Edit: Proradilo vjerovatno je bilo do snjega
Moderator: Benq
Sve prelistano, i sve radi osim dva radio kanala (s razlogom): Radio BA (više se ne emituje putem zemaljske radio mreže) i Radio HRT Pula (otkako su HRT kanali prešli na HD emitiranje putem satelita, ovaj kanal je prestao da se emitira na satelitu).kakaljin wrote: PS: Crni Vrag, ako mozes prelistaj sve kanale preko dvb-c, a ne preko interneta. I javi koliko ih ne radi trenutno.
Piše u obavijesti da su kanali dio Pink paketića.Ndare wrote:Ovi kanali koji su za "sve" korisnike EON boxa tj novih par pinkova su samo za ove pretplatnike koji imaju pink paket. Znaci ovo izreklamirano "sve" korisnike je nidje veze.
Nije mi trebalo objasnjenje u svakom slucaju hvala, nego sam sugerisao na senzacionalisticko a netacno obavjestenje. Ne moze se napisati za SVE korisnike EON platforme i onda u okviru pink paketa jer onda ovo SVE gubi smisao i istinitost navoda.crnivrag wrote:Piše u obavijesti da su kanali dio Pink paketića.Ndare wrote:Ovi kanali koji su za "sve" korisnike EON boxa tj novih par pinkova su samo za ove pretplatnike koji imaju pink paket. Znaci ovo izreklamirano "sve" korisnike je nidje veze.
Upravo tako je i napisano:Ndare wrote: treba i napisati onako kako i jeste a to je da u okviru EON platforme za korisnike koji imaju pink pakete se uvode ti i ti dodatni kanali i bila. Lijep pozdrav
Od 8.2. svim korisnicima EON platforme, u okviru Pink paketa, bit će dostupni novi kanali.
Ako misliš na Smart aplikaciju, ona je besplatna u EON i Extra/Premium paketima.shiljak wrote:Koliko košta tv za dodatni televizor, ako na tv-u imaš android (znači ne treba ti eon tv box)?
Besplatna je android verzija za mobitel i tablet, ali za tv mislim da ide druga aplikacija gdje moraš unesti pin kod.. odnosno da radi odvojeno od interneta, kao što je eon na jednom tv-u. BIla je telemach reklama da ko specifični android televizor sa androidom da će dobiti eon pola godine besplatno (a piše da ti ne treba tv box). Zašto bi dobili 6 mjeseci gratis ako je aplikacija besplatnacrnivrag wrote:Ako misliš na Smart aplikaciju, ona je besplatna u EON i Extra/Premium paketima.shiljak wrote:Koliko košta tv za dodatni televizor, ako na tv-u imaš android (znači ne treba ti eon tv box)?
CI modul možeš dobiti za 3.5 KM mjesečno, a D3 resiver za 5 KM mjesečno.
Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.
Aplikacija je besplatna u paketima koje sam naveo, a reklama se odnosi na kupovinu LG televizora, gdje se dobije vaučerza korištenje EON smart TV aplikacije promotivno: https://telemach.ba/a33611/podrska/vije ... LG-TV.htmlshiljak wrote: Besplatna je android verzija za mobitel i tablet, ali za tv mislim da ide druga aplikacija gdje moraš unesti pin kod.. odnosno da radi odvojeno od interneta, kao što je eon na jednom tv-u. BIla je telemach reklama da ko specifični android televizor sa androidom da će dobiti eon pola godine besplatno (a piše da ti ne treba tv box). Zašto bi dobili 6 mjeseci gratis ako je aplikacija besplatnaPreko same aplikacije sporije se kanali prebacuju, nije ono instant ko na tv-u eon.
Kao što i piše, za nove korisnike EON paketa, dakle ako se pretplatiš na EON paket, dobiješ i app besplatno.shiljak wrote:Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.
Našao sam na Moj Telemach, dodali su valjda na dnu stranice da se može upisati kod što traži na televizorucrnivrag wrote:Kao što i piše, za nove korisnike EON paketa, dakle ako se pretplatiš na EON paket, dobiješ i app besplatno.shiljak wrote:Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.

Možeš se obratiti developeru, ali će ti svakako reći da je aplikacija napravljena da radi sa daljinskim od TV-a, a ne za upravljanje putem third party aplikacija.shiljak wrote:EON za android TV uređaje - nedostatak/bug
Ako koristiš "Android TV" aplikaciju na svom mobitelu, kako bi upravljao tv uređaj, kada se klikne prema "lijevo" da ti prikaže listu kanala i da možeš prelistat i odabrat željeni kanal - NE MOŽE!
Zapravo klikom "lijevo" otvori se lista kanala, ali ako onda kreneš gore-dole da listaš, jednostavno se ukine i vrati na početak. Kao da si nakon klika "lijevo" otišao na "back".
Naravno sad tražim savjet šta dalje, da li se žalit telemachu, da li otići na review aplikacije za andorid i reći ne podržava Android remote aplikaciju ili nešto treće![]()
Dostavite nam podatke u inbox, prvjerit ćemo.Tuzla111 » less than a minute ago
Probudi se jutros bez interneta i kablovske. Neka jos da istu muku muci?
Ps:sigurno treba ovo .ba iza novikanali?Kralj Tvrtko I. wrote:Hvala.