.
Hajde sto ih trener guli maksimalno da ponekad pomislim da je ubaceni element, sto ih na njihovom stadionu nije dobio samo ko nije igrao protiv njih, sto im je licenca upitna sad jos nasli i propalog tajkuna da ih kupi. Ne mogu vjerovati da sebi ovo dopustaju. Ne volim zelju ali ih ni ne mrzim. Zao mi je kroz sta prolaze i sto ovo dopustaju. Umjesto da ih kupi neko uspjesan kao hifa ili as grupacija oni se prodaju nekom ko je u goroj situaciji nego oni. E stvarno ovom zelji niko ne moze pomoci.
Selimovic digao ruke od olimpika. Posvetit ce se manjem sarajevskom klubu izgleda. Samo on moze vratiti plavu lokomotivu na pravi kolosijek. Ako nista prodat ce je u staro gvožđe kao i ostale firme sto je unistio.